Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nėra net su kuo kavos išgerti

Nėra net su kuo kavos išgerti

Emporija

E

849 įrašai

2010/01/19 08:56:45 08:56:45

Is mrj. O tu, ugnele? Ne pesimiste, o realiste.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/01/19 08:59:05 08:59:05

Emporija: Is mrj. O tu, ugnele? Ne pesimiste, o realiste.

subjektyvu

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/20 08:58:56 08:58:56

"...
Dabartiniame gyvenimo etape dėl įvairių priežasčių rimtai keliauti neturiu galimybės. O norisi be proto! Radau išeitį. Jos vardas - tranzavimas. Jei kada važiuodami keliu pamatysite keistai pasvirusią stovylą su raudona skarele ant galvos (tai mano vairuotojų gaudyklė), sustokite, prašau. Pažadu atsidėkoti smagiu pokalbiu. Pinigų nemokėsiu ne dėl to, kad gaila būtų. Tiesiog geriau kavos kur pakelės užeigoje išgersime. Nors ne, arbatą skanausime ar ko stipresnio užsisakysime, jei bus norinčių ir galinčių. Geros kavos ten paprasčiausiai niekas nemoka pagaminti. Ir nereikia, juk ne dėl jos į kelią susiruošiame..."
[url:2vwb8jms]http://www.asirpsichologija.lt/index.php?id=285&category=21[/url:2vwb8jms]

ugnelė

U

892 įrašai

2010/01/20 11:15:09 11:15:09

Aš iš Kauno.
Aš tai sakyčiau, kad svetainė daug davė - patirties, draugų... Ir ne tik draugų... Ir daug kavučių... Aišku, iš 10 kavučių gal tik 1 rutuliojasi toliau, bet kavą tikrai yra su kuo išgerti... Ir tai džiugina:)
Matyt, Marijampolėje vyrai labai skūpūs ir kavos nekviečia:)))
Čia tikrai, Emporija, ne į tavo daržą...

PWD.

P

12 įrašai

2010/01/20 22:06:11 22:06:11

Kas iš mažesnių miestų, tam tikrai sunkiau.
Tuo pačiu norėčiau sužinoti kitų nuomonės ar pažintyse atsižvelgiant į atstumą kai jis didesnis kaip 1 val.

Petrute

P

26 įrašai

2010/01/21 09:18:51 09:18:51

Paziurejau viena vakara kas prisijunge. Buvo 3 puslapiai vyru- amzius 22-25. Vyresniu vos viemas kitas. 3.5 puslapiai moteru, amzius apie 40, kitokiu mazai. Bendras prisijungusiu nariu skaicius labai mazas.
Gal todel cia taip sunku suderinti su kuo ta kava gerti?

ugnelė

U

892 įrašai

2010/01/21 10:19:06 10:19:06

PWD.:

Kas iš mažesnių miestų, tam tikrai sunkiau.
Tuo pačiu norėčiau sužinoti kitų nuomonės ar pažintyse atsižvelgiant į atstumą kai jis didesnis kaip 1 val.

Atstumas yra svarbus faktorius. Nes turi labai patikti žmogus, kad pasiryžtum kavutei už 100-150-200km. Ir paskui.. O kaip paskui???
Reikia numatyti, kaip viskas gali rutuliotis toliau. Vyrai, jei jų ketinimai ne itin rimti, labai dažnai siūlosi iš tolimesnių vietų (čia iš nuosavos patirties). Bet aš į tai skeptiškai žiūriu (irgi iš nuosavos patirties). Aišku, svarbiausia yra žmogus, jie žmogus bus nemielas, jis gali ir gretimoje gatvėje gyventi ir jokios naudos iš to. Svarbu, ar nusiteikęs kažkuris keisti gyvenamąją vietą, ar turi kuris gyvenamąjį plotą. Priklauso ir nuo poreikių, ir koks pažinties tikslas. Vienu žodžiu, situacijų gali būti įvairių ir kiekvienas čia tą atstumo klausimą sprendžia savo galva, o bendro patarimo, turbūt, nėra...
O gal vadovautis - paskui mylimą nors į pasaulio kraštą?:)

19621116

1

110 įrašai

2010/01/22 12:12:38 12:12:38

Bellissimaklp: [i:3jnsdnhl]Sveiki visi "Darnios poros" nariai.
Šiame tinklapyje esu registruota daugiau nei metus ir per tuos metus neatsirado nė vieno pretendento norinčio susipažinti. Keista? Man tai net labai. Ko tada čia esame?
Rašiau laiškus keletui narių, kuriuos "pasiųlė sistema"-nė vieno atsakymo...[/i:3jnsdnhl]

taip atsitinka kad moteris iesko vyrus ant balto zirgo! Gal tiem zmonem tesiog paziurejo nuotrauka nepatiko veidas o viduja nezinodami kas ira? tesiog like abejingi zmogui kurio nuotrauka atsiprasant (sudas) negrazus, kodel visi renkasi pagal nuotrauka? todel galvoja kad praeiviam sukials pavyda vat mano vyras ar moteris grazi o jiusu visu niekas paliginu. Daug zmoniu ira tesiog nusivylusios savo praradimais ir kartais niekina vienas kita nors supranta kad visi mes vienuose dziungliose gyvenam ir kartais galvojam vien tik apie save.Nesklandumus reikia visad poroja spresti ir draugu burija, nebukim abejingi ir visas pasaulis nusisipsos.....Su pagarba Petras.

19621116

1

110 įrašai

2010/01/22 12:30:02 12:30:02

Svečias: "...
Dabartiniame gyvenimo etape dėl įvairių priežasčių rimtai keliauti neturiu galimybės. O norisi be proto! Radau išeitį. Jos vardas - tranzavimas. Jei kada važiuodami keliu pamatysite keistai pasvirusią stovylą su raudona skarele ant galvos (tai mano vairuotojų gaudyklė), sustokite, prašau. Pažadu atsidėkoti smagiu pokalbiu. Pinigų nemokėsiu ne dėl to, kad gaila būtų. Tiesiog geriau kavos kur pakelės užeigoje išgersime. Nors ne, arbatą skanausime ar ko stipresnio užsisakysime, jei bus norinčių ir galinčių. Geros kavos ten paprasčiausiai niekas nemoka pagaminti. Ir nereikia, juk ne dėl jos į kelią susiruošiame..."
[url:3r7rtj99]http://www.asirpsichologija.lt/index.php?id=285&category=21[/url:3r7rtj99]

Taip ir ira nes dauguma pasidare tesiog viskam abejingi, nesikvecia maloniam pokalbiui paga galimybe, ir tik nori uzmokescio naturaar pinigai? Atsakimas slipi tam kad visi ziuri tik i savo klieti ir gerovia, kitos bedos nesvarbu, pasitaiko geru bet is 10000 tik 101 ne daugeu. Daug esi girdejas situacijiu panasiu, jai neturi masinos lauksi kol nepakelsi sijoneli mergyte, vyram gali sustyrti i stulpa o jai kas nores pajimti i masina sulusi ir atsigausi ligonineja. Su pagarba Petras.

rimukas0

R

381 įrašai

2010/02/18 21:51:42 21:51:42

aš tai geriau kavos atsinešiu prie kompo paskaitysiu šita foruma ir greičiausiai nutarsiu kad nėr reikalo kažkur trenktis galima ir čia išgert, nes naudos isto nei man nei kitiem cia viskas nelabai tikra.o marijampolėj dar ir nueit nelabai kur yra.,nebent i picerija sudegusiu picu pavalgyt.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume