Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Apie antros puses paieska siame puslapyje

Apie antros puses paieska siame puslapyje

Dalia L.

D

1 įrašai

2009/02/23 17:52:40 17:52:40

Ačiū, nuraminot, o tai jau aš galvojau, kad prisiregistravau šioje svetainėje, įsidėjau savo foto ir aš tokia baisuoklė,kad niekas man nenori parašyti...Galvoju, gal griežti tie mano reikalavimai labai...Pasirodo,čia visi apmirę...O gal laukia ,,geresnių laikų" - kai išsiskirs su turimom draugėm, grįš čia pasižvalgyti...Toks jausmas, kad pažinčių svetainėse visi paprasti ieško nepaprastų Žada amžiną meilę, o slapčiom svetainėje dairosi naujos ,,aukos"...

kora

K

2495 įrašai

2009/02/23 19:14:32 19:14:32

ArunasKLP:
Norejau tamstos asmeniskai paklausti. Jeigu Jus nesitikite internete rasti antraja puse, tai koks tuomet tikslas?

Teisingas klausimas, kam laika gaisti. Ieskoti reikia net ir po pernyksciais lapais... Atsitiktinumu buna daug...

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/23 19:34:29 19:34:29

Aš manau kad mes patys kalti, bunant nariu galvoja, kad kažkas man parašys, o patys nerašom, bet jei parašom-negaunam atsakymo. Tai tie kurie nenori atrašynėt galit pažymėt anketoj, o tai vienai parašai, kitai ir atrodo niekas manes negirdi.

anonimasnr3

A

59 įrašai

2009/03/13 17:42:27 17:42:27

Man regis supratau sios svetaines esme. Aprasyme parsyta kad tai vienintele tokio pobudzio svetaine. Atejes zmogus pamatys, perskaitys ir pagalvos "vau, cia tikrai reik uzsiregistruot". Uzsiregistravus, norint bendrauti, bent vienam reikia buti auksiniu nariu. T.y. reikia moketi pinigus. Bet kadangi zmogus yra itikintas jog 'tik cia jis ras tinkama antraja puse', jis nedvejodamas sutinka. Pastebejau kad labai daug kam sistemos yra siulomi neaktyvus nariai. Taigi sansas didelis, kad tokie nariai nebendraus tarpusavyje, tuo tarpu sistema skaitysis 'atliko savo funkcija' (juk pasiule nari, ar ne?). Be to, tiek cia forume, tiek is pazistamu girdejau, kad buna tokiu atveju kai i suderinamus narius pasiulo toki asmeni (anksciau pazistama), kuris tikrai nera suderinamas nei per viena procenta. Gali buti, jog kai kurie (o gal ir visi) siulomi nariai yra visiskai nesuderinami su jumis. Juk jeigu rasite antraja puse, svetaine netures pinigeliu is jusu, kadangi toliau nebeieskosite (Atkreipkite demesi, kad uzejus i svetaine rasomas prisiregistravusiu vartotoju skaicius, kuris DIDEJA! Bet remiantis logika [kad svetaine padeda rasti pora], taip iseina kad nariu skaicius turetu mazeti, o ne dideti. Jei dideja - faktas kad mazai kas cia ka randa). Be to, akivaizdu kad ponas Navaitis dabar sedi Seime apsivoges ir uz kanceliarinems islaidoms prisipirkes sau daiktu i namus ramiomis akimis aiskina tautai kad jis tuos daiktus laiko Seimo kabinete sveciams. Manau sis projektas buvo sugalvotas kaip dar vienas budas pasididinti savo pajamas. Tiesiog mano asmenine nuomone yra tokia, jog si svetaine yra lengvatikiams, neduodanti jokios naudos. Nariu prabuvau apie 3 metus. Per ta laika nesurasti nei vieno 'suderinamo' nario manau kazkaip yra absurdiska. Is manes uzteks, ieskosiu kitu budu naujoms pazintims uzmegsti...

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/13 18:19:29 18:19:29

)))))))))))))))))))))

Tai tipo gal tu tikejaisi, kad uz tave sistema dar ir vaikus padarys ir juos uzaugins?
Si svetaine skiriasi nuo kitu tuo, kad cia nrea tik vaikinu ir merginu katalogas, yra atliekama asmenybes analize (pagal atsakytus testo klausimus!) ir sugretinama su kitais nariais -> pasiuloma panasiausiai/suderinamiausiai atsake. Tai nereiskia, kad tau pasiulyti nariai butinai tiks - juk yra fizines savybes, elgesio savybes, kuriu negali sistema ivertinti. Galu gale, zmones daznai i klausimus atsako ne visai nuosirdziai, o dar dazniau - atsako taip, kaip tarsi jie noretu, kad butu (isivaizduoja esa geresni), bet tokie nera (nes tam reikia pasiaukojimo, indelio i toki elgesi) ir pan.

As cia visai neseniai, prasiejau per nariu anketas, parasiau isvaizdziau atrodantiems ir jau turiu keleta numeriuku Susitiksim, susipazinsim, gal zmogus bus priimtinas ir taps draugu, gal bus ir vyru, o gal is viso atsimojuosime ir daugiau nebesusitiksime ir nesusimatysime.

Esu per interneta susiradusi ir draugiu, kurios jau gerus 10m. yra mano geriausios drauges.

nata002

N

748 įrašai

2009/03/14 12:48:30 12:48:30

siulyciau tiek daug neuzsifiksuoti ties tuo, jog cia butent turit rasti drauge ir i viska zrt paprasciau. Manau, jus pats atstumiat nuo saves..netinka vidutine ar stora, gal pirma reiketu geriau ta zmogu pazinti.Kai mylesit zmogu nepastebesit ir jo storumo.
,,Gyvenu taupiai neislaidauju"-dabar dauguma turbut taip gyvena, bet mane tarkim toks parasymas atstumtu, nes tai galima suprasti, kaip ,,sedi vargingas filosofuojantis zmogenas ir tikisi surasti kokia turtinga moteriske, kuri jo saskaitas apmoketu.
Yra cia normaliai paprastai bendraujanciu vyru, bet ne tiek ir daug..dauguma-,,filosofai"-mastantys apie gyvenimo prasme..., o veikti nesugebantys..
Nepamirsiu ivykio, kai sutikau susitikti su vyriskiu is kito galo Liet-os, jis atvaziavo, ir prisipazinsiu, po apie 1val bendravimo(kenciau, nes atvyko lyg ir del manes), nesupratau nieko ka jis norejo pasakyti.
Tai buvo zmogus taip isigilines i visokias filosofijas ir jas destantis, kad manau ne drauges jam reikejo.., o gero psichiatro:).

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/14 13:32:25 13:32:25

As kazkodel pradedu tiketi, jog gatveje uzkalbinus eiline mergina lengviau susipazinti nei internete na gal cia tik siame puslapyje kazkaip per visus nera laiko lakstyti Susimastau, kartais gal tiesiog internetu pazinciu iesko visai kitokie zmones, nei as, todel taip ir nesiseka su kuomnors rimciau susipazinti Net juokinga kai pasiklausai kitu zmoniu , parasiau 1, parasiau 2 neatrase issiregistravau as arteju prie 300 o net susirasineti nera su kuo, nekalbant apie rimtesne pazinti

andirute

A

3 įrašai

2009/03/14 17:28:28 17:28:28

Tu dar jaunas,gal nevertų taip ieškoti draugių.Geriau nueik į diskoteką.
O surasti antrą pusę vargu čia, bent jau mano amžiaus , manau nėra vilčių.
Nors viltis sakoma miršta paskutinė.

kora

K

2495 įrašai

2009/03/14 18:27:31 18:27:31

Anksciau, kai antra puse parinkdavo tevai, panasiai kaip Zemaites "Marti", viskas lyg turedavo susistyguot, susideliot, prisitaikyt. Kritikavom ir saukem, kokie despotai, besirdziai Dabar vel verkslenam, kad per didelis pasirinkimas, neteisingai parenka mums narius. Gerai, kad Zmogui pastoviai kazko reikia, reiskia gyvas , neabejingas Jis. Kiekvienam duota galimybe cia, kitur ieskokim, jei mums reikia, o kaip? - tai nuo kiekvieno priklauso jau asmeniskai: vieni per lova, kiti per samprotavimus, susirasinejimus atranda vienas kita, o kas turi pakankamai laiko, gali diskotekose, kavinese ar gatvese

Manau gerai, kad sis puslapis yra ir daug kam suteikia vilciu

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/14 19:34:40 19:34:40

Na sioje svetaineje turetu buti ~ koki 1000 merginu anketu is vis uzregistruotu atitinkanciu mano kriterijus pasirinktus. Is ju atmetus visas anketas be aprasu, ar kur paskutinio pasijungimo laikas >puse metu, liks kokia apie 500 anketu ~300 vedliu laisku jau issiunciau, tai galima nesunkiai suskaciuoti, jog isiuntus dar ~200 vedliu/laisku netruksiu persijoti visas anketas esancias sistemoje, tad nebebus ka man pasiulyti tiesiog O siaip tai as neziuriu i sia svetaine, kaip paskutine galimybe susipazinti, vaikstau as ir i tas diskotekas ir t.t. Ir isvis uzsiregistravau cia tik su tokia mintim, jog jei galiu betkur sutikti sau tinkama zmogu, tai kodel ta vieta negali buti internetas, tad vis bandau, nepavyks tai nepavyks svarbu busiu patikrines ir sia susipazinimo galimybe

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume