Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Apie antros puses paieska siame puslapyje

Apie antros puses paieska siame puslapyje

alicijute

A

149 įrašai

2009/02/09 17:59:33 17:59:33

[quote="Alex63"]Anonimuinr3
Perskaiciau tavo nusivylusi pasakojima apie nesekmingas antros puses paieskas siame portale. Kol nepaziurejau tavo anketos, maniau, kad cia raso mano amziaus ar dar vyresnis vyras. Pasirodo, tu dar tikrai jaunas, simpatiskas vaikinas , patariu, turek kantrybes, tave pastebes. Kaip yra sakoma "nesiparink".[/quote[quote]

pritariu 100 pr. net ir as paziurejau tavo anketa, galvojau gal koks 40 metis raso nusivyles moterimis ir siaip gyvenimu.
normalus ir labai jaunas vaikis, viskas Tau pries akis.
sekmes:)

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/09 18:01:12 18:01:12

bendryste:
ArunasKLP:
bendryste: Ar gerai supratau tamstos minti. Jus teigiate jog zmogus gali nedeti foto i pazinciu svetaine todel kad yra tarkime yra kokios firmos direktorius Na ir kompleksai. Lygtais zinomiems zmonems nereikia antruju pusiu

Taip, supratote teisingai.Deja, zinau tik tokius varijantus: arba tavimi pasinaudos arba is taves pasijuoks...Tai kol kas blogiau nei buti "bjauriam" ar "kompleksuotam".

O as zinau trecia varianta... Jus bunanti zinoma moteris krisite i aki tokiam paciam zymiam ar ten labai labai svarbiam zmogui. Jis ivertins Jusu gebejimus, pasvers savo ir pasiulys ranka ir syrdi. Is jusu kazkas juokiasi del to kad ieskote pazinciu. Kazkaip neisivaizduoju kad is manes kasnors juoktusi kad ieskau sau artimu zmoniu. Jei taip ir nutiktu as tiesiog nekreipciau demesio.
O jei rimtai. Nera ko pustis. Direktorius yra direktorius. Mokytojas yra mokytojas. Daktaras daktaru ir t.t. Jus ziurite anketas ir net neitariate kiek is cia esanciu zmoniu yra verslininkai turintys savo verslus. Tiesiog niekas to neraso. Jiegu Jus paklaustmete anonimiskai kiek is cia konkreciai sio forumo zmoniu dirba vadovaujama darba arba yra gerai zinomi savo srityje, manau tikrai atsirastu ne vienas ne du.
Sutikite kad uzimti zmones mielai naudojasi tokiais tinklapiais pazintims, nes nuolat dirbant, bunant veikliam nera dideliu galimybiu kaip paauglysteje eiti i diskotekas ir ten kabinti patikusias panas/vaikius.

Taigi drasiau.

bendryste

B

5 įrašai

2009/02/09 18:40:40 18:40:40

ArunasKLP
"O as zinau trecia varianta... Jus bunanti zinoma moteris krisite i aki tokiam paciam zymiam ar ten labai labai svarbiam zmogui. Jis ivertins Jusu gebejimus, pasvers savo ir pasiulys ranka ir syrdi. Is jusu kazkas juokiasi del to kad ieskote pazinciu. Kazkaip neisivaizduoju kad is manes kasnors juoktusi kad ieskau sau artimu zmoniu. Jei taip ir nutiktu as tiesiog nekreipciau demesio.
Sutikite kad uzimti zmones mielai naudojasi tokiais tinklapiais pazintims, nes nuolat dirbant, bunant veikliam nera dideliu galimybiu kaip paauglysteje eiti i diskotekas ir ten kabinti patikusias panas/vaikius."

Panasu, kad rasote nuosirdziai.Nezinau, kaip ten del to trecio varianto, bet jusu mintys malonios. Man tikrai nesvarbu,kokias pareigas uzima zmogus.Reiksminga zmogaus patirtis, interesai... Sunkiausia, manau, visiems cia rasantiems patiketi savimi ir kitais.Ir ne del to, kad teko asmeniniame gyvenime nusivilti.Apskritai per daznai tenka matyti bendravimo(visose sferose;darbo, politikos, tikejimo...) dviprasmybe.
Norisi sutinkti, kad "uzimti zmones mielai naudojasi tokiais tinklapiais pazintims". Na, gal viliuosi.

anonimasnr3

A

59 įrašai

2009/02/09 20:54:11 20:54:11

Ai eikit jus su pasakom 'viskas bus gerai' kuo toliau Jei sedesiu kaip kelmas ir nieko nedarysiu, faktas kad nebus 'viskas gerai'. O be to, taip vienam sedint arba 'lakstant' kasdien su vis kita galima isprotet. Realiai sakau.

Be to, kas ten rase, "alfonso" etikete manau man tikrai netinka, suvis pro sali Sutinku kad savo amziui esu galbut per daug konservatyus ir per daug rimtu dalyku tikiuosi, bet sakau rimtai, nu nedomina manes tos 'vienadienkes'. Noriu kazko GYVENIMUI, o ne penktadienio praleidimui....

O del diskoteku, ArunasKLP, pats nueik i jas ir paziurek koks ten kontingentas renkasi. Visu pirma renkasi FYFOS, kurios ateina parodyt save, kokios jos grazios, nuostabios ir nepasiekiamos (net pasokt ne visada pavyksta pakviest). Jos neriasi is kailio kad galetu pasirodyt (pvz prikabinti plaukai, kontaktiniai lesiai akiu slapvos pakeitimui, pasiskolinti drauges bateliai ir t.t. [[ sakykit ka norit, buvau susidures su tokia situacija!!!!]] ). O kai iseini uz diskotekos ribu, visos 'kaukes' nukrenta Zinoma, sutinku kad toli grazu ne visos yra tokios FYFOS kaip aprasytas pavyzdys, be to dar labai priklauso kokioj diskotekoj ziuresi

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/09 21:02:35 21:02:35

anonimasnr3: Ai eikit jus su pasakom 'viskas bus gerai' kuo toliau Jei sedesiu kaip kelmas ir nieko nedarysiu, faktas kad nebus 'viskas gerai'. O be to, taip vienam sedint arba 'lakstant' kasdien su vis kita galima isprotet. Realiai sakau.

Be to, kas ten rase, "alfonso" etikete manau man tikrai netinka, suvis pro sali Sutinku kad savo amziui esu galbut per daug konservatyus ir per daug rimtu dalyku tikiuosi, bet sakau rimtai, nu nedomina manes tos 'vienadienkes'. Noriu kazko GYVENIMUI, o ne penktadienio praleidimui....

O del diskoteku, ArunasKLP, pats nueik i jas ir paziurek koks ten kontingentas renkasi. Visu pirma renkasi FYFOS, kurios ateina parodyt save, kokios jos grazios, nuostabios ir nepasiekiamos (net pasokt ne visada pavyksta pakviest). Jos neriasi is kailio kad galetu pasirodyt (pvz prikabinti plaukai, kontaktiniai lesiai akiu slapvos pakeitimui, pasiskolinti drauges bateliai ir t.t. [[ sakykit ka norit, buvau susidures su tokia situacija!!!!]] ). O kai iseini uz diskotekos ribu, visos 'kaukes' nukrenta Zinoma, sutinku kad toli grazu ne visos yra tokios FYFOS kaip aprasytas pavyzdys, be to dar labai priklauso kokioj diskotekoj ziuresi

AS ta pati sakau kad diskotekose taip pat nieko man priimtino nepamaciau. Zinai gal tinklapis tai tik pazinties pradzia. Juk susipzisti su mergina is ineto tinklapio, nebutina iskart svajoti apie meile. Susipazink su visa kruva is karto. Gi nereikia su kiekviena pradet buciuotis, myluotis ir t.t. Bendrauk su visom ir ziurek kokia viena tau patiks o gal but ir tu jai. Pagaliau jos visos turi savo draugus savo pomegius savo hobius. Sudalyvauk juose ir susipazinsi su dar kruva zmoniu, gal tarp ju bus tavoji...

Turiu teorija... kuo daugiau zmoniu pazisti ir kuo daugiau zmoniu pazista tave, tuo daugiau galimybiu susitikti ta vienintele. Gal klystu...

anonimasnr3

A

59 įrašai

2009/02/09 21:24:53 21:24:53

Sutinku, gera ideja.

BET, dabar pagalvok kodel pradejau sia tema ir paskaityk ka parasiau 1 post'e. Esme paprasta - naujos pazintys kazkodel 'sunkiai eina'

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/09 21:44:50 21:44:50

anonimasnr3: Sutinku, gera ideja.

BET, dabar pagalvok kodel pradejau sia tema ir paskaityk ka parasiau 1 post'e. Esme paprasta - naujos pazintys kazkodel 'sunkiai eina'

Kazkada ir man naujos pazintys sunkiai ejo... manau kuo daugiau pazinciu tuo daugiau pasitikejimo savimi, kuo daugiau pasitikejimo, tuo tu patikimesis atrodai kitoms. ir viskas po truputi isibegeja.... nebijok merginu kviesti i pasimatyma. Jauti negali laisvai bendrauti, tai kviesk is karto i kokia bendrai megiama pramoga. Tarkime i kina, poola... daug kalbeti nereikes. Ir isvis leisk jai kalbeti... isklausyk.

Linden1297547402_db

L

9 įrašai

2009/02/09 22:01:30 22:01:30

Taip

Linden1297547402_db

L

9 įrašai

2009/02/09 22:12:25 22:12:25

Taip, iš tiesų aktualios forume gvildenamos mintys. Kažkaip vis nedrįsdavau ieškoti internete pažinčių, bet patikėjau, kad čia "Darni pora" ir registruojasi tie, kas realiai svarsto apie antrą pusę. Ne kartui, savaitei ir panašiai Nors užsiregistravusi dar tik pora savaičių, jau pradeda įkyrėt dalyvių didelis noras bendraut:) Arba siūlosi iš karto:) O atrodo toks idealas ir kai pažiūri, kad jis dar keliose svetainėse cituoja tas pačias protingas mintis Ačiū GOOGLE, paieška galingas ginklas, tai kažkaip koktu pasidaro. Arba rašo po tris žodžius Aš gi nerašysiu prisistatyme, kad sugebu pvz tą ar kitą (mmm.... na turiu omeny ne mezgimą ar maisto gaminimą - nors sugebu ir tai Ir kad antros pusės neturiu ne dėl to, kad bjauri esu, o dėl to, kad reikli ir pakankamai užimta. Pasidalinkit patirtimi, kuriose svetainėse galima surasti aktyvesnių lankytojų?

bagyrrra

B

18 įrašai

2009/02/09 22:29:04 22:29:04

Hm... O jūs man pasakykit: kaip pagal anketą pasirinkus sau tinkamą žmogų, įsakyti širdžiai jį pamilti? nes matau, kad daug kalbat apie išvaizdą, nuotraukas, svorį, seksą, o gilesni dalykai jums nereikalingi? Manau, mamai šansų internete rasti tai, ko nepametei... Mūsų gyvenimo žmogus yra sutinkamas, o ne ieškomas... Nes kai ieškai, tai ieškai beveik idealo pagal tam tikrus reikalavimus... reikalavimus kitam žmogui, bet ne sau... Tie reikalavimai atitrūkę nuo tikrovės... Po tokių "paieškų" seka nusivylimas... O juk kai savo Žmogų sutinki, tu tai pajunti savo vidumi... Ir tada jau nesvarbu nei jo išvaizda, nei akių spalva, nei piniginės storis... netgi amžiaus skirtumas išblanksta... Turbūt ne vienas pasakys iš savo gyvenimo patirties ( ar savo draugų), kad ieško vienokio, o pamilsta ir sujungia gyvenimą su visai kitokiu... Su tokiu, apie kurį galvodavo "Na, su tokiu tai jau NIEKADA" Kaip sakant- niekada nesakyk niekada manau, dauguma čia esančių gyvenate iliuzijomis

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume