anonimasnr3: Ai eikit jus su pasakom 'viskas bus gerai' kuo toliau Jei sedesiu kaip kelmas ir nieko nedarysiu, faktas kad nebus 'viskas gerai'. O be to, taip vienam sedint arba 'lakstant' kasdien su vis kita galima isprotet. Realiai sakau.
Be to, kas ten rase, "alfonso" etikete manau man tikrai netinka, suvis pro sali Sutinku kad savo amziui esu galbut per daug konservatyus ir per daug rimtu dalyku tikiuosi, bet sakau rimtai, nu nedomina manes tos 'vienadienkes'. Noriu kazko GYVENIMUI, o ne penktadienio praleidimui....
O del diskoteku, ArunasKLP, pats nueik i jas ir paziurek koks ten kontingentas renkasi. Visu pirma renkasi FYFOS, kurios ateina parodyt save, kokios jos grazios, nuostabios ir nepasiekiamos (net pasokt ne visada pavyksta pakviest). Jos neriasi is kailio kad galetu pasirodyt (pvz prikabinti plaukai, kontaktiniai lesiai akiu slapvos pakeitimui, pasiskolinti drauges bateliai ir t.t. [[ sakykit ka norit, buvau susidures su tokia situacija!!!!]] ). O kai iseini uz diskotekos ribu, visos 'kaukes' nukrenta Zinoma, sutinku kad toli grazu ne visos yra tokios FYFOS kaip aprasytas pavyzdys, be to dar labai priklauso kokioj diskotekoj ziuresi
AS ta pati sakau kad diskotekose taip pat nieko man priimtino nepamaciau. Zinai gal tinklapis tai tik pazinties pradzia. Juk susipzisti su mergina is ineto tinklapio, nebutina iskart svajoti apie meile. Susipazink su visa kruva is karto. Gi nereikia su kiekviena pradet buciuotis, myluotis ir t.t. Bendrauk su visom ir ziurek kokia viena tau patiks o gal but ir tu jai. Pagaliau jos visos turi savo draugus savo pomegius savo hobius. Sudalyvauk juose ir susipazinsi su dar kruva zmoniu, gal tarp ju bus tavoji...
Turiu teorija... kuo daugiau zmoniu pazisti ir kuo daugiau zmoniu pazista tave, tuo daugiau galimybiu susitikti ta vienintele. Gal klystu...