Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar radome ką nors gero internetinese pažintyse?

Ar radome ką nors gero internetinese pažintyse?

Vandenėė

V

37 įrašai

2011/06/11 10:22:51 10:22:51

jau antra mano giminaite isteka, susipazinusios per interneta, ir abi toli grazu ne grazuoles, eilines merginos. Viena jau kaip ir "sena pana", perkopusi 30, laukiasi vaikelio, tikimes, bus grazi seima. Taip kad nenurasykim internetiniu pazinciu.Nors man paciai maloniau, kai rysys su zmogum uzsimezga naturaliai, o per interneta jauciasi netikrumas, kaip ten bebutu.

voveruska

V

72 įrašai

2011/06/11 11:50:31 11:50:31

Iš šitos svetainės jokių realių pažinčių per 3 metus neturėjau, tai ir išsiregistravau. Jeigu neskaitytume parašiusio ir norėjusio susitikti 17 metų vyresnio vyriškio, vieno vienmečio, kurio jau iš laiškų kitoks ir gana fanatiškas tikėjimas atbaidė ir kokių 10 vyrukų laiškai, kurie atsakė į mano kalbinimą, tačiau susirašinėjimas trukdavo gal savaitę, kol jie tiesiog dingdavo. Esu to gražaus balzakiško amžiaus, tačiau tikrai nemanau, kad blogai atrodau, ar rašau tik smailus ir taškus. Tiesa, nelabai buvo kam juos ir rašyti .
Tik norėjau pasidalinti patirtimi iš kitos svetainės, kur teko nemažai bendrauti, susitikti realiai ir keletas ryšių peraugo į draugystę (gaila, kad tik tiek). Tiesiog, matyt, kažkaip nesutinku savojo...Bet patys nuostabiausi, mokantys bendrauti vyrai buvo vedę. Vieną buvau įsimylėjusi. Negalvokit, kad jie taip ir sako iš pradžių. Jei pasirašo -kita padėtis, tai reiškia, kad vedęs ir nežada skirtis, jei išsiskyręs, tai dažnai reiškia, kad gyvena atskirai, bet formaliai neišsiskyręs ir dar neaišku, ką nuspręs. Tai va, teko su keletu tokių bendrauti. Buvo gana šaunūs žmogučiai, tik...nesu iš tų, kurios nori būti meilužėmis, taigi viskas anksčiau ar vėliau baigėsi.
O mano sutiktų vienišių dauguma buvo tikrai ne kokie...Arba pasikėlę, arogantiški, arba primityvūs žmonės, kuriems vienintelis rūpestis -pavalgyti ir išgerti alaus. Sakiau, teko sutikti keletą daugmaž normalių, tiesiog netraukė kaip vyrai. Bet tikrai jų tik vienetai. Nežinau, ar čia tik man taip pasitaiko, ar vistik vienišų normalių vyrų virš 40 beveik nėra? Tokių, kurie nebūtų nusivylę gyvenimu, turėtų darbą, pomėgių ir bent elementarią pagarbą moteriai?

Vanilė

V

24 įrašai

2011/06/11 18:47:03 18:47:03

voveruska: Iš šitos svetainės jokių realių pažinčių per 3 metus neturėjau, tai ir išsiregistravau. Jeigu neskaitytume parašiusio ir norėjusio susitikti 17 metų vyresnio vyriškio, vieno vienmečio, kurio jau iš laiškų kitoks ir gana fanatiškas tikėjimas atbaidė ir kokių 10 vyrukų laiškai, kurie atsakė į mano kalbinimą, tačiau susirašinėjimas trukdavo gal savaitę, kol jie tiesiog dingdavo. Esu to gražaus balzakiško amžiaus, tačiau tikrai nemanau, kad blogai atrodau, ar rašau tik smailus ir taškus. Tiesa, nelabai buvo kam juos ir rašyti .
Tik norėjau pasidalinti patirtimi iš kitos svetainės, kur teko nemažai bendrauti, susitikti realiai ir keletas ryšių peraugo į draugystę (gaila, kad tik tiek). Tiesiog, matyt, kažkaip nesutinku savojo...Bet patys nuostabiausi, mokantys bendrauti vyrai buvo vedę. Vieną buvau įsimylėjusi. Negalvokit, kad jie taip ir sako iš pradžių. Jei pasirašo -kita padėtis, tai reiškia, kad vedęs ir nežada skirtis, jei išsiskyręs, tai dažnai reiškia, kad gyvena atskirai, bet formaliai neišsiskyręs ir dar neaišku, ką nuspręs. Tai va, teko su keletu tokių bendrauti. Buvo gana šaunūs žmogučiai, tik...nesu iš tų, kurios nori būti meilužėmis, taigi viskas anksčiau ar vėliau baigėsi.
O mano sutiktų vienišių dauguma buvo tikrai ne kokie...Arba pasikėlę, arogantiški, arba primityvūs žmonės, kuriems vienintelis rūpestis -pavalgyti ir išgerti alaus. Sakiau, teko sutikti keletą daugmaž normalių, tiesiog netraukė kaip vyrai. Bet tikrai jų tik vienetai. Nežinau, ar čia tik man taip pasitaiko, ar vistik vienišų normalių vyrų virš 40 beveik nėra? Tokių, kurie nebūtų nusivylę gyvenimu, turėtų darbą, pomėgių ir bent elementarią pagarbą moteriai?

pritariu tau 100 proc. Ir dar kaip būna, susipažįsti su neseniai prisiregistravusiu, pradedi jau draugaut ir staiga viskas baigėsi....nes atsirado kitų, jaunesnių, šaunesnių ir pasimeta vyruks. Ir taip pasaka be galo

metalistas2

M

11 įrašai

2011/06/11 19:38:05 19:38:05

Neraukiu kaip cia isvis kanors reikia rasti D kaip nerandu taip nerandu

vasara

V

18 įrašai

2011/06/12 14:42:43 14:42:43

Čia susipažinti?
Manyčiau turėtu būti sudėtinga...
Nors jeigu dieną-naktį neišeičiau iš forumo, dalyvaučiau nuo ryto iki vakaro visose forumo temose, rašyčiau visiems iš eilės (taip sakant baladočiausi). Aišku, kad susirasčiau.., kaip kad šioje temoje besidžiaugiančios esama "surasta laime" čia buvusios, esančios, gęstančios, užgesusios ir vėl įsižiebusios, ir amžinai čia būsiančios ponios .
Bet kadangi mano būdas kitoks, tai telieka pasidžiaugti čia laimingai susipažinusiųjų laime. Nors ir laikina.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/12 15:34:19 15:34:19

kas tiesa, tas tiesa- ponia skorpe buvo apsigyvenusi Darnioje ponioje, na ir ka, yra rezultatas! palinkekim sekmes, ka gali zinoti...)

36642id_Šarūnas

3

66 įrašai

2011/06/12 16:42:26 16:42:26

Na, daug metų jau lankausi įvairiuose pažinčių svetainėse, tačiau susirasti antrą puse nepavyko, čia turbūt sėkmės reikalas

TSEB

T

16 įrašai

2011/06/12 18:20:21 18:20:21

Šarūnas: Na, daug metų jau lankausi įvairiuose pažinčių svetainėse, tačiau susirasti antrą puse nepavyko, čia turbūt sėkmės reikalas

Sekme nepagrindinis dalykas, tiesiog pakeisk taktika, jei sakai, kad jau daug metu lankaisi pazinciu svetainese, bet nepavyksta. Nereikia ilgu susirasinejimu, tiesiog pabendrauji, jei pokalbis vystosi is kart kvieti susitikti kavos puodeliui ar dar kam nors, tiesiog nereikia apie viska sudetingai galvot ir svarbiausia nebijoti.

Susipazinti cia tikrai nera sudetinga, tik nariai cia maziau aktyvus, bet mane si svetaine kazkuom traukia

???

?

227 įrašai

2011/06/12 18:25:30 18:25:30

vasara: Čia susipažinti?
Nors jeigu dieną-naktį neišeičiau iš forumo, dalyvaučiau nuo ryto iki vakaro visose forumo temose, rašyčiau visiems iš eilės (taip sakant baladočiausi). Aišku, kad susirasčiau.., kaip kad šioje temoje besidžiaugiančios esama "surasta laime" čia buvusios, esančios, gęstančios, užgesusios ir vėl įsižiebusios, ir amžinai čia būsiančios ponios .
Bet kadangi mano būdas kitoks, tai telieka pasidžiaugti čia laimingai susipažinusiųjų laime. Nors ir laikina.

O ko jus cia visi taip registruojates, jei visai netikite ka surasti?
Toks ispudis, kad pati tingite ir pirsta pajudinti, o norite, kad tamsta kaip didziausia brangenybe cia visi ieskotu ir laime ant delno padetu Esate pavydi ir sarkastiska boba, as pats jums gyvenime nerasyciau, nuo tokiu viskuo nepatenkintu burbekliu kuo toliau stengiuosi laikytis. Pilna cia tokiu ale nuskriaustu ir nesuprastu, duokdie jas pacias bent kiek suprasti.

16279id_one

1

161 įrašai

2011/06/12 18:31:56 18:31:56

???:
vasara: Čia susipažinti?

O ko jus cia visi taip registruojates, jei visai netikite ka surasti?
Toks ispudis, kad pati tingite ir pirsta pajudinti, o norite, kad tamsta kaip didziausia brangenybe cia visi ieskotu ir laime ant delno padetu Esate pavydi ir sarkastiska boba, as pats jums gyvenime nerasyciau, nuo tokiu viskuo nepatenkintu burbekliu kuo toliau stengiuosi laikytis. Pilna cia tokiu ale nuskriaustu ir nesuprastu, duokdie jas pacias bent kiek suprasti.

moteriškė parašė tik savo nuomonę, nesuprantu kodėl ją reikia iškart užsipult?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume