voveruska: Iš šitos svetainės jokių realių pažinčių per 3 metus neturėjau, tai ir išsiregistravau. Jeigu neskaitytume parašiusio ir norėjusio susitikti 17 metų vyresnio vyriškio, vieno vienmečio, kurio jau iš laiškų kitoks ir gana fanatiškas tikėjimas atbaidė ir kokių 10 vyrukų laiškai, kurie atsakė į mano kalbinimą, tačiau susirašinėjimas trukdavo gal savaitę, kol jie tiesiog dingdavo. Esu to gražaus balzakiško amžiaus, tačiau tikrai nemanau, kad blogai atrodau, ar rašau tik smailus ir taškus. Tiesa, nelabai buvo kam juos ir rašyti .
Tik norėjau pasidalinti patirtimi iš kitos svetainės, kur teko nemažai bendrauti, susitikti realiai ir keletas ryšių peraugo į draugystę (gaila, kad tik tiek). Tiesiog, matyt, kažkaip nesutinku savojo...Bet patys nuostabiausi, mokantys bendrauti vyrai buvo vedę. Vieną buvau įsimylėjusi. Negalvokit, kad jie taip ir sako iš pradžių. Jei pasirašo -kita padėtis, tai reiškia, kad vedęs ir nežada skirtis, jei išsiskyręs, tai dažnai reiškia, kad gyvena atskirai, bet formaliai neišsiskyręs ir dar neaišku, ką nuspręs. Tai va, teko su keletu tokių bendrauti. Buvo gana šaunūs žmogučiai, tik...nesu iš tų, kurios nori būti meilužėmis, taigi viskas anksčiau ar vėliau baigėsi.
O mano sutiktų vienišių dauguma buvo tikrai ne kokie...Arba pasikėlę, arogantiški, arba primityvūs žmonės, kuriems vienintelis rūpestis -pavalgyti ir išgerti alaus. Sakiau, teko sutikti keletą daugmaž normalių, tiesiog netraukė kaip vyrai. Bet tikrai jų tik vienetai. Nežinau, ar čia tik man taip pasitaiko, ar vistik vienišų normalių vyrų virš 40 beveik nėra? Tokių, kurie nebūtų nusivylę gyvenimu, turėtų darbą, pomėgių ir bent elementarią pagarbą moteriai?
pritariu tau 100 proc. Ir dar kaip būna, susipažįsti su neseniai prisiregistravusiu, pradedi jau draugaut ir staiga viskas baigėsi....nes atsirado kitų, jaunesnių, šaunesnių ir pasimeta vyruks. Ir taip pasaka be galo