Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar radome ką nors gero internetinese pažintyse?

Ar radome ką nors gero internetinese pažintyse?

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/12 19:41:50 19:41:50

eira: kokie yra dar saitai pazinciu? kas zinot,- parasykit. oki? aciu:)

Tu gi vyru neieskai, ar jau persigalvojai, ar meluoti nusibodo? Tau kokie 11 metu? (pagal prota).
Tavo postas:
Re: Alfonsai!!!
Standartinė eira 2011 Sausio 30, 19:21, Atsakymo numeris: #67913
o, babkes ir barsciai tau viena ir ta pati reiskia? kad, as cia vyru ir neieskau. apie mano makalyne ne tau sprest!:)))

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/02/12 19:54:11 19:54:11

svetlana:
Svečias: Čia gali rasti tik vyrai, nes bet koks jų laiškelis su palabinimu laikomas iš dangaus nukritusia mana.Gal, išskyrus, amžiaus tarpsnį iki 30, tada ir merginų daug pasikėlusių. O vėliau, jei vyras dar pavaikšto, turi bent jau priekinius dantis (nesvarbu tikrus ar sudėtus), jis visada atras čia bet kokią moterį, kurios pageidaus. Ir kaltos dėl to mes pačios, moterys. Susidedam su bet kuo. Suprantu, kad nesinori būti vienoms, vyrų daug mažiau, nedegradavusių iš viso vienetai.Tad, nori nenori, teks daugumai vienišauti. Bet iš tos baimės likti vienoms, dauguma moterų susideda su bet kuo, kam kabo tarp kojų (taip, taip, užtenka net, kad kabėtų ).
Todėl vyrai peržiūri anketas ir rašo tik išskirtinėms -toms, kurios daug jaunesnės, neturi vaikų (jei aš sugebėjau išauginti savo vaikus dorais žmonėmis viena ir juos išlaikyti, man atrodo, tai privalumas, bet ne vyrams tai suprasti), žiūri į nuotrauką -jei moteris tokia, kad kai kur virpteli, dar sumąsto parašyti, visos kitos tegul ramiai tūno.
Pasidarėm tokią padėtį pačios, tad nedejuokim. Sako, kad šunys iš bado ir varškę ėda. Taip ir dauguma moterų būna su bet kuo. Todėl save gerbiančiai moteriai susirasti nieko neįmanoma.

Tiesa tik tame, kad moterys pacios kaltos, islepinusios vyrus ir susidedancios su bet kuo. Kitiems jusu teiginiams dristu papriestarauti. Is kur tokie duomenys kad vyru DAUG maziau? Smarkiai vyresniame amziuje (nuo 60-ties) tai gal ir taip. Vyru nezymiai maziau, gal tik prisirgistravusiu cia mazoka, o gyvenime ju pakanka. Nedegradavusiu vienetai? Kur jus juos ir randate? . Buvau cia trumpai, per ta laika vyru demesio man netruko, nors esu 40+, 2 vaikai, isvaizda kam patinka,o kam ir ne . Charakteris gan nepaprastas.. Ne vienas degradaves ar nedorelis apgavikas neprisistate, visi atrode rimtai ieskantys, na bent ispudis toks buvo. Sutikau zmogu is karto, dar ilgai dvejojau, tikrinau ir save..Viskas gerai. Kur ta sekmes formule? Manau ji viena: zinojimas, kad viskas bus OK. Sekmes visiems sutikti savus zmones!

Kai zmogus savim nebetiki, tai jam jokiu sansu ir neber...

uzer 13

U

4 įrašai

2011/06/10 17:57:53 17:57:53

as netikiu, kad galima kazka rasti per interneta. O kaip ir atsirinkti? man nuotrauka ir ankleta beveik nieko nesako apie zmogu koks jis. Vistiek bendrauji, idedi laiko ir pastangu, ir visos tos pastangos veltui. Ir vel su kita viskas taspats is naujo. kaip isvis galima superasti ar tu patinki ar ne. ar tu tinki , ar ji tau tinka? kiek bendravau taip ir nesupratau kaip pereiti i kita lygmeni. cia turbut sekasi tik grazuoliams kulturistams. kurie ir taip tu mergu turi kaip kojniu.

Whisker

W

4 įrašai

2011/06/10 18:51:26 18:51:26

Rasti teoriskai gal ir butu imanoma, bet kaip ieskoti? Esu ziauriai nusivyles tuo, kaip merginos save pristatineja. Visiskas nesugebejimas netgi keliu normaliu zodziu parasyti apie save, tai yra siaubas... Na negi cia tik totaliai tuscios paneles renkasi, kurios visiskai net sava galva nemasto? Na tikrai nesinori tiket... Prikraunama kazkokiu citatu is kazkur, arba kazkas pan i "Esu aktyvi, megstu laika leisti su draugais", nu tai cm'on , parasyti tai yra taspats, kas neparasyti visiskai nieko. Nesitikiu rasti gyvenimo istorijos su visais pomegiais ir pan, na, bet jau bent kazka galima konkretaus apie save parasyt. Man asmeniskai 95% cia esanciu anketu nuotrauku yra grazios, taciau isvaizda yra tik nedidele dalis zmogaus, o kaip kazko ieskoti, jeigu niekas apart tos nuotraukos apie save parasyt negali? Nejaugi reikia rasyt laiskus is eiles 300 merginu? Net jei ir taip, tai galeciau nebent simta klausimu pateikti, kuriuose prasyciau pristatyti save ir kazin ar gauciau atsakymus... Sunku net ir normaliai pokalbi pradeti, as bent jau visuomet ieskau kazkokiu bendru dalyku ir ju pagalba vystau bendravima, o ka rasyti, jei nieko nera? Kad grazi nuotrauka ? Nezinau, galbut su vyresnem moterim yra kitaip, tikrai nezinau, bet mano amziaus grupeje (21-24m.), tai situacija tragiska...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/06/10 19:23:10 19:23:10

Whisker: Rasti teoriskai gal ir butu imanoma, bet kaip ieskoti? Esu ziauriai nusivyles tuo, kaip merginos save pristatineja. Visiskas nesugebejimas netgi keliu normaliu zodziu parasyti apie save, tai yra siaubas... Na negi cia tik totaliai tuscios paneles renkasi, kurios visiskai net sava galva nemasto? Na tikrai nesinori tiket... Prikraunama kazkokiu citatu is kazkur, arba kazkas pan i "Esu aktyvi, megstu laika leisti su draugais", nu tai cm'on , parasyti tai yra taspats, kas neparasyti visiskai nieko. Nesitikiu rasti gyvenimo istorijos su visais pomegiais ir pan, na, bet jau bent kazka galima konkretaus apie save parasyt. Man asmeniskai 95% cia esanciu anketu nuotrauku yra grazios, taciau isvaizda yra tik nedidele dalis zmogaus, o kaip kazko ieskoti, jeigu niekas apart tos nuotraukos apie save parasyt negali? Nejaugi reikia rasyt laiskus is eiles 300 merginu? Net jei ir taip, tai galeciau nebent simta klausimu pateikti, kuriuose prasyciau pristatyti save ir kazin ar gauciau atsakymus... Sunku net ir normaliai pokalbi pradeti, as bent jau visuomet ieskau kazkokiu bendru dalyku ir ju pagalba vystau bendravima, o ka rasyti, jei nieko nera? Kad grazi nuotrauka ? Nezinau, galbut su vyresnem moterim yra kitaip, tikrai nezinau, bet mano amziaus grupeje (21-24m.), tai situacija tragiska...

Daug nori kolega. Aš, kiek teko matyti, laikau pasiekimu jei bent yra šis tas parašyta žmonių kalba, o ne taškų, smailų ar kitų hieroglifų virtinė.
O ir susipažįstant gyvai, juk merginos neturi ant kaklo lapo su visa informacija ir gyvenimo aprašymu, tiesiog improvizuoji ir elgiesi pagal situaciją.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/10 19:35:23 19:35:23

mano puske ir jos drauge uzsiregistravo,kad paziureti ar bernams patinka. Puske gavo 6 laiskus per 2 savaites,bet neatsake. Nu man ji taip sake,o gal ir pabendravo ten su kokiu. Puskei 24 metai.

Whisker

W

4 įrašai

2011/06/10 19:45:52 19:45:52

deepsorrow: Daug nori kolega. Aš, kiek teko matyti, laikau pasiekimu jei bent yra šis tas parašyta žmonių kalba, o ne taškų, smailų ar kitų hieroglifų virtinė.
O ir susipažįstant gyvai, juk merginos neturi ant kaklo lapo su visa informacija ir gyvenimo aprašymu, tiesiog improvizuoji ir elgiesi pagal situaciją.

Tokio budo su susipazinimu gyvai visiskai netapatinciau, jeigu su kuo tapatinti, tai nebent su kokiu CV siuntimu. Tu turi moket save pristatyt, jeigu nori, kad i tave kas atkreiptu demesi, puikumas zmoniu ir yra tame, jog kiekvienas yra unikalus, negebejimas ir net nebandymas to daryti manau yra labai blogai. Susipazystant gyvai daznai gali netgi neistares nei vieno zodzio iskarto suzinot daugiau dominancios informacijos apie zmogu, negu perskaicius anketa ir dar kelis laiskus parasius.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/06/10 20:35:42 20:35:42

Priešingai nei dauguma pasisakiusiųjų, neturiu neigiamos buvimo šioj svetainėj patirties (tikiuosi, niekam neigiamos patirties ir pati nesuteikiau). Mano foto visad buvo slepiama, o ir anketos duomenys apie save nebuvo saldūs ar intriguojantys, veikiau priešingai, tačiau vyrai, kuriuos pakalbinau, atrašė, su keletu maloniai pabendravau internetu, su trim buvau susitikus realiai. Visi vyrai, su kuriais bendravau, buvo ir protingi, ir dėmesingi, ir ne aferistai, ir pakankamai nuoširdūs, ir raštingi , ir ne kiaulės anei kuiliai. Pasitaikė pora menkų nesusipratimų, bet, manau, dėl to kaltas bendravimas per atstumą, tik internetu. Kodėl išsiskyrė mano ir tų žmonių keliai? Manau, ne likimas... Gal iš tikrųjų ,,kas žadėta, kaip padėta''? Dabar jau nieko nebeieškau- aš ir ,,pažadėtasis'' suradom viens kitą. Spėkit kur. Mielos moterys, baikit niurzgėti ir skųstis - svetainėj daug puikių vyrų. Kai pasaulis atrodo kaip tvartas, o visi vyrai kaip kiaulės, vadinasi, pats laikas pabaigti vadinti nesuprastas princeses ir kažką keisti savyje.

???

?

227 įrašai

2011/06/10 20:42:26 20:42:26

Lady-scorpio: Kai pasaulis atrodo kaip tvartas, o visi vyrai kaip kiaulės, vadinasi, pats laikas pabaigti vadinti nesuprastas princeses ir kažką keisti savyje.

Sitas geras:) Sveikiname!!! Tai pasakyk mums - svetaineje radai? Sena vilka?:)

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/11 06:45:58 06:45:58

Šioje svetaineje tikrai daug puikių žmonių, su keliais aš taip pat buvau susitikusi. vienas iš jų vedęs

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume