Whisker: Rasti teoriskai gal ir butu imanoma, bet kaip ieskoti? Esu ziauriai nusivyles tuo, kaip merginos save pristatineja. Visiskas nesugebejimas netgi keliu normaliu zodziu parasyti apie save, tai yra siaubas... Na negi cia tik totaliai tuscios paneles renkasi, kurios visiskai net sava galva nemasto? Na tikrai nesinori tiket... Prikraunama kazkokiu citatu is kazkur, arba kazkas pan i "Esu aktyvi, megstu laika leisti su draugais", nu tai cm'on , parasyti tai yra taspats, kas neparasyti visiskai nieko. Nesitikiu rasti gyvenimo istorijos su visais pomegiais ir pan, na, bet jau bent kazka galima konkretaus apie save parasyt. Man asmeniskai 95% cia esanciu anketu nuotrauku yra grazios, taciau isvaizda yra tik nedidele dalis zmogaus, o kaip kazko ieskoti, jeigu niekas apart tos nuotraukos apie save parasyt negali? Nejaugi reikia rasyt laiskus is eiles 300 merginu? Net jei ir taip, tai galeciau nebent simta klausimu pateikti, kuriuose prasyciau pristatyti save ir kazin ar gauciau atsakymus... Sunku net ir normaliai pokalbi pradeti, as bent jau visuomet ieskau kazkokiu bendru dalyku ir ju pagalba vystau bendravima, o ka rasyti, jei nieko nera? Kad grazi nuotrauka ? Nezinau, galbut su vyresnem moterim yra kitaip, tikrai nezinau, bet mano amziaus grupeje (21-24m.), tai situacija tragiska...
Daug nori kolega. Aš, kiek teko matyti, laikau pasiekimu jei bent yra šis tas parašyta žmonių kalba, o ne taškų, smailų ar kitų hieroglifų virtinė.
O ir susipažįstant gyvai, juk merginos neturi ant kaklo lapo su visa informacija ir gyvenimo aprašymu, tiesiog improvizuoji ir elgiesi pagal situaciją.