Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar radome ką nors gero internetinese pažintyse?

Ar radome ką nors gero internetinese pažintyse?

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/06 18:48:41 18:48:41

Lady.scorpio: Na tikrai juokinga - dauguma čia sėdinčiųjų tik ir dejuoja: „Ajajai vaivaivai, nieko čia gero, viskas čia blogai...“ Bet... tai ko čia sėdite??? Niekaip nesuprantu.( Gal kad blondinė?)

Cia forume idomu parasineti, todel ir sedim. O pazindinames kitose svetainese.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/06 18:49:56 18:49:56

Svečias: Čia gali rasti tik vyrai, nes bet koks jų laiškelis su palabinimu laikomas iš dangaus nukritusia mana.Gal, išskyrus, amžiaus tarpsnį iki 30, tada ir merginų daug pasikėlusių. O vėliau, jei vyras dar pavaikšto, turi bent jau priekinius dantis (nesvarbu tikrus ar sudėtus), jis visada atras čia bet kokią moterį, kurios pageidaus. Ir kaltos dėl to mes pačios, moterys. Susidedam su bet kuo. Suprantu, kad nesinori būti vienoms, vyrų daug mažiau, nedegradavusių iš viso vienetai.Tad, nori nenori, teks daugumai vienišauti. Bet iš tos baimės likti vienoms, dauguma moterų susideda su bet kuo, kam kabo tarp kojų (taip, taip, užtenka net, kad kabėtų ).
Todėl vyrai peržiūri anketas ir rašo tik išskirtinėms -toms, kurios daug jaunesnės, neturi vaikų (jei aš sugebėjau išauginti savo vaikus dorais žmonėmis viena ir juos išlaikyti, man atrodo, tai privalumas, bet ne vyrams tai suprasti), žiūri į nuotrauką -jei moteris tokia, kad kai kur virpteli, dar sumąsto parašyti, visos kitos tegul ramiai tūno.
Pasidarėm tokią padėtį pačios, tad nedejuokim. Sako, kad šunys iš bado ir varškę ėda. Taip ir dauguma moterų būna su bet kuo. Todėl save gerbiančiai moteriai susirasti nieko neįmanoma.

Sutinku 100% !!!!!

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/06 18:52:17 18:52:17

Svečias: Jūsų optimizmas iš to, kad tikrai gaudavot laiškų ir jus kviesdavo į pasimatymus. Iš kur pasisemti optimizmo toms, kurios per keletą metų nėra gavusios nė vieno laiško, o į parašytus -keletą mandagių atsakymų ir tylą, arba nieko?
Nesu nei storulė, nei krokodilas kaip čia kažkas įvardino. Anketos aprašymą keičiau nuo nuoširdaus parašymo, ko ieškau, iki dalykiško ir t.t.Anketa buvo ir su įvairiomis nuotraukomis ir be jų. Jokių pokyčių.
[color=#FF0000:27j7zg5i]Nebeturiu jokių minčių, kas galėtų padėti[/color:27j7zg5i]. O ir nebesistengiu, tiesą sakant, nes beviltiška.

Atsakymas. Registruokites visose pazinciu svetainese, kokias tik randat. Taip zymiai daugiau sansu rasti tai, kas patiks. Nepatiks- trinsit anketa. Bet sedeti vienoje... na, tikrai nesamone.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/06 19:38:35 19:38:35

Svečias: Čia gali rasti tik vyrai, nes bet koks jų laiškelis su palabinimu laikomas iš dangaus nukritusia mana.Gal, išskyrus, amžiaus tarpsnį iki 30, tada ir merginų daug pasikėlusių. O vėliau, jei vyras dar pavaikšto, turi bent jau priekinius dantis (nesvarbu tikrus ar sudėtus), jis visada atras čia bet kokią moterį, kurios pageidaus. Ir kaltos dėl to mes pačios, moterys. Susidedam su bet kuo. Suprantu, kad nesinori būti vienoms, vyrų daug mažiau, nedegradavusių iš viso vienetai.Tad, nori nenori, teks daugumai vienišauti. Bet iš tos baimės likti vienoms, dauguma moterų susideda su bet kuo, kam kabo tarp kojų (taip, taip, užtenka net, kad kabėtų ).
Todėl vyrai peržiūri anketas ir rašo tik išskirtinėms -toms, kurios daug jaunesnės, neturi vaikų (jei aš sugebėjau išauginti savo vaikus dorais žmonėmis viena ir juos išlaikyti, man atrodo, tai privalumas, bet ne vyrams tai suprasti), žiūri į nuotrauką -jei moteris tokia, kad kai kur virpteli, dar sumąsto parašyti, visos kitos tegul ramiai tūno.
Pasidarėm tokią padėtį pačios, tad nedejuokim. Sako, kad šunys iš bado ir varškę ėda. Taip ir dauguma moterų būna su bet kuo. Todėl save gerbiančiai moteriai susirasti nieko neįmanoma.

Tiesa tik tame, kad moterys pacios kaltos, islepinusios vyrus ir susidedancios su bet kuo. Kitiems jusu teiginiams dristu papriestarauti. Is kur tokie duomenys kad vyru DAUG maziau? Smarkiai vyresniame amziuje (nuo 60-ties) tai gal ir taip. Vyru nezymiai maziau, gal tik prisirgistravusiu cia mazoka, o gyvenime ju pakanka. Nedegradavusiu vienetai? Kur jus juos ir randate? . Buvau cia trumpai, per ta laika vyru demesio man netruko, nors esu 40+, 2 vaikai, isvaizda kam patinka,o kam ir ne . Charakteris gan nepaprastas.. Ne vienas degradaves ar nedorelis apgavikas neprisistate, visi atrode rimtai ieskantys, na bent ispudis toks buvo. Sutikau zmogu is karto, dar ilgai dvejojau, tikrinau ir save..Viskas gerai. Kur ta sekmes formule? Manau ji viena: zinojimas, kad viskas bus OK. Sekmes visiems sutikti savus zmones!

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/07 00:03:42 00:03:42

svetlana:

Tiesa tik tame, kad moterys pacios kaltos, islepinusios vyrus ir susidedancios su bet kuo. Kitiems jusu teiginiams dristu papriestarauti. Is kur tokie duomenys kad vyru DAUG maziau? Smarkiai vyresniame amziuje (nuo 60-ties) tai gal ir taip. Vyru nezymiai maziau, gal tik prisirgistravusiu cia mazoka, o gyvenime ju pakanka. Nedegradavusiu vienetai? Kur jus juos ir randate? . Buvau cia trumpai, per ta laika vyru demesio man netruko, nors esu 40+, 2 vaikai, isvaizda kam patinka,o kam ir ne . Charakteris gan nepaprastas.. Ne vienas degradaves ar nedorelis apgavikas neprisistate, visi atrode rimtai ieskantys, na bent ispudis toks buvo. Sutikau zmogu is karto, dar ilgai dvejojau, tikrinau ir save..Viskas gerai. Kur ta sekmes formule? Manau ji viena: zinojimas, kad viskas bus OK. Sekmes visiems sutikti savus zmones!

Tiesa, papildysiu: zinojimas kad viskas bus OK nepriklausomai nuo to, ar jus cia sutiksite savo zmogu ar ne. Reikia paleisti situacija, stebeti is salies, nesiekti zutbutinai. Jokios zalios sviesos nusiminimui ir neigimui!

Va taip va

V

1 įrašai

2011/02/11 10:29:11 10:29:11

Radau man tinkantį ( iš DP)nuėjus į antrą pasimatymą. Kartu jau 9 mėnesiai. Planuojam bendrą ateitį.
Man 39, Jam 45. Tikiuosi gyvensime kartu ilgai ir laimingai...

P.s. esu ir išvaizdos daugiau nei geros ir savarankiška,ir išsilavinusi ir, kaip čia kai kurie pasisakė - su užkeltais reikalavimais. Vistiek radau, teisingiau Jis mane rado . Nei harakterio "kieto" nepabijojo, nei itin atsargaus bendravimo pradžioje.
Kas nenori dėti pastangų siekiant, o iš karto prikabina "etiketes" - tas ir neranda. Štai kokia mano nuomonė.

Visiems linkiu sėkmės

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/11 19:21:33 19:21:33

Va taip va: Radau man tinkantį ( iš DP)nuėjus į antrą pasimatymą. Kartu jau 9 mėnesiai. Planuojam bendrą ateitį.
Man 39, Jam 45. Tikiuosi gyvensime kartu ilgai ir laimingai...

P.s. esu ir išvaizdos daugiau nei geros ir savarankiška,ir išsilavinusi ir, kaip čia kai kurie pasisakė - su užkeltais reikalavimais. Vistiek radau, teisingiau Jis mane rado . Nei harakterio "kieto" nepabijojo, nei itin atsargaus bendravimo pradžioje.
Kas nenori dėti pastangų siekiant, o iš karto prikabina "etiketes" - tas ir neranda. Štai kokia mano nuomonė.

Visiems linkiu sėkmės

Šaunuolė, sėkmės tau

34903id_eira

3

54 įrašai

2011/02/12 17:22:51 17:22:51

kokie yra dar saitai pazinciu? kas zinot,- parasykit. oki? aciu:)

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/12 18:06:40 18:06:40

eira: kokie yra dar saitai pazinciu? kas zinot,- parasykit. oki? aciu:)

gal jums tiktu www.sexpazintys.lt?

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/12 18:34:42 18:34:42

Svečias:
eira: kokie yra dar saitai pazinciu? kas zinot,- parasykit. oki? aciu:)

gal jums tiktu www.sexpazintys.lt?

wow labai geras saitas superinis per vakara galima 5 diedus nukabinti ir ne alfonsai, susimoka kaip reikalas

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume