Svečias: Čia gali rasti tik vyrai, nes bet koks jų laiškelis su palabinimu laikomas iš dangaus nukritusia mana.Gal, išskyrus, amžiaus tarpsnį iki 30, tada ir merginų daug pasikėlusių. O vėliau, jei vyras dar pavaikšto, turi bent jau priekinius dantis (nesvarbu tikrus ar sudėtus), jis visada atras čia bet kokią moterį, kurios pageidaus. Ir kaltos dėl to mes pačios, moterys. Susidedam su bet kuo. Suprantu, kad nesinori būti vienoms, vyrų daug mažiau, nedegradavusių iš viso vienetai.Tad, nori nenori, teks daugumai vienišauti. Bet iš tos baimės likti vienoms, dauguma moterų susideda su bet kuo, kam kabo tarp kojų (taip, taip, užtenka net, kad kabėtų ).
Todėl vyrai peržiūri anketas ir rašo tik išskirtinėms -toms, kurios daug jaunesnės, neturi vaikų (jei aš sugebėjau išauginti savo vaikus dorais žmonėmis viena ir juos išlaikyti, man atrodo, tai privalumas, bet ne vyrams tai suprasti), žiūri į nuotrauką -jei moteris tokia, kad kai kur virpteli, dar sumąsto parašyti, visos kitos tegul ramiai tūno.
Pasidarėm tokią padėtį pačios, tad nedejuokim. Sako, kad šunys iš bado ir varškę ėda. Taip ir dauguma moterų būna su bet kuo. Todėl save gerbiančiai moteriai susirasti nieko neįmanoma.
Na iš kur pas kus tiek pesimizmo?
Galiu pasakyti visai nuoširdžiai - užsiregistravau čia su nuostata: atsiras - bus gerai, neatsiras - irgi ne tragedija.
Tikrai laiškų gaudavau. Dalį atsijodavau kaip labai jaunus, dalis nepatikdavo. O labai seni man nerašydavo:)
Mielai eidavau į pasimatymus su vyriškiais, kurių nuotraukas mačiau ir kurių nemačiau, saugiu dienos metu į pasimatymus gerti kavos. Tokio smagaus laikotarpio, kai aplankiau pusę miesto kavinių, pasivaikščiojau gražiausiose miesto vietose, gavau netgi gėlių! ir išmokau per pusvalandį susiruošti pasimatymui, tikrai nepamiršiu:)
Buvo vyriškių labai mielų, buvo ir truputį apsimetusių, bet aš nuo to gi nė kiek nenukentėjau, tik visai neblogai praleidau laiką ir pažinau žmones bei jų lūkesčius:) Juk niekas neliepia toliau tęsti pažintį, jei tas asmuo tau nepriimtinas!
Nuostolių jokių, tik gyvenimo patirtis!
O dabar laiminga esu šalia to, kuris mane susirado DP:)