Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar radome ką nors gero internetinese pažintyse?

Ar radome ką nors gero internetinese pažintyse?

g.feja

G

9 įrašai

2009/02/24 22:03:52 22:03:52

Joli: buvau radus.. praradau.. vel ieskau.. tikiuosi rasti, juk kas iesko - tas randa, a? beabejo, viska galima suversti ant likimo - jei bus skirta, tai ateis savaime...bet sedeti ir pasyviai laukti..neaa... ne mano budui

IR KAIP sekasi ieskoti?
o kaip tau ta mintis,kad nuo lemtos meiles nepabegsi-ji tave susiras vistiek..
aisku,sedeti ir kantriai laukti-ne visi gali, bet zinai,kai as ka noredavau paskubinti, na kokius santykius, tai nieko is to nesigaudavo gero..juk vyrai-medziotojai. o gal siaip laikais atvirksciai? moterys gaudo vaikinus

KA MANOT

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/25 07:23:10 07:23:10

g.feja: juk vyrai-medziotojai. o gal siaip laikais atvirksciai? moterys gaudo vaikinus
KA MANOT

tegul gaudo kas ka nori, svarbu, kad paskui abu butu laimingi va ka as manau

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/02/06 03:55:39 03:55:39

Esu internetu susipažinusi ir draugavusi, tačiau DP to patirti dar neteko laukiu... laikas tiksi

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/06 04:25:34 04:25:34

ponia: aciu uz palaikyma, LEITA . gal kas ir susiranda, gal yra isimciu... tai butent, kad vyrai suveda viska i lova, nes toliau ju mastymas nesiekia! jie mano, kad tos vargses moterytes ( KROKODILES, KAIP JIE SAKO) tik ir svajoja susigrusti ju falosa sau tarp koju. svarbu kiekybe!! gerbiami patinai, (vyrais jus vadint liezuvis nesivercia, nes kas yra vyriskumas- jus net nezinot ir , kadangi knygu neskaitot- tai ir zinot negalit.) moterytems ne sexas galvoj, o saves iprasminimas, realizavimas ,ejimas gyvenimo keliu kartu svarbu, meile... deja, jums to nesuprast.

Ooo - dar viena feministe - "visi vyrai kiaules" - savo liumpenishka incilekta demonstruoja - besalygishki apibendrinimai ir kategorishki vertinimai - arba problemos su semantika...
Ka tamsta DP veikiate? - lesbiechiu saitu nebeuztenka? ar pinigu pritrukote?

jhgoikj

J

1 įrašai

2011/02/06 07:43:09 07:43:09

Ne neradau nes nieko čia nėra ir nesvarbu ar tavo nuomonė teisinga ar ar ne vis tiek kieno nors būni apipiltas pamazgom nafik išvis toks forumas ir toks tinklapis!o savijauta nors čia ir virtualu būna sugadinta tam vakarui dingstu iš čia baigėsi kantrybė

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/02/06 11:40:35 11:40:35

jhgoikj: Ne neradau nes nieko čia nėra ir nesvarbu ar tavo nuomonė teisinga ar ar ne vis tiek kieno nors būni apipiltas pamazgom nafik išvis toks forumas ir toks tinklapis!o savijauta nors čia ir virtualu būna sugadinta tam vakarui dingstu iš čia baigėsi kantrybė

Ot be reikalo Tamsta nervinatės, gi ginčuose gimsta tiesa ir mane apipila pamazgom, ir ką? nepriimu to, kaip gryno pinigo, nes ŽINAU, kad čia TIK virtuali erdvė, čia kiekvienas su savo nuotaikom, emocijom, temperamentu ir savo tiesom... reikia visų išklausyti, kad ir nlb malonių žodelių...

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/06 12:08:49 12:08:49

Čia gali rasti tik vyrai, nes bet koks jų laiškelis su palabinimu laikomas iš dangaus nukritusia mana.Gal, išskyrus, amžiaus tarpsnį iki 30, tada ir merginų daug pasikėlusių. O vėliau, jei vyras dar pavaikšto, turi bent jau priekinius dantis (nesvarbu tikrus ar sudėtus), jis visada atras čia bet kokią moterį, kurios pageidaus. Ir kaltos dėl to mes pačios, moterys. Susidedam su bet kuo. Suprantu, kad nesinori būti vienoms, vyrų daug mažiau, nedegradavusių iš viso vienetai.Tad, nori nenori, teks daugumai vienišauti. Bet iš tos baimės likti vienoms, dauguma moterų susideda su bet kuo, kam kabo tarp kojų (taip, taip, užtenka net, kad kabėtų ).
Todėl vyrai peržiūri anketas ir rašo tik išskirtinėms -toms, kurios daug jaunesnės, neturi vaikų (jei aš sugebėjau išauginti savo vaikus dorais žmonėmis viena ir juos išlaikyti, man atrodo, tai privalumas, bet ne vyrams tai suprasti), žiūri į nuotrauką -jei moteris tokia, kad kai kur virpteli, dar sumąsto parašyti, visos kitos tegul ramiai tūno.
Pasidarėm tokią padėtį pačios, tad nedejuokim. Sako, kad šunys iš bado ir varškę ėda. Taip ir dauguma moterų būna su bet kuo. Todėl save gerbiančiai moteriai susirasti nieko neįmanoma.

laukinė_lelija

L

21 įrašai

2011/02/06 12:15:41 12:15:41

Svečias: Čia gali rasti tik vyrai, nes bet koks jų laiškelis su palabinimu laikomas iš dangaus nukritusia mana.Gal, išskyrus, amžiaus tarpsnį iki 30, tada ir merginų daug pasikėlusių. O vėliau, jei vyras dar pavaikšto, turi bent jau priekinius dantis (nesvarbu tikrus ar sudėtus), jis visada atras čia bet kokią moterį, kurios pageidaus. Ir kaltos dėl to mes pačios, moterys. Susidedam su bet kuo. Suprantu, kad nesinori būti vienoms, vyrų daug mažiau, nedegradavusių iš viso vienetai.Tad, nori nenori, teks daugumai vienišauti. Bet iš tos baimės likti vienoms, dauguma moterų susideda su bet kuo, kam kabo tarp kojų (taip, taip, užtenka net, kad kabėtų ).
Todėl vyrai peržiūri anketas ir rašo tik išskirtinėms -toms, kurios daug jaunesnės, neturi vaikų (jei aš sugebėjau išauginti savo vaikus dorais žmonėmis viena ir juos išlaikyti, man atrodo, tai privalumas, bet ne vyrams tai suprasti), žiūri į nuotrauką -jei moteris tokia, kad kai kur virpteli, dar sumąsto parašyti, visos kitos tegul ramiai tūno.
Pasidarėm tokią padėtį pačios, tad nedejuokim. Sako, kad šunys iš bado ir varškę ėda. Taip ir dauguma moterų būna su bet kuo. Todėl save gerbiančiai moteriai susirasti nieko neįmanoma. Čia gali rasti tik vyrai, nes bet koks jų laiškelis su palabinimu laikomas iš dangaus nukritusia mana.Gal, išskyrus, amžiaus tarpsnį iki 30, tada ir merginų daug pasikėlusių. O vėliau, jei vyras dar pavaikšto, turi bent jau priekinius dantis (nesvarbu tikrus ar sudėtus), jis visada atras čia bet kokią moterį, kurios pageidaus. Ir kaltos dėl to mes pačios, moterys. Susidedam su bet kuo. Suprantu, kad nesinori būti vienoms, vyrų daug mažiau, nedegradavusių iš viso vienetai.Tad, nori nenori, teks daugumai vienišauti. Bet iš tos baimės likti vienoms, dauguma moterų susideda su bet kuo, kam kabo tarp kojų (taip, taip, užtenka net, kad kabėtų ).
Pasidarėm tokią padėtį pačios, tad nedejuokim. Sako, kad šunys iš bado ir varškę ėda. Taip ir dauguma moterų būna su bet kuo. Todėl save gerbiančiai moteriai susirasti nieko neįmanoma.

Realybė dabar labai žiauri......

videncija

V

4 įrašai

2011/02/06 12:22:36 12:22:36

sansu ...0,01 % rasti

laukinė_lelija

L

21 įrašai

2011/02/06 12:26:48 12:26:48

Tai,kad juos pakalbini ir jie tyli.....man mažiau nei 30, bet kad vaikinai bus toki pasyvūs tai nesitikėjau,maždaug jei tu nori tai pati kalbink......man tai kyla klausimas ko jūs čia susirinkot? Toks vaizdas,kad tik užsiregistruoti norėjo....kaip kokioje poliklinikoje pas urologą

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume