Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar radome ką nors gero internetinese pažintyse?

Ar radome ką nors gero internetinese pažintyse?

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/12 18:36:31 18:36:31

vasara: Čia susipažinti?
Manyčiau turėtu būti sudėtinga...
Nors jeigu dieną-naktį neišeičiau iš forumo, dalyvaučiau nuo ryto iki vakaro visose forumo temose, rašyčiau visiems iš eilės (taip sakant baladočiausi). Aišku, kad susirasčiau.., kaip kad šioje temoje besidžiaugiančios esama "surasta laime" čia buvusios, esančios, gęstančios, užgesusios ir vėl įsižiebusios, ir amžinai čia būsiančios ponios .
Bet kadangi mano būdas kitoks, tai telieka pasidžiaugti čia laimingai susipažinusiųjų laime. Nors ir laikina.

o koks Jusu budas? ir kodel ,,surasta laime'' kabutese?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/06/12 20:30:05 20:30:05

Miela Ledi Skorpio, dziugu kad sutikote vienas kita, linkiu islaikyti ir puoseleti puikius santykius Sutikau ir as cia savo zmogu, mes pusantru metu kartu.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/06/12 20:43:40 20:43:40

Nors jeigu dieną-naktį neišeičiau iš forumo, dalyvaučiau nuo ryto iki vakaro visose forumo temose, rašyčiau visiems iš eilės (taip sakant baladočiausi). Aišku, kad susirasčiau.., kaip kad šioje temoje besidžiaugiančios esama "surasta laime" čia buvusios, esančios, gęstančios, užgesusios ir vėl įsižiebusios, ir amžinai čia būsiančios ponios .
Bet kadangi mano būdas kitoks, tai telieka pasidžiaugti čia laimingai susipažinusiųjų laime. Nors ir laikina.

Ajajai kaip piktdžiugiškai džiaugiatės kitų laime. Žodžiuose „Bet kadangi mano būdas kitoks“ tiek daug egoizmo... Jei išties norit sutikti brangų žmogų, išmokit matyti ne tik save.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/06/12 20:48:50 20:48:50

Svečias: kas tiesa, tas tiesa- ponia skorpe buvo apsigyvenusi Darnioje ponioje, na ir ka, yra rezultatas! palinkekim sekmes, ka gali zinoti...)

Apsigyvenusi? CHACHACHA prašyčiau atleisti, kad taip Jums įsikyrėjau per nepilną pusmetį... Dabar Jums užleidžiu savo kambarį DP. Linkiu tokio pat rezultato.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/06/12 20:51:22 20:51:22

svetlana: Miela Ledi Skorpio, dziugu kad sutikote vienas kita, linkiu islaikyti ir puoseleti puikius santykius Sutikau ir as cia savo zmogu, mes pusantru metu kartu.

Ačiū, Miela Svetlana. Sėkmės Judviems! Saugokit tai, ką turit.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/12 21:12:45 21:12:45

Atrodo,kad sitai poniai jau yra psihologiniu problemu del vienisumo. Ji jau yra su pakenktais nervais ir psihologija. Reikia ilgo gidymo pas psihologa.Arba gali buti ir jau nebepagidoma.

vasara

V

18 įrašai

2011/06/13 16:51:39 16:51:39

???:
O ko jus cia visi taip registruojates, jei visai netikite ka surasti?
Toks ispudis, kad pati tingite ir pirsta pajudinti, o norite, kad tamsta kaip didziausia brangenybe cia visi ieskotu ir laime ant delno padetu Esate pavydi ir sarkastiska boba, as pats jums gyvenime nerasyciau, nuo tokiu viskuo nepatenkintu burbekliu kuo toliau stengiuosi laikytis. Pilna cia tokiu ale nuskriaustu ir nesuprastu, duokdie jas pacias bent kiek suprasti.

O Jūs turbūt manote, kad esate vienas iš daugelio čia esančių "laimių"? Jums iki manęs, kaip iki žvaigždžių. Šansų - 0.

Atrodo,kad sitai poniai jau yra psihologiniu problemu del vienisumo. Ji jau yra su pakenktais nervais ir psihologija. Reikia ilgo gidymo pas psihologa.Arba gali buti ir jau nebepagidoma.[/quote]

Jums patarimas: Bandykite nematyti savęs kituose. Pasistengite... Jeigu nepavyksta - gerkite proškes.

Na o visiems kitiems komentavusiems noriu pasakyti, kad nieko nenorėjau įžeisti. Tai tik mano išsakyta nuomonė. Ir pripažinkit - tiesos čia yra

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/13 17:33:34 17:33:34

vasara:
???:
O ko jus cia visi taip registruojates, jei visai netikite ka surasti?
Toks ispudis, kad pati tingite ir pirsta pajudinti, o norite, kad tamsta kaip didziausia brangenybe cia visi ieskotu ir laime ant delno padetu Esate pavydi ir sarkastiska boba, as pats jums gyvenime nerasyciau, nuo tokiu viskuo nepatenkintu burbekliu kuo toliau stengiuosi laikytis. Pilna cia tokiu ale nuskriaustu ir nesuprastu, duokdie jas pacias bent kiek suprasti.

O Jūs turbūt manote, kad esate vienas iš daugelio čia esančių "laimių"? Jums iki manęs, kaip iki žvaigždžių. Šansų - 0.

Atrodo,kad sitai poniai jau yra psihologiniu problemu del vienisumo. Ji jau yra su pakenktais nervais ir psihologija. Reikia ilgo gidymo pas psihologa.Arba gali buti ir jau nebepagidoma.

Jums patarimas: Bandykite nematyti savęs kituose. Pasistengite... Jeigu nepavyksta - gerkite proškes.

Na o visiems kitiems komentavusiems noriu pasakyti, kad nieko nenorėjau įžeisti. Tai tik mano išsakyta nuomonė. Ir pripažinkit - tiesos čia yra [/quote]
o kurioje vietoje cia ta jusu didzioji tiesa? kad bandote apsimesti oria, nors esate tik nepatraukli kitiems ir savo nelaiminguma bandote uzdangstyti ironija? kad pavydite poniai Skorpei laimes? Nepavydekite, ji dirbo dirbo ir uzsidirbo ja ir tai pavyzdys, kad darbsti moteris net tokiame amziuje gali kazka susirasti.

ISPANA

I

4 įrašai

2011/06/14 09:35:30 09:35:30

Cia tokie vyrai bailiai susirinke, Dievuliau, jei parasai apie save tiesa, kuri yra tokia normali ir tiesiai sveisiai issakyta, tai neatsirado ne vieno, kuris isdristu parasyti man laiska!!! N buvo pora, bet....silpnesni uz mane, taip kad nei gatvej nei cia nieko gero nera!!!! deja , visi geriausi aisku isgraibstyti

Cia moterys turi buti kaip siena, i kuria vargseliai vyrai galetu ramstytis, bet ar tai nors kiek idomu ir vyriska? Kam tokiu myzniu ir reikia??? Nebent super tyliom, savim nepasitikinciom ir bet koki paimsinciom merginom

EIkit sau su tokiu kontingentu....

pelergonija

P

6 įrašai

2011/06/14 10:11:53 10:11:53

ISPANA: Cia tokie vyrai bailiai susirinke, Dievuliau, jei parasai apie save tiesa, kuri yra tokia normali ir tiesiai sveisiai issakyta, tai neatsirado ne vieno, kuris isdristu parasyti man laiska!!! N buvo pora, bet....silpnesni uz mane, taip kad nei gatvej nei cia nieko gero nera!!!! deja , visi geriausi aisku isgraibstyti
Cia moterys turi buti kaip siena, i kuria vargseliai vyrai galetu ramstytis, bet ar tai nors kiek idomu ir vyriska? Kam tokiu myzniu ir reikia??? Nebent super tyliom, savim nepasitikinciom ir bet koki paimsinciom merginom
EIkit sau su tokiu kontingentu....

visiškai tau pritariu. todėl siūlau moterims ieškoti vyrų užsienietiškuose puslapiuose. va, ten tai turėsit pasisekimą. Tik aišku reikia kalbą mokėt.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume