Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Nelaimingi vyrai

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/02 21:33:42 21:33:42

jokaste: as tai manau-neesme kiek kartu kas ir su kuo nueina i pasimatyma....visgi geriau turbut nueiti negu iki beprotybes pazindintis virtualiai..
o toliau jau-laimes dalykas...vienam gal is pirmo karto pasiseks,o kitam ir sesiadesimt per metus nepades....likimas..taip sakant....

Kaip as tau pritariu....

dainelė

D

1512 įrašai

2009/02/03 10:42:09 10:42:09

krepsininkas:
dainelė:
O šiaip tai manau (ir taip darau savo gyvenime), kad vyro ar moters pareiga susitvarkyti su didžiausiom savo žaizdom pačiam/iai, t.y. kreiptis į dvasininkus, nepagailėt pinigų psichologams, kurie iš tiesų gali suteikti realią pagalbą, o ne paslapčiom užkrauti savo nusivylimus, šeimos problemas pirmai/am sutiktajai/ajam. Taip kitu asmeniu tik pasinaudojama garui nuleisti, o ji(s) juk tikėjosi lygiaverčio bendravimo.

Tai man reiks dar pasitobulinti. Bet pasitikrinti tai reikia su kuo nors.

Labai kritiškai pats apie save rašai (savo anketoje). Gal ir tiesą rašai, o gal klysti. Šitoje svetainėje ir kitur yra visokių psichologinių testų - jei atvirai, neieškodamas pačių "teisingiausių" atsakymų juos atlieki, gali apie save daugiau sužinoti. Ir dažniausiai objektyviau, negu pats save vertindamas. Aplinkiniai žmonės irgi ne visad teisūs būna, nes kiekvienas sprendžia pagal savo silpnybes, simpatijas/antipatijas ir ribotą patirtį. Todėl savęs pažinimui laikau naudingais (gerus) testus, - jie neturi jokių jausmų mano atžvilgiu. O iš į mane reaguojančių žmonių - psichologus, nes jie tuo ir užsiima, kad bando kitam žmogui padėti kuo mažiau tarpusavio santykius iškraipydami asmeninių silpnybių įtakomis.

dainelė

D

1512 įrašai

2009/02/03 11:06:23 11:06:23

strateg37: "O tamsta Stratege.. man visai patinki.. TIKRAI,
apsirašymas trumpokas svepla kalba... ką padarysi... " apie kalba mes kzk bendravom ir as naktimis del to nesivartau..jei matau reikala,ijungiu lietuviska klaviatura..esu tas kuriam su lietuviu gramatika niekad nesiseke,kaip itariu jums su matematika..bet gal ir klystu..bet ne apie tai..
"ir kuo gi aš tamstą taip sutraumavau ?" ogi požiuriu į žmogų per kablelius ir nosines,bei nepakantumą lietuvių k. pažeidėjams..(tikuosi gramat.klaidu padariau min. )
"..ir kavinėse nesilankau, ir su pirmąkart sutiktu žmogumi tikrai nejaučiu potraukio paplepėti, plepu tik su artimesniais.." gali plepet su kuom nori, o ir ka nori kavinese gert..viena is DP pakviestuju isvis negere net arbatos..bet vandens meniu ten nebuvo.. ir isgerus keleta podeliu arbatos,ji sake jos atsigerus metams..
"Per 1 metus 60 VIENKARTINIŲ pasimatymų!"
o tai jusu supratimu 60paimatymu per metus-tai daug?
Amerikoj yra praktikuojami greitieji pasimatymai-30min begyje susitinkama su 5-6kandidatem..5min.bendravimo gyvai atstoja pusmeti bendravimo virtualiai..
"Pagalvojau kažkada, gal ir susipažint norėčiau, bet paskui radau parašyta berods tamstos, kad pirmenybę teiki moterims, turinčioms sekso ir vaikų auginimo patirties, kurgi jau man su jomis lygintis - jokios patirties, tai ir nesisiūlau į drauges neigi pažįstamas..."
Pazindintis su tamsta man niekad net minties nekylo net baisiausiose savo košmarose..ir ne del to kad jus ne mano skonio ar tipažo,o del to kad jusu mastymo budas priešingas tam kaip as suprantu ir priimu pasauli..Beje,musu suderinamumas auksčiau 50%,bet realai butu artimas 0%..seksualaiai nesuderinami,poziuris i viska skiriasi kardinalai ..
bet ateiti pasistengsiu but pakantesnis JUSU Dainele (Danute) personai..o kiekvienas bendravimas su "klasiniu priešu " turi ir teigiamu veiksniu,leidzianciu geriau ir graziau bendraut su priesinga lytim.. o jums Danute sekmes ir toliau..

[/quote]
Tai jau man dabar laikas turbūt pasijusti nelaiminga moterimi po šitokio įvertinimo?
Net košmaruose susapnuoti manęs nenori...

Tai ir pasijutau vieną akimirką nelaiminga. Traumuota... Kai kurie tokioje akimirkoje ir užsibūna, apie tokius MoterisJi ir rašė, kai susikompleksuoja žmogus visam gyvenimui.
Aš, kaip ir kiekvienas žmogus, džiaugiuos pagyrimais ir nemėgstu būti nepripažįstama tokia, kokia esu. Tad jei rašau, kad SMAGU pasipiktinimo šūksniai - jie ir yra BAISIAI SMAGŪS tada, KAI praeina ta neišvengiama nusiminimo minutė.
Aišku, yra žmonių, kuriems nusispjauti, ką ten kitas kažkoks ar kažkokia nepažįstama/s, vienas iš milijardų žemės gyventojų, beveik nulis, apie jį mano. Jiems nuo komentarų apskritai jokių emocijų nekyla. Sakyčiau, stabiliai laimingi.
Na, o kiti, pvz., aš, kitokie. Ir šitiems reikia išmokti išsisukti, pabėgti nuo nusiminimo.
Mokausi ir džiaugiuosi. Tikrai dėkui visiems, kurių replikos man pasirodė nemalonios. NUOŠIRDŽIAI dėkui.
O kad Strategas ateity stengsis būti pakantesnis mano personai, na tai čia apskritai džiugi žinia.

Ir dar sėkmės linki, tikiu, kuo nuoširdžiausiai. Tikrai malonu.

P.S. Kas šeštą dieną po naują pasimatymą man atrodo laabai per daug... Tai turbūt nuo charakterio priklauso. Pvz., aš apskritai nemėgstu vienkartinio bendravimo.
Penki-šeši amerikoniški kandidatai per pusvalandį - na, tai čia jau tikrai kaip turguje. Negalėčiau tokiame renginy dalyvauti, - nebent jeigu juokais, pati nieko neieškodama. Kad man būtų dzin, patiksiu kokiam ar ne.
Žiūriu, kaip čia kiti kandidatus/es renkasi, partnerius kas sezoną keičia... man tai nepriimtina.

W

17 įrašai

2009/02/03 12:39:38 12:39:38

oi, kaip man patinka paskaitytinet, kai viens su kitu "riejasi" net negalvojau, kad cia tokios emocijos verda

tamsta

T

324 įrašai

2009/02/03 13:08:21 13:08:21

na, paskaites atsakymus, galiu su giliu liudesiu konstatuoti, kad cia tik traumos, nelaimingi, neskaitantys protingu knygu, ir dar tie kuriems gydytis reikia...

ka as cia veikiu? ainu greit istrinti anketa...

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/02/03 13:17:08 13:17:08

Mielosios moterys, neburnokite, kad vyrai nelaimingi. Padarykite juos laimingais.

dainelė

D

1512 įrašai

2009/02/05 12:18:38 12:18:38

"Žmonės, kurie jaučia vidinę tuštumą, niekada neišgyja susilieję su kitu netobulu asmeniu. Priešingai, kai du paukšteliai nulaužtais sparnais bando skristi drauge, jiems dar labiau nesiseka. Jokia kantrybė nepadės jiems pakilti į orą; galop juos teks išskirti ir pavieniui gydyti žaizdas..."
I.D.Yalom "Meilės budelis", Vaga, 2007

Ziema76

Z

30 įrašai

2009/02/05 13:41:21 13:41:21

dainelė: "Žmonės, kurie jaučia vidinę tuštumą, niekada neišgyja susilieję su kitu netobulu asmeniu. Priešingai, kai du paukšteliai nulaužtais sparnais bando skristi drauge, jiems dar labiau nesiseka. Jokia kantrybė nepadės jiems pakilti į orą; galop juos teks išskirti ir pavieniui gydyti žaizdas..."

Kitas pasakymas: žmonės, tai angelai su vienu sparnu ir jie turi būti kartu, kad galėtų skristi. Kai kas pateikia mintį, kad kai abu yra sužeisti, jie vienas kitą geriau supranta. Matyt kiekvienam savo. Tad tiek moterys, tiek vyrai būna kiek sužeisti, tiek ne, tačiau visuomet ieško savosios puselės. ...gal tame ieškojimo momente, mes visi atrodome nelaimingi, tiek vyrai, tiek ir moterys.

bitemaja

B

4 įrašai

2009/02/05 15:39:40 15:39:40

dainelė: "Žmonės, kurie jaučia vidinę tuštumą, niekada neišgyja susilieję su kitu netobulu asmeniu. Priešingai, kai du paukšteliai nulaužtais sparnais bando skristi drauge, jiems dar labiau nesiseka. Jokia kantrybė nepadės jiems pakilti į orą; galop juos teks išskirti ir pavieniui gydyti žaizdas..."

Nei as nelaminga nei nelaimingo ieskau. Noriu lygevercio partnerio. Kiekvienas vertas tokio koks pats yra. Visa kita tik saves apgaudinejimas.

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/08 19:55:51 19:55:51

Po nesusiklosciusiu santykiu zmones taip ir reabilituojasi...Skelbiasi,bendrauja,ieskosi,eina i pasimatymus...nejau po nesekmes uzsidarysi tarp keturiu sienu ir visa gyvenima "traumuotas" grauzies...visi nutraukti santykiai,kazka palieka...manau,trauma,ar sielos invalidas cia netinka;)...
Sia tema puikus Agnes straipsnis tinklarastyje"Meiles labirintai"...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume