strateg37: /.../
nes jus Danute(dainele) mintis issakot tokias,kad net man vis noris pakomentuot ..amziaus skirtumas tarp musu su Danute nedidelis,bet jau pasisakymai tokie..jei dauguma masto taip kaip danute,tai as tada save priskirsiu tai nelaimingu ir traumuotu vyru kategorijai..mane jau vien bendravimas su tokio tipo moterimis traumuoja..tas davatkiskumas..yra cia ir normaliu moteru,su kuriomis galima ir paplepet ir kavos isgert..i antra pasimatyma buvau nuejes tik kokis 5kartus is visu 50-60 pasimatymu..kzk as nepatinku,kzk man nepatinka..ir nemanau kad as kzk kazka isipareigojas..esu cia gal metus ar daugiau,ir nekeliu kzk tikslu zut but susirast pora..ir jei man neatraso po menesio ar ilgiau,as ramia sazine trinu tokias nares is savo saraso..o vargintis kodel istriniau,as nepradesiu..na nenori zmogus bendraut,tai ka? o laikyt kontaktu sarase zmogu apie metus ir nebendraut-absurdas..
VAJĖJ, KAIP MAN SMAGU vėl - na, per pusmetį gal trečiąsyk - išgirsti iš Stratego pasipiktinimo šūksnį savo adresu (aišku, būtų dar smagiau susižavėjimo klyksmas...)
O tamsta Stratege, beveik mano bendraamži, man visai patinki, gražios nuotraukos - simpatiškai ir patraukliai atrodai, TIKRAI,
apsirašymas trumpokas svepla kalba... ką padarysi...
ir kuo gi aš tamstą taip sutraumavau ???
gal pažadinau tavo tyrąją sąžinę, kuri glūdi užkišta tolimiausiame sielos kampelyje ir užkamšyta, kad necypsėtų
Pagalvojau kažkada, gal ir susipažint norėčiau, bet paskui radau parašyta berods tamstos, kad pirmenybę teiki moterims, turinčioms sekso ir vaikų auginimo patirties, kurgi jau man su jomis lygintis - jokios patirties,
tai ir nesisiūlau į drauges neigi pažįstamas... o ir kavos negeriu, ir kavinėse nesilankau, ir su pirmąkart sutiktu žmogumi tikrai nejaučiu potraukio paplepėti, plepu tik su artimesniais.
Per 1 metus 60 VIENKARTINIŲ pasimatymų!
Tai yra, per mėnesį 5 vienkartiniai, tai yra - po vieną naują kas šeštą dieną, neskaičiuojant kelių antrųjų ir tolesnių... Hmmmm...... ohoho hoho...
Na gal čia toks gyvenimo būdas? kaži ar begalėsi kada nors sustoti, nes atsiras vis naujų, vis naujų... o iš tų 60 vienkartinių, jaučiu, buvo ir tokių kaip aš, kurių nepažinsi per vieną sykį - ne taip, kaip šiuolaikinėje parduotuvėje, kur vitrinoje visi lobiai (tikri ar tik imitacijos) išeksponuoti.
O kas čia ŽŪTBŪT poros ieško - ar tai aš??? Kur taip esu parašius?
Visiems atrašau, iš savo sarašo tik vieną slapuką, aiškiai traumuotą, ištryniau - tokį, kuris mirtinai įsižeidė, kai neatsakiau, koks mano Zodiako ženklas
Nesitraumuok, Stratege, su tavim viskas OK, o aš ir toliau nenutilsiu -
dainelė - per amžius ta pati