varge tu vargeli ..... jau tokios tos moterys niekadejos, jau tokios piktinanchios prigimties .....
ash tai net nebendrauchiau su jomis ......
ak1303584654_db
2009/02/01 08:28:06 08:28:06
varge tu vargeli ..... jau tokios tos moterys niekadejos, jau tokios piktinanchios prigimties .....
ash tai net nebendrauchiau su jomis ......
Pigmaleonas
2009/02/01 10:40:51 10:40:51
Na taip, normalios moterys ir nenormalūs vyrai. Įdomu darosi, tik iš kur jie tokie nukrenta? Gal iš Mėnulio, o ne iš tos pačios "normalios moters"? Negali gi normalios moterys gimdyti nenormalius vyrus. Vadinasi, kažkas ne taip su mūsų visuomene, kai tiek daug sunkių vyrų ir moterų tarpusavio santykiuose problemų. Greit ir Lietuvoje įsismarkaus "lyčių karas", kaip Vakaruose. Jūs teisi, kad šioje ir kitose svetainėse yra perdidelis kiekis traumuotų, nelaimingų, vienišų vyrų, kurie pykdami ant savo buvusių žmonų, draugių, meilužių sąmoningai ar nesamoningai keršija kitoms moterims. Lygiai tą patį daro ir moterys. Jos irgi tokios pačios nelaimingos, vienišos, piktos ir pasimetusios, kaip ir tie išvardinti vyrukai. Begalės vienišų žmonių, kurių nuolat daugėja. Sakot, kad tokie vyrai nesugeba būti atsakingais, bet gi jų niekas to ir nemokino, nedrausmino, žaidė su jais visokias liberalijas: lepino, kvailino, paikino ir pusryčius į lovą nešiojo, batus užrišinėjo, visus būtinus buities ir namų ruošos darbus už sūnelius nudirbinėjo, aklai mylėjo, o dabar keikia pasaulį ir niekuo dėtus vyrus, kad jų nieks už tą aklą meilę nei supranta, nei myli, nei gerbia, o dažniausiai dar ir neapkenčia. Kartais tokie sūnus dar ir prilupa savo mamas, taip atsidėkodami už besaikę, aklą meilę ir lepinimą, jau nekalbant apie žmonas ir pan. Akla meilė yra baisi meilė - jos pasekmės tragiškos. Vyrus irgi reikia užsiauginti, sukurti, išauklėti, jei ne sau - tai kitai moteriai, marčiai ir taip toliau.
dainelė
2009/02/01 10:57:59 10:57:59
Man patiko, kad MoterisJi parašė apie savo patirtį bendravimo su vyrais šioje svetainėje ir padarytas išvadas. Konkretu, nesuabsoliutinta, todėl man atrodo patikima, o ta MoterisJi atrodo labai normali, su normalia reakcija. Kam ieškoti čia bobučių ir mamyčių auklėjimo trūkumų. Va, yra TOKIA patirtis, ŠITOJE svetainėje, ir tiek. Aš ją priimu kaip informaciją, kad didelė tikimybė čia sutikti vyrą, kurį reikės guosti ir gydyti jo žaizdas. Jei tam nusiteiki, jei jėgų turi - gal ir nieko... vertėtų gal psichologiją pastudijuoti, kaip pačiai kitą beguodžiant nenukentėti.
O šiaip tai manau (ir taip darau savo gyvenime), kad vyro ar moters pareiga susitvarkyti su didžiausiom savo žaizdom pačiam/iai, t.y. kreiptis į dvasininkus, nepagailėt pinigų psichologams, kurie iš tiesų gali suteikti realią pagalbą, o ne paslapčiom užkrauti savo nusivylimus, šeimos problemas pirmai/am sutiktajai/ajam. Taip kitu asmeniu tik pasinaudojama garui nuleisti, o ji(s) juk tikėjosi lygiaverčio bendravimo.
ieva
2009/02/01 12:47:07 12:47:07
Priemei informacija pie konkrecia patirti ir nusprendei kad visi vyrai uzsiregistrave pazinciu svetianeje yra prichiskai nestabilus ir jiems reikia moteru paguodos.... na su tokiomis paziuromis susirasti antraja puse bus sunku. Nei cia vyru nei cia moteru guosti nereikia.
dainelė
2009/02/01 20:35:41 20:35:41
Arūnai, labai patariu tau atidžiai, atidžiau nei iki šiol, skaityti, kas kitų žmonių parašyta. Čia forume mes tik šiaip diskutuojame, bet kai po kelerių metų judu su žmona ginčysitės dėl vaiko auklėjimo, nemokėjimas girdėti tau tikrai kliudys.
Aš rašiau:
"[u:3lyqfbka]didelė tikimybė [/u:3lyqfbka]čia sutikti vyrą, kurį reikės guosti ir gydyti jo žaizdas"
Tu suabsoliutini
"[u:3lyqfbka]nusprendei kad visi[/u:3lyqfbka] vyrai uzsiregistrave pazinciu svetianeje yra prichiskai nestabilus ir jiems reikia moteru paguodos"
ir išeina ne tai, ką aš sakiau.
Ar jauti skirtumą tarp "didelės tikimybės" ir "visų"?
Antras ir klaidingas tavo suabsoliutinimas yra tas, kad čia "nieko guosti nereikia". Truputi guostis yra normalu, manau kiekviena/s tai daro. MoterisJi kalba apie tokias traumas, kurių šiaip paprastai neužglostysi, bet pirmiausia reikia turėti sąmoningumo jas savyje atpažinti ir pripažinti, o ne nejučiom ieškoti kitame kompensacijos.
Dėl paguodos poreikio - savo patirtimi galiu tik patvirtinti.
Aš šitoje svetainėje užsiregistravau po to, kai dėl kito asmens kaltės nutrūko ilgalaikis gražus bendradarbiavimas ir tuo pačiu praradau daug artimų žmonių. Buvau labai pasimetusi, nes atsidūriau vakuume ir ieškojau, kuo jį užpildyti.
Bet, kaip anksčiau rašiau, nesąžininga kitą niekuo dėtą žmogų imti ir panaudoti savo trūkumui užpildyti, todėl ėmiausi atitinkamų priemonių. Apie kurias ankstesniame komentare jau rašiau. Ir tikiuosi, kad būsimi draugai ir pažįstami neras manęs nelaimingos, nusivylusios žmonėmis ir pasauliu.
Nei nelaimingi vyrai, nei nelaimingos moterys nesukurs nieko gražaus ir patvaraus.
ieva
2009/02/01 21:00:37 21:00:37
Danute mes su jumis LABAI skirtingu kartu zmones... ir paziuros musu skiriasi ir gyvenimiskos patirtys skiriasi ir profesijos skiriasi.
Tiesiog OK kalbesiu nuo saves. As nesu nelaimingas vyras kuris internete iesko paguodos nuo nepazistamos moters. Manau jog dauguma vyru Jums pasakys ta pati. Jeigu iesociau merginos kuriai reikia paguodos po issikyrimo su vyruku akivaizdziai rizikuociau. Po mano paguodos ji atigautu ir manau mane paliktu. Zmogus ieskantis paguodos turi kitus lukescius nei susirasti sau pora.
Nuo saves...
Zinote geriausi santykiai mano gyvenime buvo su mergina kuri viskuo skyresi nuo manes. Mes puikiai vienas kita papildeme. Ir vienas kito klauseme ir supratome. Priesingybes traukia ar ne?
P.S.
Pasakymas kad DAUGUMA yra tokie ar anokie yra DAUGUMA atveju tiesiog diplomatiskas suabsoliutinimas.
jokaste
2009/02/01 21:53:54 21:53:54
abejojanti
labai norisi tiketi,kad, kaip ir gyvenime,taip ir cia yra visokiu ir vyru ir moteru....
beabejo daug nusivylusiu ,nepasitiknciu ir nebetikinciu....
as-viena is ju....
kad ir ka besakytum-nebuna graziu skirybu...ir karta nudeges -daznai ir salta puti....
ieva
2009/02/01 21:57:52 21:57:52
Nebuna graziu skyrybe.... nagi sakau jog YRA. Mano gyvenime YRA. Mano draugu gyvenime YRA. Mano draugu draugu gyvenime YRA. Paskritai musu pasaulis yra toks koki mes kuriame. Jei nuolat kartosi kad cia visi depresuoti ir traumuoti tai pati save tuo itikinsi. Kam save taip koduoti... As suprantu kad po issiskyrime zmogus yra linkes i mazachizma ir destrukcija. Manau dauguma patyre issikyrima tai pajaucia. Bet tai praeis...
Velnias. Atrodo pradedu guosti....
strateg37
2009/02/01 22:21:12 22:21:12
pradzioj buvo mintis kzk is jusu pacituoti,ar ar ktram pritarti..na daugelio atveju pritarciau Aruno KLP mintims,nes jus Danute(dainele) mintis issakot tokias,kad net man vis noris pakomentuot ..amziaus skirtumas tarp musu su Danute nedidelis,bet jau pasisakymai tokie..jei dauguma masto taip kaip danute,tai as tada save priskirsiu tai nelaimingu ir traumuotu vyru kategorijai..mane jau vien bendravimas su tokio tipo moterimis traumuoja..tas davatkiskumas..yra cia ir normaliu moteru,su kuriomis galima ir paplepet ir kavos isgert..i antra pasimatyma buvau nuejes tik kokis 5kartus is visu 50-60 pasimatymu..kzk as nepatinku,kzk man nepatinka..ir nemanau kad as kzk kazka isipareigojas..esu cia gal metus ar daugiau,ir nekeliu kzk tikslu zut but susirast pora..ir jei man neatraso po menesio ar ilgiau,as ramia sazine trinu tokias nares is savo saraso..o vargintis kodel istriniau,as nepradesiu..na nenori zmogus bendraut,tai ka? o laikyt kontaktu sarase zmogu apie metus ir nebendraut-absurdas..
jokaste
2009/02/01 22:25:03 22:25:03
o kame skirybu grozis?
jei tame,kad be pykciu,be kumsciu-tai manosios buvo tiesiog tobulai grazios...