2012/05/01 11:58:18 11:58:18
de Monte: AŠ ESU PRIEŠINGOS NUOMONĖS-KAIP TIK ČIA VYRESNIAME AMŽIUJE YRA PATOGIAUSIA IEŠKOTIS ANTROS PUSĖS IR NEUŽSIENIEČIO.,,KURORTINIO ROMANO ,,ČIA NEBUS,BET RINKTIS GALIMA TUO LABIAU ,KAD VYRAI LIETUVIAI YRA GERIAUSI PASAULYJE,O TEN VIENAI UŽKLIUVO ,,PILVUKAS,,-TAI INTELIGENTAI VYRAI VISI TURI PILVUKUS -JŪ NETURI TIK MIŠKO PIOVĖJAI IR AKMENSKALDŽIAI.
Ar jus tokia nerastinga, kad nesugebate didziuje raidziu issijungti ar vyresniame amziuje neturite akiniu ir neprimatote mazuju raidziu?
2012/05/01 16:39:40 16:39:40
Niekus kalbi: zitamaig: buvusi : Moterims žinančioms savo vertę - čia vyrų NĖRA (jeigu ir yra tai tik vienetai) ir nesvarbu ar tau 56 ar 10, 20 metų mažiau. Nesenai esu čia, įdomumo dėlei nusipirkau a. narystę (gerai,kad neilgam laikui ). Pasižvalgiau ir sakau, kažkoks košmaras čia o ne vyrai. Čia susirinkusi neeilinė vyriška publika - aiškiai pavaryti,išvaryti... O veidai :) :(:( (pasižiūrėjus norisi nusipraust).[b:3ka37067]Aš nešneku apie jaunuolius,nesidomėjau jais[/b:3ka37067]. Man asmeniškai gėda čia ir būt .., nes esu protinga, žinanti savo vertę, išvaizdi moteris . Negaiškit čia laiko..Ši svetainė visiškai netinkama normalioms moterims .. .Ir aplamai ieškokit užsieniečių..Jie kaip diena ir naktis skiriasi nuo tų kurių ieškot čia ir kitose lietuviškose svetainėse. Po praleistų "nerealių" 2 savaičių einu ieškoti mygtuko TRINTI ANKETĄ. Palieku šią svetainę su džiaugsmu ir nedvejodama, nes tikrai nesu beviltiška, kad eksponuočiau savo nuotrauką čia, čia susirinkusiems.. . Palikit šią svetainę nedvejodamos, tegul Jie tarpusavyje suranda tai, ko ieško..:).
tai jau tikrai,uzsienietis parases,nuo pirmo laisko vos ne visas zvaigzdes tau zada idomiai taip gaunasi.o lietuvis"is kur busi" kitas laiskas "gal susipazinime" ir taip toliau
o tai kas cia blogo, kad lietuvis paklause ir kur busi? jis gal is Vilniaus,o tu is Kretingos.Nei jiso as tave vaziuos viska metes, nei tu.Tai kam gaisint laika tusciam rasymuisi? As galvoju,kad kaip tik gerai,kai zmones eina iskart prie reikalo ir issiaiskina,kas kur gyvena,ar atitinka pagrindinius reikalavimus(isvaizdos, storumo, ar turi darba ir kiek vaiku dar turi islaikyti),o tada jau nusprendzia ar verta prasideti ar ne. Kazi kiek cia tu ,,nuostabiu,savarankisku,issilavinusiu" moteru noretu susitikineti su neblogu,bet nedirbanciu vyru? Arba tokiu,kuris gyvena uz 200 km ir nezada keisti gyvenamosios vietos? Taip kad geriausia viska iskart issiaiskinti pries pradedant regzti santykius.
as nesakau kad tai blogo tiesiog skirtumai ir tiek.man tiesiog netgi keistai kad uzsienieciai taip raso.
2012/05/01 20:48:12 20:48:12
zitamaig:
as nesakau kad tai blogo tiesiog skirtumai ir tiek.man tiesiog netgi keistai kad uzsienieciai taip raso.
Užsieniečių tarpe apgavikų tikrai pakanka pažinčių svetainėse. Pasidomėkite, ir nuotraukas jie įdeda ne savo, o pvz. karo generolo ar aktoriaus. Net ir jauna mergina šiais laikais supras, jei vyrukas žada žvaigždes, rizikuoji likti su skyle nuo riestainio. Moterų naivumas...
Sutikau puikų vyrą šioje svetainėje, jis rinkosi ilgai, kelis metus, o man man jis buvo pirmas, su kuriuo pradėjau susirašinėti. Buvo ir kitų trumpų susipažinimų su vadinamais "normaliais" vyrais ("nenormalių" neteko sutikti), bet su jo mes jau 3 metai. Pasisekė? Galbūt, bet aš tikėjau. Ir niekada neliejau pagiežos a la "kokie jie visi...". Taip kad pakeisti nuomonę niekada ne per vėlu. Aišku, jei tikite sėkme su užsieniečiu - tikriausiai taip ir bus:).
Pritariu Lady-skorpio postui: viskas nuo a iki z teisinga.
2012/05/01 21:01:40 21:01:40
http://zurnalas.darnipora.lt/vyrai-ne-kiaules-7193.html
Geras straipsnis.
2012/05/02 05:46:08 05:46:08
svetlana: zitamaig:
Užsieniečių tarpe apgavikų tikrai pakanka pažinčių svetainėse. Pasidomėkite, ir nuotraukas jie įdeda ne savo, o pvz. karo generolo ar aktoriaus. Net ir jauna mergina šiais laikais supras, jei vyrukas žada žvaigždes, rizikuoji likti su skyle nuo riestainio. Moterų naivumas...
Sutikau puikų vyrą šioje svetainėje, jis rinkosi ilgai, kelis metus, o man man jis buvo pirmas, su kuriuo pradėjau susirašinėti. Buvo ir kitų trumpų susipažinimų su vadinamais "normaliais" vyrais ("nenormalių" neteko sutikti), bet su jo mes jau 3 metai. Pasisekė? Galbūt, bet aš tikėjau. Ir niekada neliejau pagiežos a la "kokie jie visi...". Taip kad pakeisti nuomonę niekada ne per vėlu. Aišku, jei tikite sėkme su užsieniečiu - tikriausiai taip ir bus:).
Pritariu Lady-skorpio postui: viskas nuo a iki z teisinga.
ka cia dometis,vistiek nezadu niekada nei atrasineti uzsienieciams nei ka.matyt galvoja kad labai paprasta apgaudinejant suzaveti.matyt pakankamai daznai taip uzkimba.uzteks paciu savu tautieciu,pilnai sutinku su viskuo del uzsienieciu.tik tiesiog pasakiau kad labaaaai jau graziai moka rasyti ir tiek,o jau cia tokia virtine uzvire
2012/05/03 15:36:29 15:36:29
Didelė dalis užsieniečių ieško naivuolių. Pamatysite, maždaug 3-me laiške prisipažins meilę, 4-me pažadės atvažiuot ir padaryt iš jūsų karalienę, o 5-me pasiskųs, kad kelyje apiplėšė, ir paprašys paskolinti pinigų. Va, tau ir užjūrio princai. Prisiklausiau tokių istorijų, kad norisi ir kitas įspėti.
Nereikia taip suniekint tautiečių. Ar jūs neturite tėčių, brolių ar sūnų? Negi jie tokių žodžių verti?
Perkopus balzakišką amžiaus ribą, pasiūla menkesnė, bet dėl to tik lengviau rasti - to, prie kurio norėtum prisiglausti, nereikia atkapstyti beribėse vyrų džiunglėse, visi kaip ant delno:)
Sėkmės ir optimizmo mums visiems ir visoms:)
2012/05/03 16:58:59 16:58:59
Viltė8: Didelė dalis užsieniečių ieško naivuolių. Pamatysite, maždaug 3-me laiške prisipažins meilę, 4-me pažadės atvažiuot ir padaryt iš jūsų karalienę, o 5-me pasiskųs, kad kelyje apiplėšė, ir paprašys paskolinti pinigų. Va, tau ir užjūrio princai. Prisiklausiau tokių istorijų, kad norisi ir kitas įspėti.
Nereikia taip suniekint tautiečių. Ar jūs neturite tėčių, brolių ar sūnų? Negi jie tokių žodžių verti?
Perkopus balzakišką amžiaus ribą, pasiūla menkesnė, bet dėl to tik lengviau rasti - to, prie kurio norėtum prisiglausti, nereikia atkapstyti beribėse vyrų džiunglėse, visi kaip ant delno:)
Sėkmės ir optimizmo mums visiems ir visoms:)
Malonu skaityti jūsų postą. Kad daugiau tokių būtų, tai ir vienišų iki minimumo sumažėtų. Ačiū, Vilte. Sėkmės jums
2012/05/03 17:55:30 17:55:30
Nu tai aisku, kad po 50 metu dauguma vyru jau mire, like prasigere, dar like nebeturi babkiu ir noro skirtis, nes taip ar taip sekso jau jiems nebereikia, nes pimpals nepasistoja. O tie keli kur dar like pusgyviai, tai tiems sirdis kalatojasi plius nemoka kompu naudotis arba net nezino, kas ta DP, nes zvejoja ar sliekus kasineja, na zinot, kokie ten dar gali buti pomegiai tokiam amziuj...
Neapsimoka ten ji ir beieskoti, nes vistiek jau tuoj laidot reikes, dar papildomos islaidos...
2012/05/03 19:02:25 19:02:25
Svečias: Nu tai aisku, kad po 50 metu dauguma vyru jau mire, like prasigere, dar like nebeturi babkiu ir noro skirtis, nes taip ar taip sekso jau jiems nebereikia, nes pimpals nepasistoja. O tie keli kur dar like pusgyviai, tai tiems sirdis kalatojasi plius nemoka kompu naudotis arba net nezino, kas ta DP, nes zvejoja ar sliekus kasineja, na zinot, kokie ten dar gali buti pomegiai tokiam amziuj...
Neapsimoka ten ji ir beieskoti, nes vistiek jau tuoj laidot reikes, dar papildomos islaidos...
geras
2012/05/05 21:51:05 21:51:05
Arba tie vyrai tiesiog laimingai vedę ir nieko neieškantys, užsiėmę su darbais, reikalais ir jiems sėdėti ir ieškoti pažinčių nėra nei laiko, nei noro, nei poreikio. Turi savo vaikus, kiti jau anūkus - pilnavertis gyvenimas. Ko jiems dar reikia. Geriančių ar kuilinėjančių yra mažuma, dauguma tokio amžiaus yra normalūs šeimos vyrai. Ir DP jiems nėra ko veikti.
Nesiskiria, nes pimpalas nestovi? O gal tiesiog patenkinti savo gyvenimu ir tiek? Kas per primityvumas, viską suvesti į tarpukojo lygį. O šeima, vaikai ir t. t.?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume