2012/05/06 07:39:35 07:39:35
Oho kaip Stabdis prasisuko per visas temas . Daug problemu pas ji del vienatves. Speju kad jo seimoje mama dar ilgai dziaugsis meile ir lytiniais santykiais, kas be galo uzgauna ji, nieko tokio savo gyvenime neturinti. Kvailas vyrukas, manantis kad su 50 meciu dingsta noras buti mylimam . Su tokia nuomone nieko nesusirasi, tikrai liksi vienatveje. Uzaugusius vaikus ir ju vaikus gal palikime pacius gyventi kaip jie nori. Paskui atsiranda piktu, landziu uosviu ir nedekingu marciu, zentu problemos. Keisk poziuri Stabdi, ko tau ne 50 metu
2012/07/22 19:21:48 19:21:48
Na, prisijuokiau kol perskaičiau visą šią temą..... Yra labai tikslių pastebėjimų, pagal mene, yra pasvaičiojimų. Noriu pasidalinti savo rūpesčiais. Esu dar gana energingas 42 m., esu gana patrauklus(pilvo neturiu), sakė jau neviena iš šio ir kitų portalų, bet va negaliu išsirinkti sau tinkančios poros. Nelabai svarbu amžius, svarbu man patiktų: maždaug iki 45 m. ne "tumbachka" būtų iš klp. ar klp. raj. Esu visiškai vienas daugiau ne metus, tai spr.... spaudžia labai smegenis.... Negi niekam nereik vyriškų vitaminų nebrangiai..... ? Jei ką sudominau, prašom SMS'sus i tel. nr. 8 603 17739 (sms'us perskaitau tik vakare)..
2012/07/30 18:19:07 18:19:07
Bostik: Na, prisijuokiau kol perskaičiau visą šią temą..... Yra labai tikslių pastebėjimų, pagal mene, yra pasvaičiojimų. Noriu pasidalinti savo rūpesčiais. Esu dar gana energingas 42 m., esu gana patrauklus(pilvo neturiu), sakė jau neviena iš šio ir kitų portalų, bet va negaliu išsirinkti sau tinkančios poros. Nelabai svarbu amžius, svarbu man patiktų: maždaug iki 45 m. ne "tumbachka" būtų iš klp. ar klp. raj. Esu visiškai vienas daugiau ne metus, tai spr.... spaudžia labai smegenis.... Negi niekam nereik vyriškų vitaminų nebrangiai..... ? Jei ką sudominau, prašom SMS'sus i tel. nr. 8 603 17739 (sms'us perskaitau tik vakare)..
o kokius cia vitaminus reklamuojat tamsta? Ieskote tik seksui ar seima kursit?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume