Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Liūdna statistika: ar įmanoma 56 m. moteriai rasti tą, kurio nėra?

Liūdna statistika: ar įmanoma 56 m. moteriai rasti tą, kurio nėra?

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/30 20:25:45 20:25:45

turbut kaimietis?

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/30 20:27:25 20:27:25

Svečias: turbut kaimietis?

panasei... 5 hektarus turi, o zmonos nera,kiek gali gimines talkininkauti?

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/30 20:33:10 20:33:10

Jis nemoka kompu naudotis, tai reikia kaskaip isiulyti kokiai darbsciai moterytei

buvusi :)

B

1 įrašai

2012/04/30 21:26:26 21:26:26

Moterims žinančioms savo vertę - čia vyrų NĖRA (jeigu ir yra tai tik vienetai) ir nesvarbu ar tau 56 ar 10, 20 metų mažiau. Nesenai esu čia, įdomumo dėlei nusipirkau a. narystę (gerai,kad neilgam laikui ). Pasižvalgiau ir sakau, kažkoks košmaras čia o ne vyrai. Čia susirinkusi neeilinė vyriška publika - aiškiai pavaryti,išvaryti... O veidai :) :(:( (pasižiūrėjus norisi nusipraust).[b:7ikpn3gk]Aš nešneku apie jaunuolius,nesidomėjau jais[/b:7ikpn3gk]. Man asmeniškai gėda čia ir būt .., nes esu protinga, žinanti savo vertę, išvaizdi moteris . Negaiškit čia laiko..Ši svetainė visiškai netinkama normalioms moterims .. .Ir aplamai ieškokit užsieniečių..Jie kaip diena ir naktis skiriasi nuo tų kurių ieškot čia ir kitose lietuviškose svetainėse. Po praleistų "nerealių" 2 savaičių einu ieškoti mygtuko TRINTI ANKETĄ. Palieku šią svetainę su džiaugsmu ir nedvejodama, nes tikrai nesu beviltiška, kad eksponuočiau savo nuotrauką čia, čia susirinkusiems.. . Palikit šią svetainę nedvejodamos, tegul Jie tarpusavyje suranda tai, ko ieško..:).

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/30 21:42:58 21:42:58

buvusi : Moterims žinančioms savo vertę - čia vyrų NĖRA (jeigu ir yra tai tik vienetai) ir nesvarbu ar tau 56 ar 10, 20 metų mažiau. Nesenai esu čia, įdomumo dėlei nusipirkau a. narystę (gerai,kad neilgam laikui ). Pasižvalgiau ir sakau, kažkoks košmaras čia o ne vyrai. Čia susirinkusi neeilinė vyriška publika - aiškiai pavaryti,išvaryti... O veidai :) :(:( (pasižiūrėjus norisi nusipraust).[b:3rtmw7lz]Aš nešneku apie jaunuolius,nesidomėjau jais[/b:3rtmw7lz]. Man asmeniškai gėda čia ir būt .., nes esu protinga, žinanti savo vertę, išvaizdi moteris . Negaiškit čia laiko..Ši svetainė visiškai netinkama normalioms moterims .. .Ir aplamai ieškokit užsieniečių..Jie kaip diena ir naktis skiriasi nuo tų kurių ieškot čia ir kitose lietuviškose svetainėse. Po praleistų "nerealių" 2 savaičių einu ieškoti mygtuko TRINTI ANKETĄ. Palieku šią svetainę su džiaugsmu ir nedvejodama, nes tikrai nesu beviltiška, kad eksponuočiau savo nuotrauką čia, čia susirinkusiems.. . Palikit šią svetainę nedvejodamos, tegul Jie tarpusavyje suranda tai, ko ieško..:).

Tu teisi, visiškai teisi. LT vyrai degradavę ir visiškai nemokantys gerbti moters. Visiškai neįvertina, kad LT moterys prisižiūrėję save, labai gražios, atsidavę ir darbščios namie. Bet kur užsienyje galima lengvai rasti 100 kartų geresnį variantą, o čia susirinkę gryni degradai, bet pasikėlimas jų begalinis, įsivaizduoja, kad vien todėl kad turi kažką tarp kojų (nors ir seniai nebeveikiantį) nusipelno didžiausios pagarbos. Šlykštu čia būti. Visoms tikroms moterims linkiu gerų atsidavusių ir mokančių gerbti moteris užsieniečių.

zitamaig

Z

24 įrašai

2012/05/01 06:52:55 06:52:55

buvusi : Moterims žinančioms savo vertę - čia vyrų NĖRA (jeigu ir yra tai tik vienetai) ir nesvarbu ar tau 56 ar 10, 20 metų mažiau. Nesenai esu čia, įdomumo dėlei nusipirkau a. narystę (gerai,kad neilgam laikui ). Pasižvalgiau ir sakau, kažkoks košmaras čia o ne vyrai. Čia susirinkusi neeilinė vyriška publika - aiškiai pavaryti,išvaryti... O veidai :) :(:( (pasižiūrėjus norisi nusipraust).[b:2amqsm8o]Aš nešneku apie jaunuolius,nesidomėjau jais[/b:2amqsm8o]. Man asmeniškai gėda čia ir būt .., nes esu protinga, žinanti savo vertę, išvaizdi moteris . Negaiškit čia laiko..Ši svetainė visiškai netinkama normalioms moterims .. .Ir aplamai ieškokit užsieniečių..Jie kaip diena ir naktis skiriasi nuo tų kurių ieškot čia ir kitose lietuviškose svetainėse. Po praleistų "nerealių" 2 savaičių einu ieškoti mygtuko TRINTI ANKETĄ. Palieku šią svetainę su džiaugsmu ir nedvejodama, nes tikrai nesu beviltiška, kad eksponuočiau savo nuotrauką čia, čia susirinkusiems.. . Palikit šią svetainę nedvejodamos, tegul Jie tarpusavyje suranda tai, ko ieško..:).

tai jau tikrai,uzsienietis parases,nuo pirmo laisko vos ne visas zvaigzdes tau zada idomiai taip gaunasi.o lietuvis"is kur busi" kitas laiskas "gal susipazinime" ir taip toliau

Niekus kalbi

N

1 įrašai

2012/05/01 10:14:02 10:14:02

zitamaig:
buvusi : Moterims žinančioms savo vertę - čia vyrų NĖRA (jeigu ir yra tai tik vienetai) ir nesvarbu ar tau 56 ar 10, 20 metų mažiau. Nesenai esu čia, įdomumo dėlei nusipirkau a. narystę (gerai,kad neilgam laikui ). Pasižvalgiau ir sakau, kažkoks košmaras čia o ne vyrai. Čia susirinkusi neeilinė vyriška publika - aiškiai pavaryti,išvaryti... O veidai :) :(:( (pasižiūrėjus norisi nusipraust).[b:2zqjqbt6]Aš nešneku apie jaunuolius,nesidomėjau jais[/b:2zqjqbt6]. Man asmeniškai gėda čia ir būt .., nes esu protinga, žinanti savo vertę, išvaizdi moteris . Negaiškit čia laiko..Ši svetainė visiškai netinkama normalioms moterims .. .Ir aplamai ieškokit užsieniečių..Jie kaip diena ir naktis skiriasi nuo tų kurių ieškot čia ir kitose lietuviškose svetainėse. Po praleistų "nerealių" 2 savaičių einu ieškoti mygtuko TRINTI ANKETĄ. Palieku šią svetainę su džiaugsmu ir nedvejodama, nes tikrai nesu beviltiška, kad eksponuočiau savo nuotrauką čia, čia susirinkusiems.. . Palikit šią svetainę nedvejodamos, tegul Jie tarpusavyje suranda tai, ko ieško..:).

tai jau tikrai,uzsienietis parases,nuo pirmo laisko vos ne visas zvaigzdes tau zada idomiai taip gaunasi.o lietuvis"is kur busi" kitas laiskas "gal susipazinime" ir taip toliau

o tai kas cia blogo, kad lietuvis paklause ir kur busi? jis gal is Vilniaus,o tu is Kretingos.Nei jiso as tave vaziuos viska metes, nei tu.Tai kam gaisint laika tusciam rasymuisi? As galvoju,kad kaip tik gerai,kai zmones eina iskart prie reikalo ir issiaiskina,kas kur gyvena,ar atitinka pagrindinius reikalavimus(isvaizdos, storumo, ar turi darba ir kiek vaiku dar turi islaikyti),o tada jau nusprendzia ar verta prasideti ar ne. Kazi kiek cia tu ,,nuostabiu,savarankisku,issilavinusiu" moteru noretu susitikineti su neblogu,bet nedirbanciu vyru? Arba tokiu,kuris gyvena uz 200 km ir nezada keisti gyvenamosios vietos? Taip kad geriausia viska iskart issiaiskinti pries pradedant regzti santykius.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/05/01 11:38:06 11:38:06

Svečias:
buvusi : Moterims žinančioms savo vertę - čia vyrų NĖRA (jeigu ir yra tai tik vienetai) ir nesvarbu ar tau 56 ar 10, 20 metų mažiau. Nesenai esu čia, įdomumo dėlei nusipirkau a. narystę (gerai,kad neilgam laikui ). Pasižvalgiau ir sakau, kažkoks košmaras čia o ne vyrai. Čia susirinkusi neeilinė vyriška publika - aiškiai pavaryti,išvaryti... O veidai :) :(:( (pasižiūrėjus norisi nusipraust).[b:36hbhot0]Aš nešneku apie jaunuolius,nesidomėjau jais[/b:36hbhot0]. Man asmeniškai gėda čia ir būt .., nes esu protinga, žinanti savo vertę, išvaizdi moteris . Negaiškit čia laiko..Ši svetainė visiškai netinkama normalioms moterims .. .Ir aplamai ieškokit užsieniečių..Jie kaip diena ir naktis skiriasi nuo tų kurių ieškot čia ir kitose lietuviškose svetainėse. Po praleistų "nerealių" 2 savaičių einu ieškoti mygtuko TRINTI ANKETĄ. Palieku šią svetainę su džiaugsmu ir nedvejodama, nes tikrai nesu beviltiška, kad eksponuočiau savo nuotrauką čia, čia susirinkusiems.. . Palikit šią svetainę nedvejodamos, tegul Jie tarpusavyje suranda tai, ko ieško..:).

Tu teisi, visiškai teisi. LT vyrai degradavę ir visiškai nemokantys gerbti moters. Visiškai neįvertina, kad LT moterys prisižiūrėję save, labai gražios, atsidavę ir darbščios namie. Bet kur užsienyje galima lengvai rasti 100 kartų geresnį variantą, o čia susirinkę gryni degradai, bet pasikėlimas jų begalinis, įsivaizduoja, kad vien todėl kad turi kažką tarp kojų (nors ir seniai nebeveikiantį) nusipelno didžiausios pagarbos. Šlykštu čia būti. Visoms tikroms moterims linkiu gerų atsidavusių ir mokančių gerbti moteris užsieniečių.

Leisiu sau pasikartoti: turime tokius vyrus, kokių esame vertos. Ar vyras privalo gerbti moterį vien dėl to, kad ji moteris? Vyrai gerbia moteris, kurios gerbia vyrus ir save, kurios vertos pagarbos.
Užsienietis= princas? Išaukit iš pasakų, mergaitės. O jei nebegalit, keliaukit pas Jūsų laukiančius princus, užuot liejusios čia pagiežą. Tik atsiminkit - ne visos pasakos baigiasi ,,gražiai ir laimingai''. Beje, leiskit paklausti: ar įmanoma vyrui užmegzti normalius santykius su moterimi, kuri jau turi išankstinę nuostatą, kad lietuvių vyrai degradai, ir nesąmoningai jų nekenčia.
Ir dar. Mano įsivaizdavimu, protingu moteris turėtų logiškai mąstyti.
Aš už vyrus lietuvius. Protingus, išsilavinusius, žinančius, ko nori. Jų čia tikrai nemažai.

de Monte

D

2 įrašai

2012/05/01 11:42:37 11:42:37

AŠ ESU PRIEŠINGOS NUOMONĖS-KAIP TIK ČIA VYRESNIAME AMŽIUJE YRA PATOGIAUSIA IEŠKOTIS ANTROS PUSĖS IR NEUŽSIENIEČIO.,,KURORTINIO ROMANO ,,ČIA NEBUS,BET RINKTIS GALIMA TUO LABIAU ,KAD VYRAI LIETUVIAI YRA GERIAUSI PASAULYJE,O TEN VIENAI UŽKLIUVO ,,PILVUKAS,,-TAI INTELIGENTAI VYRAI VISI TURI PILVUKUS -JŪ NETURI TIK MIŠKO PIOVĖJAI IR AKMENSKALDŽIAI.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/01 11:57:20 11:57:20

Lady-scorpio:
. O jei nebegalit, keliaukit pas Jūsų laukiančius princus, užuot liejusios čia pagiežą. Tik atsiminkit - ne visos pasakos baigiasi ,,gražiai ir laimingai''. Beje, leiskit paklausti: ar įmanoma vyrui užmegzti normalius santykius su moterimi, kuri jau turi išankstinę nuostatą, kad lietuvių vyrai degradai, ir nesąmoningai jų nekenčia.
.

Geriau butu, kad neisisamonintu, verciau keliautu neatsisukdama.
Visiems nuo to butu geriau.
Ant vyru maziau pamazgu, moterims liktu vyru, o ir pati gautu ko iesko.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume