Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ką reiškia klausimas "ką veiki gyvenime?" ?

Ką reiškia klausimas "ką veiki gyvenime?" ?

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/02/24 07:30:26 07:30:26

sutinku, aplinkiniai tikrai jautrus, ir as turbut tuo paciu kvepiu
ir dar gali pyrageli nuo lentynos pasiimti, uz kantrybe anksciau minetam dialoge.
Po antro laisko gavimo buciau siuntus ten is kur ilgai negryztama. Jei jau nutarei kalbinti, tai ir mokek kalbetis, o patylet as ir viena pati galiu.

Raaa

R

574 įrašai

2009/02/28 20:01:36 20:01:36

Asta3: sutinku, aplinkiniai tikrai jautrus, ir as turbut tuo paciu kvepiu
ir dar gali pyrageli nuo lentynos pasiimti, uz kantrybe anksciau minetam dialoge.
Po antro laisko gavimo buciau siuntus ten is kur ilgai negryztama. Jei jau nutarei kalbinti, tai ir mokek kalbetis, o patylet as ir viena pati galiu.

O kam tiek pasipūtimo? "Linksminkite mane, linksminkite"

BeveikVarna

B

38 įrašai

2009/03/01 09:56:02 09:56:02

Kai pradedi gilintis į panašių klausimų prasmę, įdomių minčių kyla. Ir kuo toliau, tuo daugiau:)
Atsakymas į tokį klausimą tikrai šį tą pasako apie žmogų.
Bet nežinia, ar klausiančiajam iš viso to reikia???
Gal mestelėjo tą klausimą šiaip, kaip ir tą patį KA VEIKI ar KAIP SEKASI.
O, Tu čia iš kailio neriesi, vaizdžiai ir įdomiai pasakodama KAIP GYVENI:)
Yra ir man buvę, kad po išsamaus, mano nuomone, atsakymo iškart gavau pasiūlymą susitikti per pietų pertrauką kavinukėje už miesto:) Tai, ir "atšoka" fantazija dūšią per greitai ar per dažnai "atidarinėti" ...

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/03/01 10:10:43 10:10:43

......aš tai iš vis niekada nepataikau nei su klausimais nei su atsakymais.Kai gyvą žmogų matau tada tikrai paprasta,o čia kaškaip klaiku kitakart prisiatvirauji ,o paaiškėja kad visai nieko nesuprato t.y. atvirkščiai suprato,kitakart pati ne taip suprantu.....Žudantis reikalas ir nematau jokių išeičių..Ir dar tas nuolatinis savęs viešinimas...Matyt žodžiai turi daug prasmių ir kol negirdi balso ar nematai veido išraiskos tai ir sunkiai gaunasi suprasti ka kitas galvoja....

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/01 10:16:01 10:16:01

BeveikVarna: Yra ir man buvę, kad po išsamaus, mano nuomone, atsakymo iškart gavau pasiūlymą susitikti per pietų pertrauką kavinukėje už miesto:) Tai, ir "atšoka" fantazija dūšią per greitai ar per dažnai "atidarinėti" ...

tai negalima pakviest is karto i kavine? kiek mazdaug turi trukt susirasinejimas kol pagaliau gali pakviest i pasimatyma? esu pakvietes mergina susitikt ta pati vakara kai pradejom susirasinet, aisku ji buvo nustebinta tokio greito pasiulymo, bet sutiko. tiesiog buvau geros nuotaikos tai ir pakvieciau

BeveikVarna

B

38 įrašai

2009/03/01 10:21:12 10:21:12

plastelinas:
BeveikVarna: Yra ir man buvę, kad po išsamaus, mano nuomone, atsakymo iškart gavau pasiūlymą susitikti per pietų pertrauką kavinukėje už miesto:) Tai, ir "atšoka" fantazija dūšią per greitai ar per dažnai "atidarinėti" ...

tai negalima pakviest is karto i kavine? kiek mazdaug turi trukt susirasinejimas kol pagaliau gali pakviest i pasimatyma? esu pakvietes mergina susitikt ta pati vakara kai pradejom susirasinet, aisku ji buvo nustebinta tokio greito pasiulymo, bet sutiko. tiesiog buvau geros nuotaikos tai ir pakvieciau

Teoriškai, viskas taip. GALIMA. Tikrai GALIMA:)
Tik įtariu, kad Tu dar jaunas, (tai, žinoma, nėra blogai:):)), už tai Tau - kiekvienas parašytas ar pasakytas žodis JOKIŲ paslėptų minčių tarp eilučių neturi. Vyrai myli akimis, tai ko delsti???:)
Aš asmeniškai TOKĮ susitikimą (po poros sakinių) tikrai laikyčiaU AVANTIŪRA arba tik geru (nu čia dar klausimas:)) laiko praleidimu.Nors tikimybė, kad santykiai ir toliau tęsis vistiek galima, kad ir 1:100

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/01 10:28:05 10:28:05

BeveikVarna: Teoriškai, viskas taip. GALIMA. Tikrai GALIMA:)
Tik įtariu, kad Tu dar jaunas, (tai, žinoma, nėra blogai:):)), už tai Tau - kiekvienas parašytas ar pasakytas žodis JOKIŲ paslėptų minčių tarp eilučių neturi. Vyrai myli akimis, tai ko delsti???:)
Aš asmeniškai TOKĮ susitikimą (po poros sakinių) tikrai laikyčiaU AVANTIŪRA arba tik geru (nu čia dar klausimas:)) laiko praleidimu.Nors tikimybė, kad santykiai ir toliau tęsis vistiek galima, kad ir 1:100

na taip, as dar gan jaunas matai, susitinki su zmogum i ziuri ar verta toliau ka nors regzti ar ne. tarkim susirasineji 2 metus, pagaliau jau nusprendi susitikti ir pamatai kad nieko gero su ja/juo pabendravus, tai kam dar reikejo gaizt tuos 2 metus rasinejantis ir svajojant kazka?

BeveikVarna

B

38 įrašai

2009/03/01 10:38:10 10:38:10

plastelinas:
BeveikVarna: Teoriškai, viskas taip. GALIMA. Tikrai GALIMA:)

na taip, as dar gan jaunas matai, susitinki su zmogum i ziuri ar verta toliau ka nors regzti ar ne. tarkim susirasineji 2 metus, pagaliau jau nusprendi susitikti ir pamatai kad nieko gero su ja/juo pabendravus, tai kam dar reikejo gaizt tuos 2 metus rasinejantis ir svajojant kazka?

Nederėtų pulti į kraštutinumus. Du sakiniai internete ir du metai susirašinėjimo ar tel.pokalbių , sakyčiau, tikrai jau ribiniai dalykai. Bet kažkiek laiko pabendrauti raštu, manau, gerai. Bent jau sužinai, kas kitam svarbu, jo požiūrį į tokius dalykus, kaip VERTYBĖS, PAGARBA, ATSAKOMYBĖ, IŠTIKIMYBĖ, VAIKAI ir t.t.
Man dar būtų didelis privalumas, jei žmogus raštingas:)
Nu, po dviejų metų laukimo, ... susitikimas 100x malonesnis, bet ... tikrai yra šiokia tokia tikimybė, kad su pamatyta "išvaizda" susitaikyti gali būti sunkoka.
Ir iš viso, kad ir po tiek laiko bendravimo, reikėtų pažindintis iš naujo: Girdi balsą, kalbiesi - savas, pasižiūri į veidą - kažkas svetimas:)

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/01 11:24:17 11:24:17

bet vistiek, kada jau žinot, kad va, jau galima pakviest susitikt ir jai nebus dar per anksti? labai retai kada užduodu klausimus apie vertybes ir panašius rimtesnius klausimus bendraudamas internete, daugiau tokie šiaip linksmesni būna klausimai, atsipalaidavimui o jau susitikus pašneku ir apie tai (vertybės, vaikai...)

BeveikVarna

B

38 įrašai

2009/03/01 11:34:49 11:34:49

plastelinas: bet vistiek, kada jau žinot, kad va, jau galima pakviest susitikt ir jai nebus dar per anksti? labai retai kada užduodu klausimus apie vertybes ir panašius rimtesnius klausimus bendraudamas internete, daugiau tokie šiaip linksmesni būna klausimai, atsipalaidavimui o jau susitikus pašneku ir apie tai (vertybės, vaikai...)

Ahaa, ... gudrutis

Niekas taip tiesiai, manau, jokių klausimų neužduoda. Nes į tokius klausimus atsakymai būtų tiktai TEISINGI
Juk kiekvienas žino ar bent nujaučia KAIP turėtų būti.
Iš paties bendravimo elgesio matosi.
Nu, pavyzdžiui, ar laikosi duoto pažado, kad ir smulkaus,
ar nepasivargina atsiprašyti, jei įvyksta kažkoks nesusupratimas,
ar leidžia bent raštu pasijausti moterimi ( čia gal vyresniame amžiuje svarbiau darosi )
ar nemeluoja, ar pasitiki savimi ir kitais, ....
ir dar daug daug tokių niuansėlių ...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume