Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ką reiškia klausimas "ką veiki gyvenime?" ?

Ką reiškia klausimas "ką veiki gyvenime?" ?

BeveikVarna

B

38 įrašai

2009/03/01 11:37:32 11:37:32

plastelinas: bet vistiek, kada jau žinot, kad va, jau galima pakviest susitikt ir jai nebus dar per anksti? labai retai kada užduodu klausimus apie vertybes ir panašius rimtesnius klausimus bendraudamas internete, daugiau tokie šiaip linksmesni būna klausimai, atsipalaidavimui o jau susitikus pašneku ir apie tai (vertybės, vaikai...)

P.S. neatsakiau, kada jau laikas susitikti ...
Skaičiais jokiais čia nepasakysi.
Tikrai nerodau JOKIOS iniciatyvos šitoj vietoj.
MANAU IR VISADA MANYSIU, KAD TAI - I Š I M T I N A I T I K V Y R Ų R E I K A L A S ! ! !

5834id_Klajūnė

5

6 įrašai

2009/03/01 12:27:08 12:27:08

BeveikVarna:
plastelinas: bet vistiek, kada jau žinot, kad va, jau galima pakviest susitikt ir jai nebus dar per anksti? labai retai kada užduodu klausimus apie vertybes ir panašius rimtesnius klausimus bendraudamas internete, daugiau tokie šiaip linksmesni būna klausimai, atsipalaidavimui o jau susitikus pašneku ir apie tai (vertybės, vaikai...)

P.S. neatsakiau, kada jau laikas susitikti ...
Skaičiais jokiais čia nepasakysi.
Tikrai nerodau JOKIOS iniciatyvos šitoj vietoj.
MANAU IR VISADA MANYSIU, KAD TAI - I Š I M T I N A I T I K V Y R Ų R E I K A L A S ! ! !

Kaip ir turėčiau pritart. Aš irgi palieku tai jų iniciatyvai. Tačiau... Grįžtant prie temos. Mane tas klausimas "Ką veiki gyvenime?" irgi nervina. Ne tai, kad va, dabar turėsiu atkalt litaniją apie savo darbus, sėkmes ir nesėkmes, pomėgius, polinkius, galimybes ir dar ką nors... Nepažįstamus prisileidžiu sunkiai, net sunku pasakyt, kas kartais ima ir taip užkabina, kad tokių paprastų internetinių pabendravimų imi laukt kaip tyro oro gurkšnio... Bet tai nutinka per kurį laiką, ne po vieno dviejų laiškų. Atviraut nepažįstamam (ir dar jei anketa be nuotraukos. Nesąmonė, kad moterims vyrų išvaizda nesvarbi - dar ir kaip svarbi) - ne mano stilius. Ne kartą esu gavusi tokių laiškų. Beje, jie man primena mokyklos laikų rašinius laisva tema - rašyk, ką nori, kad tik būtų rišlūs sakiniai ir įdomi temą. Nesvarbu, apie ką, svarbu - rašyk. Anksčiau tai man patiko, vėliau - ėmė erzint. Aš mėgstu konkretumą, tai jau geriau taip tegu ir klausia. O atsakau paprastai" dirbu, pramogauju, tinginiauju, svajoju ir..... Tegu prisikuria, kas galvon šauna. Nemėgstu, kai man esmės nepasako keliais sakiniais, o kalba kalba kalba..., net galva ima suktis, o taip ir nesupranti, ką pasakyt nori; nemėgstu ir pati pliurpt be tikslo (jei su žmogum jau kurį laiką bendrauji - ir tokie pokalbiai apie nieką malonūs būna). Kartais, žinoma, liežuvis atsiriša, o jau tada..... Bet čia jau labiau taikytina gyvam bendravimui.

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/01/30 14:18:57 14:18:57

Na ir atsakau į tokį klausimą, kaip pati tai suprantu - papasakoju, kad studijuoju, ar dirbu, laisvalaikį kaip leidžiu, kokius hobius turiu ir pan.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/30 16:35:26 16:35:26

Man tas klausimas skamba idijotiskai, ipac, kai uzduoda vos ne pirmam laiskeli. Pirman pasisveikina, o antram jau "ka veiki gyvenime?" Taip ir norisi atsauti -koks tavo reikalas, pats pirma prisistatyk, sudomink, o paskui CV reikalauk!
Ir dar pagalvoju, kad zmogus visiskas... nes pats nesugalvoja ka parasyti.

34903id_eira

3

54 įrašai

2011/01/30 17:35:12 17:35:12

)) pritariu! tas klausimas tikrai idiotiskas! sunaikina viska! deklaruoja save dzentelmenais o, po labas,- ka veiki gyvenime? GYVENU!!!:)))

grazinute

G

19 įrašai

2011/01/30 18:07:24 18:07:24

eira: :))) pritariu! tas klausimas tikrai idiotiskas! sunaikina viska! deklaruoja save dzentelmenais o, po labas,- ka veiki gyvenime? GYVENU!!!:)))

pritariu as jums merginos. i toki klausyma., net ner atsakymo.dar per pirma laiskuti.suprast gal reiktu ,taip . ar turi darba,ar kaip?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/30 18:23:29 18:23:29

eira: :))) pritariu! tas klausimas tikrai idiotiskas! sunaikina viska! deklaruoja save dzentelmenais o, po labas,- ka veiki gyvenime? GYVENU!!!:)))

Tas tavo postas kaip ir visi kiti tikrai idiotiškas.Ką gi ir tokių čia reikia

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/30 18:26:24 18:26:24

grazinute:

pritariu as jums merginos. i toki klausyma., net ner atsakymo.dar per pirma laiskuti.suprast gal reiktu ,taip . ar turi darba,ar kaip?

Jei esi tupa, tai tavo bėdos. Nemoki bendrauti, nesuvoki ką į paprastą klausimą atsakyti, o nori susirasti tikriausiai krutą vaikiną. Sėkmės jums tešlagalvės

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/30 19:55:26 19:55:26

Sveciau,tu pats tupas. Turbut tu irgi rasai, po labas " ka veiki gyvenime?". Paciam apie save parasyti neuztenka protelio, tai ir kartioji ta pati klausima visom, kaip papuga.
Nepamirskit ,vyrai , zodziu 'reikaliukaui" ir "veikineji" irgi labai debiliskai skamba.

netupas svečias

N

1 įrašai

2011/01/30 20:04:55 20:04:55

Svečias: Sveciau,tu pats tupas. Turbut tu irgi rasai, po labas " ka veiki gyvenime?". Paciam apie save parasyti neuztenka protelio, tai ir kartioji ta pati klausima visom, kaip papuga.
Nepamirskit ,vyrai , zodziu 'reikaliukaui" ir "veikineji" irgi labai debiliskai skamba.

Ne, aš tokių žodžių nerašinėju , miss .Tik norisi truputį aukštesnio intelekto nei jūsų kai kurių čia rašiusių. Laimei turime dar iš ko rinktis.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume