Svečias: ArunasKLP: kai uzduodu si klausima noriu zinoti daugiau apie pomegius, hobius, laisvalaikio praleidimo formas, studijas, darba. Leidziu zmogui pasireiksti visai jo fantazijai. Man malonu kai mergina atraso i si paprasta klausima nuosirdziai ir turiningai. Ir galima drasiai pabaigti pogalbi kai gauni atsakyma "Ai siaip, nieko...".
Noreciau pastebeti kad dar niekas niekada man erase kiek uzdirba. Ir tiesos delei man visiskai neidomu kokia kieno alga. Man svarbu kad mergina apskritai butu darbzti, ne tingine. Turetu jai patinkancius uzsiemimus ir uzsiimtu kokia idomia veikla, o ne prie kompo ar Tv sedetu.
Tai ir klausk apie pomegius, hobius, laisvalaikio praleidimo formas, studijas, darba. Mane uzpypina tokie atseit "Leidziu zmogui pasireiksti visai jo fantazijai" . Ka pats visai be fantazijos, net normaliai paklaust nesugebi?
Visi tokie jautrus. Paklausk ka dirbi tai pradeda galvoti kad pinigai rupi, paklausk kur gyveni, pagalvoja kad bustas rupi, paklausk ka vairuoji, pagalvoja kad prabangios bobos ieskai, paklausk ka mokaisi, tai pasako "Niekur nesimokau ir nereikia del to manes durna vadinti". Tai tas toks nekaltas "Ka veiki gyvenime" neutralus neipareigjantis atsakyti apie tai kas tau nemalonu atsakyti...
As kartais ipusejus pokalbiais paklausiu ka zmogus veikia gyvenime... taip pat paporinu kad butu aisku apie ka as "hobi, laisvalaikis, darbai mokslai, pomegiai"
Kiekvienas is musu vienaip ar kitaip pradedame pokalbi... kazkaip nepatinka "ka veiki gyvenime", kazkam nepatinka "labas"...
[b:5w5we44f]Kai zmogaus paklausi abstrakciai tai gali tiketis jog jis atsakys apie savo aktualiausius klausimus apie kuriuos jis pasiruoses pakalbeti. Is pagarbos pasnekovui siuo klausimu as paprasau kad zmogus pasiapsakotu apie tai apie ka nori, o ne atsakinetu i tardymo klausimus. Sutinkat?[/b:5w5we44f]