Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/06 18:01:06 18:01:06

Feministė? Turbūt, jei duris vyras atidarytų, taip pat nesuprastumėt?

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/11/06 18:14:34 18:14:34

Svečias: Feministė? Turbūt, jei duris vyras atidarytų, taip pat nesuprastumėt?

Jūs labai klystate. Nebuvau ir nebūsiu feministė. Nesuprasčiau, jei vyras neatidarytų durų. Malonu ir kai vyras sumoka už kavą (ne todėl, kad sutaupau 5 lt ) Bet nemanau, kad jis tai privalo daryti per pirmą pasimatymą.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/06 18:50:47 18:50:47

Lady_scorpio:

Jūs labai klystate. Nebuvau ir nebūsiu feministė. Nesuprasčiau, jei vyras neatidarytų durų. Malonu ir kai vyras sumoka už kavą (ne todėl, kad sutaupau 5 lt ) Bet nemanau, kad jis tai privalo daryti per pirmą pasimatymą.

Iš viso, nereikėtų minėti žodžio "privalo"

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/11/06 18:54:44 18:54:44

Svečias:
Lady_scorpio:

Iš viso, nereikėtų minėti žodžio "privalo"

Be abejonės. Pasakiau taip, nes tokia nuostata žmonėse gyvuoja.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/06 20:07:56 20:07:56

Kaikada: Įdomu. Vadinasi buvau sutikusi apie 15 neprincipingų asilų .Nes tiek vyrų vaišino kava ir ne tik, bet mūsų santykiai po to toliau nesirutuliojo .Čia nekalbu apie tuos, su kuriais draugystė tęsėsi .Tie gal jautė didesnę simpatiją iš karto, nors, ko gero vaišindami pirmą kartą taip pat nebuvo tikri, kad santykiai tęsis.

tai kas tokia manaisi esanti sutikai net penkiolika visi jie passkyrė pasimatyma kavinėj nė vienas tau netiko todėl sėdi čia ,manai esi esi egipto karalienė ogi papračciausia pasikėlus višta kuri galvoja esantis rimtas paukštis ir nuskrisi toli , nu tai skrisk is vištidės ko čia tupi?

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/06 20:34:13 20:34:13

Svečias:
Kaikada: Įdomu. Vadinasi buvau sutikusi apie 15 neprincipingų asilų .Nes tiek vyrų vaišino kava ir ne tik, bet mūsų santykiai po to toliau nesirutuliojo .Čia nekalbu apie tuos, su kuriais draugystė tęsėsi .Tie gal jautė didesnę simpatiją iš karto, nors, ko gero vaišindami pirmą kartą taip pat nebuvo tikri, kad santykiai tęsis.
tai kas tokia manaisi esanti sutikai net penkiolika visi jie passkyrė pasimatyma kavinėj nė vienas tau netiko todėl sėdi čia ,manai esi esi egipto karalienė ogi papračciausia pasikėlus višta kuri galvoja esantis rimtas paukštis ir nuskrisi toli , nu tai skrisk is vištidės ko čia tupi?

Vat jus man pasakykit, kodel kai kurie vyrai niekaip nesusigyvena su tuo, kad ju moteris nepasirenka. Jie pyksta, moralizuoja,stengiasi sukelti moteriai nepilnavertiskumo kompleksa. Atseit jei su manim neprasidesi, tai nieko geriau nerasi, liksi viena, nes per daug gero nori ir tt. Kokio as noriu tokio. Ne kazkokio kukurdvelkio reikalas, keliese as liksiu. Juk nesakiau, kad zenytis noriu.

Kaikada

K

298 įrašai

2010/11/06 20:38:17 20:38:17

Prašom dėl manęs nepergyventi. Gal esu ir višta, bet ne kiekvienas nupešiotas gaidys man tinka Beje, esu diskusijose, DP nebesu, nes nebenoriu. Diskutuoti man patinka ir kol šitos diskusijos ne jūsų asmeninė nuosavybė, tol ir būsiu. O jūsų įniršis ir varinėjimas apie jus nieko gero nepasako

bete

B

2 įrašai

2010/11/06 21:23:45 21:23:45

Abejoju,kad vaisinimas kava pirmo pasimatymo metu labai paplonins vyro pinigine Manau,kad taip suteikiame jiems malonuma pasirupinti mumis .Tikrai galiu susimoketi ir pati , bet ne tame esme , suteikime vyrukams nors trumpa valandele pabuti dzentelmenais . Priestaraujantiems - jusu valia ponai rinktis

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/06 21:27:29 21:27:29

Svečias: Kodėl asilas? Žmogus, kuris nenori būti išnaudojamas, yra asilas?

Vienas dalykas yra pavaisinti pietumis/kava draugą/draugę, kitas dalykas - nepažįstamą žmogų, kai dar sprendžiamas klausimas, ar tu iš viso norėsi jį matyti antrą kartą. Ir suma nesvarbu - 50 centų, 5 litai ar 500 litų - čia principų reikalas.

Man idomu praktine puse. Ka tu darai, kai atnesa saskaita, o moteris net nesiruosia moketi?
Pasidalink patirtim.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/06 22:07:59 22:07:59

PAIMU IR SUMOKU KAD KVAILAI NEATRODYTŲ, MOTERTYS IŠ KAŽKUR ISIKALĖ SAU I GALVĄ KAD JAS VAIŠINT TURI BŪT MUMS MALONUMAS ,SAKYCIAU TIKRAI NE NEĖBENT TA MOTERIS PATINKA TADA KITAS REIKALAS BET IS KUR ZINOT KAD TU JAI PATINKI JUK MATAI IS PENKIOLIKOS NETIKOI NE VIENAS IR DAR SAKE KAD DAR BUVO TŲ SU KURIAIS BENDRAVO ILGIAU TAI KLAUSIMAS KAD VYRŲ TURI BUT KOKIA TRISDESIMT KAD GALĖTŲ NORS VIENA ISSIRINKT NES VISI KAIP RASĖ APIPESIOTI IR SU KIEKVIENU NABAGĖLĖ KAVĄ TURI GERT UŽJAUČIU AS JA STIPRIA ŠIRDĮ TURI KAD TIEK KAVOS IŠGERIA.KITA VERTUS VAKARIENEI SUTAUPĖ VISAM, MĖNESIUI.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume