Ačiū, skaniai pasijuokiau
Iš kur nusprendėt, kad per mėnesį? Beje, gal ne visi man nepatiko, gal kai kam ir aš nepatikau. O tiksliau -mes vienas kitam netikom, bet draugiškai išsiskyrėm.
Bet visi džentelmeniškai sumokėjo, nors keletą kartų buvau išsitraukusi piniginę, nes iš vyro reakcijų nelabai supratau, ruošiasi sumookėti, ar ne. Bet tai tik pora atveju, kitais pasakyta, kad vaišina, būdavo iš anksto. Nesuprantu aš jūsų pykčio.
Negi jūs eidamas į kavinę pirmą kartą jau esate visada įsitikinęs, kad jums moteris patiks ir jūs jai patiksit
Beje, apie apipešiotus gaidžius pasakiau tik po to, kai jūs, gerbiamasis, mane pavadinot višta. To nesakiau apie vyrus, su kuriais teko bendrauti. Jie buvo normalūs vyrai. Bet jei aš galvoju apie rimtesnius santykius, tai noriu ne tik, kad jie būtų normalūs, bet, kad tarp mūsų ir daugiau bendrumų būtų
Negi jūs su bet kuria moterimi, kuri jums pasirodė normali, visada tęsiate santykius? Tarp vyro ir moters turi atsirasti ir kai kas daugiau, negu supratimas, kad jis normalus. Čia mano nuomonė.
Galit pykti, bet nesijaučiu nė vieno jų nuskriaudusi.