Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

Kaikada

K

298 įrašai

2010/11/06 22:32:01 22:32:01

Ačiū, skaniai pasijuokiau

Iš kur nusprendėt, kad per mėnesį? Beje, gal ne visi man nepatiko, gal kai kam ir aš nepatikau. O tiksliau -mes vienas kitam netikom, bet draugiškai išsiskyrėm.
Bet visi džentelmeniškai sumokėjo, nors keletą kartų buvau išsitraukusi piniginę, nes iš vyro reakcijų nelabai supratau, ruošiasi sumookėti, ar ne. Bet tai tik pora atveju, kitais pasakyta, kad vaišina, būdavo iš anksto. Nesuprantu aš jūsų pykčio.
Negi jūs eidamas į kavinę pirmą kartą jau esate visada įsitikinęs, kad jums moteris patiks ir jūs jai patiksit

Beje, apie apipešiotus gaidžius pasakiau tik po to, kai jūs, gerbiamasis, mane pavadinot višta. To nesakiau apie vyrus, su kuriais teko bendrauti. Jie buvo normalūs vyrai. Bet jei aš galvoju apie rimtesnius santykius, tai noriu ne tik, kad jie būtų normalūs, bet, kad tarp mūsų ir daugiau bendrumų būtų

Negi jūs su bet kuria moterimi, kuri jums pasirodė normali, visada tęsiate santykius? Tarp vyro ir moters turi atsirasti ir kai kas daugiau, negu supratimas, kad jis normalus. Čia mano nuomonė.
Galit pykti, bet nesijaučiu nė vieno jų nuskriaudusi.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/07 07:42:05 07:42:05

Rimukas suvalkietis visiskas, jis negali kitaip

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/07 08:15:45 08:15:45

pala pala tai labai jau mažas nuošimtis normalių čia pagal tavo rašymą,tau tinkančiu nu bet tai nesvarbu sunku tau bus su tokiais vertinimaiais ,nu bet tai cia tavo bėdos.gi rasau ne dėl to kad gaila nupirk tos kavos tai iš tikro tai tik etikos reikalas .ir niekas cia nesipiktina tik konstatuoju fakta esi išranki ,tik zmonės kartais save pervertina bet patys to nežino ar kartais tau taip nėra?

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/07 08:41:23 08:41:23

man kartais taip nera. jei man zmogus neidomus,tai neidomus.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/07 09:11:55 09:11:55

Taip neidomus yra neįdomus bet tai individualu, turėtų tai ko gero priklausyt nuo tavęs nes keistoka jai iš tokio kiekio nei vienas neįdomus ,bet kaip jau sakiau tai tavo problema o gal ne problema net o džiaugsmas kitiems.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/07 09:39:03 09:39:03

Apie koki kieki kalbi? Ar apie tuos varganus 15 vis dar? As ir 200 neissirinkau

Kaikada

K

298 įrašai

2010/11/07 09:54:36 09:54:36

Svečias: pala pala tai labai jau mažas nuošimtis normalių čia pagal tavo rašymą,tau tinkančiu nu bet tai nesvarbu sunku tau bus su tokiais vertinimaiais ,nu bet tai cia tavo bėdos.gi rasau ne dėl to kad gaila nupirk tos kavos tai iš tikro tai tik etikos reikalas .ir niekas cia nesipiktina tik konstatuoju fakta esi išranki ,tik zmonės kartais save pervertina bet patys to nežino ar kartais tau taip nėra?

Taip, esu išranki Ir žinot ką, norėčiau surasti taip pat išrankų vyriškį, kuriam netiktų bile kas, o tikčiau aš O kadangi mano išrankumas susijęs ne su išvaizda, o su vidinėm savybėm, surasti tikrai nėra lengva.
Bet, sulaukus mano amžiaus, kaip diskutuojama kitoje temoje, tikrai nesiruošiu susidėti su bet kuo. Ir mandagumas bei kultūringumas vyrui būtinos savybės. O jei dėl savo išrankumo liksiu viena, taip pat nagų nesugraušiu -vadinasi nesutikau to, kurį galėjau sutikti.Yra daug protingų, simpatiškų, vienišų žmonių ir nieko, nugyvena, kartais gal būna laimingesni už kai kuriuos nevykusiose porose.
Grįžtant prie kavos. Juk jei tokią problemą sukelia mokėjimas, tai ar būtina eiti į kavinę? Eikit pasivaikščioti gražiu oru.
Beje, dar - kai kurie jų atvažiuodavo 100-200 km. tam, kad susitiktų ir kartu pasėdėtume porą valandų kavinėje. Tai gal jiems reikėjo manęs paprašyti už kurą sumokėti?

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/07 09:57:10 09:57:10

Rimukas paprasytu...

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/07 11:06:39 11:06:39

žinai ka buvau nuvaziaves ir tuos du šimtus tikriausiai as vienas is tų kvailiu na bet iš klaidų juk visada galima pasimokint ar ne daugiau nė už ką nevažiuosiu nes kaiptik nėr ko pinigus metyt nes nes per daug išrankios pasitaiko nenoriu važiuot kokia trisdesimt kartų kad tinkama rasciau .o iš tikro tai gal dabar jau ir nereikia nes jau visa tai užkniso susipaprastinau poreikiuose ir gerai

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/07 13:11:17 13:11:17

[quote:335zjkjb].o iš tikro tai gal dabar jau ir nereikia nes jau visa tai užkniso susipaprastinau poreikiuose ir gerai [/quote:335zjkjb]
Susipaprastinai poreikiuose, tas suprantama. O i zmonas kaire ar desine emei?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume