2010/11/06 08:06:56 08:06:56
Tai va saskaitų apmokėjimo būdas – „kieto vyruko“ susiradimas. Nori vyrukas pupytės – turi turėti pinigų. Nedirbanti pupytė, susiradusi pinigingą vyruką (iš kur pinigai – klausti nepriimtina) ir keldama pavydą draugėms, maivosi Lietuvoje, o ją išlaiko užsieniuose „verslininkaujantis“ kietas vyrukas. Kol nesėda į kalėjimą už prekybą narkotikais ar kitus nusikaltimus. Tik apie tai niekas garsiai nekalba. Be to dalykas laikinas pupytė susidėvės ir vyrukas nusipirks kita pupytę,kava niekis nupirks ir kailinukus jei šalta bus dėl imidžo kad kad kokia kriošena per baliuką šalia nestovėtų o ne dėl to kad myli.Durnės jūs bobos jei galvojat kad jums ką nors nuperka turtingas vyras užtai kad myli, jūs reikalingos kaip žaisliukas kurį kada panorėją numes ,o tikrai mylinčių turtingų vyrų yra bet jie turi šeimas ir jų tik vienetai jie turi saugot savo reputacija ir i kaire eina retai o jei ir eina tai jų dar mažiau nes tokie žmonės nerizikuos savo turtais ir geru vardu dėl kažkokios kekšelės. galit čia dabar piktintis nes teisybę perskaityt nelabai smagu ,tai šia proga apie save pamastykit!
2010/11/06 08:11:08 08:11:08
o ka cia mastyt, paskaityk ,,Isikibusios Meiluzes'' temoje, kad jokiu meiliu nera, o yra tik seksas ir babkes uz ji. Ir nesvaik cia nesamoniu
2010/11/06 10:02:39 10:02:39
Svečias: Tai va saskaitų apmokėjimo būdas – „kieto vyruko“ susiradimas. Nori vyrukas pupytės – turi turėti pinigų. Nedirbanti pupytė, susiradusi pinigingą vyruką (iš kur pinigai – klausti nepriimtina) ir keldama pavydą draugėms, maivosi Lietuvoje, o ją išlaiko užsieniuose „verslininkaujantis“ kietas vyrukas. Kol nesėda į kalėjimą už prekybą narkotikais ar kitus nusikaltimus. Tik apie tai niekas garsiai nekalba. Be to dalykas laikinas pupytė susidėvės ir vyrukas nusipirks kita pupytę,kava niekis nupirks ir kailinukus jei šalta bus dėl imidžo kad kad kokia kriošena per baliuką šalia nestovėtų o ne dėl to kad myli.Durnės jūs bobos jei galvojat kad jums ką nors nuperka turtingas vyras užtai kad myli, jūs reikalingos kaip žaisliukas kurį kada panorėją numes ,o tikrai mylinčių turtingų vyrų yra bet jie turi šeimas ir jų tik vienetai jie turi saugot savo reputacija ir i kaire eina retai o jei ir eina tai jų dar mažiau nes tokie žmonės nerizikuos savo turtais ir geru vardu dėl kažkokios kekšelės. galit čia dabar piktintis nes teisybę perskaityt nelabai smagu ,tai šia proga apie save pamastykit!
Bla bla ba... ar reikia but milijonierium, kad apmoket kavinej saskaita? Durnius.
2010/11/06 10:08:03 10:08:03
ir durnius, ir skupas, o kad asilas - aiskiau negu aisku. neapmoketi 5 Lt uz damos kava gali tik visiskas kvailys, kuriam geriau vienam ant peciaus tupeti.
2010/11/06 12:25:14 12:25:14
Kodėl asilas? Žmogus, kuris nenori būti išnaudojamas, yra asilas?
Vienas dalykas yra pavaisinti pietumis/kava draugą/draugę, kitas dalykas - nepažįstamą žmogų, kai dar sprendžiamas klausimas, ar tu iš viso norėsi jį matyti antrą kartą. Ir suma nesvarbu - 50 centų, 5 litai ar 500 litų - čia principų reikalas.
2010/11/06 13:04:32 13:04:32
Įdomu. Vadinasi buvau sutikusi apie 15 neprincipingų asilų .Nes tiek vyrų vaišino kava ir ne tik, bet mūsų santykiai po to toliau nesirutuliojo .Čia nekalbu apie tuos, su kuriais draugystė tęsėsi .Tie gal jautė didesnę simpatiją iš karto, nors, ko gero vaišindami pirmą kartą taip pat nebuvo tikri, kad santykiai tęsis.
2010/11/06 13:14:17 13:14:17
Svečias: Kodėl asilas? Žmogus, kuris nenori būti išnaudojamas, yra asilas?
Vienas dalykas yra pavaisinti pietumis/kava draugą/draugę, kitas dalykas - nepažįstamą žmogų, kai dar sprendžiamas klausimas, ar tu iš viso norėsi jį matyti antrą kartą. Ir suma nesvarbu - 50 centų, 5 litai ar 500 litų - čia principų reikalas.
garantuotai tu, principuoli taip ir sėdi vienišas metų metais, nes nepavaišinti damos kava pirmą kartą pasikvietus gali tik asilas. Man asilų neteko sutikti, beje, taip pat
2010/11/06 13:54:43 13:54:43
Svečias: Kodėl asilas? Žmogus, kuris nenori būti išnaudojamas, yra asilas?
taip taip, principai svarbiau uz viska. tik nesuprantu, ko tu cia sedi, eik i senberniai.lt
2010/11/06 17:27:32 17:27:32
Svečias: Svečias: Kodėl asilas? Žmogus, kuris nenori būti išnaudojamas, yra asilas?
taip taip, principai svarbiau uz viska. tik nesuprantu, ko tu cia sedi, eik i senberniai.lt
Kaip sakoma, nesakykit, ką man daryti, ir aš nesakysiu, kur jums eit. Neturit ką pridurti į temą, tai geriau patylėkit.
Lady_scorpio1302026861_db
L
1373 įrašai
2010/11/06 17:50:05 17:50:05
Vadinkit mane asile ar kitais gražiausiais vardais , bet aš tikrai nesuprantu, kodėl žmogus, su kuriuo susipažinau internetu, per pirmą pasimatymą turėtų mokėti už mano kavą. Jei draugas nesumokėtų, gal ir būtų nemalonu, o čia tik vyras, kurį galbūt matau pirmą ir paskutinį kartą.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume