2010/10/23 15:57:53 15:57:53
Aš pasiūlau už save susimokėti visada. Tačiau būtų labai keista jei net už kavos vieną puodelį reikėtų pačiai sumokėti, jei tai pirmas susitikimas su vyruku susipažinimui ir mane jis būtų pakvietęs.
Žinoma, sumokėčiau ir mano veido išraiškoje nepasitenkinimo nepastebėtų, tačiau į antrą pasimatymą su tokiu "džentelmenu" turbūt neičiau.
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambtinti
C
14 įrašai
2010/10/23 16:18:52 16:18:52
bet tai kaip problemos dydis?!
Susimasciau.
2010/10/23 16:29:53 16:29:53
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambtinti: bet tai kaip problemos dydis?!
Susimasciau.
nu jo... čia tai ne su bonkom pasimatymas , o tik apie kavos puodelį kalba.... )))) Nerimta ))
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambtinti
C
14 įrašai
2010/10/23 16:42:35 16:42:35
nu jo, as tai kaip prisimenu paskutini savo pirma pasimatyma tai, pamirsom susimoketi aplamai.
2010/10/27 13:20:59 13:20:59
Irgi variantas- iseit nemokejus.
19881id_Šaltmėtė
1
16 įrašai
2010/11/05 11:44:01 11:44:01
Moteris_Ji: Aš pasiūlau už save susimokėti visada. Tačiau būtų labai keista jei net už kavos vieną puodelį reikėtų pačiai sumokėti, jei tai pirmas susitikimas su vyruku susipažinimui ir mane jis būtų pakvietęs.
Žinoma, sumokėčiau ir mano veido išraiškoje nepasitenkinimo nepastebėtų, tačiau į antrą pasimatymą su tokiu "džentelmenu" turbūt neičiau.
Sutinku pilnai. Visada pasisiūlau už save susimokėti, bet dar nėra tekę to daryt. Dženetelmeniškai gaunu pasiūlymą piniginę pasidėti atgal į rankinę
2010/11/05 15:03:56 15:03:56
MANGOFRUIT, BB IR EMPORIJA susitiko kavinėje išgėrė kavutės ir dar kai ko ,ir ėmė dairytis kokio kadro kad saskaitą bent apmokėtų,lyg tyčioa nė vieno vyruko,bet oficiantas buvo rūstus ,saskaita prašom apsimokėti pareikalavo,kreditinių nepriimam,juokų nesuprantu matau kad neturit kviečiu policiją.atvaziavo varonokas irišvežė į belangę buvo laiko pamastyt kiaulės tie vyrai už kava net negali sumokėt ,bet kas mes tada garde jukl sėdim ir kriuksim
2010/11/05 15:11:30 15:11:30
Svečias: MANGOFRUIT, BB IR EMPORIJA susitiko kavinėje išgėrė kavutės ir dar kai ko ,ir ėmė dairytis kokio kadro kad saskaitą bent apmokėtų,lyg tyčioa nė vieno vyruko,bet oficiantas buvo rūstus ,saskaita prašom apsimokėti pareikalavo,kreditinių nepriimam,juokų nesuprantu matau kad neturit kviečiu policiją.atvaziavo varonokas irišvežė į belangę buvo laiko pamastyt kiaulės tie vyrai už kava net negali sumokėt ,bet kas mes tada garde jukl sėdim ir kriuksim
blemba
2010/11/05 15:50:03 15:50:03
Niekada nesu mokėjusi nei už kavą, nei už tai, kas prie jos. Nors rinkdamasi visada iš pradžių būnu kukli ir visada sau žinau, kad, jei vyriškis nepasiūlys sumokėti, tikrai susimokėsiu pati. Tačiau, jei vyriškis sau ima daugiau kažką, sako, kad vaišina ir siūlo kažką paiimti ir sau, nesispyrioju labai. Ir patikėkit, pasimatymų buvo daug, sąskaitų dydžių įvairių,bet mokėti nėra tekę. (Natūra po to taip pat ).
Buvo tokių, su kuriais tai buvo tik vienas pasimatymas, yra tokių, su kuriais bendraujam ir dabar.
Taigi man net keistoka ši diskusija -gerokai nustebčiau sutikusi tokį, kuris net už kavą negali sumokėti Na, tiesa, detalė viena -aš pati į pasimatymą nekviečiu, kviečia mane. Tai gal čia galioja taisyklė -kas kviečia, tas ir vaišina?
2010/11/05 17:00:21 17:00:21
Svečias: MANGOFRUIT, BB IR EMPORIJA susitiko kavinėje išgėrė kavutės ir dar kai ko ,ir ėmė dairytis kokio kadro kad saskaitą bent apmokėtų,lyg tyčioa nė vieno vyruko,bet oficiantas buvo rūstus ,saskaita prašom apsimokėti pareikalavo,kreditinių nepriimam,juokų nesuprantu matau kad neturit kviečiu policiją.atvaziavo varonokas irišvežė į belangę buvo laiko pamastyt kiaulės tie vyrai už kava net negali sumokėt ,bet kas mes tada garde jukl sėdim ir kriuksim
O tai kuris cia is tu moteru vyras? sveciui su lyciu skirtumais keblumai kyla? del to ir sedi vienas ant peciaus? ania, Rimuk
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume