Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

rainmakerltu

R

132 įrašai

2010/01/07 12:49:30 12:49:30

Kiek žmonių - tiek nuomonių. Bendro daliklio visoms situacijoms nėra.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/07 12:59:38 12:59:38

Susimokėti už kavą nėra savarankiškumas

Svečias:

Idomi nuomone - savarankiskumo israiska suprantama kaip padlaiziavimas.

Emporija

E

849 įrašai

2010/01/07 17:41:46 17:41:46

Kai dar studiju metais draugavau su savo, tuo metu busimuoju, o dabar jau buvusiuoju vyru, dazniausiai mokedavo jis, nes tuo metu dirbo, o as tegaudavau stipendija, taciau zinodama, kad tam tikru momentu su pinigeliais jam prasciau, mokedavom per puse arba pavaisindavau as. Tik veliau suzinojau, kad draugyste su manimi jam nemazai kainavo, tekdavo net ir pasiskolint, kad praleistu laika su manimi , nes atlyginimai pries 12 m. buvo panasus i dabartinius. O dabar, einant i pasimatyma su vyru, net nekyla minties paciai susimoketi ar mestis per puse. Susitinku tik su savo verte zinanciais vyrais, kuriems savigarba neleistu, kad uz juos moketu moteris

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/07 18:01:43 18:01:43

[quote="mangofruit0406"]Samanta, visai nebūtina padlaižiaiuti vyrams-jie vistiek to nesupras.
/quote]
Jokių būdu tai ne padlaižiavimas, nes man tokios taktikos nebereikia imtis, vyrų dėmesiu kaip ir nesiskundžiu . Tai iš tikrųjų, kaip žemiau svečias pasisakė, mano savarankiškumo išraiška. Nes nesinori, jei santykiai nesusiklostytų, likti skolingai. Esu brangi - bet ne finansine prasme vyrams, o dvasine . Toks brangumas svarbesnis.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/07 18:15:44 18:15:44

Tai jau tikrai, kad liksi labai skolinga-visą puodelį kavos

samanta:
mangofruit0406: Samanta, visai nebūtina padlaižiaiuti vyrams-jie vistiek to nesupras.
/quote]
Jokių būdu tai ne padlaižiavimas, nes man tokios taktikos nebereikia imtis, vyrų dėmesiu kaip ir nesiskundžiu . Tai iš tikrųjų, kaip žemiau svečias pasisakė, mano savarankiškumo išraiška. Nes nesinori, jei santykiai nesusiklostytų, likti skolingai. Esu brangi - bet ne finansine prasme vyrams, o dvasine . Toks brangumas svarbesnis.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/07 18:22:00 18:22:00

mangofruit0406: Tai jau tikrai, kad liksi labai skolinga-visą puodelį kavos

Na taip, baisiai daug Rimtai - kai kurie vyrai, su kuriais nutraukdavau pažintį, net ir be kavos jautėsi nuskriausti ir nuduodavo tarsi aš jiems likdavau skolinga: sugaištą laiką, žlugusias viltis etc - laimei tokių varguolių vos pora pasitaikė, bet nenoriu dauginti jų skaičiaus.

Matas444

M

2 įrašai

2010/01/07 19:00:42 19:00:42

Kazkaip diskusija visai i pievas nuvaziavo. Juk mokejimas uz kava visai nereiskia tik mokejimo uz kava. Tai tarsi simbolis, kad vyrui ir toliau teks moketi. Jei pazintis bus tesiama reiks moketi uz kluba, uz kina, uz maista, uz rubus, uz keliones, uz masina, uz buta, uz nama ir tt.
Ta puikiai rodo ir mangofruit pavyzdys, kuri vis bando diskusija suvesti tik i kava, nors pati prisipazista, kad jos vyras moka ir uz kluba ir uz visa kita. Tiesiog jai tikras vyras yra toks, kuris uz ja visur sumoka, o nevykelis kuris nesumoka. O as manau kad seimoje ar poroje abu turi stengtis inesti vienoda indeli i bendra gerove pagal galimybes. Tada pasidaro visiskai vienodai is kurio pinigines sumokama uz kluba, uz kava ir tt.

rainmakerltu

R

132 įrašai

2010/01/07 19:09:00 19:09:00

Matas444: O as manau kad seimoje ar poroje abu turi stengtis inesti vienoda indeli i bendra gerove pagal galimybes. Tada pasidaro visiskai vienodai is kurio pinigines sumokama uz kluba, uz kava ir tt.

+1

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/07 19:14:45 19:14:45

Va būtent, kad nenorėdami/taupydami pinigus išsigalvojat patys sau simbolius. Kavos puodeliu vaišinimas nereiškia nieko absoliučiai-nei kam kada ir už ką reiks mokėti. Gyvenimas poroje yra kitas reikalas ir sutinku, kad turi būti elgiamasi garbingai-mokama per pusę(neparazituojant-nė vienam nepatiktų turėti/būti parazitu).Betgi temos autorė klausė, kaip suprantu, kas moka už kavą per pasimatymą-taigi į šį klausimą ir atsakom, neišradinėdami dviračio...

Matas444: Kazkaip diskusija visai i pievas nuvaziavo. Juk mokejimas uz kava visai nereiskia tik mokejimo uz kava. Tai tarsi simbolis, kad vyrui ir toliau teks moketi. Jei pazintis bus tesiama reiks moketi uz kluba, uz kina, uz maista, uz rubus, uz keliones, uz masina, uz buta, uz nama ir tt.
Ta puikiai rodo ir mangofruit pavyzdys, kuri vis bando diskusija suvesti tik i kava, nors pati prisipazista, kad jos vyras moka ir uz kluba ir uz visa kita. Tiesiog jai tikras vyras yra toks, kuris uz ja visur sumoka, o nevykelis kuris nesumoka. O as manau kad seimoje ar poroje abu turi stengtis inesti vienoda indeli i bendra gerove pagal galimybes. Tada pasidaro visiskai vienodai is kurio pinigines sumokama uz kluba, uz kava ir tt.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/07 19:16:30 19:16:30

Gal galėtum nešiukšlinti forumo savo tokiais pseudo komentarais? Ačiū.

RainmakerLTU:
Matas444: O as manau kad seimoje ar poroje abu turi stengtis inesti vienoda indeli i bendra gerove pagal galimybes. Tada pasidaro visiskai vienodai is kurio pinigines sumokama uz kluba, uz kava ir tt.

+1

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume