Matai444, taip, seimoje viskas kitaip, nei pazintiniame bendravime ir draugysteje. Seima jau kaip viena lastele, kai du tampa viena.

Emporija
2010/01/07 19:28:42 19:28:42
Matai444, taip, seimoje viskas kitaip, nei pazintiniame bendravime ir draugysteje. Seima jau kaip viena lastele, kai du tampa viena.
rainmakerltu
2010/01/07 19:32:59 19:32:59
heh... atsiprašau už pseudo komentarus.
O tamsta gal galėtumėte vengti doublepostų?
ieva
2010/01/07 19:39:56 19:39:56
Bet butu labai grazu jei moterys eidamos i pazinti ir galvodamos apie tolimesne draugyste, jau nuo pat pradziu "pratintusi" prie to kaip bus seimoje. Ir tas pratinimasis prasidetu jei ne nuo pirmo kavos puodelio, tai nuo kokio desimto jau tikrai. As tada kaip vyras jausciausi labai pagerbtas ir ateityje galbut nebijociau tokiai moteriai netgi seimos finansu patiketi. Taciau kaip rodo nemaza patirtis, absoliuti dauguma galvoja taip: "Kaip tu islaikysi musu vaikus, jei nesugebi manes islaikyti?"
Be to absoliuciai daugumai buna didelis sokas kai supranta, kad reikes pradeti savo pinigus leisti ne vien ant lupdaziu. Taigi kava per pirmus pasimatymus mano nuomone nera tik kava.
Matas444
2010/01/07 19:44:42 19:44:42
Bet butu labai grazu jei moterys eidamos i pazinti ir galvodamos apie tolimesne draugyste, jau nuo pat pradziu "pratintusi" prie to kaip bus seimoje. Ir tas pratinimasis prasidetu jei ne nuo pirmo kavos puodelio, tai nuo kokio desimto jau tikrai. As tada kaip vyras jausciausi labai pagerbtas ir ateityje galbut nebijociau tokiai moteriai netgi seimos finansu patiketi. Taciau kaip rodo nemaza patirtis, absoliuti dauguma galvoja taip: "Kaip tu islaikysi musu vaikus, jei nesugebi manes islaikyti?"
Be to absoliuciai daugumai buna didelis sokas kai supranta, kad reikes pradeti savo pinigus leisti ne vien ant lupdaziu. Taigi kava per pirmus pasimatymus mano nuomone nera tik kava.
P.S. Uzsmirsau pasirasyti.
Mangofruit
2010/01/07 20:06:09 20:06:09
Didžioji dauguma moterų nėra kvailos(nebent į pasimatymus kviečiate kvailas) ir dažnai turi supratimą kas yra šeima ir kaip joje gyvenama, išskyrus našlaičius, todėl tie jūsų išvedžiojimai yra niekas kitas kaip bla bla bla....
Emporija
2010/01/07 20:14:13 20:14:13
Svety, moterys nera kvailos ir daug ka pramato. Su nevykeliu, skrega ir sykstuoliu ne viena normali moteris nenoretu susieti savo ateities. Tas dalykas yra dar nuo zmonijos pradzios, kai moterys rupindavosi, kad grizusiam vyrui is sunkios ir varginancios medziokles butu gera, jauku ir silta namuose bei mylincios moters gleby...
Samanta
2010/01/07 21:29:00 21:29:00
Man taip patinka, kaip Matas rašo, ir dabar taikau šį bendravimo būdą kaip tik . Labai smagu viskuo dalintis su rūpimu žmogumi: stengiuosi taip pat duoti to materialaus dėmesio ( tai ne kažin kas) neskaičiuojant, be jokių kompleksų - vien todėl kad man labai smagu, o ne prisigerinu. Bet vis tiek gaunu daugiau iš jo, nors tu ką ...
teta
2010/01/08 08:58:12 08:58:12
Zmones, nevarykit i pievas. Tema yra apie pirma, na gal maksimum antra susitikima. Prie ko cia tolimesnes draugystes ir juo labiau seimyniniai finansai? Tam yra kitos temos. Pvz cia:
manote-apie-vyrus-kuriuos-islaiko-moterys-t27.html
vaikinas-labai-skupus-t1232.html
Mergytė
2010/01/08 11:19:50 11:19:50
NZN, BET NEIKAD NESIMOKEJAU UZ SAVE PASIMATYME, KAIP VYRAS KITAIP SAVO VYRISKUMA PADEMONSTRUOS JEI NE ATIDARYDAMAS DURIS AR PADEDAMAS NUSIVILKTI RUBELI, AISKU PASTARIEJI VYRU VEIKSMAI MANE ERZINA, NES NUSIVILKT GALIU PATI IR DURIS TASIDARYTI PAJEGIU PATI, BET APMOKETI SASKAITA MANAU VYRISKIO KAIP IR STANDARYINIS ELGESYS AISKU NEPRISISAKAI DAUG PATIEKALU, KAD NEPASTATYTI I NEPATOGE PADETI VAIKINO , NES PASIMATYMO METU NZN KIEK JIS TURI PINIGINEJ , NES TIK EIDAMA SU VYRU AR DRAUGU ZINAU KIEK TURIM PINIGELIU
rudnosiukas
2010/01/08 11:54:37 11:54:37
Anksti dar tau su vyrais vaikščiot, net jei tik kavos, dar raidžių net nepažįsti...
Ir nekelk balso...