Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/07 11:54:00 11:54:00

mangofruit0406: Nenukrypkime nuo temos-kalbame apie pasimatymo kavą, o ne apie rūbus, prezervatyvus, butą ar kitą velnią. Ir nediskutuosiu apie tai, kas šeimose moka sąskaitas-čia jau kita tema. Apie jausmus irgi kita tema. Beje, nėra ir įstatymo kur parašyta kad vyras turi gerbti moterį-vadinasi pagal jus neprivalo, jeigu nėra rašytinių taisyklių. Nėra rašytinių taisyklių ir apie tai, kad mamos turi bučiuoti vaikus, pvz. Tai negi dabar kursim taisykles? Kai kurios taisyklės būna nerašytos, bet jas visi žino. Tik nevykėliai ir gali leisti moterims užsimokėti už kavą - save gerbiantis vyras neleis.
P.s. jūsų ekonominė padėtis manęs nedomina, palaikykite tą info būsimosioms jūsų moterims.

mamos buciuoja vaikus, nes joms tai yra malonu. Nera cia nei rasytos, nei nerasytos taisykles.
Apie nevykelius - tai tik Jusu asmenine nuomone. Neabsoliutinkite savo sugalvotos "nevykelio" savokos visiems. As, kaip ir dauguma vyru, savoka "nevykelis" suprantu visiskai kitaip.
Anot Jusu, save gerbiantis vyras butinai uzmokes uz kito zmogaus kava. Cia velgi Jusu subjektyvus poziuris. Logikos as nesuprantu, nes man savigarba neturi nieko bendro su paslaugumu/dzentelmeniskumu/dosnumu ir panasiomis savybemis.
Apibendrinus, paskutiniuose puslapiuose, kur mes diskutuojame, Jus nepateikete nei vieno argumento, kodel vyras PRIVALO moketi uz moteri. Juk argumentas turi buti objektyvus ir logiskas, o Jusu argumentavimo pagrindas - "Man patinka, todel taip turi buti", arba "Jeigu jis nemoka, jis nevykelis" ir panasus teiginiai. Kazin ar tokiais pastebejimais sugebesit mane itikinti.

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/07 11:56:24 11:56:24

RainmakerLTU: Kritikos strėlė Svečiams ir kt.

jei jau cituojate, tai bent pasižiūrėkite kaip jūsų postas atrodo, prieš siųsdami, nes man, o įtariu ir dar kai kam visai po to būna nebeaišku kas ką rašė ir kur kieno citata.

Forumas turbūt neleidžia naudoti daugiau kaip dviejų citatų, taigi, kiek paredagavus ir pasinaudojus peržiūra, galima padaryti, kad atrodytų kaip turi atrodyti.

Teisybe sakot. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/07 12:01:37 12:01:37

Turiu prisipažinti, dar nesu sutikusi vyro, kuris nesumokėtų už mano arbatą - nors einu į kavine pirmą kartą labai nenoromis ir iš karto tariuosi , kad susimokėsiu už save. Dar ne vienas nesutiko:). Pavyko tik išlupti pažadą, kad kitą sykį mokėsiu už abu:). Galit mane kritikuoti, bet man taip gerai .

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/07 12:06:00 12:06:00

mangofruit0406: Nenukrypkime nuo temos-kalbame apie pasimatymo kavą, o ne apie rūbus, prezervatyvus, butą ar kitą velnią. Ir nediskutuosiu apie tai, kas šeimose moka sąskaitas-čia jau kita tema. Apie jausmus irgi kita tema. Beje, nėra ir įstatymo kur parašyta kad vyras turi gerbti moterį-vadinasi pagal jus neprivalo, jeigu nėra rašytinių taisyklių. Nėra rašytinių taisyklių ir apie tai, kad mamos turi bučiuoti vaikus, pvz. Tai negi dabar kursim taisykles? Kai kurios taisyklės būna nerašytos, bet jas visi žino. Tik nevykėliai ir gali leisti moterims užsimokėti už kavą - save gerbiantis vyras neleis.
P.s. jūsų ekonominė padėtis manęs nedomina, palaikykite tą info būsimosioms jūsų moterims.

beje, apie savo finansus parasiau ne tam kad pasigirt, o tam kad pabrezt, jog uz kavas nemoku ne del finansiniu sumetimu. O su moterimis sia informacija (bent jau pazinties pradzioje) is viso nesidalinu.

rainmakerltu

R

132 įrašai

2010/01/07 12:12:14 12:12:14

Apskritai... įdomiai čia atrodo, kaip atrodytų iš vienos nekaltos temos galima tiek malkų priskaldyti...

manau taip, jei eini į kavinę, tai nesėdėt kaip per maldą, o kažką suvartot, taigi eini su tikslu ir žinai, kad dykai nieks neduos, taigi ir pinigų kažkiek turi. Ir iš vyriškos giminės esu sutikęs gal tik kelis t`sakant suvalkiečius (suvalkiečiai, prašom neįsižeisti už prototipo naudojimą), kurie eina ir be cento ten.

O dėl kelių litų tai nemanau, kad verta čia plėšytis (diskusija pradeda įgauti absurdo atspalvį)... Kaip jau minėjau ankstesniame savo poste, visada galima rasti kompromisą, pasitarus su pasisėdėjimo kolega ar kolege, kas sumokės.

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/07 12:15:04 12:15:04

samanta: Turiu prisipažinti, dar nesu sutikusi vyro, kuris nesumokėtų už mano arbatą - nors einu į kavine pirmą kartą labai nenoromis ir iš karto tariuosi , kad susimokėsiu už save. Dar ne vienas nesutiko:). Pavyko tik išlupti pažadą, kad kitą sykį mokėsiu už abu:). Galit mane kritikuoti, bet man taip gerai .

nekritikuosiu, jeigu vyras tai daro tikrai savo noru. Taciau buna atveju, kai vyras tai daro aplinkos spaudimu (padaveja jam atnesa saskaita ir t.t.).
As kritikuoju ne sumokejima uz moteri, o nusistaciusia nuomone, kad vyrai visada PRIVALO sumoketi uz moteri. Jei vyras nori ir merginai patogu - viskas puiku. Taciau, kai 4nesumokejes uz moteri vyras automatiskai prirasomas prie alfonsu, nevykeliu, savanaudziu, ne vyru ir t.t. - su tokiu poziuriu as nesutinku.

rainmakerltu

R

132 įrašai

2010/01/07 12:17:46 12:17:46

Svečias: Taciau, kai 4nesumokejes uz moteri vyras automatiskai prirasomas prie alfonsu, nevykeliu, savanaudziu, ne vyru ir t.t. - su tokiu poziuriu as nesutinku.

Čia reikia kaltinti komentatorius, kurie pernelyg greiti pasmerkti, aplipdyti etiketėmis ir pan.
Manau, mažiau reikia kreipti dėmesį ką šunys loja, o karavanas tegu eina savo vaga.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/07 12:42:13 12:42:13

Svečias:
samanta:
nekritikuosiu, jeigu vyras tai daro tikrai savo noru. Taciau buna atveju, kai vyras tai daro aplinkos spaudimu (padaveja jam atnesa saskaita ir t.t.).
As kritikuoju ne sumokejima uz moteri, o nusistaciusia nuomone, kad vyrai visada PRIVALO sumoketi uz moteri. Jei vyras nori ir merginai patogu - viskas puiku. Taciau, kai 4nesumokejes uz moteri vyras automatiskai prirasomas prie alfonsu, nevykeliu, savanaudziu, ne vyru ir t.t. - su tokiu poziuriu as nesutinku.

Man niekada nepatiko pirmą kartą eiti į kavinę už vyro pinigus - turiu tokį principą. Vengiu to. Bet pastebėjau, kad vyrai nekaip jaučiasi, kai neleidžiu sumokėti tuos kelis litus (apie daugiau negali būti ne kalbos). Tuomet tenka leisti, ir visi būname patenkinti .
Etikečių klijuoti man nesinorėtų - bet gal todėl, kad tokių nesutikau, o nesutikau gal todėl, kad neturiu intencijos, kad už mane mokėtų, ir vyrai daro priešingai, nes supranta, kad aš ne išnaudotoja..

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/07 12:43:43 12:43:43

Samanta, visai nebūtina padlaižiaiuti vyrams-jie vistiek to nesupras.
O aš kai einu į kavinę pirmą antrą ar penkioliktą kartą-man mintis nekyla iš anksto derėtis kas mokės už kavą-man atrodo savaime suprantama, kad turi mokėt vyras.
Po šios diskusijos susimasčiau (suabejojau savo teisumu) ir net savo draugo paklausiau ką jis apie tai mano. Bet jo atsakymas buvo toks"žinoma, kad moka vyras,be kalbų. būtų labai nemandagu pakviesti moterį į pasimatymą ir laukti, kad ji susimokėtų už kavą, pietus ar vyną. "

samanta: Turiu prisipažinti, dar nesu sutikusi vyro, kuris nesumokėtų už mano arbatą - nors einu į kavine pirmą kartą labai nenoromis ir iš karto tariuosi , kad susimokėsiu už save. Dar ne vienas nesutiko:). Pavyko tik išlupti pažadą, kad kitą sykį mokėsiu už abu:). Galit mane kritikuoti, bet man taip gerai .

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/07 12:47:56 12:47:56

mangofruit0406: Samanta, visai nebūtina padlaižiaiuti vyrams-jie vistiek to nesupras.
O aš kai einu į kavinę pirmą antrą ar penkioliktą kartą-man mintis nekyla iš anksto derėtis kas mokės už kavą-man atrodo savaime suprantama, kad turi mokėt vyras.
Po šios diskusijos susimasčiau (suabejojau savo teisumu) ir net savo draugo paklausiau ką jis apie tai mano. Bet jo atsakymas buvo toks"žinoma, kad moka vyras,be kalbų. būtų labai nemandagu pakviesti moterį į pasimatymą ir laukti, kad ji susimokėtu už kavą, pietus ar vyną. "

Idomi nuomone - savarankiskumo israiska suprantama kaip padlaiziavimas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume