Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/07 02:51:00 02:51:00

Nenukrypkime nuo temos-kalbame apie pasimatymo kavą, o ne apie rūbus, prezervatyvus, butą ar kitą velnią. Ir nediskutuosiu apie tai, kas šeimose moka sąskaitas-čia jau kita tema. Apie jausmus irgi kita tema. Beje, nėra ir įstatymo kur parašyta kad vyras turi gerbti moterį-vadinasi pagal jus neprivalo, jeigu nėra rašytinių taisyklių. Nėra rašytinių taisyklių ir apie tai, kad mamos turi bučiuoti vaikus, pvz. Tai negi dabar kursim taisykles? Kai kurios taisyklės būna nerašytos, bet jas visi žino. Tik nevykėliai ir gali leisti moterims užsimokėti už kavą - save gerbiantis vyras neleis.
P.s. jūsų ekonominė padėtis manęs nedomina, palaikykite tą info būsimosioms jūsų moterims.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/07 07:27:18 07:27:18

Svečias:
samantta: [

Sutinku del solidarumo paaiskinimo - vyrai tikrai geriau supranta vyrus, del to juos ir dazniau uzstoja, o moterys moteris. Taciau bet kokiam solidarumui turi buti ribos. Jeigu zmogus (ir man visai nesvarbu, moteris ar vyras, nusivyles ar ne) mane uzsipuola (juk as is vyriskos gimines, mangofruit sarkazmas ir cinizmas ir mane uzgauna), jis perzengia tas ribas.
Del "moterims sunkiau" - nesutinku. Finansiskai moterys tikrai nemazai uzdirba, plius mangofruit pabrezia, jog gyvena be vyro ir finansiniu problemu neturi. O artumo, palaikymo, meiles, silumos ir seimos nori visi - tiek vienisos moterys, tiek vienisi vyrai. Tiesa, vyrai yra linke tai slepti savyje. Kodel cia moterims sunkiau?

samantta: Man tikrai nepatinka, kai ir vyrai be kaltės užpuolami - geriausia oponuoti garbingai, be užgaulių "išsireiškimų"

ilgai ieskojau forume, kur Jus butumet apgynusi vyriska gimine. Nu niekaip nerandu, gal Jus pamenat ir galit parodyt pavyzdi? Nes kiek matau, net kai moteris isteriskai stengiasi atkreipti i save demesi, uzgauliodama visus vyrus is eiles, Jus tepasakot, kad mat, jinai juk moteris, jai sunku, ja reikia suprasti. Kur jus isreisket aktyvia kritika moterims arba bent jau konkreciai moteriai?

Tikrai ne kartą esu pasisakiusi už vyrus, bet kur - neužfiksavau. Apskritai savo darbelių, ypač gerų , nesistengiu prisiminti, žinau, kad buvo, o kur, kada - bala nematė...Aktyvios kritikos moteriai ko gero iš mano pusės nebuvo, prisipažinsiu. Gal pagal save sprendžiu - joms yra tikrai labai sunku, ypač kai augina vienos vaikus. Vyrams jau tiek yra lengviau, kad jie paprastai vaikų neaugina. Jei moteris isteriškai stengiasi atkreipti į save dėmesį - tai ir reiškia, kad jai sunku. Bet paskutiniu metu pradedu ir vyrų sunkumus suprasti. Tik štai koks kartelis: vyras, kuriam pasirodė, kad jis atseit įžeistas (atstumtas), man už nugaros padarė labai negražų darbą - kad pakanktų mano santykiams su kitu žmogumi. Laimei, nepakenkė. Bet man labai skaudu. Ir kaip manote - man po to lengva vyrus užjausti?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/07 08:02:09 08:02:09

[quote="Svečias"]I[i:3qxjxe3t]Pradejo vyrai moketi uz kava - kazkada tai buvo grazus gestas, uz kuri bent aciu gaudavo. Dabar moterys sio dalyko nebevertina, o supranta kaip savaime suprantama. Dabar vyrai, kad gautu dekinguma, turi sugalvoti dar kazka naujo. Tiesa, po kurio laiko merginos ir prie to naujo ipras.[/i:3qxjxe3t]

Mano manymu, pasirenkate tokias merginas, kurios nejaučia dėkingumo. Aš pazįstu kitokių, ir pati esu kitokia (beje nesame krokodilės iš išorės ), tad nesuabsoliutinkime.

[i:3qxjxe3t]Susipazindamas su mergina, stengiuosi is pradziu duoti jai suprasti, kad islaikytoju jai nebusiu (cia ne apie seima kalbu). [/i:3qxjxe3t]

O čia jau vos ne įžulumas, atleiskite. Susipažinusi su vyru iš pat pradžių jam duodu suprasti, kad nesiruošiu būti jo išlaikoma. Bet tai yra ne tas pat, ką jūs parašėte. Į tokį pasakymą, nors esu prieš savęs išlaikymą, pažiūrėčiau labai įtariai, gal net išsigasčiau tokio egoizmo ir stačiokiškumo, man tai nuskambėtų, kaip užgauliojimas, juk mergina gal net nenori būti išlaikoma

[i:3qxjxe3t]Todel susidariau nuomone, kad pazinties pradzioje, kol zmogaus pakankamai nepazisti, geriau jo nelepinti. Kai pazinosi zmogu, bus abipusiai jausmai - butinai, bet ne per pirmus pasimatymus. Ir nesvarbu, ar tik kavos puodelis, ar vakaras prabangiame restorane.[/i:3qxjxe3t]

Čia jau tiesą pasakėte. Man irgi taip atrodo . Per pirmus pasimatymus apskritai sprendžiamas klausimas, ar norėsis būti kartu - ir apsispręsti padėti turi ne dosnumas, ne piniginės storis, o dvasinės savybės. Nors antra vertus, dosnumas ir yra dvasinė savybė - bet tokia, kuriai nebūtina pasireikšti per pirmą pasimatymą - bent jau kol yra tuo besinaudojančių moteriškos lyties atstovių.

Lorele

L

135 įrašai

2010/01/07 08:34:09 08:34:09

Niekada nemaniau, kad sumokėti už kavą ar padėti nusirengti paltą yra privalomi dalykai. Kiekvienas vyras nusprendžia pats, kaip jam geriau elgtis. Bet asmeniškai man labiau patinka vyrai kurie visgi pamalonina tokiom smulmenom, kad ir nepažįstamą moterį. Toks elgesys man asocijuojasi su vyriškumu. Ir man malonu priimti tuos vyriškumo ženklus Taip pat suvokiu, kad jei su tuo žmogum mano draugystė prasitęstu, tai visada būtų malonu kur nors nueiti, nes žinočiau, kad paneš mano sunkesnį krepšelį ar padės nusivilkti paltą - nuo to pasijuntu tikra moterim taip pat tai sukelia ir norą padaryti kažką vyrui, kad jis pasijustų tikru vyru

rainmakerltu

R

132 įrašai

2010/01/07 09:06:32 09:06:32

Lorele: Niekada nemaniau, kad sumokėti už kavą ar padėti nusirengti paltą yra privalomi dalykai. Kiekvienas vyras nusprendžia pats, kaip jam geriau elgtis. Bet asmeniškai man labiau patinka vyrai kurie visgi pamalonina tokiom smulmenom, kad ir nepažįstamą moterį. Toks elgesys man asocijuojasi su vyriškumu. Ir man malonu priimti tuos vyriškumo ženklus Taip pat suvokiu, kad jei su tuo žmogum mano draugystė prasitęstu, tai visada būtų malonu kur nors nueiti, nes žinočiau, kad paneš mano sunkesnį krepšelį ar padės nusivilkti paltą - nuo to pasijuntu tikra moterim taip pat tai sukelia ir norą padaryti kažką vyrui, kad jis pasijustų tikru vyru

Va, kur realus mąstymas.
Nemanau, kad kurdami tokias taisykles, kad tas ir anas yra vos ne privaloma padaryti vyrui arba moteriai, toli eisime. Tik įspraudžiame save, o taipogi ir kitus į rėmus, todėl įvairiose situacijose įvairūs žmonės jausis nejaukiai žinodami, kad kažką reikia padaryti, o jie dėl vienų ar kitų objektyvių ar subjektyvių priežasčių to negali.
Manau, elkimės priklausomai nuo situacijos, o ne prisikurkime sau suvaržymų. Pagaliau galima savo partnerio visada paklausti, pasitarti, kokia jo nuomonė tuo ar kitu klausimu, geriausiu atveju štai dar ir temą vakaro diskusijai gausim, jei pokalbis nesiriša pradžioje. Dvi galvos geriau nei viena.

Tiems kas nori rekomendacinio pobūdžio (ne taisyklių kodekso, netraktuokime griežtai), siūlau pasiskaityti Karlą Smolką "Kaip elgtis"... sena literatūra, bet esmė išdėstyta ir ji nekinta taip greitai, kaip mados vėjai.

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/07 11:24:23 11:24:23

samanta:
[i:38ev9qmc]Susipazindamas su mergina, stengiuosi is pradziu duoti jai suprasti, kad islaikytoju jai nebusiu (cia ne apie seima kalbu). [/i:38ev9qmc]

O čia jau vos ne įžulumas, atleiskite. Susipažinusi su vyru iš pat pradžių jam duodu suprasti, kad nesiruošiu būti jo išlaikoma. Bet tai yra ne tas pat, ką jūs parašėte. Į tokį pasakymą, nors esu prieš savęs išlaikymą, pažiūrėčiau labai įtariai, gal net išsigasčiau tokio egoizmo ir stačiokiškumo, man tai nuskambėtų, kaip užgauliojimas, juk mergina gal net nenori būti išlaikoma

Juk nebutina apie tai tiesiai ir pasakyti, duoti suprasti galima kitokiais budais - kad ir nemokejimu uz jos kava.

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/07 11:28:47 11:28:47

samanta:
Svečias: I[i:o9xs5dx3]Pradejo vyrai moketi uz kava - kazkada tai buvo grazus gestas, uz kuri bent aciu gaudavo. Dabar moterys sio dalyko nebevertina, o supranta kaip savaime suprantama. Dabar vyrai, kad gautu dekinguma, turi sugalvoti dar kazka naujo. Tiesa, po kurio laiko merginos ir prie to naujo ipras.[/i:o9xs5dx3]

Mano manymu, pasirenkate tokias merginas, kurios nejaučia dėkingumo. Aš pazįstu kitokių, ir pati esu kitokia (beje nesame krokodilės iš išorės ), tad nesuabsoliutinkime.

na baikite, galiausiai paskaitykite sita tema forume nuo pradziu. 39 puslapiai prirasyta, o reziume paprasta - jei moteris gauna susimoketi uz savo kava - tai vyras yra alfonsas, egoistas ir antra karta su juo susitikti mergina/moteris neis. Isimciu yra, bet dauguma masto taip. Kur Jus cia izvelgiate dekinguma? Tai tiesioginis pavyzdys, kad prie gero iprantama.

rainmakerltu

R

132 įrašai

2010/01/07 11:32:24 11:32:24

Svečias: Tai tiesioginis pavyzdys, kad prie gero iprantama.

+1

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/07 11:36:22 11:36:22

samanta:

ilgai ieskojau forume, kur Jus butumet apgynusi vyriska gimine. Nu niekaip nerandu, gal Jus pamenat ir galit parodyt pavyzdi? Nes kiek matau, net kai moteris isteriskai stengiasi atkreipti i save demesi, uzgauliodama visus vyrus is eiles, Jus tepasakot, kad mat, jinai juk moteris, jai sunku, ja reikia suprasti. Kur jus isreisket aktyvia kritika moterims arba bent jau konkreciai moteriai?

[/quote]
Tikrai ne kartą esu pasisakiusi už vyrus, bet kur - neužfiksavau. Apskritai savo darbelių, ypač gerų , nesistengiu prisiminti, žinau, kad buvo, o kur, kada - bala nematė...Aktyvios kritikos moteriai ko gero iš mano pusės nebuvo, prisipažinsiu. Gal pagal save sprendžiu - joms yra tikrai labai sunku, ypač kai augina vienos vaikus. Vyrams jau tiek yra lengviau, kad jie paprastai vaikų neaugina. Jei moteris isteriškai stengiasi atkreipti į save dėmesį - tai ir reiškia, kad jai sunku. Bet paskutiniu metu pradedu ir vyrų sunkumus suprasti. Tik štai koks kartelis: vyras, kuriam pasirodė, kad jis atseit įžeistas (atstumtas), man už nugaros padarė labai negražų darbą - kad pakanktų mano santykiams su kitu žmogumi. Laimei, nepakenkė. Bet man labai skaudu. Ir kaip manote - man po to lengva vyrus užjausti? [/quote]

geriausiai butu uzjausti visus - tiek vyrus, tiek moteris, taciau tada, kai jie yra verti uzuojautos. Busena, kai zmogus izeistas, neduoda jam moralinio pagrindo savo izeidima islieti ant kitu, ir cia nesvarbu, ar jis yra vyras, ar moteris. Tokiu atveju jis buna nusipelnes kritikos. Neigiamas emocijas reiketu valdyti. Todel, grieztai atsiliepiu ir apie vyrus, ir apie moteris, jei jie perzengia visas ribas ir buna nusipelne kritikos.

rainmakerltu

R

132 įrašai

2010/01/07 11:44:18 11:44:18

Kritikos strėlė Svečiams ir kt.

jei jau cituojate, tai bent pasižiūrėkite kaip jūsų postas atrodo, prieš siųsdami, nes man, o įtariu ir dar kai kam visai po to būna nebeaišku kas ką rašė ir kur kieno citata.

Forumas turbūt neleidžia naudoti daugiau kaip dviejų citatų, taigi, kiek paredagavus ir pasinaudojus peržiūra, galima padaryti, kad atrodytų kaip turi atrodyti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume