[quote="Svečias"]I[i:3qxjxe3t]Pradejo vyrai moketi uz kava - kazkada tai buvo grazus gestas, uz kuri bent aciu gaudavo. Dabar moterys sio dalyko nebevertina, o supranta kaip savaime suprantama. Dabar vyrai, kad gautu dekinguma, turi sugalvoti dar kazka naujo. Tiesa, po kurio laiko merginos ir prie to naujo ipras.[/i:3qxjxe3t]
Mano manymu, pasirenkate tokias merginas, kurios nejaučia dėkingumo. Aš pazįstu kitokių, ir pati esu kitokia (beje nesame krokodilės iš išorės ), tad nesuabsoliutinkime.
[i:3qxjxe3t]Susipazindamas su mergina, stengiuosi is pradziu duoti jai suprasti, kad islaikytoju jai nebusiu (cia ne apie seima kalbu). [/i:3qxjxe3t]
O čia jau vos ne įžulumas, atleiskite. Susipažinusi su vyru iš pat pradžių jam duodu suprasti, kad nesiruošiu būti jo išlaikoma. Bet tai yra ne tas pat, ką jūs parašėte. Į tokį pasakymą, nors esu prieš savęs išlaikymą, pažiūrėčiau labai įtariai, gal net išsigasčiau tokio egoizmo ir stačiokiškumo, man tai nuskambėtų, kaip užgauliojimas, juk mergina gal net nenori būti išlaikoma
[i:3qxjxe3t]Todel susidariau nuomone, kad pazinties pradzioje, kol zmogaus pakankamai nepazisti, geriau jo nelepinti. Kai pazinosi zmogu, bus abipusiai jausmai - butinai, bet ne per pirmus pasimatymus. Ir nesvarbu, ar tik kavos puodelis, ar vakaras prabangiame restorane.[/i:3qxjxe3t]
Čia jau tiesą pasakėte. Man irgi taip atrodo . Per pirmus pasimatymus apskritai sprendžiamas klausimas, ar norėsis būti kartu - ir apsispręsti padėti turi ne dosnumas, ne piniginės storis, o dvasinės savybės. Nors antra vertus, dosnumas ir yra dvasinė savybė - bet tokia, kuriai nebūtina pasireikšti per pirmą pasimatymą - bent jau kol yra tuo besinaudojančių moteriškos lyties atstovių.