I pasimatyma vaiksto NEPAZISTAMI zmones, tarp kuriu iskilo simpatija, norintys susipazinti. Pabreziu, kad NEPAZISTAMI.
Del "elementaraus mandagumo" - praleisti pro duris man nieko nekainuoja. Ir reikalas visai ne piniguose (uzdirbu gerai), o poziuryje. Nei benamiams, nei vaikams TV laidose, nei "dinamoms" klubuose pinigu neleidziu, tokie mano principai. Beje, moteri GALIMA praleisti pries save, tai bus grazus veiksmas, bet ne REIKIA. Privaloma bus tada, kai bus priimtas istatymas. Dabar moterys sita veiksma jau supranta kaip savaima suprantama ir privaloma, t.y. dekingumo uz tai nejaucia visiskai. Taip pat kaip ir su senyvais zmonemis viesajame transporte, GALI uzleisti vieta, bet juk negalima taves isvadinti isgama, vien todel kad neuzleidai. Tiesa, senutes piktinasi, ir atvirai keiksnoja, jei neuzleidi, lyg man butu privaloma. Prie gero greitai iprantama. Pradejo vyrai moketi uz kava - kazkada tai buvo grazus gestas, uz kuri bent aciu gaudavo. Dabar moterys sio dalyko nebevertina, o supranta kaip savaime suprantama. Dabar vyrai, kad gautu dekinguma, turi sugalvoti dar kazka naujo. Tiesa, po kurio laiko merginos ir prie to naujo ipras.
Susipazindamas su mergina, stengiuosi is pradziu duoti jai suprasti, kad islaikytoju jai nebusiu (cia ne apie seima kalbu). Manau, visiems teko pergyventi pazinti, kuriai vystantis noredamas pamaloninti apmokedavai visas saskaitas, mokedavai uz busta ir t.t., o staiga pritrukus pinigu prasidedavo nemalonumai - mergina iprasdavo, ir pradedavo laikyti savaime suprantamu dalyku, kad jai perki drabuzius, kosmetika ir kitus nepigius dalykelius. Pasibaigus pinigams (investavus dali uzdarbio arba atidejus didesniam pirkiniui) prasidedavo barniai.
Todel susidariau nuomone, kad pazinties pradzioje, kol zmogaus pakankamai nepazisti, geriau jo nelepinti. Kai pazinosi zmogu, bus abipusiai jausmai - butinai, bet ne per pirmus pasimatymus. Ir nesvarbu, ar tik kavos puodelis, ar vakaras prabangiame restorane.
Motina zinoma turiu, biologine samprata suprantu. Taip pat, suprantu ir vyro paskirti zemeje. Ir mano akyse abi lytys yra vertos vienodos pagarbos. Ka norite pasakyti supratau, bet nesutinku, kad moteris svarbesne uz vyra, vien del vaiku gimdymo. Juk be vyru to vaiko nebutu imanoma net pradeti.
[quote="mangofruit0406"]Kodėl jūs sakote už nepažystamą žmogų? Į pasimatymą neina nepažystami žmonės-einama susipažinti, nes kažkas yra:simpatija, noras bendrauti. Yra netgi toks dalykas kaip elementarus mandagumas-negi dabar reikės aiškinti, kad moterį reikia pirmą praleisti pro duris? Man toks klausimas iškilo-o jūs turite mamą? Jeigu ją turite(biologiškai visi turi turėti)-tai tuomet turėtumėte suvokti kas yra moteris, jos paskirtis žemėje ar pan.
Ar jūsų nemokino viso to? Sakote nuoskauda-ne, tiesiog gėda jau..Gėda už jus, gerbiamieji vyrai.[quote="Svečias"][quote="mangofruit0406"]Taip, būtent..Kitose valstybėse pas vyrus dar liko supratimas kas yra moteris ir kaip reikia su ja elgtis. Turiu jus nuvilti, bet gyvenu ne viena ir mano draugas niekada neleido man sumokėt už kavą, kiną, vyną, klubą ir tt. Tiesa, jis nėra lietuvis, kuom ir džiaugiuosi.[quote="mangofruit0406"]