Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

BjauriBoba

B

64 įrašai

2010/01/06 15:19:45 15:19:45

drovi:
Svečias: Galiu tik pridurti, kad vyras, mokantis asistuoti moteriai, ir gero sekso per pirma pasimatyma gauna

Jei čia rašė vyras, tai žmogau, patarimas specialiai tau: keisk leksikoną. Jei sužinočiau, kad po pasimatymo galvoje tau sukasi žodžiai "gavau sekso" ar "davė sekso", daugiau į tavo pusę net nežiūrėčiau. Jau nekalbu apie tai, kad kam nors eini ir giriesi.

Zuikeli, cia rase moteris.
Moralistams, bei stuobriams patarciau nedaryti isvadu kas ka ir kam po to sake.

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/06 16:49:15 16:49:15

samantta:
Svečias:
Persona: o taip, egi, tikras vyras...
tik man, kaip ir samantai, kilo klausimas- kaip tikras vyras gali sau leist tokiai žodžiais apipilti kitą moterį? jūsų su mangofruit kelius perbėgo juoda katė? ar šiaip kažkas nepatiko? jei taip, tai ir aiškintis derėtų ne taip. nes labai neskanu skaityti tokius epitetus ir išsireiškimus.

O jei moteris pastoviai "vaziuoja" ant vyru, vis irodinedama kokie jie kiaules, neistikimi, kaip jiems rupi tik seksas, kokie visi nevykeliai ir atmatos, tai normalu? Tikras vyras negali apzodinti moters, o tikra moteris tikra vyra gali? Kur teisybe?
Egi, jei nepastebejai, manofruit yra viena is vietiniu nusivylusiu moteru, kuri visada "meto akmenis" i vyru darza, ir del nesuprantamo moterisko solidarumo visada yra uzstojama kitu moteru. Su ja diskutuoti neprasminga, vistiek jinai visada liks teisi. Jei net numesi koki gera arumenta - jis liks praignoruotas.

Svečias, iš tiesų yra toks moteriškas solidarumas - nes moterys geriausiai supranta...moteris. Juk ir vyrų solidarumas egzistuoja lygiai tokiu pačiu pagrindu - vyrai vyrus geriausiai supranta. Bet yra dar ir toks dalykas kaip vyrų džentelmeniškumas moterų atžvilgiu. Na, puolė jus nusivylusi moteris, o kam atgal jai "vožti"? Ji juk moteris, patikėkite, joms yra sunkiau. Buvo gera kažkieno mintis: moteriai vienai auginti vaikus - sunkiau gali būti tik sau gerklę persipjauti... Man tikrai nepatinka, kai ir vyrai be kaltės užpuolami - geriausia oponuoti garbingai, be užgaulių "išsireiškimų"

Sutinku del solidarumo paaiskinimo - vyrai tikrai geriau supranta vyrus, del to juos ir dazniau uzstoja, o moterys moteris. Taciau bet kokiam solidarumui turi buti ribos. Jeigu zmogus (ir man visai nesvarbu, moteris ar vyras, nusivyles ar ne) mane uzsipuola (juk as is vyriskos gimines, mangofruit sarkazmas ir cinizmas ir mane uzgauna), jis perzengia tas ribas.
Del "moterims sunkiau" - nesutinku. Finansiskai moterys tikrai nemazai uzdirba, plius mangofruit pabrezia, jog gyvena be vyro ir finansiniu problemu neturi. O artumo, palaikymo, meiles, silumos ir seimos nori visi - tiek vienisos moterys, tiek vienisi vyrai. Tiesa, vyrai yra linke tai slepti savyje. Kodel cia moterims sunkiau?

samantta: Man tikrai nepatinka, kai ir vyrai be kaltės užpuolami - geriausia oponuoti garbingai, be užgaulių "išsireiškimų"

ilgai ieskojau forume, kur Jus butumet apgynusi vyriska gimine. Nu niekaip nerandu, gal Jus pamenat ir galit parodyt pavyzdi? Nes kiek matau, net kai moteris isteriskai stengiasi atkreipti i save demesi, uzgauliodama visus vyrus is eiles, Jus tepasakot, kad mat, jinai juk moteris, jai sunku, ja reikia suprasti. Kur jus isreisket aktyvia kritika moterims arba bent jau konkreciai moteriai?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/06 17:25:45 17:25:45

[quote="Svečias]Dar vienas vargšas, kuriam trūksta dėmesio Sakote, esu ciniška? Nemanau, nes tikrovė yra ciniška.. Čia jau ne mano kaltė, kad tikrų vyrų Lt liko tik vienetai. O jūs nesate cinikai, kai kalbama apie tokį nereikšmingą dalyką kaip puodelis kavos, už kurį per pasimatymą turi sumokėti moteris?[/quote]

ilgai ieskojau forume, kur Jus butumet apgynusi vyriska gimine. Nu niekaip nerandu, gal Jus pamenat ir galit parodyt pavyzdi? Nes kiek matau, net kai moteris isteriskai stengiasi atkreipti i save demesi, uzgauliodama visus vyrus is eiles, Jus tepasakot, kad mat, jinai juk moteris, jai sunku, ja reikia suprasti. Kur jus isreisket aktyvia kritika moterims arba bent jau konkreciai moteriai?[/quote]

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/06 21:20:57 21:20:57

mangofruit0406: [

As tikro vyro savoka suvokiu kiek kitaip. Dabar tikro vyro savoka moteru tarpe yra spekuliuojama savo nuoziura - nesumoka uz kava - ne tikras vyras, neatspejo ka moteris galvoja - ne tikras vyras ir taip iki begalybes. Siulyciau sumazinti "tikro vyro" reikalavimu sarasa. Paklauskit laimingai seima sukurusios moters, ar yra geru vyru Lietuvoje. Kai as paklausiau - atsake kad ju tikrai yra.
Kad pasirodytu visa situacijos ironija pateiksiu savo "tikros moters" savoka ( pavyzdys ir nieko daugiau !!! ). Normali moteris turi buti grazuole, idealios figuros, taciau netobulinta plastine chirurgija, o naturali. Kadangi as nemazai uzdirbu, tai ji turi irgi uzdirbti ne maziau uz mane, bet buti nepasikelusi, savarankiska. Mane domina mokslas - todel ji turi buti pasaulyje (ar bent jau Lietuvoje) zinoma mokslininke tiksliuosiuose moksluose (fizika, chemija, matematika, informatika ar kazkas panasaus). Kitos savybes : paklusni, mokanti gerai gaminti valgyti, galinti suremontuoti bet kuri automobili ir gerai zaidzianti sachmatais.
Visi greiciausiai pritars, kad as niekada nerasiu tokios merginos/moters kuri tenkintu mano sugalvotus "tikros moters" reikalavimus. Taciau vietoj to, kad juos sumazinciau, as vaikstau po forumus, pastoviai "metau akmenis" i moteris, ir visiems is eiles skusciausi, kad nera tikru moteru Lietuvoje. Man atrodo juokinga.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/06 21:32:08 21:32:08

Oh kaip miela
Labai gerai nupasakojai ko ieško vyrai. Tik tu pasakoji su ironija, bet šitam puslapyje tikrai yra ne vienas, kuris turi sukėlęs panašius reikalavimus, o moteriai galintis pasiūlyti mepastovias pajamas ir sveikatos sutrikimus. Žinau apie ką kalbu. Problema yra tame, kad Lt trūksta vyrų ir tie keli likę, kuriems tenka po penkias moteris ant galvos, labai išsidirbinėja(nevyniosiu žodžių į vatą). Priešingai valstybėse kur moterys turi po tris vyrus galvai-vyrai elgiasi visai kitaip. Ir eidami į pasimatymus džiaugiasi kad tik būtų kam už kavą sumokėt. ir gėlių nuperka priedo.

Svečias:

As tikro vyro savoka suvokiu kiek kitaip. Dabar tikro vyro savoka moteru tarpe yra spekuliuojama savo nuoziura - nesumoka uz kava - ne tikras vyras, neatspejo ka moteris galvoja - ne tikras vyras ir taip iki begalybes. Siulyciau sumazinti "tikro vyro" reikalavimu sarasa. Paklauskit laimingai seima sukurusios moters, ar yra geru vyru Lietuvoje. Kai as paklausiau - atsake kad ju tikrai yra.
Kad pasirodytu visa situacijos ironija pateiksiu savo "tikros moters" savoka ( pavyzdys ir nieko daugiau !!! ). Normali moteris turi buti grazuole, idealios figuros, taciau netobulinta plastine chirurgija, o naturali. Kadangi as nemazai uzdirbu, tai ji turi irgi uzdirbti ne maziau uz mane, bet buti nepasikelusi, savarankiska. Mane domina mokslas - todel ji turi buti pasaulyje (ar bent jau Lietuvoje) zinoma mokslininke tiksliuosiuose moksluose (fizika, chemija, matematika, informatika ar kazkas panasaus). Kitos savybes : paklusni, mokanti gerai gaminti valgyti, galinti suremontuoti bet kuri automobili ir gerai zaidzianti sachmatais.
Visi greiciausiai pritars, kad as niekada nerasiu tokios merginos/moters kuri tenkintu mano sugalvotus "tikros moters" reikalavimus. Taciau vietoj to, kad juos sumazinciau, as vaikstau po forumus, pastoviai "metau akmenis" i moteris, ir visiems is eiles skusciausi, kad nera tikru moteru Lietuvoje. Man atrodo juokinga.

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/06 22:42:24 22:42:24

mangofruit0406: Oh kaip miela
Labai gerai nupasakojai ko ieško vyrai. Tik tu pasakoji su ironija, bet šitam puslapyje tikrai yra ne vienas, kuris turi sukėlęs panašius reikalavimus, o moteriai galintis pasiūlyti mepastovias pajamas ir sveikatos sutrikimus. Žinau apie ką kalbu. Problema yra tame, kad Lt trūksta vyrų ir tie keli likę, kuriems tenka po penkias moteris ant galvos, labai išsidirbinėja(nevyniosiu žodžių į vatą). Priešingai valstybėse kur moterys turi po tris vyrus galvai-vyrai elgiasi visai kitaip. Ir eidami į pasimatymus džiaugiasi kad tik būtų kam už kavą sumokėt. ir gėlių nuperka priedo.
Svečias:

Gerai sakote, yra keletas, kuriu reikalavimai uzkelti. Taciau su moterimis - praktiskai visos reikalavimus uzsikelia, dar labiau. O del dziaugsmo, kad turiu bent kam uz kava sumoket, tai visiska nesamone. Nepamirskite, kad moteris sutikdama eiti i pasimatyma NE PASLAUGA daro, o sau paciai malonuma. Jinai vyrui turi buti tiek pat dekinga uz maloniai praleista laika, kiek ir vyras jai. Pinigai cia visai ne prie ko. Gal tose valstybese, kur sakote kad yra po tris vyrus moteriai, ir kurie dziaugiasi vien galedami isleisti pinigus ant svetimo zmogaus vertybes yra kiek kitokios? Gal vyrai, mokedami visur ir visada tai daro ne is dziaugsmo, kad su jais kazkas sutiko susitikti, o del to, kad patys nori pabrezti savo finansine bukle?
Siulau nesusireiksminti. Su tokiu poziuriu, kurio dalinates forume, net jei ir gyventumete valstybeje, kur vienai moteriai tenka desimt vyru, greiciausiai butumet vienisa.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/07 00:30:17 00:30:17

Taip, būtent..Kitose valstybėse pas vyrus dar liko supratimas kas yra moteris ir kaip reikia su ja elgtis. Turiu jus nuvilti, bet gyvenu ne viena ir mano draugas niekada neleido man sumokėt už kavą, kiną, vyną, klubą ir tt. Tiesa, jis nėra lietuvis, kuom ir džiaugiuosi.

mangofruit0406:

Gerai sakote, yra keletas, kuriu reikalavimai uzkelti. Taciau su moterimis - praktiskai visos reikalavimus uzsikelia, dar labiau. O del dziaugsmo, kad turiu bent kam uz kava sumoket, tai visiska nesamone. Nepamirskite, kad moteris sutikdama eiti i pasimatyma NE PASLAUGA daro, o sau paciai malonuma. Jinai vyrui turi buti tiek pat dekinga uz maloniai praleista laika, kiek ir vyras jai. Pinigai cia visai ne prie ko. Gal tose valstybese, kur sakote kad yra po tris vyrus moteriai, ir kurie dziaugiasi vien galedami isleisti pinigus ant svetimo zmogaus vertybes yra kiek kitokios? Gal vyrai, mokedami visur ir visada tai daro ne is dziaugsmo, kad su jais kazkas sutiko susitikti, o del to, kad patys nori pabrezti savo finansine bukle?
Siulau nesusireiksminti. Su tokiu poziuriu, kurio dalinates forume, net jei ir gyventumete valstybeje, kur vienai moteriai tenka desimt vyru, greiciausiai butumet vienisa.

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/07 00:46:00 00:46:00

mangofruit0406: Taip, būtent..Kitose valstybėse pas vyrus dar liko supratimas kas yra moteris ir kaip reikia su ja elgtis. Turiu jus nuvilti, bet gyvenu ne viena ir mano draugas niekada neleido man sumokėt už kavą, kiną, vyną, klubą ir tt. Tiesa, jis nėra lietuvis, kuom ir džiaugiuosi.
mangofruit0406:

I dali mano pastebejimu Jus neatsakete. Pateikite bent viena argumenta, kodel vyras TURETU sumoketi uz nepazistama zmogu kavineje. Pabreziu, kodel TURETU, t.y. kas sugalvojo tokias taisykles, ir kodel visi ju turi laikytis? Vien todel kad ji moteris? Logiskai pasvarscius, iseina kad moteru akyse moteris yra auksciau uz vyra, nes vyrai kazka privalo daryti moterims, vien todel kad jos yra moterys, o moterys nieko neprivalo daryti vyrams.
Beje, jei Jus gyvenate ne viena, is kur kyla pyktis visiems lietuvos vyrams? Patinka uzsienieciai - gyvenate su uzsienieciu, dziaugiuosi uz Jus! Nes is salies man cia panasu i kazkokia uzsilikusia nuoskauda. Tarkime, man nepatinka rusu tautybes moterys, bet juk as nesistengiu pasitaikius pirmai progai apie tai pranesti visiems pasnekovams, su kuo imanoma didesniu sarkazmu ir pasaipa. Nepatinka - nesusitikineju, ir taskas.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/07 01:05:30 01:05:30

Kodėl jūs sakote už nepažystamą žmogų? Į pasimatymą neina nepažystami žmonės-einama susipažinti, nes kažkas yra:simpatija, noras bendrauti. Yra netgi toks dalykas kaip elementarus mandagumas-negi dabar reikės aiškinti, kad moterį reikia pirmą praleisti pro duris? Man toks klausimas iškilo-o jūs turite mamą? Jeigu ją turite(biologiškai visi turi turėti)-tai tuomet turėtumėte suvokti kas yra moteris, jos paskirtis žemėje ar pan.
Ar jūsų nemokino viso to? Sakote nuoskauda-ne, tiesiog gėda jau..Gėda už jus, gerbiamieji vyrai.

Svečias:
mangofruit0406: Taip, būtent..Kitose valstybėse pas vyrus dar liko supratimas kas yra moteris ir kaip reikia su ja elgtis. Turiu jus nuvilti, bet gyvenu ne viena ir mano draugas niekada neleido man sumokėt už kavą, kiną, vyną, klubą ir tt. Tiesa, jis nėra lietuvis, kuom ir džiaugiuosi.
mangofruit0406:

I dali mano pastebejimu Jus neatsakete. Pateikite bent viena argumenta, kodel vyras TURETU sumoketi uz nepazistama zmogu kavineje. Pabreziu, kodel TURETU, t.y. kas sugalvojo tokias taisykles, ir kodel visi ju turi laikytis? Vien todel kad ji moteris? Logiskai pasvarscius, iseina kad moteru akyse moteris yra auksciau uz vyra, nes vyrai kazka privalo daryti moterims, vien todel kad jos yra moterys, o moterys nieko neprivalo daryti vyrams.
Beje, jei Jus gyvenate ne viena, is kur kyla pyktis visiems lietuvos vyrams? Patinka uzsienieciai - gyvenate su uzsienieciu, dziaugiuosi uz Jus! Nes is salies man cia panasu i kazkokia uzsilikusia nuoskauda. Tarkime, man nepatinka rusu tautybes moterys, bet juk as nesistengiu pasitaikius pirmai progai apie tai pranesti visiems pasnekovams, su kuo imanoma didesniu sarkazmu ir pasaipa. Nepatinka - nesusitikineju, ir taskas.

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/07 01:57:03 01:57:03

I pasimatyma vaiksto NEPAZISTAMI zmones, tarp kuriu iskilo simpatija, norintys susipazinti. Pabreziu, kad NEPAZISTAMI.
Del "elementaraus mandagumo" - praleisti pro duris man nieko nekainuoja. Ir reikalas visai ne piniguose (uzdirbu gerai), o poziuryje. Nei benamiams, nei vaikams TV laidose, nei "dinamoms" klubuose pinigu neleidziu, tokie mano principai. Beje, moteri GALIMA praleisti pries save, tai bus grazus veiksmas, bet ne REIKIA. Privaloma bus tada, kai bus priimtas istatymas. Dabar moterys sita veiksma jau supranta kaip savaima suprantama ir privaloma, t.y. dekingumo uz tai nejaucia visiskai. Taip pat kaip ir su senyvais zmonemis viesajame transporte, GALI uzleisti vieta, bet juk negalima taves isvadinti isgama, vien todel kad neuzleidai. Tiesa, senutes piktinasi, ir atvirai keiksnoja, jei neuzleidi, lyg man butu privaloma. Prie gero greitai iprantama. Pradejo vyrai moketi uz kava - kazkada tai buvo grazus gestas, uz kuri bent aciu gaudavo. Dabar moterys sio dalyko nebevertina, o supranta kaip savaime suprantama. Dabar vyrai, kad gautu dekinguma, turi sugalvoti dar kazka naujo. Tiesa, po kurio laiko merginos ir prie to naujo ipras.
Susipazindamas su mergina, stengiuosi is pradziu duoti jai suprasti, kad islaikytoju jai nebusiu (cia ne apie seima kalbu). Manau, visiems teko pergyventi pazinti, kuriai vystantis noredamas pamaloninti apmokedavai visas saskaitas, mokedavai uz busta ir t.t., o staiga pritrukus pinigu prasidedavo nemalonumai - mergina iprasdavo, ir pradedavo laikyti savaime suprantamu dalyku, kad jai perki drabuzius, kosmetika ir kitus nepigius dalykelius. Pasibaigus pinigams (investavus dali uzdarbio arba atidejus didesniam pirkiniui) prasidedavo barniai.
Todel susidariau nuomone, kad pazinties pradzioje, kol zmogaus pakankamai nepazisti, geriau jo nelepinti. Kai pazinosi zmogu, bus abipusiai jausmai - butinai, bet ne per pirmus pasimatymus. Ir nesvarbu, ar tik kavos puodelis, ar vakaras prabangiame restorane.

Motina zinoma turiu, biologine samprata suprantu. Taip pat, suprantu ir vyro paskirti zemeje. Ir mano akyse abi lytys yra vertos vienodos pagarbos. Ka norite pasakyti supratau, bet nesutinku, kad moteris svarbesne uz vyra, vien del vaiku gimdymo. Juk be vyru to vaiko nebutu imanoma net pradeti.

[quote="mangofruit0406"]Kodėl jūs sakote už nepažystamą žmogų? Į pasimatymą neina nepažystami žmonės-einama susipažinti, nes kažkas yra:simpatija, noras bendrauti. Yra netgi toks dalykas kaip elementarus mandagumas-negi dabar reikės aiškinti, kad moterį reikia pirmą praleisti pro duris? Man toks klausimas iškilo-o jūs turite mamą? Jeigu ją turite(biologiškai visi turi turėti)-tai tuomet turėtumėte suvokti kas yra moteris, jos paskirtis žemėje ar pan.
Ar jūsų nemokino viso to? Sakote nuoskauda-ne, tiesiog gėda jau..Gėda už jus, gerbiamieji vyrai.[quote="Svečias"][quote="mangofruit0406"]Taip, būtent..Kitose valstybėse pas vyrus dar liko supratimas kas yra moteris ir kaip reikia su ja elgtis. Turiu jus nuvilti, bet gyvenu ne viena ir mano draugas niekada neleido man sumokėt už kavą, kiną, vyną, klubą ir tt. Tiesa, jis nėra lietuvis, kuom ir džiaugiuosi.[quote="mangofruit0406"]

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume