Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

19522id_Smiltė

1

33 įrašai

2009/11/16 17:36:41 17:36:41

fotografas:
Smiltė: skaiciau visas nuo A iki Z. Tik jei anketoje rasai apie seksa, tai visi supranta, kad sekso ir ieskai. Nesvarbu, kad sioje temoje kazkur yra zinute, kurioje rasai, jog taip atkrenta nereikalingos merginos ar kazka panasaus. Bet tuos tavo komentarus forume nieks neskaito, o tik anketa.

Anketoje nera tokiu zodziu "ieskau sekso" . Ten parasyta kitaip, ir tai ne tas pats. O jeigu tau tas pats, tai aplenk mano anketa (ir mano zinutes).

jau padaryta

_egis_

_

264 įrašai

2009/11/16 18:18:49 18:18:49

Svečias:
Persona: o taip, egi, tikras vyras...
tik man, kaip ir samantai, kilo klausimas- kaip tikras vyras gali sau leist tokiai žodžiais apipilti kitą moterį? jūsų su mangofruit kelius perbėgo juoda katė? ar šiaip kažkas nepatiko? jei taip, tai ir aiškintis derėtų ne taip. nes labai neskanu skaityti tokius epitetus ir išsireiškimus.

Egi, jei nepastebejai, manofruit yra viena is vietiniu nusivylusiu moteru, kuri visada "meto akmenis" i vyru darza, ir del nesuprantamo moterisko solidarumo visada yra uzstojama kitu moteru. Su ja diskutuoti neprasminga, vistiek jinai visada liks teisi..

taip, sutinku su svecio zodziais, tai man aisku

man priimtinos ivairios kulturos ir bendravimo stiliai. ivairios zmoniu grupes turi savo zargona, ir jei nori kad jie tave suprastu galima prisitaikyt ir kalbet ju kalba.
jei atejes i sita foruma iskart esu pasitinkamas tokias zodziais:

m: ... Kuiliai - pisliai ir idijotai !!! ...nekenciu vyru !

m: ....koks menkysta- vyras. jis turetu pasigydyti.

ir t.t.
ir daugumai, bent jau moteriskai forumo pusei, tai yra priimtina ...
tai leidzia susidaryti apie foruma atitinkama nuomone.
o jei slyksciai kitus izeidinejantis chamas-moteris pavadinama atitinkamai jos pacios zargonu, tai jau atsirado reaguojanciu kad "taip nederetu", "neskanu skaityti" ir t.t. sutinku su vyru ir moteru skirtingomis rolemis, taciau visi mes esame dar ir ZMONES.
...kad jau cia kalbam apie moteriskuma ir vyriskuma, tai man moteris rekianti "vyrai kuiliai pisliai idiotai" nera moteriskumo pavyzdys, keliantis nenumaldoma nora isiulyti kavos

o vyriskumas man nera besalygiskas nuolaidziavimas moteriai net kai ji daro kazka blogo. sakykim, jei moteris prisigertu ir pasigavusi savo vaika eitu vidury nakties pasokti rokenrola autostrados vidury, ir neklausytu svelniu zodeliu "gal, mylimoji, kavutes noretum", manau vyriska butu trenkti jai per snuki ir paguldyti i lova... o jau ryte galima ir kavos i lova atnest ir, butinai butinai, pasikalbet, isiaiskint viska...

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/16 21:47:12 21:47:12

Svečias:
tik man, kaip ir samantai, kilo klausimas- kaip tikras vyras gali sau leist tokiai žodžiais apipilti kitą moterį? jūsų su mangofruit kelius perbėgo juoda katė? ar šiaip kažkas nepatiko? jei taip, tai ir aiškintis derėtų ne taip. nes labai neskanu skaityti tokius epitetus ir išsireiškimus.

O jei moteris pastoviai "vaziuoja" ant vyru, vis irodinedama kokie jie kiaules, neistikimi, kaip jiems rupi tik seksas, kokie visi nevykeliai ir atmatos, tai normalu? Tikras vyras negali apzodinti moters, o tikra moteris tikra vyra gali? Kur teisybe?
Egi, jei nepastebejai, manofruit yra viena is vietiniu nusivylusiu moteru, kuri visada "meto akmenis" i vyru darza, ir del nesuprantamo moterisko solidarumo visada yra uzstojama kitu moteru. Su ja diskutuoti neprasminga, vistiek jinai visada liks teisi. Jei net numesi koki gera arumenta - jis liks praignoruotas.

Svečias, iš tiesų yra toks moteriškas solidarumas - nes moterys geriausiai supranta...moteris. Juk ir vyrų solidarumas egzistuoja lygiai tokiu pačiu pagrindu - vyrai vyrus geriausiai supranta. Bet yra dar ir toks dalykas kaip vyrų džentelmeniškumas moterų atžvilgiu. Na, puolė jus nusivylusi moteris, o kam atgal jai "vožti"? Ji juk moteris, patikėkite, joms yra sunkiau. Buvo gera kažkieno mintis: moteriai vienai auginti vaikus - sunkiau gali būti tik sau gerklę persipjauti... Man tikrai nepatinka, kai ir vyrai be kaltės užpuolami - geriausia oponuoti garbingai, be užgaulių "išsireiškimų"

Svetė

S

256 įrašai

2010/01/04 20:33:48 20:33:48

Visu komentaru neskaiciau, bet klausimas-problema aktualus nebent tiems (toms), kurie kviecia i pasimatyma tikedamiesi kazkokio apciuopiamo atlygio. Kai nesulaukia nei pazinties pratesimo, nei sekso, nei dar ko nors, ir tai kartojasi daznai, pradedamos skaiciuoti 'investicijos' - va kiek idedu, o nieko negaunu. Bet tai yra kviecianciojo problema (gal pasimatymai ir pazintys jau tapo rutina, o ne malonumu, gal reikia ne geros merginos, o tiesiog prostitutes). Juokinga, kai bandoma aiskintis tokius dalykus, i kuriuos vieno teisingo atsakymo nera.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/04 21:05:00 21:05:00

Čia Samanta aš kažko nesupratau-kas ką puolė? Mano nuomone per pirmą pasimatymą vyras turi mokėti užkavą ir aš tą nuomonę išsakiau. Nei esu nusivlusi namų šeimininkė, nei ką - man pasisekė turbūt labiau, nes didžiąją gyvenimo dalį praleidau ne Lietuvoje ir šiuo metu gyvenu ne Lietuvoje. Kas mane šokiravo-gryžus namo po daugelio nebūtų metų-vyrų požiūris į moteris. Galbūt negyvendama Lt daugelį metų jau buvau pamiršusi apie lietuviškus vyrus, bet per porą metų pamačiau daug ir ką mačiau-man nepatiko. Tikrai žema yra diskutuoti apie tai, kas moka už kavą ir juo labiau skaityti tokius "vyrų "pasisakymus tiek jau to

samantta:
Svečias:

O jei moteris pastoviai "vaziuoja" ant vyru, vis irodinedama kokie jie kiaules, neistikimi, kaip jiems rupi tik seksas, kokie visi nevykeliai ir atmatos, tai normalu? Tikras vyras negali apzodinti moters, o tikra moteris tikra vyra gali? Kur teisybe?
Egi, jei nepastebejai, manofruit yra viena is vietiniu nusivylusiu moteru, kuri visada "meto akmenis" i vyru darza, ir del nesuprantamo moterisko solidarumo visada yra uzstojama kitu moteru. Su ja diskutuoti neprasminga, vistiek jinai visada liks teisi. Jei net numesi koki gera arumenta - jis liks praignoruotas.

Svečias, iš tiesų yra toks moteriškas solidarumas - nes moterys geriausiai supranta...moteris. Juk ir vyrų solidarumas egzistuoja lygiai tokiu pačiu pagrindu - vyrai vyrus geriausiai supranta. Bet yra dar ir toks dalykas kaip vyrų džentelmeniškumas moterų atžvilgiu. Na, puolė jus nusivylusi moteris, o kam atgal jai "vožti"? Ji juk moteris, patikėkite, joms yra sunkiau. Buvo gera kažkieno mintis: moteriai vienai auginti vaikus - sunkiau gali būti tik sau gerklę persipjauti... Man tikrai nepatinka, kai ir vyrai be kaltės užpuolami - geriausia oponuoti garbingai, be užgaulių "išsireiškimų"

braliukas

B

4 įrašai

2010/01/04 21:47:27 21:47:27

Switch: mieloji teta, manau kiekvienas turetu susimoketi uz savo kava, o siaip pagal viska kas kviecia tas ir moka. Beje galima gal kazka ir idomiau sugalvoti,ne vien gerti ir valgyti. pvz kad ir i kokia paroda, rengini, spektakli ar i ledo arena ant ledo paciuzineti galima sugalvot nueit.

vava o jei ciuozt nemoki ,bet siaip pilnai pritariu nuomonei

varnelis

V

28 įrašai

2010/01/04 22:22:11 22:22:11

Kas cia per klausimai gali kilti. Jei kvieti moteri i pasimatyma, tai ne tik uz kava sumokesi bet dar ir geliu puokste nupirksi ir pasisiulysi parvezti namo. Atrodo siais laikais tik dundukai aplinkui, kurie nesupranta kas yra asistavimas moteriai ir kas moterims patinka ir kas yra vyras ir koks jis turi buti.

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/05 20:35:42 20:35:42

Galiu tik pridurti, kad vyras, mokantis asistuoti moteriai, ir gero sekso per pirma pasimatyma gauna

drovi

D

1 įrašai

2010/01/05 20:57:28 20:57:28

Svečias: Galiu tik pridurti, kad vyras, mokantis asistuoti moteriai, ir gero sekso per pirma pasimatyma gauna

Jei čia rašė vyras, tai žmogau, patarimas specialiai tau: keisk leksikoną. Jei sužinočiau, kad po pasimatymo galvoje tau sukasi žodžiai "gavau sekso" ar "davė sekso", daugiau į tavo pusę net nežiūrėčiau. Jau nekalbu apie tai, kad kam nors eini ir giriesi.

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/05 21:01:09 21:01:09

Kulturos sostine visiems laikams. AMEN
swx

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume