2009/11/15 16:24:06 16:24:06
_egis_: o jei meiles ner,,, tai neisgelbes jusu arbatos nei uz 5 litus nei uz 50...
Kokia tau meile, zmogau?
Kalba eina apie pirma pasimatyna, na gal antra... Negi tau taip greit lauzai uzsikuria?
2009/11/15 16:33:29 16:33:29
_egis_:
man kaip tikram vyrui niekad nebuvo finansine problema kavos kaina. jokiu problemu sumoketi uz kava <.....> taciau... apie antra pasimatyma gali pamirst,,, ir ne kava cia kalta...
Sunkiausia po pasimatymo atsikratyti vyru, kad daugiau susitikti nekviestu, neikyretu. Viena karta pasedeti kavineje galima, bet daugiau nebeidomu. Gerai, kai vyras pats susipranta...
19522id_Smiltė
1
33 įrašai
2009/11/15 19:44:18 19:44:18
Nikaja: Seni stereotipai netgi labai gajūs.
Už kavą pirmo pasimatymo metu moka vyras. Tai turėtų būti savaime suprantama vyrui O moteriai turėtų būti savaime susprantama, kad, vyrui pasiūlius "Rinkis, ko nori", būtent tą kavą ir reikia išsirinkti, o ne 12 patiekalų vakarienę
Kita vertus, galima rasti tiek daug "kavos" pigesnių ar nemokamų pakaitalų - pasivaikščiojimas...pasėdėjimas ant suoliuko, su ledų porcija rankose ir gražiu vaizdu prieš akis...sudalyvavimas kokiam nors nemokamam renginy....idėjų juk milijonai, svarbu, kad būtų pasiektas "pirmos kavos" tikslas - bent minimaliai pajusti, su kokiu zmogučiu gyvenimas nusprendė mus supažindinti.
tiesiai i 10
19522id_Smiltė
1
33 įrašai
2009/11/15 19:45:06 19:45:06
Leila37: Switsh, akivaizdu,kad su pinigeliais tau kudai,todel ir soki pries kiekviena komentara,kuriame sakoma,kad vistik uz KAVA (o ne puota), turetu sumoketi vyras. Laikausi principo,kad per pasimatyma formaliai pasiulau susimoketi pati ir,jei vyriskis sutinka,kad susimokeciau,antro pasimatymo nebebuna. Kam man toks pilietis,kuris skaiciuoja jau nuo pirmo pasimatymo centukus? Ar sulauksiu is tokio gelytes be progos, Rafaelo dezutes be priezasties - tiesiog siaip? NE.
irgi i 10
19522id_Smiltė
1
33 įrašai
2009/11/15 19:47:21 19:47:21
Vaivita: Bet visgi,vyras,nesumokantis uz kava,yra siek tiek geresnis variantas,negu kad vyras,kuris net nesugeba pakviesti merginos i kavine,o jam gera sedeti ant suoliuko ir sitaip bendrauti su mergina per pirma pasimatyma Aisku,jeigu tai butu suoliukas,pvz.,kazkokiam parke,tai cia tokiu atveju viskas normalu,bet kai tas suoliukas-dideliam prekybos centre,kur aplink pilna kaviniu bei restoranu,tai cia jau KLAIKIAU NEGU KLAIKU Ir kokia normali mergina nores su tokiu "kavalierium" susitikti antra karta??
irgi i 10
19522id_Smiltė
1
33 įrašai
2009/11/15 19:55:06 19:55:06
fotografas: Violetine, as ten pusiau juokais rasiau. Uzkietejusios princeses ar siaip aristokrates is nezinia kokio pasaulio dazniausiai “nubyra” dar susirasinejimo etape, tad specialiu testu, kaip taisykle, neprisireikia. Suoliukas Akropoly yra “uzastrinta” klausimo iliustracija – kad geriau suprastumete mano poziuri, Kas Is Tiesu Yra Svarbu. Jeigu “neteisingai” apmoketa saskaita nutraukia tolimesni bendravima, vadinasi, tai merginai saskaita svarbesne uz bendravima. Su tokiu poziuriu negaliu sutikti, man tai absoliuciai nepriimtina. Bet savo nuomones primygtinai nepirsiu, kiekvienas tegul renkasi pagal save.
Lazdynai> apie seksa diskutuojam kitoje temoje . O cia - apie saskaitas. Turi ka pasakyt nenukrypdama nuo temos?
Na i r vaikas Tu esi. Jei mergina eina su tavim i pasimatyma, tai ne del kavos uz 5 Lt. Man patinka kai uz kava per pirma pasimatyma sumoka vyras. Tai ir pasako, kad jis TIKRAS vyras. Buna kai as sumoku uz kava per pirma pasimatyma, uz abu- ir tik todel, kad daugiau to vyro nenoriu matyti. Argi sumoj 10Lt- pasako apie merginos materialuma, greiciau tavo atveju pasako: apie gyvenimo nesuvokima. Ir perskaicius tavo anketa man kyla viena mintis, kad nori tik dulkintis, nes taip SAVE PATEIKEI TOJE ANKETOJE.
2009/11/16 09:34:58 09:34:58
Smilte, paskaityk ir kitas mano rasytas zinutes, ne tik ta viena. Temoje savo poziuri atskleidziau pakankamai. O kas vis vien nesuprato, tai gal but ir nelemta.
2009/11/16 13:19:49 13:19:49
Persona: o taip, egi, tikras vyras...
tik man, kaip ir samantai, kilo klausimas- kaip tikras vyras gali sau leist tokiai žodžiais apipilti kitą moterį? jūsų su mangofruit kelius perbėgo juoda katė? ar šiaip kažkas nepatiko? jei taip, tai ir aiškintis derėtų ne taip. nes labai neskanu skaityti tokius epitetus ir išsireiškimus.
O jei moteris pastoviai "vaziuoja" ant vyru, vis irodinedama kokie jie kiaules, neistikimi, kaip jiems rupi tik seksas, kokie visi nevykeliai ir atmatos, tai normalu? Tikras vyras negali apzodinti moters, o tikra moteris tikra vyra gali? Kur teisybe?
Egi, jei nepastebejai, manofruit yra viena is vietiniu nusivylusiu moteru, kuri visada "meto akmenis" i vyru darza, ir del nesuprantamo moterisko solidarumo visada yra uzstojama kitu moteru. Su ja diskutuoti neprasminga, vistiek jinai visada liks teisi. Jei net numesi koki gera arumenta - jis liks praignoruotas.
19522id_Smiltė
1
33 įrašai
2009/11/16 16:13:43 16:13:43
fotografas: Smilte, paskaityk ir kitas mano rasytas zinutes, ne tik ta viena. Temoje savo poziuri atskleidziau pakankamai. O kas vis vien nesuprato, tai gal but ir nelemta.
skaiciau visas nuo A iki Z. Tik jei anketoje rasai apie seksa, tai visi supranta, kad sekso ir ieskai. Nesvarbu, kad sioje temoje kazkur yra zinute, kurioje rasai, jog taip atkrenta nereikalingos merginos ar kazka panasaus. Bet tuos tavo komentarus forume nieks neskaito, o tik anketa.
2009/11/16 17:11:00 17:11:00
Smiltė: skaiciau visas nuo A iki Z. Tik jei anketoje rasai apie seksa, tai visi supranta, kad sekso ir ieskai. Nesvarbu, kad sioje temoje kazkur yra zinute, kurioje rasai, jog taip atkrenta nereikalingos merginos ar kazka panasaus. Bet tuos tavo komentarus forume nieks neskaito, o tik anketa.
Anketoje nera tokiu zodziu "ieskau sekso" . Ten parasyta kitaip, ir tai ne tas pats. O jeigu tau tas pats, tai aplenk mano anketa (ir mano zinutes).
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume