mangofruit0406: Kiekvienas savaip iš proto eina. kaip tik žema savigarba, jeigu esi gražus dėl kažko, o ne dėl savęs. Vyro buvimas ar jo nebuvimas nėra kažkokios laimės prielaida-taigi paskutinis sakinys yra iš kažkokio BOBOMS skirto bulvarinio laikraščio. [quote:2txtxuxb]O aš galiu tiesiai pasakyti - noriu būti žavinga ir graži tik dėl vyrų. Ir nepainiokite to su elementaria higiena, nebuvimu apsileidusia, susivėlusia, nesiprausiusia ar apsmukusia
Jei moteris nori patikti vyrui - manau natūralu. Tačiau jei pasitikėjimas savimi jei pasitikėjimas savimi ima siūbuoti dėl nubėgusios kojinės - tai jau kažkas negerai su savigarba.
Juk yra senas anekdotas - kas būtų, jei žemėje neliktų vyrų? Pasaulis būtų pilnas laimingų storų moterų
[/quote:2txtxuxb]
Tu tik nepulk taip ant manęs Kaikurie tavo pasisakymai man labai netgi patinka, bet kai puoli tokiais svariais argumentais, net nebandydama įsiskaityti ką sakau ...
Išvis, pati savoka tokia - būti gražiam - tai jau ir reiškia, patikti kažkam kitam. Manau šnekame apie tuos pačius dalykus. Žmogus, gyvena visuomenėje ir susiduria su kitais ir turi ir nori taikytis prie kitų, turi juos jausti. O empatijos trūkumas - tai jau sociopatija
Tai ką tu vadini savigarba - aš būčiau linkusi įvardinti GALIU SAU LEISTI nesukti galvos, ar patinku kitiems, nes brandaus žmogaus savigarba nepriklauso nuo kitų nuomonės.
Beje, grįžtant prie temos, kas moka už kavą. Galiu sau leisti elgtis pagal nuotaiką - galiu sau leisti susimokėti už save pati, galiu sau leisti nė piršto nepakrutinti.