Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/27 19:43:27 19:43:27

Svetele: As pasiulyciau susimoketi uz savo kava. Bet jei man "leistu" paciai susimoketi, su tokiu vyriskiu turbut antra karta i pasimatyma nebeiciau (p.s. esu pilnai apsirupinusi ir visiskai save islaikau be jokiu apribojimu ). Jei butu susitariama, kad vakarieniausime ir pati rinkciausi patiekalus, tuomet istraukciau pinigine ir padeciau savo islaidu dali neklausdama. Vyriskumas ir pagarba moteriai neatsiejama nuo sumokejimo uz kavos puodeli. Jei esi toks liausis ir neturi net keletos litu ar ju gaili, eik ir uzsidirbk (netinginiauk) ir tuomet ieskaok lygevercio santykio. Man tokie vyrai, kurie diskutuoja, ar reikia sumoketi uz kava - ALFONSAI ir tiek.

O kaip pagarba vyrui? Cia jau antraeilis dalykas?
Tarkime, man moteriskumas ir pagarba vyrui yra neatsiejama nuo oralinio sekso pirmojo pasimatymo metu. Pagaunat kampa? Kad man atrodo neatsiejama, dar nereiskia, kad kiti privalo vadovautis tokiais principais. Juk as nenurasau zmogaus, vien todel kad is karto negaunu sekso :/ Tai ko jus mielosios, taip nurasote del susikto kavos puodelio?

Teisingai kazkur buvo rasyta, apie moteriska poziuri. Jei moteris mazai uzdirba - cia lyciu nelygybe ir isnaudojimas, jei vyras mazai uzdirba - tai jis tinginys, turi pakelti uzpakali ir susirasti geresni darba. Beje, kaip suprantu, santykius, kai vyras (nepazistamas) uzmoka uz jusu pasisedejima, laikote "lygiaverciais".
Su tokio poziurio zmogumu tikrai nenoreciau susipazinti realybeje.

edita.vysniuke1297691305_db

E

6 įrašai

2009/09/27 20:18:50 20:18:50

Svečias:
edita.vysniuke: negi vyrai nesupranta,kad moterims yra malonu,kai jas vaisina kava ar pan. cia tas pats kas ,kai vyras nuperka geliu ir pan. jeigu neturi keliu litu ,arba gaila,tai veskis pasivaiksciot

Negi moterys nesupranta, kad vyrams yra malonu, kai moteris susimoka pati ar pan. cia tas pats kas, jei moteris nuperka dovana ir pan. Jeigu neturi keliu litu, arba gaila, tai siulykit vyrui susitikti ir pasivaikscioti.
O jei rimtai, kad man malonu, dar nereiskia kad visi taip turi daryt. Gal man malonu, kai moteris i pasimatyma ateina su chalatu ir susisukus ant galvos turbana is ranksluoscio. Bet kodel visi turi noret man padaryti ta malonuma? Juk as nenurasau merginos, vien todel kad ji ateina ne su chalatu. Arba jei man patinka oralinis seksas, juk nenurasau, kad per pirma pasimatyma jo negaunu. Tai kodel as turiu daryti malonuma, o pats jo negauti?
Zinoma, jums malonu, kai uz jusu kava sumoka. Malonu, kai kazkas brangia dovana padovanoja. Malonu, kai uz jusu smutkes parduotuvese nemazai pakloja. Visi tai zino. Klausimas, ar nepazistamam zmogui (juk pirmas pasimatymas, is kur ten busi pazistamas) reiketu tokius "malonumus" daryt.
Pats as visada sumoku, jei nusivedu. Darau tai tik todel, kad taip daro visi. Taciau laikas nuo laiko susimastau, kodel senoviniai iprociai (kaip pirmas kviecia vyras, vyras sumoka ir t.t.) issilaiko tik tada, kai jie naudingi moterims?

visu pirma tai kalbam ne apie isimtis,todel tikria nemanau kad yra daug vyru,kurie noretu,kad i pasimatyma moteris ateitu su chalatu. o del tu,kad ar mum malonu ar ne,kad uz mus moka,tai galiu pasakyt tik tiek,kad jei buciau vyras,tai visas moteris vaisinciau kava ir manau man tai butu malonu DD kaip ir dabar man yra malonu daryti vyrui tai,kas jam yra malonu,bet viskas yra proto ribose ir su laiku.nes kazkas cia kalbejo apie oralini pirmojo pasimatymo metu...dar sako,kad vieniem malonu vieni dalykai,kitiem kiti,bet pirmu pasimatymu metu -vaisinti moteri kava,manau,visom moterim yra malonu

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/27 20:21:59 20:21:59

edita.vysniuke:
Svečias:
edita.vysniuke: negi vyrai nesupranta,kad moterims yra malonu,kai jas vaisina kava ar pan. cia tas pats kas ,kai vyras nuperka geliu ir pan. jeigu neturi keliu litu ,arba gaila,tai veskis pasivaiksciot

Negi moterys nesupranta, kad vyrams yra malonu, kai moteris susimoka pati ar pan. cia tas pats kas, jei moteris nuperka dovana ir pan. Jeigu neturi keliu litu, arba gaila, tai siulykit vyrui susitikti ir pasivaikscioti.
O jei rimtai, kad man malonu, dar nereiskia kad visi taip turi daryt. Gal man malonu, kai moteris i pasimatyma ateina su chalatu ir susisukus ant galvos turbana is ranksluoscio. Bet kodel visi turi noret man padaryti ta malonuma? Juk as nenurasau merginos, vien todel kad ji ateina ne su chalatu. Arba jei man patinka oralinis seksas, juk nenurasau, kad per pirma pasimatyma jo negaunu. Tai kodel as turiu daryti malonuma, o pats jo negauti?
Zinoma, jums malonu, kai uz jusu kava sumoka. Malonu, kai kazkas brangia dovana padovanoja. Malonu, kai uz jusu smutkes parduotuvese nemazai pakloja. Visi tai zino. Klausimas, ar nepazistamam zmogui (juk pirmas pasimatymas, is kur ten busi pazistamas) reiketu tokius "malonumus" daryt.
Pats as visada sumoku, jei nusivedu. Darau tai tik todel, kad taip daro visi. Taciau laikas nuo laiko susimastau, kodel senoviniai iprociai (kaip pirmas kviecia vyras, vyras sumoka ir t.t.) issilaiko tik tada, kai jie naudingi moterims?

visu pirma tai kalbam ne apie isimtis,todel tikria nemanau kad yra daug vyru,kurie noretu,kad i pasimatyma moteris ateitu su chalatu. o del tu,kad ar mum malonu ar ne,kad uz mus moka,tai galiu pasakyt tik tiek,kad jei buciau vyras,tai visas moteris vaisinciau kava ir manau man tai butu malonu DD kaip ir dabar man yra malonu daryti vyrui tai,kas jam yra malonu,bet viskas yra proto ribose ir su laiku.nes kazkas cia kalbejo apie oralini pirmojo pasimatymo metu...dar sako,kad vieniem malonu vieni dalykai,kitiem kiti,bet pirmu pasimatymu metu -vaisinti moteri kava,manau,visom moterim yra malonu

Nu speju seksas pirmo pasimatymo metu irgi visiems vyrams butu malonu Todel ir jus darykit taip visiems, juk jums malonu teikti malonuma

ginger7

G

18 įrašai

2009/09/27 20:24:04 20:24:04

Man rods uzsizaidem su ta 'lygybe'. Moterys pamirso savo misija vilioti, o vyrai - siekti. Na, jei vyrui seksualu, kai moteris uzsimoka uz savo dali, tai ka as galiu pasakyt.... Gaila man tos moters ))))

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/27 20:27:12 20:27:12

ginger7: Man rods uzsizaidem su ta 'lygybe'. Moterys pamirso savo misija vilioti, o vyrai - siekti. Na, jei vyrui seksualu, kai moteris uzsimoka uz savo dali, tai ka as galiu pasakyt.... Gaila man tos moters ))))

tiesos yra.

mergaite

M

4 įrašai

2009/09/27 23:10:15 23:10:15

apgailetina... kazkoks dvasios ubagas tas vaikinas... nei pinigu nei etiketo.

Inga-ramune

I

199 įrašai

2009/09/28 00:30:46 00:30:46

Nu as tai per paskutini pasimatyma gavau arbatos ir torto dovanu Nzn, ka cia kas reiskia, o ko nereiskia, bet buvo tikrai miela - toks demesio parodymas ir pagarba labai grazus zestas yra

Violetinė

V

314 įrašai

2009/09/28 05:51:47 05:51:47

Vo šovinistinių vyriškų minčių prisiskaičiau... netgi su pasiūlymais uždrausti moterims balsuoti .
Aš negalėčiau rimtai žiūrėti į vyrą kaip į vyrą, jeigu jis atkakliai lauktų, kad aš mokėsiu už savo tą arbatą ar kavą, atseit kad pademonstruočiau nepriklausomybę ir gebėjimą tvarkytis savarankiškai . Už pietus ar vakarienę - nereikia, pati susimokėsiu.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/28 06:03:45 06:03:45

Turbūt ir dažnai atsibundi vienas, galvoju.[quote:2ghy7klm]P.S.
Statistikai: as moku tik uz savo [/quote:2ghy7klm]

teta

T

171 įrašai

2009/09/28 06:58:39 06:58:39

Svečias:
Teisingai, moterims kainuoja buti graziom, bet moterys tai daro ne del konkretaus vyro, su kuriuo eina i pasimatyma, o del visu visu vyru demesio (nes joms tai yra malonu) ir del kitu moteru pavydo. Kodel nepazistamas vyras turi uz tai moketi?

Klysti vyruti, moterys ruosiasi i pasimatyma labai atsakingai, pradedant nagais, baigiant plaukais. Neskaitant sugaisto laiko, vien kvepalai kiek kainuoja. Todel kad gerbia zmogu su kuriuo ruosiasi susitikti, ruosiasi del konkretaus zmogaus, o ne del visu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume