Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/27 15:20:23 15:20:23

edita.vysniuke: negi vyrai nesupranta,kad moterims yra malonu,kai jas vaisina kava ar pan. cia tas pats kas ,kai vyras nuperka geliu ir pan. jeigu neturi keliu litu ,arba gaila,tai veskis pasivaiksciot

Negi moterys nesupranta, kad vyrams yra malonu, kai moteris susimoka pati ar pan. cia tas pats kas, jei moteris nuperka dovana ir pan. Jeigu neturi keliu litu, arba gaila, tai siulykit vyrui susitikti ir pasivaikscioti.
O jei rimtai, kad man malonu, dar nereiskia kad visi taip turi daryt. Gal man malonu, kai moteris i pasimatyma ateina su chalatu ir susisukus ant galvos turbana is ranksluoscio. Bet kodel visi turi noret man padaryti ta malonuma? Juk as nenurasau merginos, vien todel kad ji ateina ne su chalatu. Arba jei man patinka oralinis seksas, juk nenurasau, kad per pirma pasimatyma jo negaunu. Tai kodel as turiu daryti malonuma, o pats jo negauti?
Zinoma, jums malonu, kai uz jusu kava sumoka. Malonu, kai kazkas brangia dovana padovanoja. Malonu, kai uz jusu smutkes parduotuvese nemazai pakloja. Visi tai zino. Klausimas, ar nepazistamam zmogui (juk pirmas pasimatymas, is kur ten busi pazistamas) reiketu tokius "malonumus" daryt.
Pats as visada sumoku, jei nusivedu. Darau tai tik todel, kad taip daro visi. Taciau laikas nuo laiko susimastau, kodel senoviniai iprociai (kaip pirmas kviecia vyras, vyras sumoka ir t.t.) issilaiko tik tada, kai jie naudingi moterims?

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/27 15:26:51 15:26:51

Liita: Aš suprantu, jei mane pakvietė vyriškis kavos, tai esu įsitikinus, kad ir už ją turi sumokėti. Kitaip nesuprantu

linkiu sekmes beieskant princo, kuris uz jus visada visur mokes, jus islaikys, ars per dvi pamainas darbe, kad tik jus, grazuole, ranku nesusiteptumet. Matot, man yra malonu, kai moteris susimoka pati uz save, ne del vaizdo issitraukia pinigine, o tikrai pati susimoka. Ir ne keliu litu gaila, jei reikes as dar ir finansiskai padesiu. Susimokejimas yra simbolis - kad mergina yra nepriklausoma, moka pati savimi pasirupinti ir nesiruosia isnaudoti ateityje. Man yra malonu sutikti tokia mergina.
Tiesa, paskaites foruma, supratau, kad tokiu merginu tiesiog nebuna. Jeigu mergina susimoka pati - reiskia as jai nepatikau, jinai nenori likti man skolinga. Tiesiog saunu.

matas44

M

174 įrašai

2009/09/27 15:40:11 15:40:11

Pamesiu viena argumenta moterims. Moterys bus lygios vyrams tada, kai vyrai gales vaikus gimdyti. Kol to nera, tol lyciu lygybes praktiskai ir negali buti. Aisku yra labai grazu kai moteris siekia karjeros, nori buti nepriklausoma, bet tai nieko nereiskia ypatingo. Taip ir turi buti normaliuose santykiuose. As tokias moteris praleidziu pro duris pirmas, kaip ir visas likusias. O siaip i pasimatyma nereikia eiti su bet kuom, tada nebus gaila moketi bent jau uz gerai praleista laika.
Tiesa, as esu gyvenime padares tokiu kliurku kai moteriskei teko susimoketi paciai, bet tai buvo tas atvejis kai uz jos maista reikejo moketi daug daugiau negu uz mano. Jei mergina uzsisako uz panasia suma kaip ir vaikinas, manau jokiu problemu susimoketi.

Svečias:
Liita: Aš suprantu, jei mane pakvietė vyriškis kavos, tai esu įsitikinus, kad ir už ją turi sumokėti. Kitaip nesuprantu

linkiu sekmes beieskant princo, kuris uz jus visada visur mokes, jus islaikys, ars per dvi pamainas darbe, kad tik jus, grazuole, ranku nesusiteptumet. Matot, man yra malonu, kai moteris susimoka pati uz save, ne del vaizdo issitraukia pinigine, o tikrai pati susimoka. Ir ne keliu litu gaila, jei reikes as dar ir finansiskai padesiu. Susimokejimas yra simbolis - kad mergina yra nepriklausoma, moka pati savimi pasirupinti ir nesiruosia isnaudoti ateityje. Man yra malonu sutikti tokia mergina.
Tiesa, paskaites foruma, supratau, kad tokiu merginu tiesiog nebuna. Jeigu mergina susimoka pati - reiskia as jai nepatikau, jinai nenori likti man skolinga. Tiesiog saunu.

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/27 15:58:53 15:58:53

matas44: Pamesiu viena argumenta moterims. Moterys bus lygios vyrams tada, kai vyrai gales vaikus gimdyti. Kol to nera, tol lyciu lygybes praktiskai ir negali buti. Aisku yra labai grazu kai moteris siekia karjeros, nori buti nepriklausoma, bet tai nieko nereiskia ypatingo. Taip ir turi buti normaliuose santykiuose. As tokias moteris praleidziu pro duris pirmas, kaip ir visas likusias. O siaip i pasimatyma nereikia eiti su bet kuom, tada nebus gaila moketi bent jau uz gerai praleista laika.
Tiesa, as esu gyvenime padares tokiu kliurku kai moteriskei teko susimoketi paciai, bet tai buvo tas atvejis kai uz jos maista reikejo moketi daug daugiau negu uz mano. Jei mergina uzsisako uz panasia suma kaip ir vaikinas, manau jokiu problemu susimoketi.

Svečias:

tiesa, moterys gimdo su skausmais, del to joms pagarba. Bet su mokejimu per pirma pasimatyma tai neturi nieko bendro - juk gimdo jos ne tavo vaikus. Beje, del karjeros siekimo ir pan, - moterys tiesiog nori buti ne lygios vyrams, o DAUGIAU arba lygios. Jos nori ir kad joms moketu atlyginima toki pati kaip vyrai, tureti issilavinima toki pati kaip vyrai (su kai kuriom privilegijom, zinoma, juk "malonu" kai del grazios isvaizdos i darba priima ja vietoj kito zmogaus), taciau tuo paciu nori tureti "maloniu" privilegiju.
Butu teisingiau, jeigu moterys arba butu "lygios" vyrams visomis prasmemis, be "maloniu" dalykeliu, arba, kaip ir anksciau:
1) neturetu balso teises rinkimuose;
2) negaletu isigyti issilavinimo;
3) negaletu dirbti gerai apmokamo darbo;
4) neturetu jokios nuomones seimoje;
taciau vyrai jas islaikytu, kviestu i pasimatymus, gundytu pinigais, moketu uz ju malonumus, kalbetu komplimentus ir t.t.

As nesu nusiteikes pries moteris. Dabar moterys su vyrais yra lygus, taciau moterys pastoviai stengiasi buti "lygesnemis", su kuo as ir nesutinku.

matas44

M

174 įrašai

2009/09/27 16:53:57 16:53:57

Pvz man visai nesunku suteikti tas malonias privilegijas.. taciau veliau viskas turi suvienodeti.. Turi islikti tik tie iprociai kurie vadinami dzentelmeniskumu. Jei situ dalyku nebutu, kas skirtu moteri nuo vyro?? Argi butu malonu su moterim bendrauti kaip su vyru?? Na o jei tu privilegiju ji nori daug daugiau, tai velgi.. pas mus demokratija, gali rinktis kita Pvz as tokias pramesdavau.

Svečias:
tiesa, moterys gimdo su skausmais, del to joms pagarba. Bet su mokejimu per pirma pasimatyma tai neturi nieko bendro - juk gimdo jos ne tavo vaikus. Beje, del karjeros siekimo ir pan, - moterys tiesiog nori buti ne lygios vyrams, o DAUGIAU arba lygios. Jos nori ir kad joms moketu atlyginima toki pati kaip vyrai, tureti issilavinima toki pati kaip vyrai (su kai kuriom privilegijom, zinoma, juk "malonu" kai del grazios isvaizdos i darba priima ja vietoj kito zmogaus), taciau tuo paciu nori tureti "maloniu" privilegiju.
Butu teisingiau, jeigu moterys arba butu "lygios" vyrams visomis prasmemis, be "maloniu" dalykeliu, arba, kaip ir anksciau:
1) neturetu balso teises rinkimuose;
2) negaletu isigyti issilavinimo;
3) negaletu dirbti gerai apmokamo darbo;
4) neturetu jokios nuomones seimoje;
taciau vyrai jas islaikytu, kviestu i pasimatymus, gundytu pinigais, moketu uz ju malonumus, kalbetu komplimentus ir t.t.

As nesu nusiteikes pries moteris. Dabar moterys su vyrais yra lygus, taciau moterys pastoviai stengiasi buti "lygesnemis", su kuo as ir nesutinku.

nemirtingasis

N

81 įrašai

2009/09/27 18:51:44 18:51:44

pirmas dalykas , kai mergina net nepasiulo susimoketi uz savo kava man is karto pirma mintis ,kad gal visada uz ja visur teks moketi ir iesko kokio durniaus, na tai gan grubus pamastymas bet manes tokios merginos nezavi ,jei pasiulo susimoketi pasijauti daug geriau nors sumoki pats is mandagumo .
kitas dalykas kazkas rase "kas kviecia tas ir moka" o ar daug atveju ,kad mergina aplamai kviestu pirma ? juk sita dalyka visada palieka vyrisajai pusiai , o pagal moteru logika jei jos nekvieti tai reiskiasi ji tau nepatinka ir tu nenori bendrauti ,lieka tik paciam kviesti ...
ir trecia , as gerbiu moteri kuri pati susimoka ar bent siulosi uz save susimoketi .
jei pakalbetumem dar ir apie visur kisamas moteru lygias teises tai aplamai kyla klausimas, kodel is vis vyrai turetu moketi ???
vienu zodziu ...

Svetė

S

256 įrašai

2009/09/27 18:56:03 18:56:03

Svečias:
edita.vysniuke: negi vyrai nesupranta,kad moterims yra malonu,kai jas vaisina kava ar pan. cia tas pats kas ,kai vyras nuperka geliu ir pan. jeigu neturi keliu litu ,arba gaila,tai veskis pasivaiksciot

Negi moterys nesupranta, kad vyrams yra malonu, kai moteris susimoka pati ar pan. cia tas pats kas, jei moteris nuperka dovana ir pan. Jeigu neturi keliu litu, arba gaila, tai siulykit vyrui susitikti ir pasivaikscioti.
O jei rimtai, kad man malonu, dar nereiskia kad visi taip turi daryt. Gal man malonu, kai moteris i pasimatyma ateina su chalatu ir susisukus ant galvos turbana is ranksluoscio. Bet kodel visi turi noret man padaryti ta malonuma? Juk as nenurasau merginos, vien todel kad ji ateina ne su chalatu. Arba jei man patinka oralinis seksas, juk nenurasau, kad per pirma pasimatyma jo negaunu. Tai kodel as turiu daryti malonuma, o pats jo negauti?
Zinoma, jums malonu, kai uz jusu kava sumoka. Malonu, kai kazkas brangia dovana padovanoja. Malonu, kai uz jusu smutkes parduotuvese nemazai pakloja. Visi tai zino. Klausimas, ar nepazistamam zmogui (juk pirmas pasimatymas, is kur ten busi pazistamas) reiketu tokius "malonumus" daryt.
Pats as visada sumoku, jei nusivedu. Darau tai tik todel, kad taip daro visi. Taciau laikas nuo laiko susimastau, kodel senoviniai iprociai (kaip pirmas kviecia vyras, vyras sumoka ir t.t.) issilaiko tik tada, kai jie naudingi moterims?

Apie tuos senovinius papročius pridėsiu. Jeigu vaikinas kviečia merginą į kavinę, tai reiškė, kad ji jam labai patinka. O iš tos, kuri nelabai patinka neretai tuos kelis litus (rublius) ir pasiskolindavo.

Filosofas

F

252 įrašai

2009/09/27 19:00:04 19:00:04

Neisivaizduoju, kaip galima tiek daug prirasyt tokiu paprastu klausimu. Mokejimas/nemokejimas – tiesiog paziuru klausimas. O paziuros pas visus skirtingus ir bendro atsakymo niekada nebus. Vieni yra senamadiski, kiti naujamadiski. Vieni – dzentelmenai is praejusio amziaus, kiti XXI a. maistininkai. Kiekvienam savo. Siaip jau, kavos klausimas – tai tik vienas is tukstancio klausimu, kur gali sutapti ar nesutapti poziuriai. Svarbu tuos poziurius issiaiskinti ir pasitikrinti, ar jie daugmaz sutampa, ar priimtini.

P.S.
Statistikai: as moku tik uz savo kava

Svetė

S

256 įrašai

2009/09/27 19:10:14 19:10:14

matas44: Pamesiu viena argumenta moterims. Moterys bus lygios vyrams tada, kai vyrai gales vaikus gimdyti. Kol to nera, tol lyciu lygybes praktiskai ir negali buti. Aisku yra labai grazu kai moteris siekia karjeros, nori buti nepriklausoma, bet tai nieko nereiskia ypatingo. Taip ir turi buti normaliuose santykiuose. As tokias moteris praleidziu pro duris pirmas, kaip ir visas likusias. O siaip i pasimatyma nereikia eiti su bet kuom, tada nebus gaila moketi bent jau uz gerai praleista laika.

matas44: Pvz man visai nesunku suteikti tas malonias privilegijas.. taciau veliau viskas turi suvienodeti.. Turi islikti tik tie iprociai kurie vadinami dzentelmeniskumu. Jei situ dalyku nebutu, kas skirtu moteri nuo vyro?? Argi butu malonu su moterim bendrauti kaip su vyru?? Na o jei tu privilegiju ji nori daug daugiau, tai velgi.. pas mus demokratija, gali rinktis kita Pvz as tokias pramesdavau..

O kažkas sako, kad šiais laikais princų nebėra. Yra. Štai jums sveikas nesusismulkinusio vyriškio mąstymas.

Svetele

S

20 įrašai

2009/09/27 19:18:19 19:18:19

As pasiulyciau susimoketi uz savo kava. Bet jei man "leistu" paciai susimoketi, su tokiu vyriskiu turbut antra karta i pasimatyma nebeiciau (p.s. esu pilnai apsirupinusi ir visiskai save islaikau be jokiu apribojimu ). Jei butu susitariama, kad vakarieniausime ir pati rinkciausi patiekalus, tuomet istraukciau pinigine ir padeciau savo islaidu dali neklausdama. Vyriskumas ir pagarba moteriai neatsiejama nuo sumokejimo uz kavos puodeli. Jei esi toks liausis ir neturi net keletos litu ar ju gaili, eik ir uzsidirbk (netinginiauk) ir tuomet ieskaok lygevercio santykio. Man tokie vyrai, kurie diskutuoja, ar reikia sumoketi uz kava - ALFONSAI ir tiek.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume