Negi moterys nesupranta, kad vyrams yra malonu, kai moteris susimoka pati ar pan. cia tas pats kas, jei moteris nuperka dovana ir pan. Jeigu neturi keliu litu, arba gaila, tai siulykit vyrui susitikti ir pasivaikscioti.
O jei rimtai, kad man malonu, dar nereiskia kad visi taip turi daryt. Gal man malonu, kai moteris i pasimatyma ateina su chalatu ir susisukus ant galvos turbana is ranksluoscio. Bet kodel visi turi noret man padaryti ta malonuma? Juk as nenurasau merginos, vien todel kad ji ateina ne su chalatu. Arba jei man patinka oralinis seksas, juk nenurasau, kad per pirma pasimatyma jo negaunu. Tai kodel as turiu daryti malonuma, o pats jo negauti?
Zinoma, jums malonu, kai uz jusu kava sumoka. Malonu, kai kazkas brangia dovana padovanoja. Malonu, kai uz jusu smutkes parduotuvese nemazai pakloja. Visi tai zino. Klausimas, ar nepazistamam zmogui (juk pirmas pasimatymas, is kur ten busi pazistamas) reiketu tokius "malonumus" daryt.
Pats as visada sumoku, jei nusivedu. Darau tai tik todel, kad taip daro visi. Taciau laikas nuo laiko susimastau, kodel senoviniai iprociai (kaip pirmas kviecia vyras, vyras sumoka ir t.t.) issilaiko tik tada, kai jie naudingi moterims?