Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

matas44

M

174 įrašai

2009/09/28 10:02:33 10:02:33

Manau problema vyrams is viso yra ne sumoketi uz kava, bet tai kad susimokejus uz kava po to tenka moketi uz viska. Kai kurioms po to pasirodo, kad mokesi toliau uz viska. Po kavos yra mokama uz pica, uz kina, uz klubus, uz kelione i palanga, uz kelione i kreta.. ir tt. Ir pripratinus kad uz ja viskas sumokama, po to labai sunku atpratinti. Todel kai kurie vyrai daro drastiskai ir nuo pirmo pasimatymo nemoka net uz kava taip parodydami kokio poziurio jie laikysis ateityje. Taciau mielosios moterys noriu jus nuvilti, bet pacios del to esate ir kaltos.. Vistiek dauguma jusu megsta "pabuti silpnaja" lytimi.. Per tuos pirmus pasimatymus dauguma moteru virs 25m vertinate kaip vaikinas laikosi finansiskai butent per situos sumokejimus. Todel bent jau pacioje pradzioje as visada uz moteri mokedavau ir kai jai pasidarydavo sunku mane palikti, sugrazindavau i realybe. Tada ir pasimatydavo kuriai esu brangus is tikruju. Deja, tokiu kurioms visiskai butu nesvarbu pinigai man beveik neteko sutikti. Skirtumas yra tik toks ant kiek giliai tai slepiama.

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/28 10:06:04 10:06:04

Kobricai, Tai taip supratau, kad pirma karta sumokes moteris, o jau kita vyras (jei tas kitas kartas bus...) Oi, nejuokink!

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/28 10:07:20 10:07:20

Kobricai, Tai taip supratau, kad pirma karta sumokes moteris, o jau kita vyras (jei tas kitas kartas bus...) Oi, nejuokink!

Violetinė

V

314 įrašai

2009/09/28 10:08:37 10:08:37

Kaip suprantu, šitas klausimas vyrui "mokėti ar nemokėti" patampa aktualus tada, kai per vakarą eini į pasimatymą su ketvirta mergina, tai kad ir vien tik už jų arbatas, kavas sumokėjus gaunasi sumelė, o jeigu dar ir už tortą sumokėti reikia.... O jeigu per mėnesį tokių pasimatymų kokie -niolika gaunasi. Ach, kančia piniginei... Jeigu situacija tokia, tada pateisinu nemokėjimą 4 litų už merginos arbatą. Bet nepateisinu, kad tiek daug pasimatymų reikia .
Žodžiu, užuojauta jums, vyrai. Mokėti bet kokiu atveju teks

Kobrica

K

21 įrašai

2009/09/28 10:09:19 10:09:19

Svečias: Kobricai, Tai taip supratau, kad pirma karta sumokes moteris, o jau kita vyras (jei tas kitas kartas bus...) Oi, nejuokink!

O gal atvirksciai, pirma karta vyras, o antra moteris, jei tas antras kartas bus.Ir is viso, cia ne pasaulinio lygio problema

Kobrica

K

21 įrašai

2009/09/28 10:11:15 10:11:15

Violetinė: Kaip suprantu, šitas klausimas vyrui "mokėti ar nemokėti" patampa aktualus tada, kai per vakarą eini į pasimatymą su ketvirta mergina, tai kad ir vien tik už jų arbatas, kavas sumokėjus gaunasi sumelė, o jeigu dar ir už tortą sumokėti reikia.... O jeigu per mėnesį tokių pasimatymų kokie -niolika gaunasi. Ach, kančia piniginei... Jeigu situacija tokia, tada pateisinu nemokėjimą 4 litų už merginos arbatą. Bet nepateisinu, kad tiek daug pasimatymų reikia .
Žodžiu, užuojauta jums, vyrai. Mokėti bet kokiu atveju teks

Geras

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/28 10:22:52 10:22:52

Problema yra tame, kad vyrai nebeuždirba. Kodėl tiesiog to nepasakius, vietoj išvedžiojimų? Galų gale moterys puikiai geriame tą kavą....be vyrų Išskyrus tuos atvejus, kai yra įsikalama į galvą, kad nebemokama gyventi be vyrų.Šiuolaikiniai vyrai puikiai jaučiasi ir gyvendami pas moterį bute ir nemokadėmi, na kad ir už nuomą..Ir sugalvok tu man-už tai, kad yra retos faunos atstovas

Galėčiau ilgai rašyti, bet tingiu. Reziumė-jeigu turiu už kavą mokėtis pati per pasimatymą-tai galiu save ir patenkinti su vibratorium.ir tada galiu tą kavą gert namie.Be vyro.

matas44: Manau problema vyrams is viso yra ne sumoketi uz kava, bet tai kad susimokejus uz kava po to tenka moketi uz viska. Kai kurioms po to pasirodo, kad mokesi toliau uz viska. Po kavos yra mokama uz pica, uz kina, uz klubus, uz kelione i palanga, uz kelione i kreta.. ir tt. Ir pripratinus kad uz ja viskas sumokama, po to labai sunku atpratinti. Todel kai kurie vyrai daro drastiskai ir nuo pirmo pasimatymo nemoka net uz kava taip parodydami kokio poziurio jie laikysis ateityje. Taciau mielosios moterys noriu jus nuvilti, bet pacios del to esate ir kaltos.. Vistiek dauguma jusu megsta "pabuti silpnaja" lytimi.. Per tuos pirmus pasimatymus dauguma moteru virs 25m vertinate kaip vaikinas laikosi finansiskai butent per situos sumokejimus. Todel bent jau pacioje pradzioje as visada uz moteri mokedavau ir kai jai pasidarydavo sunku mane palikti, sugrazindavau i realybe. Tada ir pasimatydavo kuriai esu brangus is tikruju. Deja, tokiu kurioms visiskai butu nesvarbu pinigai man beveik neteko sutikti. Skirtumas yra tik toks ant kiek giliai tai slepiama.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/09/28 10:27:18 10:27:18

mangofruit0406: Galėčiau ilgai rašyti, bet tingiu. Reziumė-jeigu turiu už kavą mokėtis pati per pasimatymą-tai galiu save ir patenkinti su vibratorium.ir tada galiu tą kavą gert namie.Be vyro.

tai, sakai, kad ieškai DP kas už kavą sumokėtų?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/28 10:33:26 10:33:26

Ne, neieškau išvis nieko, jeigu ką. Tiesiog man pasiginčyti patinka, kai veikti nėra ką. Kuo toliau tuo labiau pradeda rodytis, kad mane moterys traukt pradės...nes vyrų kaip ir nebeliko.

rudnosiukas:
mangofruit0406: Galėčiau ilgai rašyti, bet tingiu. Reziumė-jeigu turiu už kavą mokėtis pati per pasimatymą-tai galiu save ir patenkinti su vibratorium.ir tada galiu tą kavą gert namie.Be vyro.

teta

T

171 įrašai

2009/09/28 10:40:12 10:40:12

rudnosiukas:

Galvoju, ar cia daug tokiu kvailiu, kaip rudnosiukas? Siaip statistikai

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume