Manau problema vyrams is viso yra ne sumoketi uz kava, bet tai kad susimokejus uz kava po to tenka moketi uz viska. Kai kurioms po to pasirodo, kad mokesi toliau uz viska. Po kavos yra mokama uz pica, uz kina, uz klubus, uz kelione i palanga, uz kelione i kreta.. ir tt. Ir pripratinus kad uz ja viskas sumokama, po to labai sunku atpratinti. Todel kai kurie vyrai daro drastiskai ir nuo pirmo pasimatymo nemoka net uz kava taip parodydami kokio poziurio jie laikysis ateityje. Taciau mielosios moterys noriu jus nuvilti, bet pacios del to esate ir kaltos.. Vistiek dauguma jusu megsta "pabuti silpnaja" lytimi.. Per tuos pirmus pasimatymus dauguma moteru virs 25m vertinate kaip vaikinas laikosi finansiskai butent per situos sumokejimus. Todel bent jau pacioje pradzioje as visada uz moteri mokedavau ir kai jai pasidarydavo sunku mane palikti, sugrazindavau i realybe. Tada ir pasimatydavo kuriai esu brangus is tikruju. Deja, tokiu kurioms visiskai butu nesvarbu pinigai man beveik neteko sutikti. Skirtumas yra tik toks ant kiek giliai tai slepiama.