Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

Guteee

G

24 įrašai

2009/03/03 17:32:06 17:32:06

Manau, kad tai dviejų žmogiukų susitarimas... Vieną vyrą tai žeidžia, kito ne. Turėjau draugą, su kuriuo kiekviena kartą prie kasos parduotuvėj kildavo aistringi ginčai kuriam mokėt, nenorėdama jo skaudinti nusileidau, nes jam tai buvo tarsi vyriškumo įrodymas. Taip pat nemanau, kad pirmam pasimatymui puodelis kavos kurį nors vyrą nuskurdins.....

Aronas007

A

96 įrašai

2009/03/04 09:27:06 09:27:06

Guteee: Manau, kad tai dviejų žmogiukų susitarimas... Vieną vyrą tai žeidžia, kito ne. Turėjau draugą, su kuriuo kiekviena kartą prie kasos parduotuvėj kildavo aistringi ginčai kuriam mokėt, nenorėdama jo skaudinti nusileidau, nes jam tai buvo tarsi vyriškumo įrodymas. Taip pat nemanau, kad pirmam pasimatymui puodelis kavos kurį nors vyrą nuskurdins.....

Žinoma tai yra abiejų sutarimo reikalas, bet moteris visada turėtų perspėti, kad už moka pati, bet šiuo atveju vyras turėtų jausti savo galimybes ir nekviesti moters į prabangų restoraną, pirmam kartuj pilnai užtenka kavinės

kavute

K

1 įrašai

2009/03/09 13:04:31 13:04:31

Margiris: Manau jog gavus sąskaitą ir vaikinui traukiant piniginę mergina turi pasisiūlyti užsimokėti už save. Niekas nesako kad jai bus leista mokėti, bet tai yra mandagu ir reikiama iš jos pusės. O po tokių kelių pasisedėjimų vieną kartą ir pati mergina turi įkalbėti sumokėti už visą sąskaitą pačiai. Tuomet nekyla jokių įtarimų kad gal bendrauji su moterimi kuri siekia tavo piniginės ar pati yra materialistė.

Ale tai įpratęs su mayte vaikščioti . gal geriau sutarkite ir neikite į tas vietas, kurios ne pagal kišenę. Aišku, po ilgesnio laiko gali ir mergina pavaišinti. Bet ne dėl kažkokių įtarimų, o norėdama mylimam vyrui padaryti, pvz. siurpriza.
Aš už tai, kad būtų vaikščiojama pagal kišenę. Galima moloniai laiką praleisti ir parke, nebūtinai viskas turi būti apmokama.

protozauras

P

9 įrašai

2009/03/15 11:35:57 11:35:57

kad ir kaip keista bebutu kai mokedavom kiekvienas uz save tai ir susitiktk prireikdavo vel. kai mokedavau as tai nebereikdavo. o siaip manau moterys naudojasi tokiomis "taisyklemis" kad vyras turi moketi saskaita jos taip taupo savo pinigus . ir nereikia cia kliedesiu kad cia kazkoks vyro isbandymas ar pns negi jau neras uz kava sumoket. tokios paskiau visa gyvenima ant sprando sedi. ispradziu uz kava paskiau uz vakarienes po to buto saskaitos ir pns ir niekas mano nuomones nepakeis

sauliuss

S

72 įrašai

2009/03/15 13:39:50 13:39:50

Ramane:
ArunasKLP: Karta prie mano pasiturincio prieteliaus prisiklijavo mergina. Pati pasisiule susitikti. Na tas sutiko.
Po to pasakojo: Mergina pasiule nuvaryti i viena prabangesniu restoranu.
Anie ir nuvare.
Draugelis galvojo kad pirma pazintis bus prie kavos puodelio ir uzsisake kavos.
Mergina lyg niekur nieko uzsisake is meniu patiekala + vyna pagal kainos dydi
Draugelis isgere kava, mintyse ivertino mergina kaip Baracuda,
atsikele nuo stalo, paliko barmenui uz kava su tipsais, o mergina
liko valgyti savo 90 Lt vertes patiekala ir geri 50 Lt vertes taure vyno.

o gal mergina pavakarieniaut gurmaniskai norejo ir jai nera/nebuvo problemu susimoketi paciai uz save??? bet izvalgusis vyras nusprende teisuolio tonu - baracuda. o gal ten buvo jo gyvenimo moteris, tuo gyvenimo periodu gyvenanti geriau nei jis pats, leidziantis sau puodeli kavos? sorry, nervina tokie "teisuoliski" tonai, bet,zmones,stereotipai dar ne viskas!

Gal tas prietelius pasiturintis pinigu,bet nieko daugiau...Linkiu jam Pinkeviciaus likimo.

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/15 15:09:51 15:09:51

As visada sumoku uz mergina, juk uz ta kava/arbata sumokedamas tikrai nenubiednesi. Bet man asmeniskai svarbu du dalykai:
1. kad mergina pati pasisiulytu uz save susimoketi;
2. kad sumokejus uz mergina isgirciau is jos bent "aciu".

Jei atnesus saskaita mergina apsimeta, kad net nepastebejo saskaitos ir priima, kad vyro sumokejimas kaip savaime suprantamas dalykas, su tokia antra karta neinu. Nors man tikrai ne problema nusivesti ir i prabrangu restorana pietums savo saskaita, bet chamisko elgesio ir nemandagumo is moters puses nepakenciu.

Binary

B

784 įrašai

2009/03/15 18:06:54 18:06:54

Už taip vadinamą kavą mokama pagal susitarimą, o jei jo nėra - tai kiekvienas už save. Aišku kartais galima ir už kitą sumokėti(man asmeniškai net ir malonu už kitą sumokėti - ypač jei žinau, kad tam žmogui su kapeikom prastai)

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/15 18:35:56 18:35:56

Sumoketi gali uz gera drauga ar dreuge. O i pirma pasimatyma, kai pakviecia vyras, moketi net nesiruosiu. Gali galvoti, kad as nemandagi, bet mano principas - kas kviecia, tas ir moka. Net nesiruosiu siulyti susimoketi.

Letė

L

3 įrašai

2009/03/15 20:01:25 20:01:25

mėnulė: Nesutinku su daugumos merginų nuomone. Man atrodo natūraliausia, kai susitinka nepažįstami žmonės, kiekvienam užmokėt už save.

Man irgi atrodo, kad tarp dviejų nepažįstamų žmonių tai natūralu , bet visur taip įprasta, kad sąskaitą susumuoja į vieną ir pakiša vyrui . Jei ji didelė, pasisiūlau susimokėti už save (jo reikalas, kaip jis pasielgs), bet jei buvo tik kava- man kažkaip tiesiog gėda siūlyti, manau, kad normalų vyrą taip galiu įžeisti.

mie

M

161 įrašai

2009/03/15 20:27:26 20:27:26

Ka reiskia didele, 20-60 Lt?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume