Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/02 07:53:34 07:53:34

Svečias: Jei ubagas, tegu i pasimatymus nevaiksto. Tas ne vyras, kuris paskvietes moteri kavos, nenori uz kava moketi.

vadinasi, mano reikalai yra prasti... nebekviesiu į pasimatymus.. aš noriu sumokėt už kavą, bet neturiu už ką... vargas man, ubagui...

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/02 10:18:07 10:18:07

Na koks is taves ubagas? Tu dar ir pyrageliui sukrapstytum. Nevyk Dievo i medi.

dainelė

D

1512 įrašai

2009/03/02 18:29:26 18:29:26

Raaa: Dainele, o tau kas atsitiko?
OK, nevartokime žodžio dinamos, vartokime "chaliavos", nuo rusiško (t.y. užsienietiško) žodžio CHALIAVA. O nuo chaliavos mėgėju mane purto, nepriklausomai nuo to vyrukai ar merginos.
O pats klausimas kas moka už kavą - juokingas. SMULKMENIŠKA. Tai juk tik kava. O tolimesnis bendravimas - kaip susiklostys

Sveika, Raaa, man atsitiko tas, kad nemėgstu visokių neaiškios kilmės žodžių. Noriu sužinoti jų kilmę. Žinau, kas yra sirenos, undinės, nimfos, laumės, o dinamų nežinau, todėl ir klausiu.

Be to, apskritai nemėgstu gatvės žargono. Tai kalbos šiukšlinimas. Nuo mažens nekenčiau prasivardžiavimų, vardų trumpinimų ir familiarumų - man atrodė ir tebeatrodo, taip kalba žmonės, kurie negerbia savęs nei kito. Su jokiu vyru, kuris turi babkes, ne pinigus, etc. man nepakeliui.

O dėl kavinės - visiškai su tavim sutinku. Juokingas klausimas. Neturi pinigų net kavai - ko ten eiti? Negi fantazijos nėra, negi šioj žemėj nieko geresnio už kavinę pasiūlyti nerandi?

Guteee

G

24 įrašai

2009/03/02 18:44:48 18:44:48

bet "kai parodai norą", tai paskui būna kokia pykčio scena, kad oi oi..... Ima pasakot, kad aš žeidžiu vyriškas ambicijas, kad jei pakvietė tai vadinasi gali ir sumokėt ir t.t. Taip keletą kartų pabandžius daugiau nesisiūlau.....

Raaa

R

574 įrašai

2009/03/02 19:46:14 19:46:14

Guteee: bet "kai parodai norą", tai paskui būna kokia pykčio scena, kad oi oi..... Ima pasakot, kad aš žeidžiu vyriškas ambicijas, kad jei pakvietė tai vadinasi gali ir sumokėt ir t.t. Taip keletą kartų pabandžius daugiau nesisiūlau.....

Siūlyti tai siūlyk, tik geriau su scenų kėlėjais nebesusitikinėk

lynnefisk

L

6 įrašai

2009/03/02 20:46:13 20:46:13

as visada bent pasiulau susimoketi, bet tiesa sakant, nusiviliu, jei tas vyras siulyma priima. esu turbut senamadiska, bet manau, kad tikras dzentelmenas turi sumoketi uz dama. velgi, kartais gali sumoketi ir moteris. bet ne per pirma pasimatyma.

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/02 21:39:08 21:39:08

Karta prie mano pasiturincio prieteliaus prisiklijavo mergina. Pati pasisiule susitikti. Na tas sutiko.
Po to pasakojo: Mergina pasiule nuvaryti i viena prabangesniu restoranu.
Anie ir nuvare.
Draugelis galvojo kad pirma pazintis bus prie kavos puodelio ir uzsisake kavos.
Mergina lyg niekur nieko uzsisake is meniu patiekala + vyna pagal kainos dydi
Draugelis isgere kava, mintyse ivertino mergina kaip Baracuda,
atsikele nuo stalo, paliko barmenui uz kava su tipsais, o mergina
liko valgyti savo 90 Lt vertes patiekala ir geri 50 Lt vertes taure vyno.

Ramane

R

40 įrašai

2009/03/02 22:43:18 22:43:18

ArunasKLP: Karta prie mano pasiturincio prieteliaus prisiklijavo mergina. Pati pasisiule susitikti. Na tas sutiko.
Anie ir nuvare.

o gal mergina pavakarieniaut gurmaniskai norejo ir jai nera/nebuvo problemu susimoketi paciai uz save??? bet izvalgusis vyras nusprende teisuolio tonu - baracuda. o gal ten buvo jo gyvenimo moteris, tuo gyvenimo periodu gyvenanti geriau nei jis pats, leidziantis sau puodeli kavos? sorry, nervina tokie "teisuoliski" tonai, bet,zmones,stereotipai dar ne viskas!

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/03 06:48:52 06:48:52

Ramane:
ArunasKLP: Karta prie mano pasiturincio prieteliaus prisiklijavo mergina. Pati pasisiule susitikti. Na tas sutiko.
Anie ir nuvare.

o gal mergina pavakarieniaut gurmaniskai norejo ir jai nera/nebuvo problemu susimoketi paciai uz save??? bet izvalgusis vyras nusprende teisuolio tonu - baracuda. o gal ten buvo jo gyvenimo moteris, tuo gyvenimo periodu gyvenanti geriau nei jis pats, leidziantis sau puodeli kavos? sorry, nervina tokie "teisuoliski" tonai, bet,zmones,stereotipai dar ne viskas!

Oi Ramane gal... na kas te dabar zino...
Man si draugo istorija pasirode juokinga ir pamokanti ...

Margiris1322604513_db

M

57 įrašai

2009/03/03 14:26:46 14:26:46

Manau jog gavus sąskaitą ir vaikinui traukiant piniginę mergina turi pasisiūlyti užsimokėti už save. Niekas nesako kad jai bus leista mokėti, bet tai yra mandagu ir reikiama iš jos pusės. O po tokių kelių pasisedėjimų vieną kartą ir pati mergina turi įkalbėti sumokėti už visą sąskaitą pačiai. Tuomet nekyla jokių įtarimų kad gal bendrauji su moterimi kuri siekia tavo piniginės ar pati yra materialistė.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume