Jo, cia skaudi tema daugeliui merginu.. Pagal tai kaip vaikinas moka, merginos ziuri kaip jis sugebes islaikyti ja ir jos vaikus, ar nereiks vargti visa gyvenima ir tt. Visos iesko grazaus ir turtingo (t.y. protingo)
Taciau pirmas pasimatymas dar ne viskas.. Jei moki uz kava, tada tenka moketi uz kina, uz teatra, uz kelione i turkija ir tt... Dauguma tokios yra, arba man tokios papuola Tik man keista.. atrodo mergina daug gauna kas liecia materialines gerybes.. ir viena diena pradedi truputi kitur nukreipineti isteklius.. tada tampi "menkysta", "slykstyne" ir nusprendzia tave palikti, t.y. grizti i savo 20 metu remonto nemaciusi uz kosmine kaina nuomojama 1 kambario buta, kuriame gyvena su drauge ir egzistuoti kol atsiraas kitas "dosnesnis" vaikinas. Kai vietoj to nors ir su ribotais istekliais, bet vistiek dviese gyventusi zymiai geriau.
Dabartine mano mergina kazkaip viska daro priesingai.. ji mane net auklejo kad pinigai turi buti per puse, kad yra bendras biudzetas.. Na man jau ne 18, o man tai buvo naujiena.. Nepaisant to, kavinese vistiek moku as, cia jau kazkaip pries mano ego.. bet visa kita - kartu.. Tai zinot, turbut pirma mergina su kuria jokio materialiniu problemu nera, o ir jausminiai dalykai beveik aukstumoje..
O kas liecia barakudas, pas mane budavo auksine taisykle: mergina kavineje turi uzsisakyti mazdaug uz ta pacia suma kuria ir as uzsisakau. Tada nera problemu. Jei as uzsisakau uz 20lt, o ji uz 100.. tai jau sorry, bet tokiu man dar nepasitaike..