Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

matas44

M

174 įrašai

2009/03/15 20:48:58 20:48:58

Jo, cia skaudi tema daugeliui merginu.. Pagal tai kaip vaikinas moka, merginos ziuri kaip jis sugebes islaikyti ja ir jos vaikus, ar nereiks vargti visa gyvenima ir tt. Visos iesko grazaus ir turtingo (t.y. protingo)
Taciau pirmas pasimatymas dar ne viskas.. Jei moki uz kava, tada tenka moketi uz kina, uz teatra, uz kelione i turkija ir tt... Dauguma tokios yra, arba man tokios papuola Tik man keista.. atrodo mergina daug gauna kas liecia materialines gerybes.. ir viena diena pradedi truputi kitur nukreipineti isteklius.. tada tampi "menkysta", "slykstyne" ir nusprendzia tave palikti, t.y. grizti i savo 20 metu remonto nemaciusi uz kosmine kaina nuomojama 1 kambario buta, kuriame gyvena su drauge ir egzistuoti kol atsiraas kitas "dosnesnis" vaikinas. Kai vietoj to nors ir su ribotais istekliais, bet vistiek dviese gyventusi zymiai geriau.

Dabartine mano mergina kazkaip viska daro priesingai.. ji mane net auklejo kad pinigai turi buti per puse, kad yra bendras biudzetas.. Na man jau ne 18, o man tai buvo naujiena.. Nepaisant to, kavinese vistiek moku as, cia jau kazkaip pries mano ego.. bet visa kita - kartu.. Tai zinot, turbut pirma mergina su kuria jokio materialiniu problemu nera, o ir jausminiai dalykai beveik aukstumoje..

O kas liecia barakudas, pas mane budavo auksine taisykle: mergina kavineje turi uzsisakyti mazdaug uz ta pacia suma kuria ir as uzsisakau. Tada nera problemu. Jei as uzsisakau uz 20lt, o ji uz 100.. tai jau sorry, bet tokiu man dar nepasitaike..

mie

M

161 įrašai

2009/03/15 21:04:28 21:04:28

matai44, tu teisus del vieno. Moteris turi uzsisakyti mazdaug uz ta pacia suma kaip vyras. Ypac per pirma pasimatyma. Tai vien jau del to, kad niekad nezinai, kiek vyras gali skirti pinigu pasisedejimui.

Vaikis

V

5 įrašai

2009/03/15 21:37:01 21:37:01

matas44: Jo, cia skaudi tema daugeliui merginu.. Pagal tai kaip vaikinas moka, merginos ziuri kaip jis sugebes islaikyti ja ir jos vaikus, ar nereiks vargti visa gyvenima ir tt. Visos iesko grazaus ir turtingo (t.y. protingo)
Taciau pirmas pasimatymas dar ne viskas.. Jei moki uz kava, tada tenka moketi uz kina, uz teatra, uz kelione i turkija ir tt... Dauguma tokios yra, arba man tokios papuola Tik man keista.. atrodo mergina daug gauna kas liecia materialines gerybes.. ir viena diena pradedi truputi kitur nukreipineti isteklius.. tada tampi "menkysta", "slykstyne" ir nusprendzia tave palikti, t.y. grizti i savo 20 metu remonto nemaciusi uz kosmine kaina nuomojama 1 kambario buta, kuriame gyvena su drauge ir egzistuoti kol atsiraas kitas "dosnesnis" vaikinas. Kai vietoj to nors ir su ribotais istekliais, bet vistiek dviese gyventusi zymiai geriau.

Dabartine mano mergina kazkaip viska daro priesingai.. ji mane net auklejo kad pinigai turi buti per puse, kad yra bendras biudzetas.. Na man jau ne 18, o man tai buvo naujiena.. Nepaisant to, kavinese vistiek moku as, cia jau kazkaip pries mano ego.. bet visa kita - kartu.. Tai zinot, turbut pirma mergina su kuria jokio materialiniu problemu nera, o ir jausminiai dalykai beveik aukstumoje..

O kas liecia barakudas, pas mane budavo auksine taisykle: mergina kavineje turi uzsisakyti mazdaug uz ta pacia suma kuria ir as uzsisakau. Tada nera problemu. Jei as uzsisakau uz 20lt, o ji uz 100.. tai jau sorry, bet tokiu man dar nepasitaike..

Zinai kaip man tai pazistama... tikrai viskas buvo iki Turkijos daeje...
dabar jei matau jog mergina per joki pasimatyma niekada nepasiulo kad prisides prie islaidu as ja palieku.

mie

M

161 įrašai

2009/03/15 21:50:32 21:50:32

Na nezinau... kavinese uz mane paprastai sumoka. As jau geriau namie koki kepsniuka iskepsiu... bet tai jau bus toli grazu ne pirmas pasimatymas...

dosnus patarimais

D

2 įrašai

2009/03/15 23:33:39 23:33:39

Panos, tai nebukit kvailos - pasisiulykit bent is mandagumo apmoketi ir beveik kiekvienas vyras [u:2q9eq0n7]uz arbata/kava[/u:2q9eq0n7] sumokes. Bet jei jus uzsisakote patiekala, ar kazkokio brangesnio maisto, tai galbut nebutu visai padoru, net jei ir vyras pasisiulytu sumoketi...

Ta riba "brangesnio maisto" pasakyti, zinoma, sunku (kiekvienam ji gali buti individuali), bet mano manymu, pagal lietuviskus atlyginimus ir pan., tai butu moteriai iki 15-20Lt, kai dar padoru sutikti su vyro pasiulymu apmoketi. Bet kokiu atveju nepamirskite padekoti ir pasiulykite ir jus, karta, kita apmoketi, tikrai nenubiednesite ir jus, o vyrui paglostys savimeile, kad ir jus juo pasirupinti norite
As esu ne karta mokejes ir uz gerokai didesnes saskaitas pazinties pradzioje, taciau, niekas nelieka pamirsta, kad ir to neparodau

Kad ir viena karta, mergelei, kuri priliurlino klube is mano kisenes uz 100Lt taip ir pasakiau (neatsimenu tik ar mintyse ar ir zodziu) "si vakara turesi atidirbt" Nu ir atidirbo ta pati vakara )))))))

mie

M

161 įrašai

2009/03/16 06:55:11 06:55:11

dosnus patarimais:
Kad ir viena karta, mergelei, kuri priliurlino klube is mano kisenes uz 100Lt taip ir pasakiau (neatsimenu tik ar mintyse ar ir zodziu) "si vakara turesi atidirbt" Nu ir atidirbo ta pati vakara )))))))

Ar reikia suprasti, kad jei nebutu priliurlinus uz 100 Lt , tu butum jos ant sekso nekvietes? Darau 2 isvadas:
1. Jei moteris planuoka seksa, turi butinai jos saskaita buti ne maziau 100 Lt (siaubas, kaip pigu), nes vyras gali nesusiprasti pasiulyt.
2. Jei planuoji seksa, priliurlinti butina, kad vyras nesijaustu isnaudotojas, o moteris isnaudojama.

paraidingumo interpretaciju valdovas

P

1 įrašai

2009/03/16 07:59:03 07:59:03

mie, nu nereikia visko suprasti PARAIDZIUI.

Jei moteris planuoja seksa, jai nebutina uz 100Lt priliurlinti. Tiesiog, ta 100Lt geriau tegul palieka vyrui, kuris vienaip ar kitaip ji vis tiek isleis ant moters, tik gal prasmingiau, nei kokteiliams Pvz, veliau atsilygindamas uz nuostabia nakti padovanos ka nors grazaus, prides tuos pinigus prie keliones, kad ir prie juros ir pan.

Koks dar isnaudojimas del sekso? Tiesiog, jeigu jau priliurlinai uz kito saskaita, tai atidirbk Taciau, tai nereiskia, kad nepriliurlinus negalima uzsiimti seksu abipusio malonumo pagrindu.

Kalba eina apie finansini isnaudojima, kai vienas uzsisako prekes/paslaugas uz kito asmens atlyginima, kuri jam teko uzdirbti greiciausiai per ilgesni laika, nei kitas zmogus ji isleido - cia isnaudojimas )) (nekalbama apie tuos atvejus, kai yra PORA, kur galioja POROS SUSIKURTOS TAISYKLES, kalbam apie pazinti iki buvimo poroje)

menace

M

87 įrašai

2009/03/16 09:45:22 09:45:22

is sono ziurint sitoj vietoj matom toki lengva vyrskiu "gaidinima"

moterys reikalauja lygiu teisiu, nori buti lygios su mumis - vienodai uzdirbti, buti vienodai vertinamos ir pan, bet tuo pat metu jos nori naudotis savo, kaip silpnosios lyties (jau ne lygios vyriskajai, o vertinamos kitaip) privilegijomis.
Ir apskritai, pasaulis ritasi i neteisinga puse - seniau budavo, kad vyras aria darbe, gryzta namo, parnesa pinigu ir palieka juos seimai. Moteris tvarkosi namie ir leidzia pinigus taupiai, apiperka seima maistu, rubais ir viskuo kitu ko reikia namu ukiui. Dabar gi vyras gryzta namo, atiduoda pinigus savo "namu seimininkei", o si lengvabudiskai istasko saibas "apsipirkinejimo" sporte. Be to, vyras dar gauna pylos, kad nepadeda tvarkytis namu, nes dabar yra "lygios teises" ir abi lytys privalo dalintis namu ukio tvarkyma "po lygiai". Is namu seimininkiu ir seimos zidinio priziuretoju moterys virsta barakudomis (sios nei is tolo nepanasios i namu priziuretojas) ir pinigu naikinimo aparatais (kalbu ne apie visas moteris, pilna isimciu). Vat tau ir lygios teises!

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/16 09:51:59 09:51:59

Jo, kol vyrai moka už seksiuką, už meilę apie jokią lygybę kalbos negali būt. Kai vyrai už seksą nebemokės - tada moteris bus lygi vyrui. Kava čia smulkmena - niekis. Bet pamenu savo studentavimo ir darbinės pradžios metus, kai grupiokas ar bendradarbis per vieną vakarą prašvilpdavo visą algą su gražuole, o po to badaudavo ir skolindavosi iš bedradarbių mielų rubliukų sau ant kruopų arba suvarydavo tėvukus į bankrotą. Ech, na ir Libido, kad jį kur devynios griebtų.

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/16 10:05:24 10:05:24

Kazkaip neteko girdeti, kad moterys i pirma pasimatyma kviecia. Tai kodel joms moketi, jei kviete ne jos?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume