Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

raska

R

39 įrašai

2012/03/05 21:39:37 21:39:37

gx:
puoksciu kioskuose irgi nepirkciau ir nenesciau savo moteriai, bet pririnkciau jai lauko geliu, arba isokciau i koki darzli ir [b:2hal9svx]pavogciau VIENA roze[/b:2hal9svx], ir tik ten kur ju pakankamai yra kad nesimatytu jog viena dingo...
tiesiog manau kad simpatizavimo ritualuose perdaug ipinta visokios komercijos, o as nenoriu buti komercijos auka....

čia kokiais sumetimais? Taupymo? Ar vietoj neva komercijos į „simpatizavimo ritualus” kriminalo įpinti reikia?

Niekaip nesuprantu, kodėl merginų pavaišinimas puodeliu kavos kai kuriems vyriškiams kelia tokį pasipiktinimą ir pasipriešinimą. Ir keistas fantazijas dar.

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/06 00:47:39 00:47:39

[quote:3ei6j7lw]Ne panos svaigsta dėl kavinių, o tokios pažiūros kaip tavo biesina. [/quote:3ei6j7lw]
puiki reakcija biesinimas tai viena is aistros formu naglai besielgiancios panos giliiai viduje nori kad vyras jas pastatytu i vieta, ir kai vyras tai padaro jos pajaucia jam aistra...
o jei vyras to nepadaro, tai jis tampa skuduru i kuri moteriskes valosi batus (kad ir kaip jos begirtu 'dzentelmenus')

gx3

G

2 įrašai

2012/03/06 00:57:21 00:57:21

ne man tai buvo, bet kai kam kitam (as i klubus nevaikscioju), pradejo bicas klube bendraut su pana, o ta praso kad jis jai kazka tai geriamo nupirktu, bicas puikiai zino jog jei taip padarys tai liks locho vietoj, todel ramiai paaiskina, kad mazai pazystamoms panoms nieko neperka, ir kad cia aplinkui pilna lochu, kurie tau nupirks viska ka tik panoresi, jiems tik pirstu pamok patys atbegs ir viska nupirks, pana isizeide ir pasitrauke, bicas linksminosi toliau ir jau baigiantis programai vel pamate ta pacia pana, ji sedejo prie stalo su kitais dvien vyrukais ir vaisinosi, matesi kad jai nupirko viska ka tik ji norejo, pamate ir ji musu bica, pasoko nuo stalo pribego prie jo ir suskele tOOOki bucki...ir pasake "radau lochu kurie man viska nupirko"....o tie lochai-vaisintojai tik ziurejo isverstom akim

Vanilė

V

24 įrašai

2012/03/06 07:13:53 07:13:53

gx3: ne man tai buvo, bet kai kam kitam (as i klubus nevaikscioju), pradejo bicas klube bendraut su pana, o ta praso kad jis jai kazka tai geriamo nupirktu, bicas puikiai zino jog jei taip padarys tai liks locho vietoj, todel ramiai paaiskina, kad mazai pazystamoms panoms nieko neperka, ir kad cia aplinkui pilna lochu, kurie tau nupirks viska ka tik panoresi, jiems tik pirstu pamok patys atbegs ir viska nupirks, pana isizeide ir pasitrauke, bicas linksminosi toliau ir jau baigiantis programai vel pamate ta pacia pana, ji sedejo prie stalo su kitais dvien vyrukais ir vaisinosi, matesi kad jai nupirko viska ka tik ji norejo, pamate ir ji musu bica, pasoko nuo stalo pribego prie jo ir suskele tOOOki bucki...ir pasake "radau lochu kurie man viska nupirko"....o tie lochai-vaisintojai tik ziurejo isverstom akim

Na ir palyginimas,kur su kažkuo bendrauji klube,o kur susirašinėji internetu ir nueini į pirmą pasimatymą:)Manau skirtumas tikrai yra:)
Aš asmeniškai niekada už save nemoku ir nesiruošiu mokėti(būtent per pirmą susitikimą).

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/06 16:36:34 16:36:34

gx3: ne man tai buvo, bet kai kam kitam (as i klubus nevaikscioju), pradejo bicas klube bendraut su pana, o ta praso kad jis jai kazka tai geriamo nupirktu, bicas puikiai zino jog jei taip padarys tai liks locho vietoj, todel ramiai paaiskina, kad mazai pazystamoms panoms nieko neperka, ir kad cia aplinkui pilna lochu, kurie tau nupirks viska ka tik panoresi, jiems tik pirstu pamok patys atbegs ir viska nupirks, pana isizeide ir pasitrauke, bicas linksminosi toliau ir jau baigiantis programai vel pamate ta pacia pana, ji sedejo prie stalo su kitais dvien vyrukais ir vaisinosi, matesi kad jai nupirko viska ka tik ji norejo, pamate ir ji musu bica, pasoko nuo stalo pribego prie jo ir suskele tOOOki bucki...ir pasake "radau lochu kurie man viska nupirko"....o tie lochai-vaisintojai tik ziurejo isverstom akim

pasvajok durneli ir praeis Tipo cia suskelei pasakele, nes labai noretum,kad taip butu Taip niekad nebuna ir nebus,o ypac tokiems lochams kaip tau

fantazija

F

59 įrašai

2012/03/07 18:09:17 18:09:17

Kada bus koks vakarelis Darnios poros?! ir dar butu is vis gerai, jei jis ivyktu savaitgali:)

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/07 20:53:44 20:53:44

fantazija: Kada bus koks vakarelis Darnios poros?! ir dar butu is vis gerai, jei jis ivyktu savaitgali:)

man tai nesvarbu kokia savaites diena,svarbu kad butu nemokamo sekso

moniiii

M

4 įrašai

2012/03/11 11:19:56 11:19:56

na poziuris vyru jau aiskus...tik seksas galvoj...vienkartinis reikalas...

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/20 21:26:14 21:26:14

[b:16gdabza]Kas sake, kad kava kainuoja 3lt?[/b:16gdabza]

[img:16gdabza]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/295310_10150730966716014_308859201013_11763318_1945917625_n.jpg[/img:16gdabza]

blondinė

B

41 įrašai

2012/03/21 10:24:55 10:24:55

as zinau, kur pigi ir skani aromatinga kava.
galiu pakviesti, ar eisi svety?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume