Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/05 05:33:45 05:33:45

tarp tu panu su kuriomis internete uzsimezga bendravimas dalis yra isitikinusiu kad pirmas pasimatymas privalo buti tiktai kavineje ir tiktai kavineje ir nekitaip nekitur, jos kaip taisykle yra ir isitikinusios kad vyras privalo moket
bet tikrai nevisos tokios, yra kita dalis kurioms tos kavines visai nerupi, ir aisku yra tarpiniai variantai, na kurioms gal patiktu i kavine, bet gali ir be jos apsieiti.....
tu, su kuriomis bendrauju internete niekada nekvieciu pasimatymui i kavine, kvieciu kazkur pasivaiksciot, pasivazinet (nors kuras automobiliui daugiau kainuoja nei kava, bet man tai priimtinesnis variantas, o gal tureciau prisipazint kad man nepatinka panos kurioms kavine yra kazkokia ypatinga vertybe)
bet buna realiam gyvenime (nevirtualiam) kartais tokiu situaciju, kad jauti simpatija kazkokiai sutiktai moteriai, ir del socialines konvencijos (social convention) nevisada patogu tiesiogiai siulyt pasimatyma, ir pakvietimas "isgerti kavos" buna kaip vienintelis variantas nepragresyviai bandyti judet link artimesnes pazinties (sitas dalykas atkrenta internete, cia kvietimas i pasimatyma normalu, nes pagal nutylejima (by default) pazinciu portaluose tai ir yra bendravimo tikslas, aisku netai kad "labas einam i pasimatyma" bet kai kazkiek pabendravus jauti kad idomu butu pasimatyt...

gx2

G

2 įrašai

2012/03/05 05:45:52 05:45:52

cia vienas veikejas labai aktyviai klaussinejo 'kodel as tureciau moket uz pana, jei mes abu kartu nusprendziam eit i kavine", kad kartu nusprendiat tai viskas aisku, bet kazin ar buna taip kad abudu kartu imat ir choru pasiulot, kazkuris vistik parodo iniciatyva ir as labai itariu kad ta iniciatyva parodo tas nenorintis moketi ?:) tiksliau itariu kad jis pirmas nekantrauja siulyt pasimatyt (panos siek tiek kantresnes tuo atzvilgiu), ir pats budamas be fantazijos nesugalvoja nieko kitaip kaip tik pasiulyt kavine ar kokia kita vieso maitinimo istaiga, taigi, sakyciau kad noredaqmas buti saziningu sau ir kitiems, siulydmas turetum sakyt "gal einam i kavine", ir jei ji atsako "na gerai galim..." tada dar butinai turi pasakyt "bet pasiimk pinigu, nes as tave laikau lygiaverciu zmogumi, todel mokesime kiekvienas uz save" ir tada bus isvengta nesusipratimu
pasirodo leidzia is eiles tik 3 posstus, todel gx2

gx2

G

2 įrašai

2012/03/05 05:53:04 05:53:04

o ponioms, sprendzianciomsm apie vyriskuma pagal sumokejima kavineje, galiu pasakyt, kad nemazai yra vyru, kurie realiai plikom siknom, gyvena pas mama, bet kavinese sugeba sauniai pasirodyt is paskutiniuju....
dalis is ju tiesiog specializuojasi tokiu budu kabinti kaviniu visteles, kita dalis turi zema savivertes jausma ir ir paskutinius grasius nusiperka pabuvimo ponais iliuzija, netgi arbatpinigiu palieka, o paskui vel menesi taupo kad galetu vel viena vakara 'ponu pabut'
yra ir kitokiu tipazu, nu bet pagal mokejima kavinese spresti apie vyriskuma tai maziausiai nesubrendimas....

16279id_one

1

161 įrašai

2012/03/05 08:27:24 08:27:24

gx: kai kuriu forumo damu akimis esu tikras skrudzas, nes siaip i kavines nevaikscioju, pagal pajamas ir gyvenimo salygas esu tikrai vidutiniokas, turiu buta masina, apsirenges ir pavalges....mano poziuris i kavines: realiai kavos puodelio savikaina yra kazkiek centu, todel jei kava kainuoja pvz 3 litai, tai 2,x Lt sumokama vien tik uz teise pasedeti kavineje, o jei pora puodeliu tai 5 Lt tik uz pasedejima....

va, būtent tokio vyro niekada gyvenime nenorėčiau

gx

G

5 įrašai

2012/03/05 17:30:31 17:30:31

pvz mano moteris galetu savo nuoziura rinktis ar jai dirbti del pinigu, ar buti tik namu seimininke, as be problemu islaikyciau seima, bet i kavines tikrai nevedziociau , nu nera man vertybe tos kavines nors uzmuskit, savaime aisku visos tos moteriskes kurioms kavines svarbiau uz ora ar vandeni man atkrenta automatiskai...
puoksciu kioskuose irgi nepirkciau ir nenesciau savo moteriai, bet pririnkciau jai lauko geliu, arba isokciau i koki darzli ir pavogciau VIENA roze, ir tik ten kur ju pakankamai yra kad nesimatytu jog viena dingo...
tiesiog manau kad simpatizavimo ritualuose perdaug ipinta visokios komercijos, o as nenoriu buti komercijos auka....

gx3

G

2 įrašai

2012/03/05 17:40:16 17:40:16

ir siap is aplinkos stebejimo turiu tokia nuomone, kad kavinese efektingai pasirodo butent nerimti vyrai, taip sakant vienoks buna kol pasiekia tiksla, ir visai kitoks pasidaro pasiekes ka norejo...
..........
.....nekarta internete buvo taip kad su kazkuo pabendrauji ir jau imi tartis i pasimatyma, gauni sutikima ir besiaiskinant kur susitikti, paaiskeja kad panai priimtina tiktai kavine ir niekur kitur, ir as tada labai ramiai ir saltai atsisakau to pasimatymo, kam man tokia pana, itariu kad nedaug kas elgiasi taip kaip as, idomu butu isgirsti sazininga nuomone is tu kurios svaigsta del kaviniu, koks jausmas pasijausti kad 'nesi verta nei kavos puodelio" ?:)

16279id_one

1

161 įrašai

2012/03/05 19:26:44 19:26:44

gx3: ir siap is aplinkos stebejimo turiu tokia nuomone, kad kavinese efektingai pasirodo butent nerimti vyrai, taip sakant vienoks buna kol pasiekia tiksla, ir visai kitoks pasidaro pasiekes ka norejo...
..........
.....nekarta internete buvo taip kad su kazkuo pabendrauji ir jau imi tartis i pasimatyma, gauni sutikima ir besiaiskinant kur susitikti, paaiskeja kad panai priimtina tiktai kavine ir niekur kitur, ir as tada labai ramiai ir saltai atsisakau to pasimatymo, kam man tokia pana, itariu kad nedaug kas elgiasi taip kaip as, idomu butu isgirsti sazininga nuomone is tu kurios svaigsta del kaviniu, koks jausmas pasijausti kad 'nesi verta nei kavos puodelio" ?:)

oi...negaliu....koks tu juokingas

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/05 19:49:52 19:49:52

gx3:
.....nekarta internete buvo taip kad su kazkuo pabendrauji ir jau imi tartis i pasimatyma, gauni sutikima ir besiaiskinant kur susitikti, paaiskeja kad panai priimtina tiktai kavine ir niekur kitur, ir as tada labai ramiai ir saltai atsisakau to pasimatymo, ...

Labai smalsu, kur tu siulai susitikti ir ka veikti?

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/05 20:17:05 20:17:05

gx3: ir siap is aplinkos stebejimo turiu tokia nuomone, kad kavinese efektingai pasirodo butent nerimti vyrai, taip sakant vienoks buna kol pasiekia tiksla, ir visai kitoks pasidaro pasiekes ka norejo...
..........

Kvailas tu Ne panos svaigsta dėl kavinių, o tokios pažiūros kaip tavo biesina. Su tokiais kategoriškais žmonėm labai sunku, todėl tokios draugijos ateičiai stengčiausi išvengti

Vanilė

V

24 įrašai

2012/03/05 20:57:32 20:57:32

Svečias:
gx3:
.....nekarta internete buvo taip kad su kazkuo pabendrauji ir jau imi tartis i pasimatyma, gauni sutikima ir besiaiskinant kur susitikti, paaiskeja kad panai priimtina tiktai kavine ir niekur kitur, ir as tada labai ramiai ir saltai atsisakau to pasimatymo, ...

Labai smalsu, kur tu siulai susitikti ir ka veikti?

Tai priimtiniausia vieta greičiausiai vaikino namai,kur iš karto galės versti ant lovos ir birbinti daug nesicackindamas O taip tai aišku, dar čia vaišink, dar mokėk už kavę,o paskui jei dar neduos,ai o dieve, kiek pinigų išmečiau ,o neatsipirko investicija, ajajajai...

Jooooo, va čia tai vyras....

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume