2012/03/24 11:25:34 11:25:34
blondine: as zinau, kur pigi ir skani aromatinga kava.
galiu pakviesti, ar eisi svety?
Aš ne tas svetys bet man labai smalsu kur čia taip?
Beja mano pozicija tokia(apie kas moka). Man tikrai negaila pavaišinti kava, bet aš per pirmą pasimatymą nestatau akivaizdžiai. Stebiu elgesį Ar ji gali pati už save susimokėt, nes buna tokių kurios žiuri ir laukia kada tu čia susimokėsi Tai va taip ir buna 50/50 ar sumoku aš ar ji pati susimoka. Na čia toks subtilus testas Nepatinka merginos kurios ieško naudos sau. Tai tiek.
Et, kvaileliai...
E
1 įrašai
2012/03/24 16:57:59 16:57:59
brolism: blondine: as zinau, kur pigi ir skani aromatinga kava.
galiu pakviesti, ar eisi svety?
Beja mano pozicija tokia(apie kas moka). Man tikrai negaila pavaišinti kava, bet aš per pirmą pasimatymą nestatau akivaizdžiai. Stebiu elgesį Ar ji gali pati už save susimokėt, nes buna tokių kurios žiuri ir laukia kada tu čia susimokėsi Tai va taip ir buna 50/50 ar sumoku aš ar ji pati susimoka. Na čia toks subtilus testas Nepatinka merginos kurios ieško naudos sau. Tai tiek.
Dar vienas idiotas Buvo cia toks vienas (vardo neminesiu ir taip visi zino ), kuris neva visas testuodavo, o is tikro baisus skupaila ir ubagas, kavos puorelio panai negali pastatyti, nesupranta, kad tai tikro dzentelmeno pakvietusio pana kavos pareiga. Et,ka cia nesusiprateli mokyt...Linkiu rasti pana neinvestavus net i viena puodeli kavos jai
Melynbarzdis
M
127 įrašai
2012/03/24 18:55:48 18:55:48
Investicija
Ir dar kokie epitetai.
Kazin kokie dividentai?!
2012/03/24 19:30:33 19:30:33
Melynbarzdis: Investicija
Ir dar kokie epitetai.
Kazin kokie dividentai?!
Ne mano cia reikalas, bet ar tu barzdociau neturi ka veikti,kad prie kiekvieno komentaro kabiniesi??? Stebina zmones,kurie tik moko ir moko kitus ir visur slieku iesko Ar be kompo dar turi savo gyvenima ar tik svetimus gyveni?
Melynbarzdis
M
127 įrašai
2012/03/24 19:35:41 19:35:41
Hm.
Pirma tai ne prie kiekvieno.
O antra tai apstu.
Ar dabar lengviau?
28978id_EsuAsEvaldas
2
60 įrašai
2012/03/25 16:20:44 16:20:44
Et, kvaileliai...: brolism:
Dar vienas idiotas Buvo cia toks vienas (vardo neminesiu ir taip visi zino ), kuris neva visas testuodavo, o is tikro baisus skupaila ir ubagas, kavos puorelio panai negali pastatyti, nesupranta, kad tai tikro dzentelmeno pakvietusio pana kavos pareiga. Et,ka cia nesusiprateli mokyt...Linkiu rasti pana neinvestavus net i viena puodeli kavos jai
Kokia dar investicija? Gal tu kokia nors prekė (automobilis, butas), kad reikia investuoti? Santykiai turi būti harmoningi ir vienas kitu turi rūpintis, bet nereiškia, kad gali reikalauti kažko.
Išvis, kas tau suteikė teisę ką nors teisti - vadinti idiotu ir t.t.?
labaivairuojanti
L
354 įrašai
2012/03/25 19:05:57 19:05:57
skaitau pasisakymus ir mąstau, ar kava tokia brangi, ar bendravimas toks bevertis..Ne vieną kartą tako eiti į kavine ir nors siūliau sąskaitą apmokėti pusiau, tačiau pasiūlymas nebuvo priimtas..Yra buve ir taip, kad pati pakviečiau draugą papietauti kavinėje ir pasakiau, kad aš norėčiau pavaišinti, tačiau norėdama sumokėti išgirdau, kad jis jau sumokėjo, paslapčia atsiprašęs, neva savais reikalais. Nejaugi būdami ar gal net pirmą kartą susitikdami su žmogumi galvojame apie kavos kainą. Tai kokie tada mes patys..
2012/03/25 19:30:27 19:30:27
Vairuojanti viskas čia savaime aišku, sumoki ir nieko blogo neatsitinka. Tačiau kai prabylama apie „investicijas“ čia viskas ir komplikuojasi „riestauodegės laputės“ mano jog jos yra investicija, o tuo tarpu protingi vyrai suvokia, kad investicija gali būti tik į [u:2lepj6uw]daiktus[/u:2lepj6uw] kurie turi išliekamąją vertę/nekilnojamą turtą/ vertybinius popierius/ brangiuosius metalus ir etc. Užpakalis niekada nebuvo ir nebus ilgalaikė investicija.
2012/03/25 19:50:11 19:50:11
2012/03/25 20:06:29 20:06:29
kas geria tas ir moka, kitu atveju sumokejus bachruriukui panele gali daryti prielaida kad jis svaistos pinigais, bukas kvailas manatis galintis viska nupirkti, sumokejus panelei galima daryti prielaida jog ji visgi turi pinigeliu ir ne tuscia ta jos galva, gali uz save ir kitus "pastoveti" taigi kas geria tas ir moka
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume