Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kaip mandagiai pasakyti, kad nepatinka

Kaip mandagiai pasakyti, kad nepatinka

Milda

M

39 įrašai

2008/09/24 15:45:40 15:45:40

Gal cia yra daugiau patyrusiu, kas gali patarti. Reikalas tas, kad as po pirmo pasimatymo niekaip nesugebu pasakyti, kad man jis nepatiko. Man lengviau tiesiog dingti. Zinau, kad nemandagu, juo labiau, kad per pasimatymus rodau demesi ir jie galvoja, kad man patinka. Bet mano tik tokia natura- megstu flirtuoti. Be to ,ka daugiau veikti geriant kava. Na zinoma, as isklausau ju gyvenimo istorijas ir problemas darbe.
Bet daugiau susitikti nenoriu. Kaip tai pasakyti?

s

S

89 įrašai

2008/09/24 17:18:59 17:18:59

geriausia parasyti sms, telefonas iskes

keista

K

65 įrašai

2008/09/24 18:45:08 18:45:08

Aš pati nieko nerašyčiau, bet kai mane vėl kur nors kvies ar skambins mandagiai pasakyčiau, kad noriu ir su kitais susitikt. Gal susiprastų?

ieva

I

96405 įrašai

2008/09/25 09:13:08 09:13:08

O taip, čia bjaurus dalykas. Kartais bendravimas paprasčiausiai nutrūksta. Kartą pati atidėjusi pagaliau parašiau sms, kad nematau santykių tęstinumo. daugiau nebeskambino ir nerašė. geras buvo žmogus, bet manęs visiškai netraukė kaip vyras. Žinoma, apmaudu, kai iš susirašinėjimų dingsta vaikinas kaip į vandenį, paskui vėl tęsia pažintį. Nesuprasi... galėtų pasakyti, kad mums nepakeliui arba smagu tik paplepėti.

kiesux

K

1086 įrašai

2008/09/25 10:13:51 10:13:51

Susidaro toks yspudis, kad moterim reikalingi tik Ekstrasensai :D susiprask, kad patinki, susiprask, kad nepatinki, susiprask ko siandien nori, susiprask ko nenori, susirpask kaip nori ir isviso skaityk mintis, kad nereiketu ausint burnos. Man tik idomu kodel kaikurios merginos taip elgiasi :D is tingumo, kvailumo, nesusipratimo, nezinodamos pacios ko nori ar dar kas itakoja tai? :D

kiesux

K

1086 įrašai

2008/09/26 09:54:09 09:54:09

Kazkaip ziuriu visiem patinka fraze elkis su kitais kaip noretum, kad su tavim elgtumeisti, bet mazai kas taip elgiasi:) ir kai su jais pasielgia, kas netinkamai tai supranta, bet patys ir suprasdami, jog darno negerai, vistiek daro vien is savanaudiskumo. Gal kazkam nepatiks, bet manau gerai, kad tokie zmones ir neranda antru pusiu, gal viena karta tai privers susimastyti zmones ir keistis ;)

Milda

M

39 įrašai

2008/09/27 20:38:19 20:38:19

Almike, tai ir yra tas atvejis, kai reikia man pasakyti, kad nepatinka, o nezinau kaip. Ka tu sakai ir kaip?

almike

A

13 įrašai

2008/09/28 09:27:17 09:27:17

Nevaikštau dažnai į pasimatymus, todėl ir atsipršinėti, kad nepatiko netenka dažnai. Internetas gerai tuo, kad galima bent jau vizualiai įvertinti žmogų. Nors aišku, kai kurie į savo nuotraukas visai nepanašūs :). Kaip ir dauguma turbūt būčiau nieko neaiškinusi ir daugiau neatrašinėjusi, bet žmogus pasitaikė gyvenantis netoliese, supažindino pažįstamos pažįstamas, todėl teko. Tiesiog parašiau sms, kad nematau jokio mūsų santykių tęstinumo. Padėjo. O šiaip po pirmojo susitikimo juk nesame niekuo įsipareigoję. Paprastai parašau, kad buvo malonu bent jau susipažinti.

mergaiciukex

M

54 įrašai

2008/09/30 16:47:43 16:47:43

Man patinka aiskumas ir atvirumas. Jei vaikinas nepatiko pasakyciau, kad nieko rimto nebus is tu santykiu. Tai butu teisingiausia. Kam vaikinui suteikti vilciu del tolimesnio bendravimo.Galima tiesiog pasidometi ko jis tikisi ir ko tu noretumei. Reikia atvirai pasikalbeti. Mane domina toks klausimas. Kodel vaikinai laukia kol pirma parasys mergina. Paklausus tiesiai sviesiai gal nenori daugiau bendrauti, atsakymas nuskamba, ka tu, rasyk ir kuo daugiau. Idomu vaikinai ka dabar pasakytumete.

X.O.

X

16 įrašai

2008/09/30 17:19:25 17:19:25

Nesuprantu kas cia tokio sudetingo, sakai kaip yra (ar bent parasai SMS) ir tiek ziniu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume