Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kaip mandagiai pasakyti, kad nepatinka

Kaip mandagiai pasakyti, kad nepatinka

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/29 17:38:36 17:38:36

Svečias: Kiekvienas skirtingai reaguoja į tylą. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad pirmą kartą tyla mane "išmetė iš vėžių", nes stojo po nuostabiai šiltų laiškų ir greito bei labai malonaus pasimatymo. Taip sunku buvo patikėti, kad žmogus viską suvaidino, kai net namo važiavo lėtai,o kai paklausiau, kodėl, pasakė, kad nori prailginti laiką kartu.
Paskui pamažu pripratau. Dabar puikiai suprantu žodžius "susiskambinsim"reikšmę, puikiai žinau, kad tai reiškia viso gero.
Ir, ko gero taip pripratau, kad į pasimatymus dabar einu labai retai, o jei einu, visada nusiteikiu, kad jis bus pirmas ir paskutinis.
Norėjau tik pasakyti, kad kol pasimatymų patirtis buvo maža, ta tyla veikdavo labai nemaloniai. Išmintis atėjo paskui. O gal cinizmas.

Tai nebent tu buvai įsimylėjus.Tai daug geriau ,negu pasakytų tiesiai šviesiai,kad tu nepatinki,taip kultūringi žmonės nesielgia.Čia jau chamiškumas.Išsiskiri lyg niekur nieko ir viskas.Man buvę ir ne kartą,ateinu,o ten toks atstumiantis,kad nei bėk ,nei rėk.Iš pradžių iš mandagumo eidavau į kavinę,o dabar tik pasisveikinu ir pasakau,kad neturiu laiko,bet šiaip visi viską mato ir supranta.Bet tikrai neįžeidinėju,nes nenorėčiau ir kad man taip pasakytų,todėl ir aš kitam nedarau nemalonu.Bet aišku visokio lygio yra ir labai gerai,kai vienodi susitinka,tada ir polegiai vienodi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/29 17:44:23 17:44:23

O pasakyti galimai tik chamiškai

Nesuprantu aš jūsų. Pati pasakiau dviems vyrukams, kad iš mūsų draugystės, deja, nieko nesigaus. Pasakiau neįžeisdama. Bendraujam iki šiol. Vienas susirado draugę, ruošiasi gyventi kartu, bet vis laikas nuo laiko susirašom, pasiteiraujam vienas kito kaip sekasi. Kitas retkarčiais draugiškai užvažiuoja į svečius, nors žino, kad pora mes nebūsim.
Kultūringas žmogus ir tai moka kultūringai pasakyti.

veilokas

V

1 įrašai

2011/03/29 18:19:26 18:19:26

Svečias: O pasakyti galimai tik chamiškai
Nesuprantu aš jūsų. Pati pasakiau dviems vyrukams, kad iš mūsų draugystės, deja, nieko nesigaus. Pasakiau neįžeisdama. Bendraujam iki šiol. Vienas susirado draugę, ruošiasi gyventi kartu, bet vis laikas nuo laiko susirašom, pasiteiraujam vienas kito kaip sekasi. Kitas retkarčiais draugiškai užvažiuoja į svečius, nors žino, kad pora mes nebūsim.

Kultūringa nupezus boba.
Taigi vyrų mažai, imk, jei siūlosi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/29 18:57:16 18:57:16

veilokas:
Svečias: O pasakyti galimai tik chamiškai

Kultūringa nupezus boba.
Taigi vyrų mažai, imk, jei siūlosi.

liurbis...

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/29 19:38:25 19:38:25

Taigi, kad su veilokais nelabai norisi prasidėti

Nors tie vyrukai buvo tikrai ne tokie. Tiesiog, nevisada žmonės gali būti kartu. Kartais matai, kad žmogus neblogas, bet supranti, kad bendrumų su juo labai mažai.

uzer13

U

2 įrašai

2011/05/09 20:35:40 20:35:40

Kaip apsakyti , kad nepatinka? Ogi klausime jau yra atsakymas. Visada sakiau , kad geriau peilis i sirdi , negu peilis i nugara. Visos moterys iesko lengvos iseities, bet jos nera. Jus norit visada atrodyti geros. Kaip jus negalit suprasti , kad zmogus ne balionas kuri galima pakabinti ore. Kartais jau humaniskiau pasiusti kur toliau, negu tyleti.

Viešnia

V

281 įrašai

2011/05/10 15:15:33 15:15:33

Visada pasakau žmogui kad jis malonus, įdomus ar šiaip šaunus vyras, bet ieškau ne jo Nei vienas dar neįsižeidė

Viešnia

V

281 įrašai

2011/05/10 16:28:29 16:28:29

uzer13: Kaip apsakyti , kad nepatinka? Ogi klausime jau yra atsakymas. Visada sakiau , kad geriau peilis i sirdi , negu peilis i nugara. Visos moterys iesko lengvos iseities, bet jos nera. Jus norit visada atrodyti geros. Kaip jus negalit suprasti , kad zmogus ne balionas kuri galima pakabinti ore. Kartais jau humaniskiau pasiusti kur toliau, negu tyleti.

Galiu teigti, kad yra gerų humaniškų vyrų, begeriant kavą jie tau tiesiog pasako, kad turi draugę, ir nuo momento tu jau nebekabi ore, o tiesiog tyli

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume