Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Koks vaikinų požiūris į merginas, kurios parašo pirmos?

Koks vaikinų požiūris į merginas, kurios parašo pirmos?

Skandinavas

S

6 įrašai

2009/03/19 19:55:52 19:55:52

Zinoma, kad liuks, kai paraso nes paciam pirmam parasyti dazniausiai pritruksta laiko ir noro ieskotis. Man patinka, kai kazkas to laiko turi ir randa tai, kas sudomina, kodel gi ne?

Furian

F

121 įrašai

2009/03/20 16:33:20 16:33:20

Svečias: Vyrai bobiskeja, nori, kad moterus juos kabintu tiek siaip gyvenime, tiek lovoj iniciatyva vos ne pirmos rodytu ir pan. Anksciau nebuvo tiokios tendencijos. As irgi, sauni, grazi , bet viena, todel kad gal ir durna esu, bet laukiu PATRAUKLAUS (!) vaikino, kuris mane uzkariaus visapusiskai ir kurio nereiks pirmai kalbinti...

O tai iniciatyva lovoje - toks jau blogas dalykas
Nemanau, kad reikia tai sureikšminti - svarbu, kad viskas gerai gaunasi Jei gaunasi..

rimis

R

51 įrašai

2009/03/20 18:47:37 18:47:37

as tai uz kad mergina parasytu pirma reikia griauti tuos senus stereotipus ir mielai atsakyciau .

mergina is niekur

M

12 įrašai

2009/04/05 11:36:13 11:36:13

Zygfrid: Vyrai teigimai vertina, kai mergina pirma paraso. Vyrai vertina aktyvias moteris.
Nors is patirties galiu pasakyti, kad pirmos merginos paraso, tai tik tos beviltiskos.. Kurios tikriausiai raso visiems is eiles, net anketu neskaiciusios..

Gaila, bet tai grynoji tiesa. Pasižiūriu vis dėl to, kokia anketa, bet tik dabar po kuruio laiko, kai pamačiau, kad galiu ir su normaliu žmogumi pabendrauti. Ankščiu visiems iš eilės rašiau, kas tik foto idėjo. Nu bet rezultatas is 50 su 5 iki kelių laiškų . Dabar atsirenku narius ir maždaug 30 procentu atsako. Gal ateityje bus dar geriau. Susipažinau su ypatingai nuostabiu žmogumi iš čia. Tad ir beviltiškoms pasiseka, nors dėja mes nesam pora ir kaip suprantu jau nebusim. bet be galo malonu yra bendrauti. Daug kas priklauso nuo situacijos, juk tai loterija . Sekmes.

kora

K

2495 įrašai

2009/04/05 12:05:11 12:05:11

mergina iš niekur:
Zygfrid: Vyrai teigimai vertina, kai mergina pirma paraso. Vyrai vertina aktyvias moteris.
Nors is patirties galiu pasakyti, kad pirmos merginos paraso, tai tik tos beviltiskos.. Kurios tikriausiai raso visiems is eiles, net anketu neskaiciusios..

Gaila, bet tai grynoji tiesa. Pasižiūriu vis dėl to, kokia anketa, bet tik dabar po kuruio laiko, kai pamačiau, kad galiu ir su normaliu žmogumi pabendrauti. Ankščiu visiems iš eilės rašiau, kas tik foto idėjo. Nu bet rezultatas is 50 su 5 iki kelių laiškų . Dabar atsirenku narius ir maždaug 30 procentu atsako. Gal ateityje bus dar geriau. Susipažinau su ypatingai nuostabiu žmogumi iš čia. Tad ir beviltiškoms pasiseka, nors dėja mes nesam pora ir kaip suprantu jau nebusim. bet be galo malonu yra bendrauti. Daug kas priklauso nuo situacijos, juk tai loterija . Sekmes.

Manau, kad niekas negali prognozuoti ateities, nes likimas padaro savo, o zmogus tik pasistengia.

kiesux

K

1086 įrašai

2009/04/05 16:24:04 16:24:04

kora:
Manau, kad niekas negali prognozuoti ateities, nes likimas padaro savo, o zmogus tik pasistengia.

Zmones planuoja - Dievas, juokiasi

siela

S

8 įrašai

2009/04/05 17:06:00 17:06:00

manau kad tai normalu

itariamasis

I

115 įrašai

2009/04/06 11:23:36 11:23:36

normalu ir pagirtina...

-=HighLife86=-

-

169 įrašai

2009/04/10 06:18:31 06:18:31

tina234: kaip manote, ar mergina gali pirma parasyt laiska arba nusiust vedlio klausimus? Koks poziuris i tai vaikinu? Man siaip idomi visu nuomone.Aciu

Pozityvei, ir aplamai kas nusprende kad vaikinai turi pirmi rasyt? Gal laikas iseit uz parodytu remu ir atsikratyt stereotipu Man tai labai malonu kai kokia panele man paraso pirma

Kaira

K

15 įrašai

2009/04/10 07:35:22 07:35:22

mergina iš niekur:

Kas yra beviltiska mergina? Nepazistu apskritai nei vieno beviltisko zmogaus Kaip galima apie save manyti, kad esi beviltiska? Kai taip apie save manai, siulai kitam zmogui beviltiska "produkta", tai kokiu rezultatu galima tiketis?

As labai retai rasau pirma, bet jei gaves mano laiska zmogus pagalvos, kad as beviltiska, tai velniskai suklys Gal neberasysiu pirma visai

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume