Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Koks vaikinų požiūris į merginas, kurios parašo pirmos?

Koks vaikinų požiūris į merginas, kurios parašo pirmos?

ren.l

R

70 įrašai

2009/02/18 16:58:19 16:58:19

Meilutis29:
as turejau omeny tai kad panu-moteru-merinu tik buvau uzmirses dadestyt o seip yra visokiu kad buna ar sako kad jau isauge bet vistiek vejai galvoj plevesuoja juk yra visokiu ir visokiu reikia tad malonekit nesupykti

Bet i klausimo esme ir neatsakei

Meilutis29

M

55 įrašai

2009/02/18 17:07:13 17:07:13

na kokia turetu sakai buti ane hmz... na seis laikais tai visos panos ziuri kad butu naudos bet kad rupintusi seima ar dar ka tokiu nera dabar joms pirmoj eilej klubai restoranai tusai ir pan o jei turi vaikina ar dar ka tai kazkaip nzn kad taip jos rupinasi. bet pagalvokit patys ir suprasit kodel buna jos paliktos vienos ir sako mane paliko.... uztai kad visur varinejo ir gavo ko nusipelne gal as jau cia per grieztai apie jas bet taip yra. laksto lekioja o poto skundziasi kad tas negerai ar dar kas. aisku nesakau nieko yra padoriu seimu kur buna ir gyvena ilgai rupinasi bet yra tokiu kad nelabai

ela01

E

137 įrašai

2009/02/18 21:12:00 21:12:00

as parasiau vienasyk, nes galvojau, jog taip reikia, ir tai buvo lemtingas kartas

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/02/19 11:07:27 11:07:27

...koks lemtingas kartas ? ...na vistik galimi keli variantai..

aaShapras

A

104 įrašai

2009/02/19 11:48:17 11:48:17

Kartais vaikinai gali nepastebeti Taves, bet pastebeti kita. Bet vaikinukas gali Tavo gyvenima atnesti daug dziaugsmo, meiles, romantikos. Ir jeigu Tu nepabandysi kad i Tave akreitpu demesi, tai pati prarasi ta dziaugsma. Noriu pasakyti kad ne visi mes esam tobuli kad viska turim pastebeti arba uzkalbinti (ne visi vaikinukai pradziai drasus yra, jie tik tampa drasesni kai ta zmogu pazista, apsipranta, ir tu tada pamatai kaip jis atsiskeidzia) kartais gyvenime nutinaka kad kazka prazesiojome, praleidome, nepastebejome ar tai yra nuodeme (kalba eina apie antra puse)? Bet ejigu tu pastebejai ir tikrai jauti kad noretum labiau pazinti, tad nieko blogo nera jei tu uzkalbinsi. Ir vienas dalykas ka mes turim bendra, kad visi ieskom antros puses tiek vaikinai tiek merginos, tad nera skirtumo kas ka uzkalbins pirma.

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/19 13:46:41 13:46:41

Keleta kartu man teko kalbint merginas, tai net atsakymo negavau arba pokalbio temos skyriasi. Jeigu matau man nesiseka merginu kalbint, tai tegu jos mane kalbina, aš net gi pažadėjau anketoj kiekvienai atrašyt.

rainheart

R

9 įrašai

2009/02/27 21:58:17 21:58:17

Labas,
manes paklausk.Vedliu netikiu, parasysiu savo maila

protozauras

P

9 įrašai

2009/03/15 11:16:56 11:16:56

tina234: kaip manote, ar mergina gali pirma parasyt laiska arba nusiust vedlio klausimus? Koks poziuris i tai vaikinu? Man siaip idomi visu nuomone.Aciu

ula parase teisingai kad merginos lietuvoje kaip karo metais bijo kazka pradeti netgi laiska parasyti tai ka jau kalbeti apie kitas sritis. paskiau verkslena kad neturi antros puses kad atlyginimas mazas ir pns. taigi nesedekit ranku sudejusios

Furian

F

121 įrašai

2009/03/19 18:30:59 18:30:59

Niekada nebijau nei pirma rašyti, nei pirma skambinti. Pirma būnu ir susitikimo iniciatorė (nemėgstu susirašinėjimų, ypač tuščių). Kas iš to? Nemanau, kad tai kažkiek pamažina ar padidina šansus kažką susirasti. Galbūt taip gali pritraukti protingus ir šaunius vyrus, bet kaip žinia - Lietuvoje tokių dauguma užimti O kiti - bijo protingų moterų Nevykėliai ir man pačiai neįdomūs. Tai ir sėdžiu ilgą laiką viena Tiesa, nesiskundžiu, gyvenu savo gyvenimą, ir tikiu kažkada ateisiančia laime Bet nemanau, kad ji priklausys nuo rašymo pirmumo ar vyrų požiūrio į tai.
Beje, iš mano pačios pastebėjimų, tai jie niekaip į tai nežiūri, ir nereaguoja, ir jei nepasakysi - ne visada ir pastebės

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/19 19:21:05 19:21:05

Vyrai bobiskeja, nori, kad moterus juos kabintu tiek siaip gyvenime, tiek lovoj iniciatyva vos ne pirmos rodytu ir pan. Anksciau nebuvo tiokios tendencijos. As irgi, sauni, grazi , bet viena, todel kad gal ir durna esu, bet laukiu PATRAUKLAUS (!) vaikino, kuris mane uzkariaus visapusiskai ir kurio nereiks pirmai kalbinti...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume