2009/02/15 20:18:27 20:18:27
Zygfrid: Vyrai teigimai vertina, kai mergina pirma paraso. Vyrai vertina aktyvias moteris.
Nors is patirties galiu pasakyti, kad pirmos merginos paraso, tai tik tos beviltiskos.. Kurios tikriausiai raso visiems is eiles, net anketu neskaiciusios..
Zygfrid, atsakyk iš savo patirties, kokios tos merginos - beviltiškos? Beje, laiškus rašau tik gerai įvertinusi anketą, ir nemėgstu šabloniškų laiškų. O pažinties vedlys - tai kaip vestuvėse piršlys
Laiškų rašymas atskleidžia kitas svarbias žmogaus savybes, pvz., gebėjimą išsakyti savo mintis. Taigi, merginos - beviltiškos ir " viltiškos" rašykite tokius laiškus, kad suintriguotumėte vyrus tolimesniai pažinčiai.
2009/02/15 21:05:11 21:05:11
mano nuomone tai is vis jei jau registruojiesi internete sau pora ieskot tai vadinasi ir esi beviltiskas cia apie visus, tame tarpe ir mane man tokie pazinciu tinklapiai tik pramogai skirti, netikiu kad per interneta imanoma ka nors rast, nors ale esu girdejes kad yra tokiu poru kolkas nesiskundziu ir gyvom pazintim tik va TOS tikros dar nesu sutikes atsakant i temos klausima, tai mano poziuris teigiamas, koks skirtumas kas pirmas paraso
2009/02/15 21:39:04 21:39:04
plastelinas: mano nuomone tai is vis jei jau registruojiesi internete sau pora ieskot tai vadinasi ir esi beviltiskas cia apie visus, tame tarpe ir mane man tokie pazinciu tinklapiai tik pramogai skirti, netikiu kad per interneta imanoma ka nors rast, nors ale esu girdejes kad yra tokiu poru kolkas nesiskundziu ir gyvom pazintim tik va TOS tikros dar nesu sutikes atsakant i temos klausima, tai mano poziuris teigiamas, koks skirtumas kas pirmas paraso
Valentinke... patikrinau pora naktiniu klubu... nu ka as zinau, daugiausia piemenes FYFY susirinko ir tiek. O kur tos normalios moterys...
2009/02/16 09:14:43 09:14:43
pasitaiko ir klubuose "normaliu" bet i kluba einu tikrai ne antrosios puses ieskot
Asta31324579346_db
A
763 įrašai
2009/02/18 16:38:18 16:38:18
ArunasKLP: plastelinas: mano nuomone tai is vis jei jau registruojiesi internete sau pora ieskot tai vadinasi ir esi beviltiskas cia apie visus, tame tarpe ir mane man tokie pazinciu tinklapiai tik pramogai skirti, netikiu kad per interneta imanoma ka nors rast, nors ale esu girdejes kad yra tokiu poru kolkas nesiskundziu ir gyvom pazintim tik va TOS tikros dar nesu sutikes atsakant i temos klausima, tai mano poziuris teigiamas, koks skirtumas kas pirmas paraso
Valentinke... patikrinau pora naktiniu klubu... nu ka as zinau, daugiausia piemenes FYFY susirinko ir tiek. O kur tos normalios moterys...
mes internete sedim arba su draugem vyrams kaulus perrinkinejam o poto garsiai rekiam, kad antru pusiu nerandam
2009/02/18 16:42:56 16:42:56
na visokiu yra panu ir visokiu juk reikia o poto kaip prisidirba tai rekia kad paliko man uzstate vaika ar dar ka as tokiu panu nevertinu jos yra blogos o jai kad ir suguli tai draugyste ilgai nesites bus trumpa ir bereiksme
2009/02/18 16:48:44 16:48:44
Meilutis29: na visokiu yra panu ir visokiu juk reikia o poto kaip prisidirba tai rekia kad paliko man uzstate vaika ar dar ka as tokiu panu nevertinu jos yra blogos o jai kad ir suguli tai draugyste ilgai nesites bus trumpa ir bereiksme
Kadangi as is panu amziaus jau senokai isaugau, tai noriu paklausti, kokia tavo manymu turi buti "pana", kad draugyste taptu ilgalaike ir reiksminga?
Asta31324579346_db
A
763 įrašai
2009/02/18 16:53:02 16:53:02
Meilutis29: na visokiu yra panu ir visokiu juk reikia o poto kaip prisidirba tai rekia kad paliko man uzstate vaika ar dar ka as tokiu panu nevertinu jos yra blogos o jai kad ir suguli tai draugyste ilgai nesites bus trumpa ir bereiksme
nepergyvenk, jos taves irgi nevertina
toks poziuris labai jauciasi bendraujant....
2009/02/18 16:54:07 16:54:07
ren.l: Meilutis29: na visokiu yra panu ir visokiu juk reikia o poto kaip prisidirba tai rekia kad paliko man uzstate vaika ar dar ka as tokiu panu nevertinu jos yra blogos o jai kad ir suguli tai draugyste ilgai nesites bus trumpa ir bereiksme
Kadangi as is panu amziaus jau senokai isaugau, tai noriu paklausti, kokia tavo manymu turi buti "pana", kad draugyste taptu ilgalaike ir reiksminga?
as turejau omeny tai kad panu-moteru-merinu tik buvau uzmirses dadestyt o seip yra visokiu kad buna ar sako kad jau isauge bet vistiek vejai galvoj plevesuoja juk yra visokiu ir visokiu reikia tad malonekit nesupykti
2009/02/18 16:56:56 16:56:56
Asta3: Meilutis29: na visokiu yra panu ir visokiu juk reikia o poto kaip prisidirba tai rekia kad paliko man uzstate vaika ar dar ka as tokiu panu nevertinu jos yra blogos o jai kad ir suguli tai draugyste ilgai nesites bus trumpa ir bereiksme
nepergyvenk, jos taves irgi nevertina
toks poziuris labai jauciasi bendraujant....
taip is bendravimo eina suprasti kokios buna moterys kaip pabendrauji pilnai sutinku su tavim
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume