Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Koks vaikinų požiūris į merginas, kurios parašo pirmos?

Koks vaikinų požiūris į merginas, kurios parašo pirmos?

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/10 11:04:10 11:04:10

man įdomu, koks vyrų požiūris į moteris, kurios ATSAKO į jų atsiųstą laišką?
ir tuo viskas pasibaigia.

mamandis

M

6 įrašai

2009/05/26 20:49:51 20:49:51

sakycia labai miela..

elenka

E

2079 įrašai

2009/05/27 07:15:49 07:15:49

Vyyyts: Labas,
aisku kad gali mergina siuti laiskuti ar vedlio klausimus.
As irgi noreciau kad man mergina atsiustu laiskuty.

kad tau kas nors ka nors atsiustu reikia palikt koordinates, kitaip sansu mazai

elenka

E

2079 įrašai

2009/05/27 07:17:02 07:17:02

laiminga: mane domina psichologiniai testai todel ir parašiau į vedlį pirmoji iškart daugeliui iš man parinktų vyrukų. (meluociau jei pasakyciau kad cia as tik del psichologijos). Ir ka jus manote dabar as esu laiminga ir gyvenu vieno iš šių namuose. Tad kodel neparašyti.

gyveni ? ir dar cia?hmmmmm o jis irgi dar cia?

elenka

E

2079 įrašai

2009/05/27 07:19:44 07:19:44

Lena: As nieko nesuprantu apie kokius vedlius jus cia rasot , buvau sitam saite pries trejus metus..ir prisiregistravau , neznojau ka reikia daryt , tai pradejau rasyt visiems is eiles pas mane ikritusiems , pgl procentus tada buvo ,.Visi buvo tokie nustebe , kad panele pirma raso.., o kas man durnai dzin..taip ir parasiau visai netycia vienam vaikinui , jis kaip veliau minejo , nebutu rases ten nei vienai , nes kazkas ji idejo i ta saita noredamas padet surast drauge..taip ir esam kartu iki dabar ..faina prisimint:)

kodel zmnes susitvarke savo asmenini gyveni, vis cia uzsuka? iesko kur geriau? ne, na rimtai. kruva atsiliepimu kaip as laiminga cia radus vaikina, ir..... taip ir noris paklaust tai ka tu cia dabar veiki , kodel ne su jo esi?

elenka

E

2079 įrašai

2009/05/27 07:21:31 07:21:31

mergina iš niekur:
Zygfrid: Vyrai teigimai vertina, kai mergina pirma paraso. Vyrai vertina aktyvias moteris.
Nors is patirties galiu pasakyti, kad pirmos merginos paraso, tai tik tos beviltiskos.. Kurios tikriausiai raso visiems is eiles, net anketu neskaiciusios..

Gaila, bet tai grynoji tiesa. Pasižiūriu vis dėl to, kokia anketa, bet tik dabar po kuruio laiko, kai pamačiau, kad galiu ir su normaliu žmogumi pabendrauti. Ankščiu visiems iš eilės rašiau, kas tik foto idėjo. Nu bet rezultatas is 50 su 5 iki kelių laiškų . Dabar atsirenku narius ir maždaug 30 procentu atsako. Gal ateityje bus dar geriau. Susipažinau su ypatingai nuostabiu žmogumi iš čia. Tad ir beviltiškoms pasiseka, nors dėja mes nesam pora ir kaip suprantu jau nebusim. bet be galo malonu yra bendrauti. Daug kas priklauso nuo situacijos, juk tai loterija . Sekmes.

noreciau ir as nuostabaus zmogaus.... galima ir kartu nebut, bet kolkas nelabai suprantu ka kai kurie zm cia veikia

monsette

M

265 įrašai

2009/05/27 10:26:11 10:26:11

O as manau, kad nemazai zmoniu lieka, nes jiems patinka paskaitinet straipsnius, ta pati foruma. O kam iskart pult trinti viska?Gi galima tiesiog sustabdyt nariu siuntima ir tada buti toks tylusis narys. Ir nieko neapgaudineji, ir trintis nereikia. Pati dabar esu sustabdziusi viska, nes tiesiog na netinkamas laikas man ieskotis vaikino. Bet kartais cia uzsuku pasiziuret, ka zmones raso. Butu net neidomu, jei vien vienisiai rasytu cia, nes isvis butu zliumbimo forumas ir saitas. O kai paraso kas nors, kad rado artima zmogu, ar panasiai, tai kazkaip tikejimas atgimsta, kad imanoma.

ievagrazi1300284191_db

I

3 įrašai

2009/05/27 12:22:49 12:22:49

O kas mums merginoms belieka, jei vyrai tokie nedrasus

domina

D

176 įrašai

2009/05/27 14:57:16 14:57:16

Taip susidaro toks ispudis,kad vyrukai nelabai nori rasyti.As cia jau du menesiai parasiau virs 20 laisku,atsake kokie 3, o man pirmai tai ne vienas neparase.Nejaugi ir as tokia beviltiska???

Lyrinis nukrypimas

L

1 įrašai

2009/05/27 21:25:41 21:25:41

merginų bėda, kad daugelis laikosi nuomonės, kad jas reikia linksminti. Nėra nieko labiau apgailėtino, kai parašo kokia ir toliau laukia, kad vien nuo to su jomis bus bendraujama kaip su žvaigždėmis, padariusiomis žygdarbį. Svarbu ne tai, kas pirmas ar antras parašo, o tai, kaip pokalbis plėtojasi toliau.
Kaip pačios reaguojate kai gaunate laišką "labas. koks šiandien oras" ir ką į tokį atsakyti?
Jei bijote ką pagalvos kad parašėte pirmos - geriau nerašykite. Tie kompleksai, neužtikrintumas tiesiog sunkiasi per kraštus visame bendravime. Vyrams patinka aktyvios ir energingos moterys, o ne tos, kurios tokiomis bando atrodyti. Moterys, merginos ir mergaitės., vyrai jus myli. Tokias, kokios jūs esate. Bet nebūkite falšyvos. Būkite savimi.
Man patinka koketės, man patinka kuklios, man patinka nedrąsios, man patinka stačiokės, man patinka amazonės, man patinka subtilios ir egzaltuotos. Bet aš matau, jei kas yra nuoširdu, o kas - suvaidinta.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume