Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Koks vaikinų požiūris į merginas, kurios parašo pirmos?

Koks vaikinų požiūris į merginas, kurios parašo pirmos?

Baigesi alus

B

5 įrašai

2009/05/27 22:13:15 22:13:15

O kadangi alus baigėsi pasakysiu - malaletkos jūs malaletkos nesubrendusios. Koks skirtumas kas buvo pirmas?

nannou

N

75 įrašai

2009/05/29 16:05:59 16:05:59

Nesvarbu ir net idomu, nes labai retai kada paraso pirmos. Aisku esu ir toky gaves - " Labas gali nori susitikt? " Cia jau absurdas.

kiesux

K

1086 įrašai

2009/05/29 16:58:40 16:58:40

nannou: Nesvarbu ir net idomu, nes labai retai kada paraso pirmos. Aisku esu ir toky gaves - " Labas gali nori susitikt? " Cia jau absurdas.

Ir kur cia absurdas? As pvz sutikciau susitikt... gi vistiek tik gyvai pabendraves, ir dazniausiai ne is pirmo pasimatymo gali susidaryti kazkokia rimtesne nuomone apie zmogu. O jei gatveje mergina prieitu ir pasiulytu nueit kavos/arbatos cia taip pat absurdas butu? Gi ne permiegoti siulo, o susitikti... O cia gi mato anketa, nuotraukas, aprasymus, procentus, charakterio apibudinima, manau daugiau nei pakankamai informacijos, kad butu galima eiti susitikti, gi gatvej uzkalbinus nei tiek nezinotu. Suprantu, kad "labas, vesk mane" arba "labas, gal nori pasimyleti" nuskabetu keistai, bet pasiulymas susitikt ir kai zmonem keista tai man dar keisciau

nannou

N

75 įrašai

2009/05/29 17:40:41 17:40:41

Perejau idomesnes temas, tai pastebajau tau viskas keista. Toks kaip is kito pasaulio nukrites. Paaiskinsiu detaliau:
Viskas vyko kitam puslapy, kur nei tu procentu nei charakterio nesimate, sry neparasiau, kad vakar tik cia atejau - sako psihologas idomu testa sudares.
O man keista pasidare nuo jos tiesmukiskumo, gatveje irgi yra pasiule,bet persimetem pora zodziu ir gyvai matai zmogu.. o cia nuotraukele ir draugu skaiciu, dar visokius niekinius komentarus. Susitikus, pakalbejus, pavaisinus gerimu.. Gal pas tave pernakvojam? sry draugas per radija mergaites telefona gavo - sms vare, pakviete i svecius, gryzus teko apsipjaustyt.. venerine kazkokia liga gavo

Cia mano nuomone, tau gali buti keista, man nuo to geda nepasidarys.

kiesux

K

1086 įrašai

2009/05/29 18:32:40 18:32:40

nannou: Perejau idomesnes temas, tai pastebajau tau viskas keista. Toks kaip is kito pasaulio nukrites. Paaiskinsiu detaliau:
Viskas vyko kitam puslapy, kur nei tu procentu nei charakterio nesimate, sry neparasiau, kad vakar tik cia atejau - sako psihologas idomu testa sudares.
O man keista pasidare nuo jos tiesmukiskumo, gatveje irgi yra pasiule,bet persimetem pora zodziu ir gyvai matai zmogu.. o cia nuotraukele ir draugu skaiciu, dar visokius niekinius komentarus. Susitikus, pakalbejus, pavaisinus gerimu.. Gal pas tave pernakvojam? sry draugas per radija mergaites telefona gavo - sms vare, pakviete i svecius, gryzus teko apsipjaustyt.. venerine kazkokia liga gavo

Nuo susitikimo ir kavos puodelio venerines ligos neatsiranda. Su kuo miegot reiktu atidziau rinktis,o vien todel kad mergina pasiule tiesiog gyvai susitikti tai nereiskia, kad siulys ir miegoti isakrt

Rock of ages

R

7 įrašai

2009/05/29 18:35:36 18:35:36

nannou: Nesvarbu ir net idomu, nes labai retai kada paraso pirmos. Aisku esu ir toky gaves - " Labas gali nori susitikt? " Cia jau absurdas.

Po keliu msg jau galima siulyt susitikt? Po metu kai busit geriausi susirasinejimo draugai?

nannou

N

75 įrašai

2009/05/29 18:42:13 18:42:13

kiesux:
nannou: Perejau idomesnes temas, tai pastebajau tau viskas keista. Toks kaip is kito pasaulio nukrites. Paaiskinsiu detaliau:

Nuo susitikimo ir kavos puodelio venerines ligos neatsiranda. Su kuo miegot reiktu atidziau rinktis,o vien todel kad mergina pasiule tiesiog gyvai susitikti tai nereiskia, kad siulys ir miegoti isakrt

O as galvojau, kad oru plinta. Matau tu visazinis Nei as sakiau, kad butinai turejo ta venerine liga.. turbut ir neturejo.. TIESIOG!- nezinau, man asmeniskai staciokes nepatinka. Ta ir norejau pasakyt kaip vaikinas moterim.

Butent atidziau ir renkuosi. Aciu uz patarimus ir paaiskinimus.

nannou

N

75 įrašai

2009/05/29 18:44:39 18:44:39

Rock of ages:

Po keliu msg jau galima siulyt susitikt? Po metu kai busit geriausi susirasinejimo draugai?

Skonio reikalas, bet Interneto pazintyse ivado tikrai reikia. Tavo ironija tikrai skoninga

Rock of ages

R

7 įrašai

2009/05/29 18:54:14 18:54:14

nannou:
Rock of ages:

Skonio reikalas, bet Interneto pazintyse ivado tikrai reikia. Tavo ironija tikrai skoninga

As kaip skonio sitame reikale neturintis dar karta paklausiu - kiek laiko tas ivadas trunka?

kiesux

K

1086 įrašai

2009/05/29 18:54:46 18:54:46

Prisiminiau viena atveji is sio puslapio. parasiau vienai merginai. atrase viena zinute. antra zinute buvo jos gal geriau susitinkam gyvai. as pasipasakojau, kad man ir daznai norisi tiesiog pasiulyt gyvai susitikti ir pabendrauti, bet kaip ji pati paaiskino jei as buciau pasiules pirmoje ar antroje zinuteje susitikti butu palaikius nenormaliu ir tikrai nebutu ejus susitikti tai kaip cia iseina ar zmones sau ir kitiem taiko skirtingus standartus? ar kas cia veikia ar tiesiog visi per daug isispaude i kazkokius remus, kaip atrodys, kas ka pagalvos ir t.t.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume