2009/05/29 19:08:57 19:08:57
kiesux: Prisiminiau viena atveji is sio puslapio. parasiau vienai merginai. atrase viena zinute. antra zinute buvo jos gal geriau susitinkam gyvai. as pasipasakojau, kad man ir daznai norisi tiesiog pasiulyt gyvai susitikti ir pabendrauti, bet kaip ji pati paaiskino jei as buciau pasiules pirmoje ar antroje zinuteje susitikti butu palaikius nenormaliu ir tikrai nebutu ejus susitikti tai kaip cia iseina ar zmones sau ir kitiem taiko skirtingus standartus? ar kas cia veikia ar tiesiog visi per daug isispaude i kazkokius remus, kaip atrodys, kas ka pagalvos ir t.t.
Nu cia mergina taiko dvigubus standartus, tai yra juokinga - Ji turi teise siulyt, tu ne
Bet juk tokie jau tie remai ^^ pas kai kuriuos yra ir tu nepakeisi galvodamas, kad tai nesamone. Man irgi nepatinka daug remu, bet jie yra. get over it.
Nu Ponas, negi taip sunku suprast mane? Labai daug pazintim neuzsiiminejau ir neuzsiiminejau, tokia man savoka situose puslapiukuose. Atsiprasau jei nepritariat, nesuprantat ar tiesiog jusu suvokimas kitoks.
2009/05/29 19:25:10 19:25:10
nannou: Nu Ponas, negi taip sunku suprast mane? Labai daug pazintim neuzsiiminejau ir neuzsiiminejau, tokia man savoka situose puslapiukuose. Atsiprasau jei nepritariat, nesuprantat ar tiesiog jusu suvokimas kitoks.
Ka man suprast jei tu normaliai i klausima neatsakai? Ka reik zinot apie zmogu kad jau nebijotum susitikt? Kiek laiko rasinetis? Kodel negali atsakyt jei sakai kad dvi msg netinka? tai kiek yra normalu?
2009/05/30 08:21:08 08:21:08
Rock of ages: nannou: Nu Ponas, negi taip sunku suprast mane? Labai daug pazintim neuzsiiminejau ir neuzsiiminejau, tokia man savoka situose puslapiukuose. Atsiprasau jei nepritariat, nesuprantat ar tiesiog jusu suvokimas kitoks.
Ka man suprast jei tu normaliai i klausima neatsakai? Ka reik zinot apie zmogu kad jau nebijotum susitikt? Kiek laiko rasinetis? Kodel negali atsakyt jei sakai kad dvi msg netinka? tai kiek yra normalu?
Atsakiau as tau vakar pries iseinant, bet matau, kad neissiunte ;/ nezinau kas atsitiko. Reikia zinot, kad merginos nereikes temp uz liezuvio... jeigu jau internete turi kamantinet, tai kas bus kazkur isejus, arba paraso " labas ka veiki", o paskui turi kalbint kaip princese, ji tik pranese, kad va gal ir susipazint noriu.
Nepasakos apie savo buvusy vaikina kuris buvo toks nuostabus, bet kazkodel jy paliko - " ai turbut noriu geresnio " .
2009/05/30 12:35:36 12:35:36
nannou:
Atsakiau as tau vakar pries iseinant, bet matau, kad neissiunte ;/ nezinau kas atsitiko. Reikia zinot, kad merginos nereikes temp uz liezuvio... jeigu jau internete turi kamantinet, tai kas bus kazkur isejus, arba paraso " labas ka veiki", o paskui turi kalbint kaip princese, ji tik pranese, kad va gal ir susipazint noriu.
Nepasakos apie savo buvusy vaikina kuris buvo toks nuostabus, bet kazkodel jy paliko - " ai turbut noriu geresnio " .
kiek pamenu sakiai nesenai cia esi tai dar gal mazai pabendrauti teko. Pvz is mano patyrimo siame puslapyje. Jei bendravimas susirasinejant uzsitese, tai dazniausiai jis taip ir baigsis. Jei susitikimas pasiulomas per 5 pirmus laiskus, susitikus gyvai nebuvo nei vienos, kad reiktu uz liezuvio tempti taip kad gali apsirinkti iskart ignoruodamas siulancias susitikti bet aisku cia gan individualus dalykas ir tau gali visai kitaip pasisekti
2009/05/30 12:38:52 12:38:52
visada vertinau merginas kurios pirmos zengia zinksnius..
2009/06/01 08:55:46 08:55:46
kiesux: nannou:
kiek pamenu sakiai nesenai cia esi tai dar gal mazai pabendrauti teko. Pvz is mano patyrimo siame puslapyje. Jei bendravimas susirasinejant uzsitese, tai dazniausiai jis taip ir baigsis. Jei susitikimas pasiulomas per 5 pirmus laiskus, susitikus gyvai nebuvo nei vienos, kad reiktu uz liezuvio tempti taip kad gali apsirinkti iskart ignoruodamas siulancias susitikti bet aisku cia gan individualus dalykas ir tau gali visai kitaip pasisekti
Taip esu cia visiskai nesenai, net nuotraukos neapsisprendziau ar det. Sis puslapis visai kitos nei kiti kuriuose esu, pazintyse puse merginu tiesiog reklama sau daro one.lt isvis po 18 anketa privalai istrint. Cia zmones ateina tikrai susipazint, bet kaikurie labai irzlus
2009/06/06 13:24:32 13:24:32
buciau begalo pamalonintas jei mergina imtusi iniciatyvos pirmoji apdovanociau as ja dovanom ko gero
2009/06/07 08:43:12 08:43:12
man taip pat patinka- kai randu laisku is merginu( kurios paraso pirmos)
tada kažkaip drasiau rutuliojasi pazintis, jauciu kad patraukiau jos demesi kazkuo.
2009/06/07 09:43:26 09:43:26
taip ir noris parasyt ir paziuret kokios tos dovanos bus
geda damos jum turetu but
G
1 įrašai
2009/06/07 10:55:16 10:55:16
kai nuvaziuotas klausimas:) negaliu pakest tokiu durnu klausimu,bet ir negaliu praleist durnai neatsakes,nors stengiuos taip nedaryt,teks kelesdesimtis minuciu pabut debilu ir pklaust taves moterie,ka tu tame klausime izvelgi? koks cia dar gali buti poziuris,o ypac i ta.ar tau nesnuskilo kur ar kaip cia,nes tas klausimas neturi prasmes,o jei ji yra malonek parasyt kokia ji,kokia inai dar gali but kade net negali turet blaivaus proto atsakymo.......jau tokias ahulelinas kaikurios,kad net tokie klausimai dar kyla,nori tu vyru taip bl,kad toki klausima sugalvojus koks atsakys,man tai labai malonu kai man mergina paraso,o ka tau nemalonu kai tau draugas paraso?isiskaitykit bahurai ka rasa paskui atsakinekit i klausima kuri perskaites nieko nesupranti,kaip tik isreikalautas is taves taip,malonu,taip jom malonu ta girdet........nepykit panos,teisybe ir teisingas mastymas pastato i vieta,ir nesijausk tokia........nhu,nebeturiu zodziu.....einu ptrynt galva kurnors i kampa.......lauksiu jusu zinuciu paneles 867974683 Audrius maloniai jusu...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume