Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Tyla = nenoriu bendrauti?

Tyla = nenoriu bendrauti?

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/09 17:03:04 17:03:04

O aš savo atvejį pakomentuosiu.Rašinėjausi su vyru,pakvietė po kelių laiškų į pasimatymą,negalėjau,bet esmė tame,kad jis nei derino laiką ,nei kada,tik klausė ar susitiksiu,pasakiau,kad susitiksiu,bet kažkaip viskas nekonkrečiai.Jis man rašydavo laiškuose,kaip jis gyventų su moterimi,kokios jam reikia,bet apie mane konkrečiai nieko,atrodo,kad manes nebūtų.Rašydavo ,kad jam moterų daug rašo ir t.t Jis taip pat man patiko,bet paskui aš pamasčiau,tai kokią rolę aš vaidinu.Paklausiau apie šeimą,nepasakoja nieko,tik apie darbą ir kaip su būsima žmona gyventų.Neiškentusi trenkiau .Nesmagu buvo,nes patiko,bet kito kelio nemačiau.Paskui vėl jis po ilgo laiko parašė,kad norėtų su manimi pasimatyti,bet aš užblokavau jį.Štai taip,praktiškai iš pat pradžių jaučiasi kas yra kas.Galima sakyti vos ne iš pirmo laiško,tai taip ,kad aš pritariu merginoms ,kai jos tau patarė iš jų patirties PAMIRŠK jį,tegul sau toliau blaškosi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/09 18:18:41 18:18:41

O mano atvejis,tai iš viso nesuprantamas.Įsigijau užsienietį,tai rašinėja kada susigalvoja.Iš pat pradžių galvojau kad bus rimta draugystė,o paskui ,kai pasakiau,kad pagalvosiu, kada susitiksime,tai įsižeidė.Paskui kiekviename laiške klausė ar noriu susitikti,kelis kartus pakartojau,bet paskui matau,kad jis keistas,vien tik klausia ar noriu susitikti.Daugiau nerašau.O jis kaip niekur nieko atsiranda ir vėl ta pati dainelė.Tai taip ,išeina ,kad jis vienas sau rašinėjasi.Tikrai visokių keisrtybių yra.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/09 18:36:02 18:36:02

Svečias: O mano atvejis,tai iš viso nesuprantamas.Įsigijau užsienietį,tai rašinėja kada susigalvoja.Iš pat pradžių galvojau kad bus rimta draugystė,o paskui ,kai pasakiau,kad pagalvosiu, kada susitiksime,tai įsižeidė.Paskui kiekviename laiške klausė ar noriu susitikti,kelis kartus pakartojau,bet paskui matau,kad jis keistas,vien tik klausia ar noriu susitikti.Daugiau nerašau.O jis kaip niekur nieko atsiranda ir vėl ta pati dainelė.Tai taip ,išeina ,kad jis vienas sau rašinėjasi.Tikrai visokių keisrtybių yra.

Isigijai? Keistuole tu ir apykvaile. Kaip galima zmogu isigyti? Jis gal 10 raso tokiu, o tu isivaizduoji, kad jis tavo. kau kau tau kvailas kvaila traukia, ner ka stebetis

Monika

M

29 įrašai

2011/06/09 19:42:05 19:42:05

Dar vienas atvejis is mano patirties: susipazinau internetu su ganetinai isvaizdziu ir bent jau is pirmuju zinuciu pasirodziusiu pakankamai rimtu vaikinu. Mes bendraujam viena savaite,antra... Viskas tik sms. Ir vienas pokalbis telefonu. Jis vis uzsimena,kad noretu su manim susitikti,pabendrauti gyvai,bet konkreciai nieko nenori paplanuoti,kada galetume susitikti. Taip praeina jau ir 3 savaites,o mes vis dar palaikom rysi sms budu Na ir galiausiai kulminacija pasirodo tada,kai as suzinau,jog jam ka tik prasidejo atostogos,laisvo laiko-i valias,jis sau laika leidzia namie,bet vat i pasimatyma kazkodel nekviecia Tai vat ka parodo,kai vaikinas per pirmaja,na maximum antraja,bendravimo savaite,neparodo jokios iniciatyvos susitikti. Tai reiskia,kad to susitikimo ir NEBUS

Svetlana

S

980 įrašai

2011/06/09 19:43:38 19:43:38

Monika: Dar vienas atvejis is mano patirties: susipazinau internetu su ganetinai isvaizdziu ir bent jau is pirmuju zinuciu pasirodziusiu pakankamai rimtu vaikinu. Mes bendraujam viena savaite,antra... Viskas tik sms. Ir vienas pokalbis telefonu. Jis vis uzsimena,kad noretu su manim susitikti,pabendrauti gyvai,bet konkreciai nieko nenori paplanuoti,kada galetume susitikti. Taip praeina jau ir 3 savaites,o mes vis dar palaikom rysi sms budu Na ir galiausiai kulminacija pasirodo tada,kai as suzinau,jog jam ka tik prasidejo atostogos,laisvo laiko-i valias,jis sau laika leidzia namie,bet vat i pasimatyma kazkodel nekviecia Tai vat ka parodo,kai vaikinas per pirmaja,na maximum antraja,bendravimo savaite,neparodo jokios iniciatyvos susitikti. Tai reiskia,kad to susitikimo ir NEBUS

Tuomet jus ji pakvieskite.

Monika

M

29 įrašai

2011/06/09 20:11:11 20:11:11

Nesu is tu merginu kategorijos,kurios pacios kviecia,siulo ir pan.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/06/09 20:32:47 20:32:47

svetlana: Tuomet jus ji pakvieskite.

Kaip visada Svetlana sutiksiu su jūsų mintimi. Panelės(Vijola, Monika) kvieskite pačios, kad ir labai man nepatinka tokie dalykai, tačiau paspauskit susitikti, nieko neprarasit tiesiog paaiškės reali situacija.
Vijola – tas mulkinimas virtualiai gali būti nuo pat pradžių, visiškai nesvarbu bendravimo priemonės ar tai būtų elaiškai ar sms, ar pokalbiai telefonu ir tik bendraudama akis į akį su žmogumi gali tai pastebėti, nujausti, nors ir tai jei pasitaikys geras žaidėjas, besivadovaujantis griežta logika, suoks ir asistuos tol, kol gaus ko jam reikia. Neveltui tuo užsiimantys vyrukai ruošiasi preciziškai, nauja gyvenimo istorija, šalutiniai jos vingiai, daugeliui potencialių klausimų – paruošti gana abstraktūs, bet įtikinami atsakymai, įvairios smulkmenos. Modeliuojamos galinčios kilti situacijos ir jų sprendimo būdai, elgsenos modeliai, žodžiu – ruošiasi ne ką prasčiau nei slaptieji agentai.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/09 20:41:28 20:41:28

deepsorrow:
svetlana: Tuomet jus ji pakvieskite.

Kaip visada Svetlana sutiksiu su jūsų mintimi. Panelės(Vijola, Monika) kvieskite pačios, kad ir labai man nepatinka tokie dalykai, tačiau paspauskit susitikti, nieko neprarasit tiesiog paaiškės reali situacija.
Vijola – tas mulkinimas virtualiai gali būti nuo pat pradžių, visiškai nesvarbu bendravimo priemonės ar tai būtų elaiškai ar sms, ar pokalbiai telefonu ir tik bendraudama akis į akį su žmogumi gali tai pastebėti, nujausti, nors ir tai jei pasitaikys geras žaidėjas, besivadovaujantis griežta logika, suoks ir asistuos tol, kol gaus ko jam reikia. Neveltui tuo užsiimantys vyrukai ruošiasi preciziškai, nauja gyvenimo istorija, šalutiniai jos vingiai, daugeliui potencialių klausimų – paruošti gana abstraktūs, bet įtikinami atsakymai, įvairios smulkmenos. Modeliuojamos galinčios kilti situacijos ir jų sprendimo būdai, elgsenos modeliai, žodžiu – ruošiasi ne ką prasčiau nei slaptieji agentai.

o ka tie vyrukai nori gauti???

???

?

227 įrašai

2011/06/09 20:49:14 20:49:14

Monika: Nesu is tu merginu kategorijos,kurios pacios kviecia,siulo ir pan.

o kas jau cia - karuna nukris, jei pakviesite?
Nesuprantu - pacios skundziasi, kad truksta meiles, berno reikia, iesko, tupi svetaineje, susirasineja, o kai bernas pakviecia, tada nusimuilina ir vel skundziasi. Jei susirasineji ir patinka, tai ir pakviesk, gi ne i lova kvieti, o tik susitikti. Man nuo tokiu isivaizdinanciu tai bloga darosi ir noriu begti kuo toliau. Pilnos kompleksu ir kazkokiu stagnatorisku paziuru, ale vaidina neprieinamas ir tipo orias.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/06/09 21:21:59 21:21:59

Svečias:
o ka tie vyrukai nori gauti???

Įleist žirgelį į rūtų darželį

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume