Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Tyla = nenoriu bendrauti?

Tyla = nenoriu bendrauti?

Vijola

V

4 įrašai

2011/06/08 15:30:58 15:30:58

Labai norėčiau,kad merginos ar moterys ką nors patartų,nes nesuprantu-pirmas toks atvejis.Susirašinėju su vaikinu,bet niekaip nesuprantu kas,kaip ir kodėl.Dabar truputį neturime abudu galimybės susitikti,nes ne iš to paties miesto esame. Laiškuose rašo
labai rimtai ,kad galvoja su manimi kurti šeimą ir t.t. O paskui dingsta kokiaisavaitei ar kelioms dienoms ir vėl kaip niekur nieko rašo ir planuoja kuo greičiau pasimatyti.Įtariu,kad jo sudėtingas charakteris,nes kiekvieną mano žodį apsavarsto.Abudu esame išvaizdūs, man jis patrauklus.Tai jei aš taip patinku,tai kodėl tokia pertrauka,kai kompiuteris visada šalia.Aš nežinau ką ir galvoti?Gal kam teko taip?Labai keista,kad taip rimtai,protingai rašo,jaučiasi,kad geras žmogus,išsilavinęs,betkodėltaip,klausti nedrįstu,nes tai jau kaip spaudimas būtų.Ir dar įdomu ar dažnai nuotrauka neatitinka tikrovės,gal kas patyrimo daugiau turite?

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/08 16:42:16 16:42:16

Vijola: Labai norėčiau,kad merginos ar moterys ką nors patartų,nes nesuprantu-pirmas toks atvejis.Susirašinėju su vaikinu,bet niekaip nesuprantu kas,kaip ir kodėl.Dabar truputį neturime abudu galimybės susitikti,nes ne iš to paties miesto esame. Laiškuose rašo
labai rimtai ,kad galvoja su manimi kurti šeimą ir t.t. O paskui dingsta kokiaisavaitei ar kelioms dienoms ir vėl kaip niekur nieko rašo ir planuoja kuo greičiau pasimatyti.Įtariu,kad jo sudėtingas charakteris,nes kiekvieną mano žodį apsavarsto.Abudu esame išvaizdūs, man jis patrauklus.Tai jei aš taip patinku,tai kodėl tokia pertrauka,kai kompiuteris visada šalia.Aš nežinau ką ir galvoti?Gal kam teko taip?Labai keista,kad taip rimtai,protingai rašo,jaučiasi,kad geras žmogus,išsilavinęs,betkodėltaip,klausti nedrįstu,nes tai jau kaip spaudimas būtų.Ir dar įdomu ar dažnai nuotrauka neatitinka tikrovės,gal kas patyrimo daugiau turite?

Labai jau nerimtas vaikinas pasitaike - dar nemates, o jau galvoja kurti su tavim seima Vien del to, kad tu isvaizdi?
Mano patarimas tau: ismesk is galvos visas pazadus apie vedybas. Tokiu kaip tu jis gali tureti 10 ir vienu kartu visoms zadeti, kad susitikus tuoj i lova nusitemptu. Kai pazinsi, padraugausi, tada ir svajok. O cia - sakem ant vandens rasyta.
Taip, nuotrauka daznai neatitinka tikroves.

Vijola

V

4 įrašai

2011/06/08 17:08:15 17:08:15

Ne visai taip,visur žodelis "gal būt, jeigu".Nesusitikome tik dėl mano kaltės ,nes aš negalėdavau dėl rimtų priežasčių.Tai buvo pora kartų ,o rašinėjamės ,tai jau 2 mėn.,o be to jis visą laiką pabrėžia,kad jam svarbu patikimumas,tai todėl man keista,kad dingsta tokiam ilgam laikui.Norėčiau sužinoti kaip dažnai susirašote su patinkančiais asmenimis su kuriais rimtai galvojate susitikti?

Svečias:
Vijola: Labai norėčiau,kad merginos ar moterys ką nors patartų,nes nesuprantu-pirmas toks atvejis.Susirašinėju su vaikinu,bet niekaip nesuprantu kas,kaip ir kodėl.Dabar truputį neturime abudu galimybės susitikti,nes ne iš to paties miesto esame. Laiškuose rašo

Labai jau nerimtas vaikinas pasitaike - dar nemates, o jau galvoja kurti su tavim seima Vien del to, kad tu isvaizdi?
Mano patarimas tau: ismesk is galvos visas pazadus apie vedybas. Tokiu kaip tu jis gali tureti 10 ir vienu kartu visoms zadeti, kad susitikus tuoj i lova nusitemptu. Kai pazinsi, padraugausi, tada ir svajok. O cia - sakem ant vandens rasyta.
Taip, nuotrauka daznai neatitinka tikroves.

Monika

M

29 įrašai

2011/06/08 20:36:02 20:36:02

Mano 'rekordas' susirasinejimo zinutem,nemacius zmogaus,buvo puse metu... Pabreziu-PUSE METU Laukiau,kol vaikinas igaus drasos,iniciatyvos,ir jis panores su manim susitikti. Bet,deja,nesulaukiau Aisku,jis butu ir toliau norejes tempti guma,bet man jau nebebuvo kantrybes Tad zinau tvirtai,jog jei vaikinas per pirmaji bendravimo virtualiu budu menesi nepakviecia merginos i pasimatyma-KUO GREICIAU SU TOKIU UZBAIGTI TA BEPRASMISKA SMS BENDRAVIMA.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/08 20:51:06 20:51:06

Monika: Mano 'rekordas' susirasinejimo zinutem,nemacius zmogaus,buvo puse metu... Pabreziu-PUSE METU Laukiau,kol vaikinas igaus drasos,iniciatyvos,ir jis panores su manim susitikti. Bet,deja,nesulaukiau Aisku,jis butu ir toliau norejes tempti guma,bet man jau nebebuvo kantrybes Tad zinau tvirtai,jog jei vaikinas per pirmaji bendravimo virtualiu budu menesi nepakviecia merginos i pasimatyma-KUO GREICIAU SU TOKIU UZBAIGTI TA BEPRASMISKA SMS BENDRAVIMA.

tikra teisybe. Man irgi visi jei raso virs menesio, tai nieko ir nebudavo, numirdavo tos draugystes. Tai yra kategorija zmoniu - susirasinetoju, kuriems reikia tik susirasinejimo, o kad panos ju nemestu, tai priburia joms visokiu pazadu.
Pora savaiciu ir susitikimas, jie zmogus rimtai masto. O cia pas tave tai grynas mulkinimas, paminesi mano zodi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/08 21:07:17 21:07:17

Vijola: ...Tai jei aš taip patinku,tai kodėl tokia pertrauka,kai kompiuteris visada šalia.Aš nežinau ką ir galvoti?Gal kam teko taip?Labai keista,kad taip rimtai,protingai rašo,jaučiasi,kad geras žmogus,išsilavinęs,betkodėltaip,klausti nedrįstu,nes tai jau kaip spaudimas būtų.Ir dar įdomu ar dažnai nuotrauka neatitinka tikrovės,gal kas patyrimo daugiau turite?

Labai gali buti, kad tau raso is kalejimo.

Vijola

V

4 įrašai

2011/06/09 04:39:25 04:39:25

Tai, būtent,kad pakvietė jau po trečio laiškelio,t.y. į trečia dieną susirašinėjimo,bet aš negalėjau,po to dar kartą pakvietė ir vėl aš negalėjau susitikti,bet pasakiau,kad būtinai stengsiuosi pasimatyti kuo greičiau.Tai tame ir keista yra,kad jis iškarto pakvietė,o paskui pradėjo tarpus daryti susirašinėjant,bet vistiek labai rimtai rašo ir tikisi susitikimo.Aš pasakiau,kad tikrai susitiksiu,tai jis dabar negali susitikti,bet laiškuose vis pasakoja,kaip jis gyventų,koks jis būtų savo partnerei geras ir.t. ir vis dingsta ir atsiranda kaip niekur nieko.Man tai keista ,nes su kitais susirašinėjau ,tai kitaip buvo-arba arba,bet šitas patinka dėlto ir klausiu ,bet dabar jau galvoju rimtai padėti tašką,nes tai yra nenormalu.Jis tikrai ne iškokio kalėjimo ir .t.t. Labai ačiū už išsakytas mintis,ko gero jūs teisūs ,čia kažkas ne taip.

Susirasinejimo zinutem,nemacius zmogaus,buvo puse metu... Pabreziu-PUSE METU Laukiau,kol vaikinas igaus drasos,iniciatyvos,ir jis panores su manim susitikti. Bet,deja,nesulaukiau Aisku,jis butu ir toliau norejes tempti guma,bet man jau nebebuvo kantrybes Tad zinau tvirtai,jog jei vaikinas per pirmaji bendravimo virtualiu budu menesi nepakviecia merginos i pasimatyma-KUO GREICIAU SU TOKIU UZBAIGTI TA BEPRASMISKA SMS BENDRAVIMA.[/quote]

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/09 14:46:41 14:46:41

Svečias:
Monika: Mano 'rekordas' susirasinejimo zinutem,nemacius zmogaus,buvo puse metu... Pabreziu-PUSE METU Laukiau,kol vaikinas igaus drasos,iniciatyvos,ir jis panores su manim susitikti. Bet,deja,nesulaukiau Aisku,jis butu ir toliau norejes tempti guma,bet man jau nebebuvo kantrybes Tad zinau tvirtai,jog jei vaikinas per pirmaji bendravimo virtualiu budu menesi nepakviecia merginos i pasimatyma-KUO GREICIAU SU TOKIU UZBAIGTI TA BEPRASMISKA SMS BENDRAVIMA.

tikra teisybe. Man irgi visi jei raso virs menesio, tai nieko ir nebudavo, numirdavo tos draugystes. Tai yra kategorija zmoniu - susirasinetoju, kuriems reikia tik susirasinejimo, o kad panos ju nemestu, tai priburia joms visokiu pazadu.
Pora savaiciu ir susitikimas, jie zmogus rimtai masto. O cia pas tave tai grynas mulkinimas, paminesi mano zodi.

Visiškai pritariu jums. Esu jau labai seniai pažinčių puslapiuose ir turiu nemažą patirtį, todėl drąsiai galiu pasakyt: jei susirašinėji daugiau nei 1 savaitė (kasdien), SUSITIKIMO NEBUS. GARANTUOJU.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/06/09 15:15:33 15:15:33

Vijola: Tai, būtent,kad pakvietė jau po trečio laiškelio,t.y. į trečia dieną susirašinėjimo,bet aš negalėjau,po to dar kartą pakvietė ir vėl aš negalėjau susitikti,bet pasakiau,kad būtinai stengsiuosi pasimatyti kuo greičiau.Tai tame ir keista yra,kad jis iškarto pakvietė,o paskui pradėjo tarpus daryti susirašinėjant,bet vistiek labai rimtai rašo ir tikisi susitikimo.Aš pasakiau,kad tikrai susitiksiu,tai jis dabar negali susitikti,bet laiškuose vis pasakoja,kaip jis gyventų,koks jis būtų savo partnerei geras ir.t. ir vis dingsta ir atsiranda kaip niekur nieko.Man tai keista ,nes su kitais susirašinėjau ,tai kitaip buvo-arba arba,bet šitas patinka dėlto ir klausiu ,bet dabar jau galvoju rimtai padėti tašką,nes tai yra nenormalu.Jis tikrai ne iškokio kalėjimo ir .t.t. Labai ačiū už išsakytas mintis,ko gero jūs teisūs ,čia kažkas ne taip.

Atsiprašau, galima paklaust kaip jūs tuos susitikimus planuojat? Tiesiog kada šauna į galvą kviečia ir viskas, be jokio išankstinio susitarimo apie laiką, vietą, be jokio derinimosi kada būtų patogu abiems? Jeigu buvo derintasi, kalbėta, nutarta ir jūs vis neatvykstate, tai apie kokias vaikino problemas mes kalbame? Suprantu būna visokių netikėtumų, bet ar tai gali kartotis kelis kartus iš eilės, paklauskite pati savęs, gal kažkur giliai savyje to susitikimo vengiate būtent jūs. Vaikino elgesį suprantu puikiai – paprasčiausiai žmogus nebesitiki sulaukti to susitikimo ir pradėjo žiūrėti į jus kaip į susirašinėjimo draugę - rašo kada prisimena.
Jeigu nukrito kaip iš giedro dangaus, susitinkam būtent dabar ir čia, tai patarčiau susimąstyti kuo vaikinas jus laiko – jūs kas šuniukas, kuris kada bepašvilpus turi atlėkti? Turėkit šiek tiek savigarbos, ar jums reikalingas toks vyras. Rašo tai – ką jūs norite skaityti ir girdėti, arba jūs girdite tik tai ką norite, atsipūskite ir ramiai pagalvokite.

Vijola

V

4 įrašai

2011/06/09 16:49:52 16:49:52

Dabar nesupratau, savaitė labai trumpa,tai kiek tada rašinėtis ,kad nemulkintų? Kada suprasti? Aš buvau padariusi specialiai pertauką,tai jis pradėjo rašyti ir klausti kur aš dingau,o po to pasakė,kad netikėjo,kad aš atrašysiu,tokia painiava,kad nesusigaudau.Jei nepatiktų,tai labai lengva būtų,bet dabar patys žinote kaip sunku tą patinkantį surasti,bet ko gero teisios merginos,taip negali būti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume