Vijola: Tai, būtent,kad pakvietė jau po trečio laiškelio,t.y. į trečia dieną susirašinėjimo,bet aš negalėjau,po to dar kartą pakvietė ir vėl aš negalėjau susitikti,bet pasakiau,kad būtinai stengsiuosi pasimatyti kuo greičiau.Tai tame ir keista yra,kad jis iškarto pakvietė,o paskui pradėjo tarpus daryti susirašinėjant,bet vistiek labai rimtai rašo ir tikisi susitikimo.Aš pasakiau,kad tikrai susitiksiu,tai jis dabar negali susitikti,bet laiškuose vis pasakoja,kaip jis gyventų,koks jis būtų savo partnerei geras ir.t. ir vis dingsta ir atsiranda kaip niekur nieko.Man tai keista ,nes su kitais susirašinėjau ,tai kitaip buvo-arba arba,bet šitas patinka dėlto ir klausiu ,bet dabar jau galvoju rimtai padėti tašką,nes tai yra nenormalu.Jis tikrai ne iškokio kalėjimo ir .t.t. Labai ačiū už išsakytas mintis,ko gero jūs teisūs ,čia kažkas ne taip.
Atsiprašau, galima paklaust kaip jūs tuos susitikimus planuojat? Tiesiog kada šauna į galvą kviečia ir viskas, be jokio išankstinio susitarimo apie laiką, vietą, be jokio derinimosi kada būtų patogu abiems? Jeigu buvo derintasi, kalbėta, nutarta ir jūs vis neatvykstate, tai apie kokias vaikino problemas mes kalbame? Suprantu būna visokių netikėtumų, bet ar tai gali kartotis kelis kartus iš eilės, paklauskite pati savęs, gal kažkur giliai savyje to susitikimo vengiate būtent jūs. Vaikino elgesį suprantu puikiai – paprasčiausiai žmogus nebesitiki sulaukti to susitikimo ir pradėjo žiūrėti į jus kaip į susirašinėjimo draugę - rašo kada prisimena.
Jeigu nukrito kaip iš giedro dangaus, susitinkam būtent dabar ir čia, tai patarčiau susimąstyti kuo vaikinas jus laiko – jūs kas šuniukas, kuris kada bepašvilpus turi atlėkti? Turėkit šiek tiek savigarbos, ar jums reikalingas toks vyras. Rašo tai – ką jūs norite skaityti ir girdėti, arba jūs girdite tik tai ką norite, atsipūskite ir ramiai pagalvokite.