Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Tyla = nenoriu bendrauti?

Tyla = nenoriu bendrauti?

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/10 06:36:28 06:36:28

Dar gali apvogti, pvz. Sukciai nesnaudzia.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/10 15:33:09 15:33:09

Monika: Dar vienas atvejis is mano patirties: susipazinau internetu su ganetinai isvaizdziu ir bent jau is pirmuju zinuciu pasirodziusiu pakankamai rimtu vaikinu. Mes bendraujam viena savaite,antra... Viskas tik sms. Ir vienas pokalbis telefonu. Jis vis uzsimena,kad noretu su manim susitikti,pabendrauti gyvai,bet konkreciai nieko nenori paplanuoti,kada galetume susitikti. Taip praeina jau ir 3 savaites,o mes vis dar palaikom rysi sms budu Na ir galiausiai kulminacija pasirodo tada,kai as suzinau,jog jam ka tik prasidejo atostogos,laisvo laiko-i valias,jis sau laika leidzia namie,bet vat i pasimatyma kazkodel nekviecia Tai vat ka parodo,kai vaikinas per pirmaja,na maximum antraja,bendravimo savaite,neparodo jokios iniciatyvos susitikti. Tai reiskia,kad to susitikimo ir NEBUS

Panašiai ir man taip buvo,pergyvenau,nes pasirodė irgi rimtas nuo pat pradžių, ir labai patrauklus ,tai bendravau viso labo mėnesį,vien tik laiškais,ir taip pat siūlė jau po poros laiškų susitikti,bet tai tą,tai aną mėn.,jokio konkretumo.Paskui rašė ,kad bus atostogos ir su manimi norėtų artimiau susipažinti,bet dar nežino kada tiksliai tos atostogos,nes dabar dar komandiruotėje.Ir galiausiai neparašė visą savaitę,tai aš jau ir nelaukiu,o jei ir parašys,jau aš neatsakysiu.Išvada:negaiškite laiko su tokiais ,nes nesuprasi ko jie siekia.Man tik nesuprantama kodėl aplamai tokie vaikinai rašinėja?Ir jeigu iš pat pradžių nesišėjo susitikti,tai reikia padėti tašką.Aš galvodavau,kad tiki man vienai taip,o pasirodo,kad taip vyksta.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/10 15:39:45 15:39:45

Svečias:
Svečias:
Monika: Mano 'rekordas' susirasinejimo zinutem,nemacius zmogaus,buvo puse metu... Pabreziu-PUSE METU Laukiau,kol vaikinas igaus drasos,iniciatyvos,ir jis panores su manim susitikti. Bet,deja,nesulaukiau Aisku,jis butu ir toliau norejes tempti guma,bet man jau nebebuvo kantrybes Tad zinau tvirtai,jog jei vaikinas per pirmaji bendravimo virtualiu budu menesi nepakviecia merginos i pasimatyma-KUO GREICIAU SU TOKIU UZBAIGTI TA BEPRASMISKA SMS BENDRAVIMA.

tikra teisybe. Man irgi visi jei raso virs menesio, tai nieko ir nebudavo, numirdavo tos draugystes. Tai yra kategorija zmoniu - susirasinetoju, kuriems reikia tik susirasinejimo, o kad panos ju nemestu, tai priburia joms visokiu pazadu.
Pora savaiciu ir susitikimas, jie zmogus rimtai masto. O cia pas tave tai grynas mulkinimas, paminesi mano zodi.

Visiškai pritariu jums. Esu jau labai seniai pažinčių puslapiuose ir turiu nemažą patirtį, todėl drąsiai galiu pasakyt: jei susirašinėji daugiau nei 1 savaitė (kasdien), SUSITIKIMO NEBUS. GARANTUOJU.

Kaip suprasi tą vieną savaitę?Tai kiek reikia rašinėtis?

Monika

M

29 įrašai

2011/06/10 15:53:40 15:53:40

Pasakyta aiskiai: jei 2 savaiciu begyje nera jokio konkretaus pasiulymo susitikti,tai reikia baigti su tokiu 'individu' ta beprasmiska rasinejimasi zinutem.

Na o jums,panele,kuri ka tik parasete toki panasu atveji,tai tikrai nemanykite,kad tik jums vienai tokie vaikinai papuola Man toks jau ne vienas buvo pasitaikes,tad jus-ne viena

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/10 17:12:14 17:12:14

Pas mane tokie jau buvo 3 ir tik vienas normalus, bet tas visai nepatiko.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume